Autonvuokraus Bordeaux - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Bordeaux? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bordeaux, France8. lokakuu — 11. lokakuu
Bordeaux, France
to 10/8
Keskipäivä
su 10/11
Keskipäivä

Autovuokraamo Bordeaux: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bordeaux
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.5

Pisteet perustuvat 6 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 15 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.5

Pisteet perustuvat 22 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.4

Pisteet perustuvat 24 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.2

Pisteet perustuvat 18 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.7

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 7 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Bordeaux

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bordeaux’ssa?

Autonvuokraus Bordeaux’ssa edellyttää pääsääntöisesti, että kuljettaja on vähintään 21-vuotias. Joissakin autoluokissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Lisäksi auton vuokraus on tavallisesti mahdollista vain jos ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Kaikkien alle 25-vuotiaiden kannattaa varautua myös siihen, että heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bordeaux’ssa

Jos suunnitelmissasi on autonvuokraus Bordeaux’ssa, kannattaa varautua siihen, että kaupungin isoilla teillä voi olla ruuhkaista. Erityisesti kaupunkia kiertävällä, noin 45 km pitkällä kehätiellä eli Rocadella sekä isoilla moottoriteillä. Kehätie on ruuhkainen etenkin arkisin kello 8:00–10:00 ja 16:00–19:00 välisinä aikoina. Moottoritiet taas ovat ruuhkaisimmillaan kesäisin, vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan. Koska Bordeaux’ssa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja, on suositeltavaa ottaa mukaan navigaattori tai vuokrata sellainen autovuokraamosta. Ajovaloja tulee käyttää pimeällä sekä myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on heikko. Kaupunkien ulkopuolella ajettaessa suositellaan, että ajovaloja käytetään aina ajon aikana. Yleinen promilleraja Ranskassa on 0,5. Niille, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, se on kuitenkin 0,2. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, huomaa, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien on käytettävä lastenistuinta. Lisäksi etupenkillä saavat matkustaa vain 10 vuotta täyttäneet. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Näitä rajoituksia kannattaa noudattaa! Poliisin sakottaessa sakko tulee maksaa saman tein käteisenä. Autoroute peage -moottoriteillä on käytössä tiemaksu. Nämä tiet tunnistaa siitä, että niissä on sininen kyltti, jossa on A-kirjain. Vuokra-auton kanssa kannattaa varautua myös siihen, että Bordeaux’n keskustasta voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on lisäksi maksullista arkisin ja lauantaisin kello 9:00–19:00 välisenä aikana. Historiallisessa keskustassa saa pysäköidä tunniksi kerrallaan ja muualla keskustan alueella maksimissaan kaksi tuntia. Maksut maksetaan parkkimittareihin. Kaupungista löytyy liitäntäpysäköintiä raitiovaunulinjojen varsilta. Voit pysäköidä autosi parkkipaikalle ja jatkaa matkaa ratikalla.

Nähtävyyksiä Bordeaux’ssa ja sen lähellä

Bordeaux on tunnetun viinialueen keskus ja tarjoaa matkailijalle hyvän ruoan ja juoman lisäksi runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Place de la Bource ja sen peilialtaat, Gross Clochen kellotorni, Monument aux Girondis patsas suihkulähteineen sekä kaupungin vanha portti, Porte Cailhau. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Roman Saint Andre -katedraali sekä Saint Michelin ja Saint Seurin basilikat. Jalkapallon ystävien kannattaa puolestaan suunnata matkallaan FC Girondsin peleihin. Auton vuokraaminen on hyvä tapa päästä tutustumaan myös Bordeaux’n lähellä oleviin kohteisiin. Ranskan tiestö on pääosin hyväkuntoista ja ajaminen on todella sujuvaa nelikaistaisilla moottoriteillä eli autoroute peage -teillä. Lisäksi Ranskassa on runsaasti myös pienempiä moottoriliikenneteitä, jotka eivät ole edellä mainittujen moottoriteiden tapaan maksullisia. Vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan heinä-elokuussa ja vielä syyskuun alussakin isoimmat moottoritiet voivat olla ruuhkaisia. Kannattaakin pitää mielessä myös pienemmät maantiet, routes departementales, jotka ovat paikallisten viranomaisten ylläpitämiä. Näillä pienemmillä teillä pääsee usein ajamaan varsin idyllisissä maisemissa. Ne on merkitty karttoihin D-kirjaimella. Vuokra-autolla kannattaa suunnata muun muassa alueen viinitiloille. Niitä löytyy runsaasti esimerkiksi Saint-Emilionin kaupungista. Viinitiloihin pääsee pääsääntöisesti tutustumaan joko omatoimisesti tai osallistumalla opastettuun kierrokseen. Saint-Emilionissa vieraillessa kannattaa tutustua myös sen historialliseen keskustaan ja esimerkiksi 1100-luvulla rakennettuun kirkkoon. Toinen suosittu päiväretkikohde Bordeaux’n lähellä on Arcachonin rannikkokaupunki, joka on tunnettu ostereistaan. Viehättävässä kaupungissa on runsaasti kauniita vanhoja huviloita ja merenrantataloja. Kaupungissa on pitkä ja hienohiekkainen ranta, josta järjestetään kesäisin veneretkiä. Vuokra-autolla voi suunnata myös Dorgognen laakson Bergeracin kaupunkiin. Viinitiloihin tutustumisen lisäksi voit vaikkapa meloa Dordogne-joella tai viettää piknikiä joen rannoilla. Kaupungista löytyy myös lukuisia linnoja, kartanoita ja muita historiallisia kohteita. Yksi tunnetuimmista on historiallinen kartano Chateau de Monbazillac.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Muista tarkistaa autovakuutuksesi ehdot aina jo edeltä käsin ja mieti myös, tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutuksen. Vakuutusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen, sillä se voi vaihdella eri vakuutuksissa merkittävästikin.

