Autonvuokraus Ranska Uusi-Akvitania

Autonvuokraus Uusi-Akvitania

Löydä parhaat ja uusimmat vuokra-autotarjoukset kohteessa Uusi-Akvitania

to 4.11.
Keskipäivä
su 7.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Uusi-Akvitania suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Valitse vuokra-auton tyyppi ja napsauta sitten alla olevia kaupunkeja vertaillaksesi vuokraamojen päivittäisiä hintojen keskiarvioita
Tila-auto
Bordeaux
Suosituin autovuokraamo lokakuu kuussaHertz24 % suositumpi21 momondon käyttäjistä varasivat mieluummin Hertz vuokra-auton matkalleen kohteeseen Bordeaux lokakuu kuun aikana
Keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kuun lokakuu aikana55 € per päivä35 % kalliimpiKohteessa Bordeaux vuokra-autot maksavat keskimäärin 55 € per päivä kuun lokakuu aikana, mikä on kalliimpi kuin vuoden keskiarvo
Suosituin vuokra-autotyyppi lokakuu kuussaTila-auto28 % suositumpi24 käyttäjistä valitsi Tila-auto autotyypin vuokra- ja matkustustarpeisiinsa kohteessa Bordeaux lokakuu kuun aikana

Uusi-Akvitania autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Valitse vuokraamo nähdäksesi kaikki toimipaikat
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

8,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,1
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

4,9

Hinta-laatusuhde

6,8
8 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Alueen Uusi-Akvitania suositut nähtävyydet

Hyppää vuokra-auton rattiin ja suunnista mihin tahansa näistä alueen Uusi-Akvitania eri kaupungeissa sijaitsevista suosituista turistikohteista
Bordeaux
Uusi-Akvitania

Pont de Pierre
Bordeaux National Opera
Notre Dame Church
Sacre Coeur Church
Place Gambetta
Biarritz
Uusi-Akvitania

Planète Musée du Chocolat
Côte des Basques
Aquarium de Biarritz
Plage de la Petite Chambre d'Amour
Casino Barrière
Pau
Uusi-Akvitania

Chateau de Pau
Musee Bernadotte
Konserttihalli Pau
Beaumont Park
Musee des Beaux-Arts
Limoges
Uusi-Akvitania

Konserttihalli Limoges
Musee Municipal de l'Eveche
Le jardin du Champ de Juillet
Cathédrale Saint-Étienne de Limoges
Jardin botanique de l'Evêché
La Rochelle
Uusi-Akvitania

Tour St.-Nicolas
Porte de la Grosse Horloge
Aquarium La Rochelle
Ile de Re Bridge
Musee des Beaux-Arts
Brive-la-Gaillarde
Uusi-Akvitania

Stade Amedee Domenech
Church of St-Martin
Musee Labenche
Centre National d'Etudes Edmond Michelet
Poitiers
Uusi-Akvitania

Parc de Blossac
Fun Forest Parcours Aventure
Poitiers Cathedral
Notre Dame La Grande
Saint-Jean Baptistery
Bergerac
Uusi-Akvitania

Cyrano de Bergerac Statue
Chateau de Monbazillac

Kannattaako autonvuokraus Ranskan Uusi-Akvitaniassa?

Autonvuokraus Uusi-Akvitaniassa on loistava tapa kiertää aluetta. Suurin osa kaupungeista sekä viereiset maakunnat ovat helposti tavoitettavissa hyvän moottoritieverkoston avulla. Autoilu on kätevä ja nopea tapa liikkua alueella kaupungista toiseen. Suosituimpia kohteita Uusi-Akvitaniassa ovat Bordeaux, Rochefort sekä Limoges. Alue on erityisen tunnettu viinintuotannostaan ja vuokra-auto onkin oiva tapa kiertää erilaisia viinitiloja paikalliseen viinikulttuuriin tutustuen. Vuoristoista pitävän kannattaa suunnata alueen eteläisimpään kärkeen – siellä sijaitsevat upeat Pyreneiden vuoristot. Kaupungit ovat hyvin kytköksissä toisiinsa myös julkisella liikenteellä, mutta oma auto on ehdottomasti kätevin tapa liikkua, etenkin jos haluaa poistua kaupungin keskustoista. Osa kylistä sekä kaupungeista on melko vanhoja ja näin ollen niiden kadut kapeita. Tällaisiin paikkoihin suuntaavan kannattaakin harkita käytännön syistä pientä autoa suuren katumaasturin sijaan. Sen saa helpommin pysäköityä ja sillä on ketterämpi liikkua kaupungilla. Autonvuokraus onnistuu helposti myös siihen tottumattomalle momondon verkkosivujen kautta. Löydät sieltä halvat vuokra-autot sekä ylelliset vuokra-autot helposti saman katon alta.


Vinkit Uusi-Akvitania vuokra-autoihin

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Uusi-Akvitania, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Ranskan Uusi-Akvitaniassa?

Uusi-Akvitanian tiet ovat pääosin hyväkuntoisia, pois lukien jotkut maaseudun syrjäiset tiet. Ranskan tieverkosto ylipäätään on yksi Euroopan parhaiten huollettuja. Tiet pysyvät myös suurimmilta osin sulina ja kesäkunnossa alueen eteläisen sijainnin sekä miellyttävän ilmaston ansiosta. Ainoastaan kaikista itäisimmissä sekä etelän korkeimmissa kolkissa voi tulla tarvetta talvirenkaille. Idässä tarve on vain ajoittainen, ja Suomen kaltaista talvea alueella ei koeta. Etelässä taas sijaitsee Pyreneiden vuoristo – siellä lunta ja pakkasta tavataan reippaammin. Autonvuokraus on hyvä tapa kiertää aluetta, sillä moottoritieverkosto yhdistää Uusi-Akvitanian kaupungit ovat hyvin toisiinsa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että suurin osa teistä kuitenkin on maksullisia ja hintaa ajamiselle saattaa kertyä paljonkin – etenkin pitkillä matkoilla. On itsestään kiinni, millaisen vuokra-auton haluaa ottaa matkalleen. Vaihtoehtoja on monia aina pienistä kaupunkiautoista suuriin katumaastureihin asti. Suurin osa Uusi-Akvitaniasta on melko tasaista alankoa ja tarvetta erityisen kyvykkäälle maastoautolle harvemmin tulee. Jos aikoo talviaikaan matkustaa sisämaan korkeimmille alueille, kannattaa varmistaa talvirenkaiden saatavuus autoon.

Mistä Ranskan ajolaeista minun pitäisi olla tietoinen?

Ranskassa ajetaan kuten suurimmassa osassa Euroopan maita – tien oikealla puolella. Edessä olevan auton ohittaminen on sallittua vain vasemmalta. Turvavyön käyttö on pakollista ja poliisi valvoo jonkin verran liikennettä sekä puhalluttaa kuljettajia. Erikoisuutena Ranskassa saa kääntyä oikealle punaisen valon palaessa, mikäli oikealle vilkuttaa oranssi nuoli. Suomalaiselle saattaa tulla yllätyksenä hieman aggressiivisempi ja nopeampi liikenteen tahti. Etenkin suurkaupungeista kuten Bordeaux’ssa saattavat paikalliset käyttää aktiivisesti äänitorvea. Naapurimaihin Espanjaan ja Italiaan verrattuna on liikenne Ranskassa kuitenkin melko maltillista. Tiet ovat pääosin hyväkuntoisia – etenkin moottoritiet ovat lähes virheettömiä monissa paikoissa. Osa moottoriteistä on myös maksullisia ja niiden hinta saattaa yllättää autoilijan. Vuokra-autoilijat joutuvat kaikkien muiden autoilijoiden tapaan maksamaan näitä maksuja. Autonvuokraajan ei myöskään kannattaa ottaa alkoholia ajaessaan, sillä paikallinen poliisi on erittäin tiukka rattijuopumusten suhteen ja sanktiot voivat olla korkeat. Ajankohtaisimmat säännökset löytyvät Ranskan viranomaisten verkkosivustoilta.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja minun tarvitsee ottaa mukaan vuokratakseni auton Ranskan Uusi-Akvitaniassa?

