Autonvuokraukset kohteessa Bordeaux, Uusi-Akvitania

Haussa halpa vuokra-auto Bordeaux, Uusi-Akvitania? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bordeaux, Gironde, Ranska
12. joulukuu — 19. joulukuu
Bordeaux, Gironde, Ranska
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Bordeaux

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Bordeaux

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Bordeaux?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bordeaux löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bordeaux on 14 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Bordeaux?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Bordeaux 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bordeaux?

Kun vuokraat autoa kaupungista Bordeaux, suurin osa käyttäjistämme valitsee Renault Twingo keskimääräiseen hintaan 48 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Fiat 500 49 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Renault Twingo vuokra-autoja kaupungista Bordeaux niinkin alhaiseen hintaan kuin 32 €/pvä ja Fiat 500 hintaan 14 €/pvä.

Tärkeää tietoa Bordeaux autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bordeaux’ssa?

Autonvuokraus Bordeaux’ssa edellyttää pääsääntöisesti, että kuljettaja on vähintään 21-vuotias. Joissakin autoluokissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Lisäksi auton vuokraus on tavallisesti mahdollista vain jos ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Kaikkien alle 25-vuotiaiden kannattaa varautua myös siihen, että heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bordeaux’ssa

Jos suunnitelmissasi on autonvuokraus Bordeaux’ssa, kannattaa varautua siihen, että kaupungin isoilla teillä voi olla ruuhkaista. Erityisesti kaupunkia kiertävällä, noin 45 km pitkällä kehätiellä eli Rocadella sekä isoilla moottoriteillä. Kehätie on ruuhkainen etenkin arkisin kello 8:00–10:00 ja 16:00–19:00 välisinä aikoina. Moottoritiet taas ovat ruuhkaisimmillaan kesäisin, vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan. Koska Bordeaux’ssa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja, on suositeltavaa ottaa mukaan navigaattori tai vuokrata sellainen autovuokraamosta. Ajovaloja tulee käyttää pimeällä sekä myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on heikko. Kaupunkien ulkopuolella ajettaessa suositellaan, että ajovaloja käytetään aina ajon aikana. Yleinen promilleraja Ranskassa on 0,5. Niille, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, se on kuitenkin 0,2. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, huomaa, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien on käytettävä lastenistuinta. Lisäksi etupenkillä saavat matkustaa vain 10 vuotta täyttäneet. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Näitä rajoituksia kannattaa noudattaa! Poliisin sakottaessa sakko tulee maksaa saman tein käteisenä. Autoroute peage -moottoriteillä on käytössä tiemaksu. Nämä tiet tunnistaa siitä, että niissä on sininen kyltti, jossa on A-kirjain. Vuokra-auton kanssa kannattaa varautua myös siihen, että Bordeaux’n keskustasta voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on lisäksi maksullista arkisin ja lauantaisin kello 9:00–19:00 välisenä aikana. Historiallisessa keskustassa saa pysäköidä tunniksi kerrallaan ja muualla keskustan alueella maksimissaan kaksi tuntia. Maksut maksetaan parkkimittareihin. Kaupungista löytyy liitäntäpysäköintiä raitiovaunulinjojen varsilta. Voit pysäköidä autosi parkkipaikalle ja jatkaa matkaa ratikalla.

