Autonvuokraus Bordeaux, Ranska

Haussa halpa vuokra-auto Bordeaux, Ranska? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bordeaux, Gironde, Ranska
28. kesäkuu — 5. heinäkuu
Sama palautus
Bordeaux, Gironde, Ranska
ma 28/6
Keskipäivä
ma 5/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Bordeaux, Ranska

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

9 € - 58 €

All Car Types

23 € - 119 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bordeaux, Ranska on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bordeaux, Ranska on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bordeaux. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bordeaux voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Bordeaux Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Bordeaux: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bordeaux, Ranska
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,3

Hinta-laatusuhde

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Mukavuus

8,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Hinta-laatusuhde

7,5
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Mukavuus

7,4

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

7,1

Hinta-laatusuhde

7,1
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Mukavuus

7,7

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,6

Hinta-laatusuhde

6,4
6 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Bordeaux

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Bordeaux’ssa?

Autonvuokraus Bordeaux’ssa edellyttää pääsääntöisesti, että kuljettaja on vähintään 21-vuotias. Joissakin autoluokissa ikäraja voi olla tätäkin korkeampi. Lisäksi auton vuokraus on tavallisesti mahdollista vain jos ajokortti on ollut voimassa vähintään yhden vuoden. Kaikkien alle 25-vuotiaiden kannattaa varautua myös siihen, että heiltä voidaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Bordeaux’ssa

Jos suunnitelmissasi on autonvuokraus Bordeaux’ssa, kannattaa varautua siihen, että kaupungin isoilla teillä voi olla ruuhkaista. Erityisesti kaupunkia kiertävällä, noin 45 km pitkällä kehätiellä eli Rocadella sekä isoilla moottoriteillä. Kehätie on ruuhkainen etenkin arkisin kello 8:00–10:00 ja 16:00–19:00 välisinä aikoina. Moottoritiet taas ovat ruuhkaisimmillaan kesäisin, vilkkaimpien matkustussesonkien aikaan. Koska Bordeaux’ssa on runsaasti yhdensuuntaisia katuja, on suositeltavaa ottaa mukaan navigaattori tai vuokrata sellainen autovuokraamosta. Ajovaloja tulee käyttää pimeällä sekä myös päiväsaikaan, jos näkyvyys on heikko. Kaupunkien ulkopuolella ajettaessa suositellaan, että ajovaloja käytetään aina ajon aikana. Yleinen promilleraja Ranskassa on 0,5. Niille, joilla ajokortti on ollut voimassa alle kolme vuotta, se on kuitenkin 0,2. Jos olet liikkeellä lasten kanssa, huomaa, että 12-vuotiaiden ja tätä nuorempien on käytettävä lastenistuinta. Lisäksi etupenkillä saavat matkustaa vain 10 vuotta täyttäneet. Yleiset nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 110 km/h ja moottoriteillä 130 km/h. Näitä rajoituksia kannattaa noudattaa! Poliisin sakottaessa sakko tulee maksaa saman tein käteisenä. Autoroute peage -moottoriteillä on käytössä tiemaksu. Nämä tiet tunnistaa siitä, että niissä on sininen kyltti, jossa on A-kirjain. Vuokra-auton kanssa kannattaa varautua myös siihen, että Bordeaux’n keskustasta voi olla vaikea löytää pysäköintipaikkoja. Pysäköinti on lisäksi maksullista arkisin ja lauantaisin kello 9:00–19:00 välisenä aikana. Historiallisessa keskustassa saa pysäköidä tunniksi kerrallaan ja muualla keskustan alueella maksimissaan kaksi tuntia. Maksut maksetaan parkkimittareihin. Kaupungista löytyy liitäntäpysäköintiä raitiovaunulinjojen varsilta. Voit pysäköidä autosi parkkipaikalle ja jatkaa matkaa ratikalla.

Nähtävyyksiä Bordeaux’ssa ja sen lähellä

Bordeaux on tunnetun viinialueen keskus ja tarjoaa matkailijalle hyvän ruoan ja juoman lisäksi runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Place de la Bource ja sen peilialtaat, Gross Clochen kellotorni, Monument aux Girondis patsas suihkulähteineen sekä kaupungin vanha portti, Porte Cailhau. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Roman Saint Andre -katedraali sekä Saint Michelin ja Saint Seurin basilikat. Jalkapallon ystävien kannattaa puolestaan suunnata matkallaan FC Girondsin peleihin. Auton vuokraaminen on hyvä tapa päästä tutustumaan myös Bordeaux’n lähellä oleviin kohteisiin. Ranskan tiestö on pääosin hyväkuntoista ja ajaminen on todella sujuvaa nelikaistaisilla moottoriteillä eli autoroute peage -teillä. Lisäksi Ranskassa on runsaasti myös pienempiä moottoriliikenneteitä, jotka eivät ole edellä mainittujen moottoriteiden tapaan maksullisia. Vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan heinä-elokuussa ja vielä syyskuun alussakin isoimmat moottoritiet voivat olla ruuhkaisia. Kannattaakin pitää mielessä myös pienemmät maantiet, routes departementales, jotka ovat paikallisten viranomaisten ylläpitämiä. Näillä pienemmillä teillä pääsee usein ajamaan varsin idyllisissä maisemissa. Ne on merkitty karttoihin D-kirjaimella. Vuokra-autolla kannattaa suunnata muun muassa alueen viinitiloille. Niitä löytyy runsaasti esimerkiksi Saint-Emilionin kaupungista. Viinitiloihin pääsee pääsääntöisesti tutustumaan joko omatoimisesti tai osallistumalla opastettuun kierrokseen. Saint-Emilionissa vieraillessa kannattaa tutustua myös sen historialliseen keskustaan ja esimerkiksi 1100-luvulla rakennettuun kirkkoon. Toinen suosittu päiväretkikohde Bordeaux’n lähellä on Arcachonin rannikkokaupunki, joka on tunnettu ostereistaan. Viehättävässä kaupungissa on runsaasti kauniita vanhoja huviloita ja merenrantataloja. Kaupungissa on pitkä ja hienohiekkainen ranta, josta järjestetään kesäisin veneretkiä. Vuokra-autolla voi suunnata myös Dorgognen laakson Bergeracin kaupunkiin. Viinitiloihin tutustumisen lisäksi voit vaikkapa meloa Dordogne-joella tai viettää piknikiä joen rannoilla. Kaupungista löytyy myös lukuisia linnoja, kartanoita ja muita historiallisia kohteita. Yksi tunnetuimmista on historiallinen kartano Chateau de Monbazillac.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Muista tarkistaa autovakuutuksesi ehdot aina jo edeltä käsin ja mieti myös, tarvitsetko perustasoa kattavamman vakuutuksen. Vakuutusta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös omavastuuosuuteen, sillä se voi vaihdella eri vakuutuksissa merkittävästikin.

Voiko Bordeaux’ssa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Kyllä voi. Suomalainen, EU-mallinen ajokortti soveltuu Bordeaux’ssa ajamiseen.

Mistä auton nouto ja palautus Bordeaux’ssa onnistuu?

Vuokraa auto jo Bordeaux’n lentokentältä niin pääset jatkamaan matkaasi hotellille näppärästi omalla autolla. Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin 12 km. Autovuokraamot ovat keskittyneet lentokentän siipirakennukseen, jota yhdistävät hallit A ja B. Autonvuokraus Bordeaux’ssa on toki mahdollista myös muualla päin kaupunkia. Jos haluat palauttaa vuokra-auton eri toimipisteeseen kuin mistä olet sen noutanut, tarkista autovuokraamoltasi, onko se mahdollista ja millainen mahdollinen lisämaksu siitä veloitetaan. (Tarkastettu 20/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bordeaux, Ranska kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bordeaux lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bordeaux

Tässä kuussa, tähän mennessä olemme tehneet 81 hakua käyttäjille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteeseen Bordeaux.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bordeaux noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Monet autovuokraamot kohteessa Bordeaux noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Budget, Enterprise ja Avis. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Bordeaux. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Bordeaux, Ranska?

8 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bordeaux ajankohtana heinäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 8 €. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Bordeaux ajankohtana heinäkuu keskihinta on 12 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 12 €.

Peritäänkö Bordeaux, Ranska autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Bordeaux olevat suositut autovuokraamot, kuten Firefly, Budget ja Enterprise tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bordeaux, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bordeaux?

5 toimipaikkaa löytyy kaupungista Bordeaux, Ranska. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 55 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bordeaux, Ranska?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Bordeaux on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Bordeaux ovat yleensä 80 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Bordeaux, Ranska kuukauden kesäkuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Bordeaux kuukauden kesäkuu aikana on 19 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 60 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Bordeaux ovat yleensä korkeat kesäkuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Bordeaux samanlainen kuin muualla Uusi-Akvitania alueella?

Jos etsit Bordeaux vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Uusi-Akvitania lämpötila on yleensä 18 °C ja sademäärä vastaavasti 70 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Bordeaux lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bordeaux

Aloita matkan suunnittelu - Bordeaux