Uusi-Akvitania sijaitsee Ranskassa, joka on Suomen lailla EU-maa. Näin ollen sinne matkustettaessa suomalainen ei tarvitse kansainvälistä ajokorttia. Kaikki Suomessa myönnetyt ajokorttiluokat kelpaavat sellaisenaan Ranskan viranomaisille. Jos haluaa vuokrata auton Uusi-Akvitaniassa, tarvitsee olla ajokortin lisäksi joko voimassa oleva passi tai henkilökortti. Autonvuokraus ei välttämättä myöskään onnistu ilman pankki- tai luottokorttia. Se vaaditaan joko varauksen yhteydessä netissä tai autovuokraamossa paikan päällä pantiksi auton vuokrasta. Useimmat vuokraamot kelpuuttavat myös käteistä pantiksi tai maksuvälineeksi. Lain vaatima vähimmäisikä auton vuokraukselle on 18 vuotta, mutta monet vuokraamot vaativat korkeampaa ikää – osa jopa 25 vuotta. Nuoremman on kuitenkin mahdollista usein vuokrata auto lisämaksua vastaan Uusi-Akvitaniassa.

Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kohteessa Uusi-Akvitania?

Auton vuokraaminen alueella Uusi-Akvitania maksaa keskimäärin 46 € per päivä. Ota huomioon, että päivittäiset vuokrahinnat vaihtelevat useiden eri tekijöiden seurauksena. Esimerkiksi momondon käyttäjät löysivät äskettäin alueella Uusi-Akvitania vuokra-autoja kallimpaan hintaan 91 € per päivä ja halvempaan hintaan 27 € per päivä.

Mikä on halvin vuokraamo alueella Uusi-Akvitania?

Tällä hetkellä alueen Uusi-Akvitania halvin autovuokraamo on INTERRENT , mistä käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia hintoja kuin 27 €/pvä. Jos kaupungista, jossa aiot vierailla ei löydä vuokraamon INTERRENT toimipisteitä niin harkitse auton vuokraamista Avis tai Sixt yrityksistä, jotka kuuluvat myös alueen halvimpiin vuokraamoihin. Käyttäjät ovat viime aikoina löytäneet vuokraamosta Avis niinkin alhaisia hintoja kuin 28 €/pvä tai 30 €/pvä vuokraamosta Sixt.

Mikä on paras autovuokraamo alueella Uusi-Akvitania?

Keskimääräisten 7,8/10 asiakasarvioiden ja 8 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Budget on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella Uusi-Akvitania. Vuokraamollta Budget löytyy 3 toimipistettä alueelta Uusi-Akvitania mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli Bordeaux.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Uusi-Akvitania?

Suosituimmat vuokra-autotyypit alueella Uusi-Akvitania ovat Tila-auto. Tämäntyyppinen auto maksaa keskimäärin 64 € päivässä. 26 % käyttäjistä haluaa vuokrata Tila-auto tyyppisiä autoja alueella Uusi-Akvitania hinnan, saatavuuden ja suunniteltujen aktiviteettien vuoksi.

Milloin kannattaa vuokrata auto kohteessa Uusi-Akvitania?

Paras aika vuokrata auto kohteessa Uusi-Akvitania on kuun marraskuu aikana hintojen ollessa halvimmillaan suhteessa koko vuoteen. Jos varaat 15+ päivää ennen noutopäivää hinnat ovat siinä tapauksessa keskimäärin 23 € per päivä. heinäkuu on kallein kuukausi vuokrata auto kohteessa Uusi-Akvitania hinnan ollessa 56 € per päivä. Saatat kuitenkin löytää paremman tarjouksen riippuen siitä, mistä vuokraamosta olet autoa vuokraamassa ja millaisen auton valitset.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Uusi-Akvitania?

momondon käyttäjien suoosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Uusi-Akvitania on 7 päivää. 7-päivienvuokrauksessa keskimääräinen päivittäinen hinta on 35 €, vaikka hinnat voivat muuttua autotyypin ja sen mukaan, missä kaupungissa yövyt. Auton vuokraaminen viikoksi maksaa yleensä 242 € ja viikonlopuksi noin 111 €. Kuukauden mittaiset Uusi-Akvitania autonvuokraukset ovat yleensä yhteensä 1445 € riippuen valituista päivistä.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Uusi-Akvitania

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellistä kaupunkia Uusi-Akvitania seuraavalle roadtripille? Katso vuokra-autojen tarjoukset näissä muissa kaupungeissa alueella Ranska
Autonvuokraus Ranska Uusi-Akvitania
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00