Nähtävyyksiä Bordeaux’ssa ja sen lähellä

Bordeaux on tunnetun viinialueen keskus ja tarjoaa matkailijalle hyvän ruoan ja juoman lisäksi runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Place de la Bource ja sen peilialtaat, Gross Clochen kellotorni, Monument aux Girondis patsas suihkulähteineen sekä kaupungin vanha portti, Porte Cailhau. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Roman Saint Andre -katedraali sekä Saint Michelin ja Saint Seurin basilikat. Jalkapallon ystävien kannattaa puolestaan suunnata matkallaan FC Girondsin peleihin. Auton vuokraaminen on hyvä tapa päästä tutustumaan myös Bordeaux’n lähellä oleviin kohteisiin. Ranskan tiestö on pääosin hyväkuntoista ja ajaminen on todella sujuvaa nelikaistaisilla moottoriteillä eli autoroute peage -teillä. Lisäksi Ranskassa on runsaasti myös pienempiä moottoriliikenneteitä, jotka eivät ole edellä mainittujen moottoriteiden tapaan maksullisia. Vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan heinä-elokuussa ja vielä syyskuun alussakin isoimmat moottoritiet voivat olla ruuhkaisia. Kannattaakin pitää mielessä myös pienemmät maantiet, routes departementales, jotka ovat paikallisten viranomaisten ylläpitämiä. Näillä pienemmillä teillä pääsee usein ajamaan varsin idyllisissä maisemissa. Ne on merkitty karttoihin D-kirjaimella. Vuokra-autolla kannattaa suunnata muun muassa alueen viinitiloille. Niitä löytyy runsaasti esimerkiksi Saint-Emilionin kaupungista. Viinitiloihin pääsee pääsääntöisesti tutustumaan joko omatoimisesti tai osallistumalla opastettuun kierrokseen. Saint-Emilionissa vieraillessa kannattaa tutustua myös sen historialliseen keskustaan ja esimerkiksi 1100-luvulla rakennettuun kirkkoon. Toinen suosittu päiväretkikohde Bordeaux’n lähellä on Arcachonin rannikkokaupunki, joka on tunnettu ostereistaan. Viehättävässä kaupungissa on runsaasti kauniita vanhoja huviloita ja merenrantataloja. Kaupungissa on pitkä ja hienohiekkainen ranta, josta järjestetään kesäisin veneretkiä. Vuokra-autolla voi suunnata myös Dorgognen laakson Bergeracin kaupunkiin. Viinitiloihin tutustumisen lisäksi voit vaikkapa meloa Dordogne-joella tai viettää piknikiä joen rannoilla. Kaupungista löytyy myös lukuisia linnoja, kartanoita ja muita historiallisia kohteita. Yksi tunnetuimmista on historiallinen kartano Chateau de Monbazillac.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Muista tarkistaa autovakuutuksesi ehdot aina jo edeltä käsin ja mieti myös, tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutuksen. Vakuutusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen, sillä se voi vaihdella eri vakuutuksissa merkittävästikin.

Voiko Bordeaux’ssa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä voi. Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Bordeaux’ssa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Bordeaux’ssa onnistuu?

Vuokraa auto jo Bordeaux’n lentokentältä niin pääset jatkamaan matkaasi hotellille näppärästi omalla autolla. Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 12 km. Autovuokraamot ovat keskittyneet lentokentän siipirakennukseen, jota yhdistävät hallit A ja B. Autonvuokraus Bordeaux’ssa on toki mahdollista myös muualla päin kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, tarkista autovuokraamoltasi, onko se mahdollista ja millainen mahdollinen lisämaksu siitä veloitetaan.


Autonvuokraustarjoukset Bordeaux, Uusi-Akvitania

Löydä kohteesta Bordeaux juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

14 € - 81 €

Kaikki autotyypit

14 € - 127 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bordeaux, Ranskan on 37 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Bordeaux, Ranskan on tammikuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Bordeaux, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bordeaux voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bordeaux autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bordeaux, Uusi-Akvitania

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,3

Value

6,6

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,4

Value

6,8

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,9

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

5,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Rent@Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

6,0

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,9

Value

5,8

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,5

Value

3,5

Sunnycars

6 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bordeaux

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bordeaux

Suositut autotyypit

Passenger Van, Economy, Compact

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Class Compact SUV
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bordeaux viimeisten 72 tunnin aikana: Passenger Van, Economy, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bordeaux on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 40 €/pvä.
Kohteen Bordeaux suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Compact SUV. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Renault Twingo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Bordeaux suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bordeaux

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bordeaux - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bordeaux, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Bordeaux, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Bordeaux olevat suositut autovuokraamot, kuten Europcar, Enterprise Rent-A-Car ja Budget tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bordeaux, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bordeaux tammikuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Bordeaux tammikuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 8 °C ja sademäärä 60 mm cm tammikuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Bordeaux maksaa keskimäärin 123 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Bordeaux, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bordeaux on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bordeaux ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Bordeaux, Ranska kuukauden joulukuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Bordeaux kuukauden joulukuu aikana on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 80 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Bordeaux samanlainen kuin muualla Uusi-Akvitania alueella?

Jos etsit Bordeaux vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Uusi-Akvitania lämpötila on yleensä 6 °C ja sademäärä vastaavasti 81,4 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bordeaux hinnat?

autoa Bordeaux hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bordeaux?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Bordeaux osiossa on 69 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bordeaux?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Bordeaux. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bordeaux?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Bordeaux. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Bordeaux?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Bordeaux on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Bordeaux?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Bordeaux, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Bordeaux, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bordeaux, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Bordeaux momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Bordeaux.

Löytyykö kohteesta Bordeaux autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Bordeaux.

Voinko etsiä Bordeaux vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Bordeaux.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bordeaux

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.