Voiko Bordeaux’ssa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä voi. Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Bordeaux’ssa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Bordeaux’ssa onnistuu?

Vuokraa auto jo Bordeaux’n lentokentältä niin pääset jatkamaan matkaasi hotellille näppärästi omalla autolla. Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 12 km. Autovuokraamot ovat keskittyneet lentokentän siipirakennukseen, jota yhdistävät hallit A ja B. Autonvuokraus Bordeaux’ssa on toki mahdollista myös muualla päin kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, tarkista autovuokraamoltasi, onko se mahdollista ja millainen mahdollinen lisämaksu siitä veloitetaan. (Tarkastettu 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bordeaux kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bordeaux lentokenttä autonvuokrauspistettä

Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

17 allée de Rio

13.1 km lentokentältä

Ibis Budget Bordeaux Centre Mériadeck

37 Cours DU Marechal Juin

10.5 km lentokentältä

Ibis Bordeaux Centre Meriadeck

35, Cours du Marechal Juin

10.5 km lentokentältä

Hilton Garden Inn Bordeaux Centre

17 allée de Rio

13.1 km lentokentältä

Ibis Budget Bordeaux Centre Mériadeck

37 Cours DU Marechal Juin

10.5 km lentokentältä

Ibis Bordeaux Centre Meriadeck

35, Cours du Marechal Juin

10.5 km lentokentältä

Aparthotel Adagio Bordeaux Gambetta

40 rue Edmond Michelet

10.6 km lentokentältä

All Suites Appart hotel Bordeaux Lac

Rue Du Professeur Georges Jeanneney

14.1 km lentokentältä

Appart'City Bordeaux Centre Ravezies

194 Boulevard Godard

11.3 km lentokentältä

Residhotel Galerie Tatry

174 Cours Du Medoc

11.9 km lentokentältä

ibis budget Bordeaux Centre Gare Saint-Jean

60 Rue Eugène Le Roy

12.4 km lentokentältä

InterContinental Bordeaux - Le Grand Hotel

2-5 Place de la Comédie

11.2 km lentokentältä

Novotel Bordeaux Lac

Avenue Jean Gabriel Domergue

13.7 km lentokentältä

Novotel Bordeaux Centre

45 cours du Marechal Juin

10.4 km lentokentältä

Hotel Mercure Bordeaux Centre Gare Saint Jean

28-30 rue Tauzia

12.3 km lentokentältä

Quality Hotel Bordeaux Centre

27 Rue du Parlement Sainte Catherine

11.2 km lentokentältä

ibis budget Bordeaux Centre Bastide

26 Allée Serr

12.5 km lentokentältä

Ibis Bordeaux Lac

Rue du Petit Barail

13.7 km lentokentältä

Pullman Bordeaux Lac

1 Avenue Jean Gabriel Domergue

13.6 km lentokentältä

The Originals City, Hôtel Apolonia, Bordeaux Lac (Inter-Hotel)

Rue Du Grand Barail

13.9 km lentokentältä


Autonvuokraus Bordeaux

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 81 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Bordeaux.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bordeaux noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Bordeaux noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Enterprise, National ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Bordeaux. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Bordeaux autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Bordeaux olevat suositut autovuokraamot, kuten Enterprise, National ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bordeaux, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Bordeaux lokakuu ajaksi?

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Bordeaux kuukauden lokakuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. lokakuu ajan lämpötilat kohteessa Bordeaux ovat keskimäärin 10 °C ja vettä tulee 80 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bordeaux maksaa keskimäärin 33 €/päivä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bordeaux?

5 toimipaikkaa löytyy kaupungista Bordeaux. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 56 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bordeaux?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bordeaux on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bordeaux ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Ranska


Lentolippu varattuna kohteeseen Bordeaux? Aloita matkan suunnittelu!