Halvat lennot Dallas

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Dallas (DFW)
pe 18.9.
pe 25.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dallas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dallas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Dallasin?

Lentoliput Dallasiin kannattaa ostaa keväällä ja syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset. Tällöin myös sää Teksasissa on miellyttävän lämmin, muttei liian kuuma. Dallasin sää huhtikuussa on lämmin ja elohopea nousee noin 20–25 °C. Syksyisin lämpötila on samaa luokkaa. Varaudu keväisin ajoittaisiin sateisiin, sillä se on sateisinta aikaa Dallasissa. Dallas sopii kuitenkin hyvin ympärivuotiseen matkailuun. Kesäisin lämpötilat ovat noin 30 °C ja talvisin noin 10 °C. Kesäisin Dallasissa on korkein sesonki ja marras-joulukuulle taas osuvat matkailun kannalta kiireiset kiitospäivä ja joulupyhät. Jos matkustat Dallasiin korkean sesongin aikaan, varaa lennot hyvissä ajoin. Näin saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Voit löytää halvat lennot Dallasiin momondon sivulta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen ja taataksesi halvat lennot Dallasin lomallesi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dallas?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Dallas kaupungista Chicago oli 86 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Dallas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Dallas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dallas?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dallas on tiistai hintojen ollessa 666 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dallas lauantai aikana on 936 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dallas?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dallas ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dallas iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 711 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 813 €.

Löytyykö kaupungin Dallas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dallas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dallas Addison lentokenttä (21 km kaupungin Dallas keskustasta), Dallas/Fort Worth lentokenttä (25 km kaupungin Dallas keskustasta), Waco lentokenttä (136 km kaupungin Dallas keskustasta) tai Tyler Pounds Field lentokenttä (140 km kaupungin Dallas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dallas lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Dallas Love Field lentokenttä ovat keskimäärin 788 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Dallas. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dallas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dallas
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
22. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 28m
2 välilaskua
DFW
Dallas/Fort Worth
29. syyskuuta
DFW
Dallas/Fort Worth
17t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 51m
2 välilaskua
DFW
Dallas/Fort Worth
14. marraskuuta
DFW
Dallas/Fort Worth
41t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
9. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 25m
1 välilasku
DFW
Dallas/Fort Worth
12. marraskuuta
DFW
Dallas/Fort Worth
29t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1055 €
Etsi vastaava
British Airways
23. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
DFW
Dallas/Fort Worth
4. lokakuuta
DFW
Dallas/Fort Worth
14t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1263 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 30m
2 välilaskua
DAL
Dallas Love Field
4. lokakuuta
DAL
Dallas Love Field
15t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1298 €
Etsi vastaava
Delta
11. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 01m
2 välilaskua
DAL
Dallas Love Field
14. marraskuuta
DAL
Dallas Love Field
17t 35m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1495 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dallasiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dallas

Dallasiin ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta välilaskullisilla lennoilla pääset Dallasiin esimerkiksi Finnairin, Iberian tai American Airlinesin siivin. Lentoaika Dallasiin Helsingistä on yhden välilaskun kanssa noin 13–15 h. Jos haluat nähdä matkalla myös muita amerikkalaisia matkakohteita, lennä esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla New Yorkiin tai San Franciscoon, joista voit lentää Dallasiin. Vertaa Dallasin lentoja momondon sivulla löytääksesi halvat lennot Dallasiin ja valitse joko paras lentotarjous tai varaa sekä lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Dallasin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dallas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Ulkomaan lennot saapuvat tavallisesti Dallas/Fort Worthin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 33 km päässä Dallasista. Pääset lentokentältä Dallasin keskustaan Dallasin julkiseen liikenteen eli DARTin (Dallas Rapid Area Transit) junilla. Bussilippuja voi ostaa lentokentän lippukioskeista tai GoPass-sovelluksesta. Kertalipun hinta on 2,50 USD (noin 2,20 EUR), kahden tunnin lipun hinta 3 USD (noin 2,60 EUR) ja päivälipun 6 USD (noin 5,30 EUR). Junat kulkevat aamuneljästä kello yhteen yöllä. Matka-aika Dallasin keskustaan on noin 50 min ja junia kulkee 20–30 min välein. Jos otat mieluummin taksin Dallasin keskustaan, lentokentältä löytyy monia taksiyhtiöitä, joiden kilometritaksa noin 1,80 USD (1,60 EUR). Jos haluat vuokra-auton käyttöön heti Dallasiin saavuttuasi, lentokentän lähellä toimii myös useita autonvuokrausfirmoja. Shuttle bus -yhteys lentokentän ja autovuokraamokeskuksen välillä kulkee vuorokauden ympäri 10–15 min välein. Matka keskukseen on noin 10 min.


Liikkuminen Dallasissa?

Dallasissa, kuten Yhdysvalloissa yleensäkin, on vallalla vahva autokulttuuri ja välimatkat keskustan ulkopuolella liikkuessa ovat pitkiä. Auton vuokraus voi olla siis suositeltavaa. Raitiovaunut ovat kuitenkin erinomainen väline keskustassa kulkemiseen, sillä niissä on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa ja ne sopivat hyvin Dallasin nähtävyyksien katseluun. Lisäksi linjat Dallas ja M-Line ovat ilmaisia. Molemmat linjat kulkevat noin 15–20 min välein välillä klo 5:30–00:00. Dallas-linja kulkee Union Station -aseman ja Bishopin taidealueen välillä ja M-line taidealueen ja Uptownin väliä. Nähtävyyksiä linjojen varrella ovat muun muassa West Endin historiallinen kortteli, Bishop Arts Districtin museot ja taidegalleriat, Lake Cliffin puisto ja ruusutarha sekä Uptownin McKinney Avenue, joka on eläväinen ravintoloiden, baarien ja ostospaikkojen keskittymä.


Tarvitaanko Dallasiin passi tai viisumi?

Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltojen viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai lyhyemmän aikaa, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR).

Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen ja mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu, varallisuuden on oltava riittävä koko oleilun ajaksi ja maahan tulee saapua Yhdysvaltojen Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvalla lentoyhtiöllä, esimerkiksi Finnairilla.


Lentolippu varattuna kohteeseen Dallas? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Dallasiin matkustavalle

Onko Dallasissa turvallista?

Dallas on yleisesti turvallinen kaupunki ja etenkin keskusta-alue eli Arts District ja Uptown ovat rauhallisia alueita. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dallasissa?

Amerikkalainen palvelukulttuuri perustuu juomarahan jättämiseen, sillä osa työntekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä. Tipin antaminen on tärkeää ja ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä ja kehnompikin palvelu 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa juomarahana. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90-1,80 EUR) per laukku.

Mikä on aikaero Suomi–Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Dallas sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Dallasissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dallasissa?

Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa tilata tai vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Dallasissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 18/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka