Halvat lennot Dallas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Dallas

Yhteenveto Dallas lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

379 €

Halvin meno-paluulennon hinta

742 €

Nopein lentoaika

10t 40m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dallas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 379 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dallas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 742 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
Nopein lento kohteeseen Dallas kohteesta Suomi kestää 10t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dallas mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Air Canada.

Halvimmat lennot kaupungin Dallas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dallas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dallas/Fort Worth lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Dallas

Helsinki (HEL) - Dallas/Fort Worth lentokenttä (DFW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dallas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dallas/Fort Worth, jolloin hinta on keskimääräinen 1012 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALLASmarraskuu19% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dallas lennot maksavat keskimäärin vain 821 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dallas lentojen keskimääräinen hinta on 1294 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu579% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dallas kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dallas?

Lentoliput Dallasiin kannattaa ostaa keväällä ja syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset. Tällöin myös sää Teksasissa on miellyttävän lämmin, muttei liian kuuma. Dallasin sää huhtikuussa on lämmin ja elohopea nousee noin 20–25 °C. Syksyisin lämpötila on samaa luokkaa. Varaudu keväisin ajoittaisiin sateisiin, sillä se on sateisinta aikaa Dallasissa. Dallas sopii kuitenkin hyvin ympärivuotiseen matkailuun. Kesäisin lämpötilat ovat noin 30 °C ja talvisin noin 10 °C. Kesäisin Dallasissa on korkein sesonki ja marras-joulukuulle taas osuvat matkailun kannalta kiireiset kiitospäivä ja joulupyhät. Jos matkustat Dallasiin korkean sesongin aikaan, varaa lennot hyvissä ajoin. Näin saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Voit löytää halvat lennot Dallasiin momondon sivulta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen ja taataksesi halvat lennot Dallasin lomallesi.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dallas kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 821 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Dallas kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 829 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 45 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dallas. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 1012 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Dallas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 742 € momondossa.

Dallas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dallas Addison lentokenttä (21 km kaupungin Dallas keskustasta), Dallas/Fort Worth lentokenttä (25 km kaupungin Dallas keskustasta), Waco lentokenttä (136 km kaupungin Dallas keskustasta) tai Tyler Pounds Field lentokenttä (140 km kaupungin Dallas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Kyllä, jos lennät kaupungin Dallas kentälle Dallas Love Field, joka on naapurustoa Northwest Dallas lähinnä oleva lentokenttä (2,9 km päässä).momondosta löytyneet halvat lennot: Dallas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dallas
Air France
20. kesäkuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 47m
2 välilaskua
DFW02:12Dallas/Fort Worth
20. heinäkuuta
DFW11:40Dallas/Fort Worth
19t 20m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
29. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
DFW18:15Dallas/Fort Worth
18. syyskuuta
DFW12:00Dallas/Fort Worth
17t 30m
1 välilasku
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
29. elokuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
DFW18:15Dallas/Fort Worth
19. syyskuuta
DFW09:40Dallas/Fort Worth
20t 00m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. elokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
2 välilaskua
DFW22:20Dallas/Fort Worth
14. syyskuuta
DFW11:40Dallas/Fort Worth
23t 50m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
30. elokuuta
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 54m
2 välilaskua
DFW02:44Dallas/Fort Worth
19. syyskuuta
DFW11:25Dallas/Fort Worth
17t 25m
2 välilaskua
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
1. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 34m
2 välilaskua
DFW22:04Dallas/Fort Worth
13. syyskuuta
DFW11:40Dallas/Fort Worth
17t 10m
2 välilaskua
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dallas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dallas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France, Finnair ja KLM
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 51m
2 välilaskua
DFW13:36Dallas/Fort Worth
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 36m
2 välilaskua
DFW13:36Dallas/Fort Worth
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL18:55Helsinki-Vantaan lentoasema
55t 54m
3 välilaskua
DFW02:49Dallas/Fort Worth

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dallas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dallas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dallas?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Dallas. American Airlines, Lufthansa ja British Airways ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Dallas kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Dallas, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Dallas

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Dallas
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 706 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
American AirlinesHintaalk. 729 €1. luokkaArvostelut
7,4
Etsi American Airlines lentoja
IberiaHintaalk. 683 €1. luokkaArvostelut
7,1
Etsi Iberia lentoja
British AirwaysHintaalk. 702 €1. luokkaArvostelut
6,7
Etsi British Airways lentoja
 • Yleisesti ottaen Premium economy lennot kohteeseen Dallas ovat alkaen 882 € lähtöpäivästä- ja paikasta riippuen. Halvin viimeksi löydetty Premium economy-lippu lennolle Dallas maksoi 879 €, ja sen lähtöpaikka oli Helsinki 15. toukokuuta.

 • Oletko kyllästynyt lentämään Economy-luokassa? Finnair, joka on korkeimmalle rankattu lentoyhtiö lennoille kohteeseen Dallas tarjoaa erilaisia premium-luokkia: Premium economy. Suosittelemme tutustumaan muihin lentoyhtiöihin ja joustamaan sen suhteen, mistä lennät, jotta matkustusluokkavaihtoehtoja olisi mahdollisimman paljon.


  Dallas ja lähiympäristö: lentokentät

  Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dallas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

  Miten päästä lentokentälle Dallas keskustaan

  Ulkomaan lennot saapuvat tavallisesti Dallas/Fort Worthin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 33 km päässä Dallasista. Pääset lentokentältä Dallasin keskustaan Dallasin julkiseen liikenteen eli DARTin (Dallas Rapid Area Transit) junilla. Bussilippuja voi ostaa lentokentän lippukioskeista tai GoPass-sovelluksesta. Kertalipun hinta on 2,50 USD (noin 2,20 EUR), kahden tunnin lipun hinta 3 USD (noin 2,60 EUR) ja päivälipun 6 USD (noin 5,30 EUR). Junat kulkevat aamuneljästä kello yhteen yöllä. Matka-aika Dallasin keskustaan on noin 50 min ja junia kulkee 20–30 min välein. Jos otat mieluummin taksin Dallasin keskustaan, lentokentältä löytyy monia taksiyhtiöitä, joiden kilometritaksa noin 1,80 USD (1,60 EUR). Jos haluat vuokra-auton käyttöön heti Dallasiin saavuttuasi, lentokentän lähellä toimii myös useita autonvuokrausfirmoja. Shuttle bus -yhteys lentokentän ja autovuokraamokeskuksen välillä kulkee vuorokauden ympäri 10–15 min välein. Matka keskukseen on noin 10 min.


  Dallas: lennot muista kaupungeista

  Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dallas
  Helsinki - Dallas reitin lennot
  Lyhyin lentoaika10t 40m
  Halvin hinta757 €

  Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dallas

  Dallasissa, kuten Yhdysvalloissa yleensäkin, on vallalla vahva autokulttuuri ja välimatkat keskustan ulkopuolella liikkuessa ovat pitkiä. Auton vuokraus voi olla siis suositeltavaa. Raitiovaunut ovat kuitenkin erinomainen väline keskustassa kulkemiseen, sillä niissä on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa ja ne sopivat hyvin Dallasin nähtävyyksien katseluun. Lisäksi linjat Dallas ja M-Line ovat ilmaisia. Molemmat linjat kulkevat noin 15–20 min välein välillä klo 5:30–00:00. Dallas-linja kulkee Union Station -aseman ja Bishopin taidealueen välillä ja M-line taidealueen ja Uptownin väliä. Nähtävyyksiä linjojen varrella ovat muun muassa West Endin historiallinen kortteli, Bishop Arts Districtin museot ja taidegalleriat, Lake Cliffin puisto ja ruusutarha sekä Uptownin McKinney Avenue, joka on eläväinen ravintoloiden, baarien ja ostospaikkojen keskittymä.


  Kohteen Dallas viisumivaatimukset

  Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltojen viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai lyhyemmän aikaa, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR).

  Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen ja mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu, varallisuuden on oltava riittävä koko oleilun ajaksi ja maahan tulee saapua Yhdysvaltojen Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvalla lentoyhtiöllä, esimerkiksi Finnairilla.


  Aloita matkan suunnittelu - Dallas


  Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dallas

  Dallas on yleisesti turvallinen kaupunki ja etenkin keskusta-alue eli Arts District ja Uptown ovat rauhallisia alueita. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

  Amerikkalainen palvelukulttuuri perustuu juomarahan jättämiseen, sillä osa työntekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä. Tipin antaminen on tärkeää ja ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä ja kehnompikin palvelu 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa juomarahana. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90-1,80 EUR) per laukku.

  Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Dallas sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Dallasissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

  Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa tilata tai vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Dallasissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


  Miksi käyttää momondo?

  momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dallas. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

  Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dallas momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

  momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dallas tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

  Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Dallas. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


  Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
  Joustava matkustaminen
  momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
  Eksperttinäkemykset
  Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
  Hintavahdit
  Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.