Halvat lennot Dallas

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Dallas (DFW)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dallas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dallas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dallas/Fort Worth lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Dallas

Helsinki (HEL) - Dallas/Fort Worth lentokenttä (DFW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dallas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dallas/Fort Worth, jolloin hinta on keskimääräinen 879 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALLASmarraskuu19% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Dallas lennot maksavat keskimäärin vain 714 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dallas lentojen keskimääräinen hinta on 1125 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu576% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dallas kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Dallasin?

Lentoliput Dallasiin kannattaa ostaa keväällä ja syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset. Tällöin myös sää Teksasissa on miellyttävän lämmin, muttei liian kuuma. Dallasin sää huhtikuussa on lämmin ja elohopea nousee noin 20–25 °C. Syksyisin lämpötila on samaa luokkaa. Varaudu keväisin ajoittaisiin sateisiin, sillä se on sateisinta aikaa Dallasissa. Dallas sopii kuitenkin hyvin ympärivuotiseen matkailuun. Kesäisin lämpötilat ovat noin 30 °C ja talvisin noin 10 °C. Kesäisin Dallasissa on korkein sesonki ja marras-joulukuulle taas osuvat matkailun kannalta kiireiset kiitospäivä ja joulupyhät. Jos matkustat Dallasiin korkean sesongin aikaan, varaa lennot hyvissä ajoin. Näin saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Voit löytää halvat lennot Dallasiin momondon sivulta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen ja taataksesi halvat lennot Dallasin lomallesi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dallas?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Dallas kaupungista Chicago oli 80 €. Tämä on 91 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Dallas. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Dallas omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dallas?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dallas kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 714 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Dallas kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 720 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dallas?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 45 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dallas. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 880 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Dallas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 738 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dallas?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Dallas kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 657 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dallas lauantai aikana on 921 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dallas?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Dallas on iltapäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 734 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Dallas, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 884 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Dallas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dallas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dallas Addison lentokenttä (21 km kaupungin Dallas keskustasta), Dallas/Fort Worth lentokenttä (25 km kaupungin Dallas keskustasta), Waco lentokenttä (136 km kaupungin Dallas keskustasta) tai Tyler Pounds Field lentokenttä (140 km kaupungin Dallas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Dallas lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Dallas Love Field lentokenttä ovat keskimäärin 880 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Dallas. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dallas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dallas
Lufthansa
3. marraskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
DFW18:15Dallas/Fort Worth
7. marraskuuta
DFW11:00Dallas/Fort Worth
13t 10m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
3. marraskuuta
HEL05:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
2 välilaskua
DFW21:25Dallas/Fort Worth
7. marraskuuta
DFW06:58Dallas/Fort Worth
14t 42m
2 välilaskua
HEL21:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1223 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 06m
2 välilaskua
DFW22:36Dallas/Fort Worth
26. heinäkuuta
DFW12:00Dallas/Fort Worth
17t 35m
1 välilasku
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
3. marraskuuta
HEL03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 18m
2 välilaskua
DFW00:38Dallas/Fort Worth
7. marraskuuta
DFW07:25Dallas/Fort Worth
16t 45m
2 välilaskua
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. kesäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 45m
1 välilasku
DFW18:15Dallas/Fort Worth
26. heinäkuuta
DFW12:00Dallas/Fort Worth
17t 35m
1 välilasku
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 58m
3 välilaskua
DFW03:28Dallas/Fort Worth
26. heinäkuuta
DFW05:19Dallas/Fort Worth
30t 56m
3 välilaskua
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1322 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dallas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Dallas, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 16m
2 välilaskua
DFW03:56Dallas/Fort Worth
1110 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 16m
2 välilaskua
DFW03:56Dallas/Fort Worth
1112 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 26m
2 välilaskua
DFW03:56Dallas/Fort Worth
1150 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dallasiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dallas

Dallasiin ei ole Suomesta suoria lentoja, mutta välilaskullisilla lennoilla pääset Dallasiin esimerkiksi Finnairin, Iberian tai American Airlinesin siivin. Lentoaika Dallasiin Helsingistä on yhden välilaskun kanssa noin 13–15 h. Jos haluat nähdä matkalla myös muita amerikkalaisia matkakohteita, lennä esimerkiksi Finnairin suorilla lennoilla New Yorkiin tai San Franciscoon, joista voit lentää Dallasiin. Vertaa Dallasin lentoja momondon sivulla löytääksesi halvat lennot Dallasiin ja valitse joko paras lentotarjous tai varaa sekä lento ja majoitus.


