Autonvuokraukset kohteessa Bordeaux, Uusi-Akvitania

Haussa halpa vuokra-auto Bordeaux, Uusi-Akvitania? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bordeaux, Gironde, Ranska
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Bordeaux, Gironde, Ranska
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bordeaux, Uusi-Akvitania

Löydä kohteesta Bordeaux juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 64 €

Kaikki autotyypit

26 € - 135 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bordeaux, Ranskan on 17 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bordeaux, Ranskan on lokakuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bordeaux. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bordeaux voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bordeaux autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bordeaux, Uusi-Akvitania
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

8,0
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

5,0

Value

6,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,0

Value

5,5
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

5,6
8 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Bordeaux autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Bordeaux’ssa edellyttää pääsääntöisesti, että kuljettaja on vähintään 21-vuotias. Joissakin autoluokissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Lisäksi auton vuokraus on tavallisesti mahdollista vain jos ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Kaikkien alle 25-vuotiaiden kannattaa varautua myös siihen, että heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu.

Jos suunnitelmissasi on autonvuokraus Bordeaux’ssa, kannattaa varautua siihen, että kaupungin isoilla teillä voi olla ruuhkaista. Erityisesti kaupunkia kiertävällä, noin 45 km pitkällä kehätiellä eli Rocadella sekä isoilla moottoriteillä. Kehätie on ruuhkainen etenkin arkisin kello 8:00–10:00 ja 16:00–19:00 välisinä aikoina. Moottoritiet taas ovat ruuhkaisimmillaan kesäisin, vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan. Koska Bordeaux’ssa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja, on suositeltavaa ottaa mukaan navigaattori tai vuokrata sellainen autovuokraamosta. Ajovaloja tulee käyttää pimeällä sekä myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on heikko. Kaupunkien ulkopuolella ajettaessa suositellaan, että ajovaloja käytetään aina ajon aikana. Yleinen promilleraja Ranskassa on 0,5. Niille, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, se on kuitenkin 0,2. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, huomaa, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien on käytettävä lastenistuinta. Lisäksi etupenkillä saavat matkustaa vain 10 vuotta täyttäneet. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Näitä rajoituksia kannattaa noudattaa! Poliisin sakottaessa sakko tulee maksaa saman tein käteisenä. Autoroute peage -moottoriteillä on käytössä tiemaksu. Nämä tiet tunnistaa siitä, että niissä on sininen kyltti, jossa on A-kirjain. Vuokra-auton kanssa kannattaa varautua myös siihen, että Bordeaux’n keskustasta voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on lisäksi maksullista arkisin ja lauantaisin kello 9:00–19:00 välisenä aikana. Historiallisessa keskustassa saa pysäköidä tunniksi kerrallaan ja muualla keskustan alueella maksimissaan kaksi tuntia. Maksut maksetaan parkkimittareihin. Kaupungista löytyy liitäntäpysäköintiä raitiovaunulinjojen varsilta. Voit pysäköidä autosi parkkipaikalle ja jatkaa matkaa ratikalla.

Bordeaux on tunnetun viinialueen keskus ja tarjoaa matkailijalle hyvän ruoan ja juoman lisäksi runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Place de la Bource ja sen peilialtaat, Gross Clochen kellotorni, Monument aux Girondis patsas suihkulähteineen sekä kaupungin vanha portti, Porte Cailhau. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Roman Saint Andre -katedraali sekä Saint Michelin ja Saint Seurin basilikat. Jalkapallon ystävien kannattaa puolestaan suunnata matkallaan FC Girondsin peleihin. Auton vuokraaminen on hyvä tapa päästä tutustumaan myös Bordeaux’n lähellä oleviin kohteisiin. Ranskan tiestö on pääosin hyväkuntoista ja ajaminen on todella sujuvaa nelikaistaisilla moottoriteillä eli autoroute peage -teillä. Lisäksi Ranskassa on runsaasti myös pienempiä moottoriliikenneteitä, jotka eivät ole edellä mainittujen moottoriteiden tapaan maksullisia. Vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan heinä-elokuussa ja vielä syyskuun alussakin isoimmat moottoritiet voivat olla ruuhkaisia. Kannattaakin pitää mielessä myös pienemmät maantiet, routes departementales, jotka ovat paikallisten viranomaisten ylläpitämiä. Näillä pienemmillä teillä pääsee usein ajamaan varsin idyllisissä maisemissa. Ne on merkitty karttoihin D-kirjaimella. Vuokra-autolla kannattaa suunnata muun muassa alueen viinitiloille. Niitä löytyy runsaasti esimerkiksi Saint-Emilionin kaupungista. Viinitiloihin pääsee pääsääntöisesti tutustumaan joko omatoimisesti tai osallistumalla opastettuun kierrokseen. Saint-Emilionissa vieraillessa kannattaa tutustua myös sen historialliseen keskustaan ja esimerkiksi 1100-luvulla rakennettuun kirkkoon. Toinen suosittu päiväretkikohde Bordeaux’n lähellä on Arcachonin rannikkokaupunki, joka on tunnettu ostereistaan. Viehättävässä kaupungissa on runsaasti kauniita vanhoja huviloita ja merenrantataloja. Kaupungissa on pitkä ja hienohiekkainen ranta, josta järjestetään kesäisin veneretkiä. Vuokra-autolla voi suunnata myös Dorgognen laakson Bergeracin kaupunkiin. Viinitiloihin tutustumisen lisäksi voit vaikkapa meloa Dordogne-joella tai viettää piknikiä joen rannoilla. Kaupungista löytyy myös lukuisia linnoja, kartanoita ja muita historiallisia kohteita. Yksi tunnetuimmista on historiallinen kartano Chateau de Monbazillac.

Muista tarkistaa autovakuutuksesi ehdot aina jo edeltä käsin ja mieti myös, tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutuksen. Vakuutusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen, sillä se voi vaihdella eri vakuutuksissa merkittävästikin.

Kyllä voi. Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Bordeaux’ssa ajamiseen.

Vuokraa auto jo Bordeaux’n lentokentältä niin pääset jatkamaan matkaasi hotellille näppärästi omalla autolla. Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 12 km. Autovuokraamot ovat keskittyneet lentokentän siipirakennukseen, jota yhdistävät hallit A ja B. Autonvuokraus Bordeaux’ssa on toki mahdollista myös muualla päin kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, tarkista autovuokraamoltasi, onko se mahdollista ja millainen mahdollinen lisämaksu siitä veloitetaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Bordeaux suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bordeaux

Autonvuokraus Bordeaux

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bordeaux, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Bordeaux olevat suositut autovuokraamot, kuten Firefly, Budget ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bordeaux, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

6 toimipaikkaa löytyy kaupungista Bordeaux, Ranska. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 62 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bordeaux on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bordeaux ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Yleensä sää kaupungissa Bordeaux kuukauden toukokuu aikana on 16 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 70 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Jos etsit Bordeaux vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden toukokuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Uusi-Akvitania lämpötila on yleensä 15 °C ja sademäärä vastaavasti 75 mm.


Tutustu alueen Ranskan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Ranskan

Aloita matkan suunnittelu - Bordeaux


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Bordeaux on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Bordeaux, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bordeaux, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Bordeaux.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Bordeaux.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Bordeaux.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.