Autonvuokraukset kentällä Calvi Ste Catherine lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Calvi Ste Catherine lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Calvi, Ranska - Ste Catherine (CLY)
6. huhtikuu — 9. huhtikuu
Sama palautus
Calvi, Ranska - Ste Catherine (CLY)
to 6/4
Keskipäivä
su 9/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Calvi Ste Catherine lentokenttä autonvuokraustiedot

Halvat vuokra-autot löydät käytännössä aina helpoiten tekemällä vuokrauksen jo verkossa etukäteen. Näin saat samalla varmistettua Calvin lentoasemalta löytyvien vuokraamojen eroavaisuuksia esimerkiksi ikärajaan liittyvien vaatimusten suhteen, sille ne vaihtelevat hyvinkin paljon vuokraamokohtaisesti ja autoluokittain. Yleisesti autonvuokraus Korsikalla onnistuu, mikäli vuokraajalla on ikää vähintään 21 vuotta ja ajokortti ollut hallussa jo vähintään vuoden. Monesti alle 26-vuotiailta veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksuja, joten tämäkin kannattaa tarkistaa vuokrausta tehdessä. Luonnollisesti vuokratessa mukana tulee olla voimassaoleva ajokortti. Ajokortiksi kelpaa esimerkiksi Suomessa käytetty EU-ajokortti. Mikäli vuokraaja ei ole EU:n kansalainen, tulee mukana olla ajokortin lisäksi kansainvälinen ajolupa. Mikäli haluat vuokrata auton Calvin lentoasemalta, tulee vuokrauksen maksu suorittaa melkein aina luottokortilla, jotta autovuokraamot pystyvät tarvittaessa veloittamaan siltä mahdollisia lisäkuluja, kuten jälkikäteen sovittuja palveluita tai vahingonkorvaussummia. Ennen autonvuokrausta kannattaa selvittää, mitkä omista vakuutuksista kattavat mitäkin autoiluun liittyvää. Näin et vahingossa maksa vuokraamojen tarjoamista lisävakuutuksista turhaan. Joissain tapauksissa omista vakuutuksista tulee esittää myös todisteet vuokraamolle. Tämäkin selviää parhaiten, mikäli hoidat vuokrauksen jo selvästi etukäteen.

Lentokentän autonvuokraus on asiakkaan kannalta järjestetty siinä mielessä mukavasti, että Calvin lentoasemalla palvelupisteet löytyvät osittain terminaalin sisältä ja osittain aivan terminaalin välittömästä läheisyydestä. Lentoasemalla sijaitsevia vuokraamoja käyttäessä on siis mahdollisuus käyttää esimerkiksi aseman langatonta verkkoa ja muita palveluja, kuten rahanvaihto- ja ravintolapalveluita. Etäisyyksien ollessa lyhyitä ja osan palvelupisteistä sijaitessa terminaalissa, on vuokraamoille kulkeminen myös pääosin esteetöntä. Henkilökuntaa löytyy palvelupisteiltä aamusta iltaan. Aukioloaikojen ulkopuolella tapahtuvista auton käyttöönotoista ja palautuksista kannattaa tiedustella etukäteen mahdollisimman tarkasti, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.


0

Calvi Ste Catherine lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Calvi Ste Catherine lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,5

Value

8,8

Alamo

1 sijainti

Avis

1 sijainti

Budget

1 sijainti

Citer

1 sijainti

Enterprise

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

Goldcar Rental SP

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Calvi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Calvi

Autonvuokraukset kentällä Calvi Ste Catherine lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Calvi Ste Catherine lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamon Hertz Fiat 500 malli on tällä hetkellä halvin vuokra-auto kentällä Ste Catherine lentokenttä datamme mukaan. Kyseinen malli maksaa keskimäärin 52 €/pvä vuokraamosta Hertz. Vuokraamon Hertz Fiat 500 autonvuokraustarjouksia on löytynyt jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä edellisen 12 kuukauden aikana. Löydät todennäköisimmin halvimmat Ste Catherine lentokenttä vuokra-autot, kun varaat hyvissä ajoin etukäteen.


Aloita matkan suunnittelu - Calvi Ste Catherine lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Calvi Ste Catherine lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Calvi Ste Catherine lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.