Miten pääsen lentokentältä Dallasin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dallas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Ulkomaan lennot saapuvat tavallisesti Dallas/Fort Worthin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee noin 33 km päässä Dallasista. Pääset lentokentältä Dallasin keskustaan Dallasin julkiseen liikenteen eli DARTin (Dallas Rapid Area Transit) junilla. Bussilippuja voi ostaa lentokentän lippukioskeista tai GoPass-sovelluksesta. Kertalipun hinta on 2,50 USD (noin 2,20 EUR), kahden tunnin lipun hinta 3 USD (noin 2,60 EUR) ja päivälipun 6 USD (noin 5,30 EUR). Junat kulkevat aamuneljästä kello yhteen yöllä. Matka-aika Dallasin keskustaan on noin 50 min ja junia kulkee 20–30 min välein. Jos otat mieluummin taksin Dallasin keskustaan, lentokentältä löytyy monia taksiyhtiöitä, joiden kilometritaksa noin 1,80 USD (1,60 EUR). Jos haluat vuokra-auton käyttöön heti Dallasiin saavuttuasi, lentokentän lähellä toimii myös useita autonvuokrausfirmoja. Shuttle bus -yhteys lentokentän ja autovuokraamokeskuksen välillä kulkee vuorokauden ympäri 10–15 min välein. Matka keskukseen on noin 10 min.


Liikkuminen Dallasissa?

Dallasissa, kuten Yhdysvalloissa yleensäkin, on vallalla vahva autokulttuuri ja välimatkat keskustan ulkopuolella liikkuessa ovat pitkiä. Auton vuokraus voi olla siis suositeltavaa. Raitiovaunut ovat kuitenkin erinomainen väline keskustassa kulkemiseen, sillä niissä on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa ja ne sopivat hyvin Dallasin nähtävyyksien katseluun. Lisäksi linjat Dallas ja M-Line ovat ilmaisia. Molemmat linjat kulkevat noin 15–20 min välein välillä klo 5:30–00:00. Dallas-linja kulkee Union Station -aseman ja Bishopin taidealueen välillä ja M-line taidealueen ja Uptownin väliä. Nähtävyyksiä linjojen varrella ovat muun muassa West Endin historiallinen kortteli, Bishop Arts Districtin museot ja taidegalleriat, Lake Cliffin puisto ja ruusutarha sekä Uptownin McKinney Avenue, joka on eläväinen ravintoloiden, baarien ja ostospaikkojen keskittymä.


Tarvitaanko Dallasiin passi tai viisumi?

Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltojen viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai lyhyemmän aikaa, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR).

Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen ja mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu, varallisuuden on oltava riittävä koko oleilun ajaksi ja maahan tulee saapua Yhdysvaltojen Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvalla lentoyhtiöllä, esimerkiksi Finnairilla.


Vinkkejä Dallasiin matkustavalle

Onko Dallasissa turvallista?

Dallas on yleisesti turvallinen kaupunki ja etenkin keskusta-alue eli Arts District ja Uptown ovat rauhallisia alueita. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dallasissa?

Amerikkalainen palvelukulttuuri perustuu juomarahan jättämiseen, sillä osa työntekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä. Tipin antaminen on tärkeää ja ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä ja kehnompikin palvelu 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa juomarahana. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90-1,80 EUR) per laukku.

Mikä on aikaero Suomi–Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Dallas sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Dallasissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dallasissa?

Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa tilata tai vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Dallasissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 18/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka