Halvat lennot Dallas

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Dallas (DFW)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dallas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dallas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dallas/Fort Worth lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Dallas

Helsinki (HEL) - Dallas/Fort Worth lentokenttä (DFW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dallas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dallas/Fort Worth, jolloin hinta on keskimääräinen 895 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALLASmarraskuu19% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dallas lennot maksavat keskimäärin vain 727 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dallas lentojen keskimääräinen hinta on 1145 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu576% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dallas kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Dallasin?

Lentoliput Dallasiin kannattaa ostaa keväällä ja syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset. Tällöin myös sää Teksasissa on miellyttävän lämmin, muttei liian kuuma. Dallasin sää huhtikuussa on lämmin ja elohopea nousee noin 20–25 °C. Syksyisin lämpötila on samaa luokkaa. Varaudu keväisin ajoittaisiin sateisiin, sillä se on sateisinta aikaa Dallasissa. Dallas sopii kuitenkin hyvin ympärivuotiseen matkailuun. Kesäisin lämpötilat ovat noin 30 °C ja talvisin noin 10 °C. Kesäisin Dallasissa on korkein sesonki ja marras-joulukuulle taas osuvat matkailun kannalta kiireiset kiitospäivä ja joulupyhät. Jos matkustat Dallasiin korkean sesongin aikaan, varaa lennot hyvissä ajoin. Näin saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Voit löytää halvat lennot Dallasiin momondon sivulta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen ja taataksesi halvat lennot Dallasin lomallesi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dallas?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Dallas kaupungista Chicago oli 82 €. Tämä on 91 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Dallas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Dallas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dallas?

Jos et halua vierailla kaupungissa Dallas marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 733 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dallas?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Dallas kohteesta Suomi, kun varaat 45 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Dallas hintaan, joka on noin 896 €, kun etsit 45 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Dallas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 625 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dallas?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Dallas on tiistai hintojen ollessa 669 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dallas lauantai aikana on 938 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dallas?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Dallas ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Dallas iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 748 €. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 900 €.

Löytyykö kaupungin Dallas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dallas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dallas Addison lentokenttä (21 km kaupungin Dallas keskustasta), Dallas/Fort Worth lentokenttä (25 km kaupungin Dallas keskustasta), Waco lentokenttä (136 km kaupungin Dallas keskustasta) tai Tyler Pounds Field lentokenttä (140 km kaupungin Dallas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dallas lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Dallas Love Field lentokenttä ovat keskimäärin 896 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Dallas. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dallas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dallas
Finnair
18. heinäkuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
18:50Dallas/Fort Worth
16. lokakuuta
09:26Dallas/Fort Worth
12t 54m
1 välilasku
22:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
18. heinäkuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
18:50Dallas/Fort Worth
15. lokakuuta
08:30Dallas/Fort Worth
13t 50m
1 välilasku
22:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
9. toukokuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
18:55Dallas/Fort Worth
23. toukokuuta
11:30Dallas/Fort Worth
15t 40m
1 välilasku
03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
17. heinäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
18:15Dallas/Fort Worth
15. lokakuuta
12:00Dallas/Fort Worth
17t 35m
1 välilasku
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. heinäkuuta
10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 59m
2 välilaskua
04:04Dallas/Fort Worth
15. lokakuuta
13:15Dallas/Fort Worth
16t 15m
2 välilaskua
05:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
16. heinäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
18:15Dallas/Fort Worth
17. lokakuuta
10:20Dallas/Fort Worth
19t 15m
2 välilaskua
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dallas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dallas, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Turkish Airlines
KLM
30. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 30m
2 välilaskua
02:30Dallas Love Field
Finnair
30. huhtikuuta
12:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
1 välilasku
18:40Dallas/Fort Worth
Turkish Airlines
30. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 03m
2 välilaskua
02:23Dallas/Fort Worth

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dallasiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dallas

Dallasiin ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta välilaskullisilla lennoilla pääset Dallasiin esimerkiksi Finnairin, Iberian tai American Airlinesin siivin. Lentoaika Dallasiin Helsingistä on yhden välilaskun kanssa noin 13–15 h. Jos haluat nähdä matkalla myös muita amerikkalaisia matkakohteita, lennä esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla New Yorkiin tai San Franciscoon, joista voit lentää Dallasiin. Vertaa Dallasin lentoja momondon sivulla löytääksesi halvat lennot Dallasiin ja valitse joko paras lentotarjous tai varaa sekä lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Dallasin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dallas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Ulkomaan lennot saapuvat tavallisesti Dallas/Fort Worthin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 33 km päässä Dallasista. Pääset lentokentältä Dallasin keskustaan Dallasin julkiseen liikenteen eli DARTin (Dallas Rapid Area Transit) junilla. Bussilippuja voi ostaa lentokentän lippukioskeista tai GoPass-sovelluksesta. Kertalipun hinta on 2,50 USD (noin 2,20 EUR), kahden tunnin lipun hinta 3 USD (noin 2,60 EUR) ja päivälipun 6 USD (noin 5,30 EUR). Junat kulkevat aamuneljästä kello yhteen yöllä. Matka-aika Dallasin keskustaan on noin 50 min ja junia kulkee 20–30 min välein. Jos otat mieluummin taksin Dallasin keskustaan, lentokentältä löytyy monia taksiyhtiöitä, joiden kilometritaksa noin 1,80 USD (1,60 EUR). Jos haluat vuokra-auton käyttöön heti Dallasiin saavuttuasi, lentokentän lähellä toimii myös useita autonvuokrausfirmoja. Shuttle bus -yhteys lentokentän ja autovuokraamokeskuksen välillä kulkee vuorokauden ympäri 10–15 min välein. Matka keskukseen on noin 10 min.


Liikkuminen Dallasissa?

Dallasissa, kuten Yhdysvalloissa yleensäkin, on vallalla vahva autokulttuuri ja välimatkat keskustan ulkopuolella liikkuessa ovat pitkiä. Auton vuokraus voi olla siis suositeltavaa. Raitiovaunut ovat kuitenkin erinomainen väline keskustassa kulkemiseen, sillä niissä on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa ja ne sopivat hyvin Dallasin nähtävyyksien katseluun. Lisäksi linjat Dallas ja M-Line ovat ilmaisia. Molemmat linjat kulkevat noin 15–20 min välein välillä klo 5:30–00:00. Dallas-linja kulkee Union Station -aseman ja Bishopin taidealueen välillä ja M-line taidealueen ja Uptownin väliä. Nähtävyyksiä linjojen varrella ovat muun muassa West Endin historiallinen kortteli, Bishop Arts Districtin museot ja taidegalleriat, Lake Cliffin puisto ja ruusutarha sekä Uptownin McKinney Avenue, joka on eläväinen ravintoloiden, baarien ja ostospaikkojen keskittymä.


Tarvitaanko Dallasiin passi tai viisumi?

Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltojen viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai lyhyemmän aikaa, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR).

Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen ja mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu, varallisuuden on oltava riittävä koko oleilun ajaksi ja maahan tulee saapua Yhdysvaltojen Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvalla lentoyhtiöllä, esimerkiksi Finnairilla.


Vinkkejä Dallasiin matkustavalle

Onko Dallasissa turvallista?

Dallas on yleisesti turvallinen kaupunki ja etenkin keskusta-alue eli Arts District ja Uptown ovat rauhallisia alueita. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dallasissa?

Amerikkalainen palvelukulttuuri perustuu juomarahan jättämiseen, sillä osa työntekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä. Tipin antaminen on tärkeää ja ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä ja kehnompikin palvelu 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa juomarahana. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90-1,80 EUR) per laukku.

Mikä on aikaero Suomi–Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Dallas sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Dallasissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dallasissa?

Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa tilata tai vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Dallasissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 18/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka