Etsi halpoja lentoja Dallasiin alk. 296 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Pzt 4/12
Pzt 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Dallasiin

Yhteenveto Dallasin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

296 €

Halvin meno-paluulennon hinta

670 €

Nopein lentoaika

10t 40m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dallas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 296 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dallas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 670 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
Nopein lento kohteeseen Dallas kohteesta Suomi kestää 10t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dallas mukaan lukien British Airways, Air Canada ja Lufthansa.

Dallasin lentotiedot ja trendit

Tutustu Dallasin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dallas?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Dallas kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 759 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Dallas kuukauden syyskuu aikana, niin lentäminen helmikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 792 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Dallas?

Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Dallas?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Dallas lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Dallas/Fort Worth lento kestää keskimäärin 10t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Dallas/Fort Worth kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dallas?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 32 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Dallas. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 862 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Dallas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 560 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Dallas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dallas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dallas/Fort Worth lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Dallas

Helsinki (HEL) - Dallas/Fort Worth lentokenttä (DFW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dallas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dallas/Fort Worth, jolloin hinta on keskimääräinen 862 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DALLASsyyskuu12% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Dallas lennot maksavat keskimäärin vain 759 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dallas lentojen keskimääräinen hinta on 1062 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DALLAS KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu285% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dallas kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dallasiin

Lentoliput Dallasiin kannattaa ostaa keväällä ja syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset. Tällöin myös sää Teksasissa on miellyttävän lämmin, muttei liian kuuma. Dallasin sää huhtikuussa on lämmin ja elohopea nousee noin 20–25 °C. Syksyisin lämpötila on samaa luokkaa. Varaudu keväisin ajoittaisiin sateisiin, sillä se on sateisinta aikaa Dallasissa. Dallas sopii kuitenkin hyvin ympärivuotiseen matkailuun. Kesäisin lämpötilat ovat noin 30 °C ja talvisin noin 10 °C. Kesäisin Dallasissa on korkein sesonki ja marras-joulukuulle taas osuvat matkailun kannalta kiireiset kiitospäivä ja joulupyhät. Jos matkustat Dallasiin korkean sesongin aikaan, varaa lennot hyvissä ajoin. Näin saat taattua itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Voit löytää halvat lennot Dallasiin momondon sivulta. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja löytääksesi parhaimman tarjouksen ja taataksesi halvat lennot Dallasin lomallesi.

Löytyykö kaupungin Dallas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Dallas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dallas Addison lentokenttä (21 km Dallas keskustasta), Dallas/Fort Worth lentokenttä (25 km Dallas keskustasta), Waco lentokenttä (136 km Dallas keskustasta) tai Tyler Pounds Field lentokenttä (140 km Dallas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Onko naapurustoon Greenville saatavilla lentoja?

Kyllä, jos lennät kaupungin Dallas kentälle Dallas Love Field, joka on naapurustoa Greenville lähinnä oleva lentokenttä (7,9 km päässä).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dallas hinnat?

lentoa Dallas hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dallas?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Dallas osiossa on 8 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dallas?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dallas matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dallas?

Matkalla kohteeseen Dallas tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Dallas saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Dallas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dallas
Brussels Airlines
13. tammikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 53m
2 välilaskua
DFW09:53Dallas/Fort Worth
27. tammikuuta
DFW07:30Dallas/Fort Worth
26t 10m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 18m
2 välilaskua
DFW00:13Dallas/Fort Worth
27. tammikuuta
DFW17:00Dallas/Fort Worth
16t 25m
2 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
13. tammikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 04m
2 välilaskua
DFW23:04Dallas/Fort Worth
27. tammikuuta
DFW14:20Dallas/Fort Worth
18t 20m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
14. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
DFW13:45Dallas/Fort Worth
18. joulukuuta
DFW16:23Dallas/Fort Worth
16t 17m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. joulukuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 36m
2 välilaskua
DFW18:36Dallas/Fort Worth
18. joulukuuta
DFW16:05Dallas/Fort Worth
16t 50m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
26. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
DFW13:45Dallas/Fort Worth
2. tammikuuta
DFW16:05Dallas/Fort Worth
16t 35m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dallas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dallas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
11. joulukuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 49m
3 välilaskua
DFW23:59Dallas/Fort Worth
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 08m
3 välilaskua
DFW08:28Dallas/Fort Worth
Useita lentoyhtiöitä
12. joulukuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
52t 58m
3 välilaskua
DFW08:48Dallas/Fort Worth

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dallas

Dallasissa, kuten Yhdysvalloissa yleensäkin, on vallalla vahva autokulttuuri ja välimatkat keskustan ulkopuolella liikkuessa ovat pitkiä. Auton vuokraus voi olla siis suositeltavaa. Raitiovaunut ovat kuitenkin erinomainen väline keskustassa kulkemiseen, sillä niissä on viehättävää vanhan ajan tunnelmaa ja ne sopivat hyvin Dallasin nähtävyyksien katseluun. Lisäksi linjat Dallas ja M-Line ovat ilmaisia. Molemmat linjat kulkevat noin 15–20 min välein välillä klo 5:30–00:00. Dallas-linja kulkee Union Station -aseman ja Bishopin taidealueen välillä ja M-line taidealueen ja Uptownin väliä. Nähtävyyksiä linjojen varrella ovat muun muassa West Endin historiallinen kortteli, Bishop Arts Districtin museot ja taidegalleriat, Lake Cliffin puisto ja ruusutarha sekä Uptownin McKinney Avenue, joka on eläväinen ravintoloiden, baarien ja ostospaikkojen keskittymä.


Kohteen Dallas viisumivaatimukset

Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltojen viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai lyhyemmän aikaa, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR).

Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen ja mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu, varallisuuden on oltava riittävä koko oleilun ajaksi ja maahan tulee saapua Yhdysvaltojen Visa Waiver -ohjelmaan kuuluvalla lentoyhtiöllä, esimerkiksi Finnairilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dallas

Onko Dallasissa turvallista?

Dallas on yleisesti turvallinen kaupunki ja etenkin keskusta-alue eli Arts District ja Uptown ovat rauhallisia alueita. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dallasissa?

Amerikkalainen palvelukulttuuri perustuu juomarahan jättämiseen, sillä osa työntekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä. Tipin antaminen on tärkeää ja ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä ja kehnompikin palvelu 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa juomarahana. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90-1,80 EUR) per laukku.

Mikä on aikaero Suomi–Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Dallas sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Dallasissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dallasissa?

Rahanvaihto lentokentillä on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa tilata tai vaihtaa esimerkiksi Forexissa. Dallasissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dallas?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dallas. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dallas joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Dallas momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dallas?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dallas tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dallas juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Dallas. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dallas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.