Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat

Halvat lennot Yhdysvallat

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
New York (NYC)
pe 15.1.
pe 22.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Yhdysvallat kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Yhdysvallat

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdysvallat

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdysvallat

Mitkä ovat maan Yhdysvallat suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Yhdysvallat on New York, jossa he vierailevat 2 658 % useammin kuin missään muussa maan Yhdysvallat kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Miami ja Los Angeles.

Mitä suosittuja nähtävyyksiä löytyy maasta Yhdysvallat?

Maasta Yhdysvallat löytyy useita nähtävyyksiä, ja enemmistö momondo-käyttäjistä pitävät Walt Disney World Resort, Union Square, Times Square ja Venice Beach niistä mielenkiintoisimpina.

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Walt Disney World Resort?

Lentäminen kentälle Orlando lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Walt Disney World Resort, koska lähin lentokenttä alueella.

Mikä lento on halvin kohteeseen Yhdysvallat?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat ovat lentoyhtiön Frontier tarjoama 29 €, lentoyhtiön Delta tarjoama 40 € sekä lentoyhtiön Spirit Airlines tarjoama 42 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Yhdysvallat? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
New York
New York (osavaltio)
Times Square
Macy's Herald Square
Madison Square Garden
Grand Central Terminal
Rockefeller Center
Miami
Florida
Bayfront Park
AmericanAirlines Arena
Bayside Marketplace
James L. Knight Center
Marlins Park
Los Angeles
Kalifornia
STAPLES Center
Venice Beach
Los Angeles Convention Center
Hollywood Bowl
Dodger Stadium
San Francisco
Kalifornia
Union Square
Fisherman's Wharf
Moscone Center
Alcatraz
AT&T Park
Chicago
Illinois
Magnificent Mile
Wrigley Field
Soldier Field
McCormick Place
Grant Park
Orlando
Florida
Universal Orlando Resort
Disney Springs
Orange County Convention Center
SeaWorld Orlando
Magic Kingdom Park
Boston
Massachusetts
Fenway Park
TD Garden
Boston Convention and Exhibition Center
Faneuil Hall Marketplace
John B. Hynes Veterans Memorial Convention Center
Washington
District of Columbia
White House
National Mall
Smithsonian Castle
Walter E. Washington Convention Center
Nationals Park
Las Vegas
Nevada
Las Vegas Convention Center
Bellagio Fountain
Mirage Hotel Volcano Show
Sands Expo
Cashman Center
Seattle
Washington
Space Needle
Seattle Center
University of Washington
Safeco Field
Key Arena
Honolulu
Havaiji
Waikiki ranta
Pearl Harbor
Hawaii Convention Center
Kapiolanin puisto
Aloha Stadium
Fort Lauderdale
Florida
Las Olas Beach
Broward County Convention Center
Port Everglades
Sebastian Beach
Galleria Fort Lauderdale

Halvat lennot Yhdysvallat: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Yhdysvallat, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki San Francisco 364 €
Oulu New York 682 €
Turku Miami 703 €
Tampere Los Angeles 708 €
Rovaniemi Chicago 721 €
Kemi Las Vegas 1908 €

Yhdysvaltojen lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Yhdysvallat tarjoaa kaukokohteiden ystäville laajan kattauksen mielenkiintoisia kaupunkeja. Länsirannikon Los Angeles rantoineen ja palmurivistöineen on kaupunki aurinkoisten kohteiden ystäville, kun taas pilvenpiirtäjien täyttämä New York sopii miljoonakaupunkien urbaanissa sykkeessä viihtyville. Monikulttuurisessa Miamissa voit nauttia kauniista rannoista ja vilkkaasta yöelämästä, ja kiehtova San Francisco viettelee vieraansa arkkitehtuurillaan ja merinäkymillään. Myös Chicago on täydellinen kohde kaupunkilomien ystävälle. Suomen ja Yhdysvaltojen väliset lentoyhteydet ovat vilkkaat. Moniin yhdysvaltalaiskaupunkeihin pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta kätevillä suorilla lennoilla. Yhdysvalloista löytyy sopivia kohteita kaikille vuodenajoille, sillä suuressa valtiossa lämpötilat vaihtelevat alueittain. Esimerkiksi Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Miamissa lämpötilat ovat talvella noin 20 asteen tuntumassa. Samaan aikaan pohjoisempana sijaitsevassa New Yorkissa lämpöasteita on usein vain muutama. Halvat lennot Yhdysvaltoihin voi yleensä napata alku- tai loppuvuodelle, suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Lentoliput Yhdysvaltoihin ovat tavallisesti kalleimmillaan kesäkuukausina, etenkin heinäkuussa, sekä joulukuussa ja vuoden vaihteessa. Ajoissa varaamalla voit saada vilkkaimmille matkailukuukausille pelkät lennot edullisesti.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Yhdysvaltoihin?

Hyvät kennot Yhdysvaltoihin on mahdollista varata suorin yhteyksin, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään edullisia suoria reittilentoja New Yorkiin, Chicagoon ja San Franciscoon. Käytännössä kaikki suorat reittilennot Suomesta Yhdysvaltoihin ovat suomalaisen Finnairin liikennöimiä. Myös esimerkiksi Finnairin yhteistyökumppaneiden British Airwaysin ja Iberian myymillä suorilla Yhdysvaltojen reiteillä lentojen operoija on Finnair. New Yorkiin suoria lentoja lennetään ympäri vuoden, ja lentoja on tavallisesti ainakin kaksi päivässä. New Yorkissa Finnairin lennot laskeutuvat John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle (John F. Kennedy International Airport). San Franciscon suorat lennot keskittyvät kesäkauteen, ja Finnair operoi suoria lentoyhteyksiä noin toukokuulta elokuulle. Lentoja on näinä kuukausina noin kolme viikossa. Chicagon suoria lentoja Finnair puolestaan liikennöi noin huhtikuulta elokuun loppuun. San Franciscossa lentojen määränpää on San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (San Francisco International Airport) ja Chicagossa O’Haren kansainvälinen lentoasema (O’Hare International Airport). Lennot Yhdysvaltoihin voi saada edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, mutta vilkkaimmillaan suorat lentoyhteydet maiden välillä ovat kesäkuukausina. Välilaskullisia lentoja Yhdysvaltoihin liikennöivät Suomesta monet eri lentoyhtiöt. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta New Yorkiin halpoja lentoja tarjoavat islantilainen Icelandair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian.

Milloin on paras aika matkustaa Yhdysvaltoihin?

Yhdysvallat kuuluu pinta-alaltaan maailman suurimpien valtioiden joukkoon, ja sää itä- ja länsirannikon välillä vaihtelee laidasta laitaan. Mikäli haluat nauttia varmasti lämpimistä ja aurinkoisista ilmoista, matkat Yhdysvaltoihin kannattaa suunnitella mieluiten kesäkuukausille eli kesä-elokuulle. Kesällä sää Yhdysvalloissa on lämmin, ja esimerkiksi maan eteläosissa on mahdollista nauttia noin 30 asteen keskilämpötiloista. Toisaalta kesäkuukaudet ovat joulukuun ohella maan vilkkaimpia matkailukuukausia, eli myös lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Talvella maan eteläisissä osissa ja länsirannikolla, esimerkiksi tähtien kaupungissa Los Angelesissa, on mahdollista nauttia noin 20 asteen lämmöstä. Itärannikon pohjoisissa osissa, kuten New Yorkissa, talvikuukaudet ovat kylmiä, mutta tunnelmallisia. Monet matkustavat New Yorkiin joulukuussa nähdäkseen kaupungin sen jouluvalaistuksessa. Kevät ja syksy ovat hyvää matkustusaikaa Yhdysvaltojen reissaajille kahdesta syystä. Halvat lennot Yhdysvaltoihin on helpointa napata juuri näille vuodenajoille ja säätila on leuto kaikkialla maassa. Esimerkiksi New Yorkissa kevään ja syksyn lämpötilat pyörivät noin 10–15 asteen tuntumassa.

Kuinka kauan kestää lento Yhdysvaltoihin?

Yhdysvaltojen lentojen kesto riippuu tarkasta määränpäästäsi, sillä välimatkat maan sisällä ovat pitkiä. Lyhimpiä ovat Helsinki-Vantaan lentokentän ja New Yorkin väliset suorat lennot, joilla lentoaika on alkaen noin kahdeksan tuntia ja 40 minuuttia. Chicagon suorien reittilentojen kesto on noin 9 tuntia ja 15 minuuttia. San Franciscon suorien lentojen kesto on puolestaan noin 11 tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Yhdysvaltoihin, voi lentoaika olla pidempi. Moniin Yhdysvaltojen kaupunkeihin on kuitenkin tarjolla käteviä ja nopeita vaihtoyhteyksiä. Esimerkiksi suosittuun Miamiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 11 tuntia ja 15 minuuttia. Länsirannikolle Los Angelesiin lennettäessä matka-aika on puolestaan vaihtolennoilla alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli tutkit samalla matkalla Yhdysvaltojen eri alueita, hyödynnä maan käteviä kotimaan lentoja.

Tarvitaanko Yhdysvaltoihin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Yhdysvaltojen lomille viisumia, mutta turistimatkoille on aina hankittava ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization). ESTA-lupa voidaan myöntää alle kolmen kuukauden (90 päivän) pituisille lomille. Luvan hakijalla on oltava ostettuna paitsi menolippu Yhdysvaltoihin, myös paluulippu takaisin Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Voit hakea ESTA-lupaa kätevästi netissä. Lupaprosessin hinta on noin 12,30 euroa Mukaan Yhdysvaltoihin on aina otettava myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Yhdysvaltojen lomilla passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta loman jälkeen.(Tiedot tarkistettu 12.8.2018.)


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Yhdysvallat

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
New York - San Francisco lennot
Lyhyin lentoaika
6t 29m
Halvin hinta
156 €
New York - San Francisco lennot
Lyhyin lentoaika
6t 42m
Halvin hinta
180 €
Paris - New York lennot
Lyhyin lentoaika
32t 47m
Halvin hinta
271 €
Helsinki - San Francisco lennot
Lyhyin lentoaika
19t 10m
Halvin hinta
365 €
London - New York lennot
Lyhyin lentoaika
8t 00m
Halvin hinta
514 €
San Francisco - New York lennot
Lyhyin lentoaika
6t 54m
Halvin hinta
531 €
Oulu - New York lennot
Lyhyin lentoaika
12t 10m
Halvin hinta
689 €
Turku - Miami lennot
Lyhyin lentoaika
20t 52m
Halvin hinta
704 €
Tampere - Los Angeles lennot
Lyhyin lentoaika
18t 50m
Halvin hinta
708 €
Rovaniemi - Chicago lennot
Lyhyin lentoaika
29t 05m
Halvin hinta
721 €
Kemi - Las Vegas lennot
Lyhyin lentoaika
42t 15m
Halvin hinta
1909 €
Näytä lisää

Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Yhdysvallat, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita
Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka