Lennot Yhdysvallat

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

ietoja lennoista kohteeseen Yhdysvallat

Yhteenveto Yhdysvallat lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

166 €

Halvin meno-paluulennon hinta

331 €

Nopein lentoaika

12t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 166 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 331 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Yhdysvallat kohteesta Suomi kestää 12t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Yhdysvallat mukaan lukien Turkish Airlines.

Halvimmat lennot Yhdysvallat kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Yhdysvallat
New York
New York

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdysvallat

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdysvallat

Lentäminen kentälle Orlandon kansainvälinen lentoasema lentokenttä on tyypillisesti paras tapa nähdä Walt Disney World Resort, koska lähin lentokenttä alueella.

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat ovat lentoyhtiön Spirit Airlines tarjoama 44 €, lentoyhtiön Allegiant Air tarjoama 53 € sekä lentoyhtiön Frontier tarjoama 56 €.

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Yhdysvallat lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä 19t 55m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Lennot kohteeseen Yhdysvallat voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 13 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Yhdysvallat keskimääräiseen hintaan 1274 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Yhdysvallat, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1242 € tai alle.

keskiviikkona on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdysvallat lentohintojen perusteella. perjantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdysvallat, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Yhdysvallat kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Yhdysvallat kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Yhdysvallat: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Yhdysvallat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiNew York8t 30m343 €
HelsinkiNewark10t 40m441 €
HelsinkiWashington11t 00m451 €
HelsinkiChicago9t 25m466 €
HelsinkiMiami17t 26m479 €
HelsinkiLos Angeles11t 00m482 €
HelsinkiOrlando17t 00m498 €
HelsinkiSeattle9t 45m547 €
HelsinkiBoston13t 55m580 €
HelsinkiBaltimore16t 39m580 €
HelsinkiNew Windsor19t 00m586 €
HelsinkiSan Francisco17t 40m604 €
HelsinkiFort Lauderdale17t 26m651 €
HelsinkiTampa17t 50m659 €
HelsinkiWest Palm Beach18t 21m692 €
HelsinkiNew Orleans14t 37m695 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yhdysvallat

Hyvät kennot Yhdysvaltoihin on mahdollista varata suorin yhteyksin, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta liikennöidään edullisia suoria reittilentoja New Yorkiin, Chicagoon ja San Franciscoon. Käytännössä kaikki suorat reittilennot Suomesta Yhdysvaltoihin ovat suomalaisen Finnairin liikennöimiä. Myös esimerkiksi Finnairin yhteistyökumppaneiden British Airwaysin ja Iberian myymillä suorilla Yhdysvaltojen reiteillä lentojen operoija on Finnair. New Yorkiin suoria lentoja lennetään ympäri vuoden, ja lentoja on tavallisesti ainakin kaksi päivässä. New Yorkissa Finnairin lennot laskeutuvat John F. Kennedyn kansainväliselle lentokentälle (John F. Kennedy International Airport). San Franciscon suorat lennot keskittyvät kesäkauteen, ja Finnair operoi suoria lentoyhteyksiä noin toukokuulta elokuulle. Lentoja on näinä kuukausina noin kolme viikossa. Chicagon suoria lentoja Finnair puolestaan liikennöi noin huhtikuulta elokuun loppuun. San Franciscossa lentojen määränpää on San Franciscon kansainvälinen lentokenttä (San Francisco International Airport) ja Chicagossa O’Haren kansainvälinen lentoasema (O’Hare International Airport). Lennot Yhdysvaltoihin voi saada edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, mutta vilkkaimmillaan suorat lentoyhteydet maiden välillä ovat kesäkuukausina. Välilaskullisia lentoja Yhdysvaltoihin liikennöivät Suomesta monet eri lentoyhtiöt. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta New Yorkiin halpoja lentoja tarjoavat islantilainen Icelandair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian.

Yhdysvallat kuuluu pinta-alaltaan maailman suurimpien valtioiden joukkoon, ja sää itä- ja länsirannikon välillä vaihtelee laidasta laitaan. Mikäli haluat nauttia varmasti lämpimistä ja aurinkoisista ilmoista, matkat Yhdysvaltoihin kannattaa suunnitella mieluiten kesäkuukausille eli kesä-elokuulle. Kesällä sää Yhdysvalloissa on lämmin, ja esimerkiksi maan eteläosissa on mahdollista nauttia noin 30 asteen keskilämpötiloista. Toisaalta kesäkuukaudet ovat joulukuun ohella maan vilkkaimpia matkailukuukausia, eli myös lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Talvella maan eteläisissä osissa ja länsirannikolla, esimerkiksi tähtien kaupungissa Los Angelesissa, on mahdollista nauttia noin 20 asteen lämmöstä. Itärannikon pohjoisissa osissa, kuten New Yorkissa, talvikuukaudet ovat kylmiä, mutta tunnelmallisia. Monet matkustavat New Yorkiin joulukuussa nähdäkseen kaupungin sen jouluvalaistuksessa. Kevät ja syksy ovat hyvää matkustusaikaa Yhdysvaltojen reissaajille kahdesta syystä. Halvat lennot Yhdysvaltoihin on helpointa napata juuri näille vuodenajoille ja säätila on leuto kaikkialla maassa. Esimerkiksi New Yorkissa kevään ja syksyn lämpötilat pyörivät noin 10–15 asteen tuntumassa.

Yhdysvaltojen lentojen kesto riippuu tarkasta määränpäästäsi, sillä välimatkat maan sisällä ovat pitkiä. Lyhimpiä ovat Helsinki-Vantaan lentokentän ja New Yorkin väliset suorat lennot, joilla lentoaika on alkaen noin kahdeksan tuntia ja 40 minuuttia. Chicagon suorien reittilentojen kesto on noin 9 tuntia ja 15 minuuttia. San Franciscon suorien lentojen kesto on puolestaan noin 11 tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot Yhdysvaltoihin, voi lentoaika olla pidempi. Moniin Yhdysvaltojen kaupunkeihin on kuitenkin tarjolla käteviä ja nopeita vaihtoyhteyksiä. Esimerkiksi suosittuun Miamiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin 11 tuntia ja 15 minuuttia. Länsirannikolle Los Angelesiin lennettäessä matka-aika on puolestaan vaihtolennoilla alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli tutkit samalla matkalla Yhdysvaltojen eri alueita, hyödynnä maan käteviä kotimaan lentoja.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Yhdysvaltojen lomille viisumia, mutta turistimatkoille on aina hankittava ESTA-matkustuslupa (Electronic System for Travel Authorization). ESTA-lupa voidaan myöntää alle kolmen kuukauden (90 päivän) pituisille lomille. Luvan hakijalla on oltava ostettuna paitsi menolippu Yhdysvaltoihin, myös paluulippu takaisin Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan. Voit hakea ESTA-lupaa kätevästi netissä. Lupaprosessin hinta on noin 12,30 euroa Mukaan Yhdysvaltoihin on aina otettava myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä Yhdysvaltojen lomilla passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta loman jälkeen.


Yhdysvallat: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 30m
Halvin hinta343 €
Dubai - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 00m
Halvin hinta777 €
Helsinki - Honolulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 54m
Halvin hinta941 €
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta482 €
Kööpenhamina - Washington reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 10m
Halvin hinta437 €
Helsinki - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 26m
Halvin hinta479 €
Helsinki - Chicago reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 25m
Halvin hinta466 €
Helsinki - Fort Lauderdale reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 26m
Halvin hinta651 €
Helsinki - Ontario reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 37m
Halvin hinta781 €
Helsinki - Dallas reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 40m
Halvin hinta757 €
Dubai - New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 19m
Halvin hinta1260 €
Pariisi - New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 35m
Halvin hinta447 €
Helsinki - Las Vegas reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 06m
Halvin hinta756 €
Helsinki - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 40m
Halvin hinta604 €
Helsinki - Orlando reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 00m
Halvin hinta498 €
Helsinki - Santa Ana reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 20m
Halvin hinta717 €
Helsinki - Anchorage reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 44m
Halvin hinta1022 €
Helsinki - Minneapolis reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta792 €
Helsinki - Denver reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 55m
Halvin hinta791 €
Helsinki - Nashville reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 39m
Halvin hinta866 €

Etsi lentoja kohteeseen Yhdysvallat

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Yhdysvallat


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Yhdysvallat, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Yhdysvallat on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Yhdysvallat nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Yhdysvallat tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Yhdysvallat lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Yhdysvallat, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Yhdysvallat lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.