Etsi ja löydä halvat lennot Yhdysvaltoihin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Yhdysvaltoihin

Yhteenveto Yhdysvaltojen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

256 €

Halvin meno-paluulennon hinta

314 €

Nopein lentoaika

11t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 256 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 314 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Newarkin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi kestää 11t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Newarkin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Yhdysvallat mukaan lukien Scandinavian Airlines, Icelandair ja Turkish Airlines.

Yhdysvaltojen lentotiedot ja trendit

Tutustu Yhdysvaltojen lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Yhdysvallat?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat ovat lentoyhtiön Spirit Airlines tarjoama 40 €, lentoyhtiön Allegiant Air tarjoama 51 € sekä lentoyhtiön Frontier tarjoama 55 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Yhdysvallat suosituimmat kaupungit?

Yhdysvallat on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (720 %) vierailee kaupungissa New York useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Yhdysvallat muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Miami ja Los Angeles.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Yhdysvallat?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Yhdysvallat lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä 37t 17m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Yhdysvallat?

17 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Yhdysvallat, mutta Finnair, Scandinavian Airlines ja American Airlines ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 18 % lentoja kohteeseen Yhdysvallat hakeneista halusi matkustaa Finnair yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Yhdysvallat kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Yhdysvallat
New York
New York

Paras aika lentää: Yhdysvallat

Kun varaat lentoa kohteeseen Yhdysvallat, muista, että hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin kaupunkiin tai lentokentälle aiot lentää sekä mihin aikaan vuodesta.

Suosituin kaupunki: Yhdysvallat

25 % momondon käyttäjistä, jotka lentävät kohteeseen Yhdysvallat, laskeutuvat yleensä kaupunkiin New York. Lentojen keskimääräinen hinta kaupunkiin New York on 573 €.


Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdysvallat

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdysvallat

Lentäminen kentälle Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Walt Disney World Resort, koska lähin lentokenttä alueella.

Lennot kohteeseen Yhdysvallat voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 16 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Yhdysvallat keskimääräiseen hintaan 1521 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Yhdysvallat, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1489 € tai alle.

torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdysvallat lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdysvallat, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Yhdysvallat kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Yhdysvallat kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Yhdysvallat: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWashington12t 25m317 €
HelsinkiNewark11t 10m319 €
HelsinkiChicago9t 25m319 €
HelsinkiNew York8t 40m330 €
HelsinkiMiami11t 10m507 €
HelsinkiNew Windsor15t 10m520 €
HelsinkiBaltimore11t 20m571 €
HelsinkiLos Angeles11t 05m574 €
HelsinkiOntario18t 50m607 €
HelsinkiFort Lauderdale20t 24m607 €
HelsinkiPittsburgh15t 14m610 €
HelsinkiSan Francisco16t 15m621 €
HelsinkiBoston10t 45m637 €
HelsinkiOrlando15t 42m642 €
HelsinkiTampa22t 25m642 €
HelsinkiSeattle9t 45m646 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yhdysvallat

Hyvät kennot Yhdysvaltoihin on mahdollista varata suorin yhteyksin, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään edullisia suoria reittilentoja New Yorkiin, Chicagoon ja San Franciscoon. Käytännössä kaikki suorat reittilennot Suomesta Yhdysvaltoihin ovat suomalaisen Finnairin liikennöimiä. Myös esimerkiksi Finnairin yhteistyökumppaneiden British Airwaysin ja Iberian myymillä suorilla Yhdysvaltojen reiteillä lentojen operoija on Finnair. New Yorkiin suoria lentoja lennetään ympäri vuoden, ja lentoja on tavallisesti ainakin kaksi päivässä. New Yorkissa Finnairin lennot laskeutuvat John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle (John F. Kennedy International Airport). San Franciscon suorat lennot keskittyvät kesäkauteen, ja Finnair operoi suoria lentoyhteyksiä noin toukokuulta elokuulle. Lentoja on näinä kuukausina noin kolme viikossa. Chicagon suoria lentoja Finnair puolestaan liikennöi noin huhtikuulta elokuun loppuun. San Franciscossa lentojen määränpää on San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (San Francisco International Airport) ja Chicagossa O’Haren kansainvälinen lentoasema (O’Hare International Airport). Lennot Yhdysvaltoihin voi saada edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, mutta vilkkaimmillaan suorat lentoyhteydet maiden välillä ovat kesäkuukausina. Välilaskullisia lentoja Yhdysvaltoihin liikennöivät Suomesta monet eri lentoyhtiöt. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta New Yorkiin halpoja lentoja tarjoavat islantilainen Icelandair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian.

Yhdysvallat kuuluu pinta-alaltaan maailman suurimpien valtioiden joukkoon, ja sää itä- ja länsirannikon välillä vaihtelee laidasta laitaan. Mikäli haluat nauttia varmasti lämpimistä ja aurinkoisista ilmoista, matkat Yhdysvaltoihin kannattaa suunnitella mieluiten kesäkuukausille eli kesä-elokuulle. Kesällä sää Yhdysvalloissa on lämmin, ja esimerkiksi maan eteläosissa on mahdollista nauttia noin 30 asteen keskilämpötiloista. Toisaalta kesäkuukaudet ovat joulukuun ohella maan vilkkaimpia matkailukuukausia, eli myös lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Talvella maan eteläisissä osissa ja länsirannikolla, esimerkiksi tähtien kaupungissa Los Angelesissa, on mahdollista nauttia noin 20 asteen lämmöstä. Itärannikon pohjoisissa osissa, kuten New Yorkissa, talvikuukaudet ovat kylmiä, mutta tunnelmallisia. Monet matkustavat New Yorkiin joulukuussa nähdäkseen kaupungin sen jouluvalaistuksessa. Kevät ja syksy ovat hyvää matkustusaikaa Yhdysvaltojen reissaajille kahdesta syystä. Halvat lennot Yhdysvaltoihin on helpointa napata juuri näille vuodenajoille ja säätila on leuto kaikkialla maassa. Esimerkiksi New Yorkissa kevään ja syksyn lämpötilat pyörivät noin 10–15 asteen tuntumassa.

Yhdysvaltojen lentojen kesto riippuu tarkasta määränpäästäsi, sillä välimatkat maan sisällä ovat pitkiä. Lyhimpiä ovat Helsinki-Vantaan lentokentän ja New Yorkin väliset suorat lennot, joilla lentoaika on alkaen noin kahdeksan tuntia ja 40 minuuttia. Chicagon suorien reittilentojen kesto on noin 9 tuntia ja 15 minuuttia. San Franciscon suorien lentojen kesto on puolestaan noin 11 tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Yhdysvaltoihin, voi lentoaika olla pidempi. Moniin Yhdysvaltojen kaupunkeihin on kuitenkin tarjolla käteviä ja nopeita vaihtoyhteyksiä. Esimerkiksi suosittuun Miamiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 11 tuntia ja 15 minuuttia. Länsirannikolle Los Angelesiin lennettäessä matka-aika on puolestaan vaihtolennoilla alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli tutkit samalla matkalla Yhdysvaltojen eri alueita, hyödynnä maan käteviä kotimaan lentoja.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Yhdysvaltojen lomille viisumia, mutta turistimatkoille on aina hankittava ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization). ESTA-lupa voidaan myöntää alle kolmen kuukauden (90 päivän) pituisille lomille. Luvan hakijalla on oltava ostettuna paitsi menolippu Yhdysvaltoihin, myös paluulippu takaisin Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Voit hakea ESTA-lupaa kätevästi netissä. Lupaprosessin hinta on noin 12,30 euroa Mukaan Yhdysvaltoihin on aina otettava myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Yhdysvaltojen lomilla passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta loman jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Yhdysvallat

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Yhdysvallat?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdysvallat momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Yhdysvallat: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Dubai - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika16t 00m
Halvin hinta759 €
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta574 €
Kööpenhamina - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika12t 10m
Halvin hinta427 €
Helsinki - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta507 €
Helsinki - San Francisco reitin lennot
Nopein lentoaika16t 15m
Halvin hinta621 €
Helsinki - New York reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta319 €
Dubai - New York reitin lennot
Nopein lentoaika26t 19m
Halvin hinta1230 €
Helsinki - Fort Lauderdale reitin lennot
Nopein lentoaika20t 24m
Halvin hinta607 €
Helsinki - Atlanta reitin lennot
Nopein lentoaika15t 10m
Halvin hinta724 €
Helsinki - West Palm Beach reitin lennot
Nopein lentoaika15t 47m
Halvin hinta755 €
Helsinki - Ontario reitin lennot
Nopein lentoaika18t 50m
Halvin hinta607 €
Helsinki - Dallas reitin lennot
Nopein lentoaika10t 40m
Halvin hinta690 €
Helsinki - Oakland, Kalifornia reitin lennot
Nopein lentoaika19t 55m
Halvin hinta1047 €
Helsinki - San Jose reitin lennot
Nopein lentoaika15t 37m
Halvin hinta737 €
Helsinki - Santa Ana reitin lennot
Nopein lentoaika20t 04m
Halvin hinta680 €
Helsinki - Boston reitin lennot
Nopein lentoaika10t 45m
Halvin hinta637 €
Helsinki - Orlando reitin lennot
Nopein lentoaika15t 42m
Halvin hinta642 €
Helsinki - Chicago reitin lennot
Nopein lentoaika9t 25m
Halvin hinta319 €
Helsinki - Seattle reitin lennot
Nopein lentoaika9t 45m
Halvin hinta646 €
Helsinki - Portland reitin lennot
Nopein lentoaika16t 45m
Halvin hinta733 €

Etsi lentoja kohteeseen Yhdysvallat

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Yhdysvallat


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Yhdysvallat, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Yhdysvallat on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Yhdysvallat nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Yhdysvallat tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Yhdysvallat lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Yhdysvallat, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Yhdysvallat lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.