Etsi halvat lennot Nashville

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Nashville

Yhteenveto Nashville lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

825 €

Nopein lentoaika

16t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Nashville kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 825 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nashville Intl).
Nopein lento kohteeseen Nashville kohteesta Suomi kestää 16t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nashville Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Nashville mukaan lukien American Airlines, Lufthansa ja KLM.

Nashville lentotiedot ja trendit

Tutustu Nashville lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Nashville?

Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Nashville kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Nashville ovat vielä keskimäärin 829 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Nashville?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Nashville on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Nashville lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 841 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 935 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Nashville.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Nashville?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Nashville (Nashville Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 17t 30m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Nashville?

Paras aika varata lento kohteeseen Nashville kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 908 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Nashville kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 870 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Nashville lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Nashville lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Nashville

HALVIN REITTI Helsinki - Nashville

Helsinki (HEL) - Nashville (BNA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Nashville kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Nashville Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 908 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Nashville

Nashville on Yhdysvaltain Tennesseen osavaltion pääkaupunki ja kuuluisan Vanderbiltin yliopiston koti. Nashville tunnetaan etenkin pitkästä musiikillisesta historiastaan. Lennot Nashvilleen voi napata useammasta Suomen kaupungista, mutta suurimmista kaupungeista eli Helsingistä, Tampereelta ja Turusta on niiden saatavuus varminta. Parhaat lentotarjoukset Nashvilleen saat lähtemällä matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, jolloin lentoajaksi tulee parhaimmillaan alle 12 tuntia. Tampereelta lentoon lähtevien kannattaa varata matkaan vähintään 20 tuntia, ja sama lentoaika koskee Turusta lähteviä.

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole tarjolla suoria lentoja Suomesta Nashvilleen. Helsingistä pääsee Nashvillen lentokentälle vain yhdellä vaihdolla. Ensimmäisenä lentoyhtiönä toimii näissä yhden välilaskun lennoissa kotimainen Finnair. Vaihdot tapahtuvat yleensä Yhdysvalloissa, esimerkiksi Chicagon tai Miamin kansainvälisillä lentokentillä. Tampereelta ja Turusta lähtevien matkalla on kaksi välilaskua. Tampereelta sekä Turusta lentävät voivat valita ensimmäiseksi välilaskupaikaksi Helsingin sijaan myös Tukholman. Lentoajat voivat olla hyvinkin pitkiä, mutta tämä riippuu täysin siitä, millaisen reitin valitset matkallesi. Helsingissä välilaskut voivat olla pitkiä, joten sieltä sekä muista Suomen kaupungeista lähtevien kannattaa harkita suoraa lentoa Helsinki-Vantaan lentokentältä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Nashville

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Nashville

Muut matkustamoluokat Nashville lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Nashville lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nashville?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Nashville

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Nashville?

American Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Nashville. Iberia, Finnair ja British Airways ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Nashville kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Nashville, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Finnair lennot kohteeseen Nashville

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Nashville matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 4 lentoa joka viikko kohteeseen Nashville lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Dallas/Fort Worth. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 810 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 322 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.

KLM lennot kohteeseen Nashville

KLM lentotarjoukset kohteeseen Nashville ovat alkaen 544 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana KLM lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson on suosituin KLM lähtöpiste kohteen Nashville lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. KLM on saanut pistemäärän 7,5/10 175 arvostelujen perusteella.


Nashville ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Nashville lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Nashvillen kansainvälisetä lentokentältä?

Keskustaan pääsee lukuisilla vaihtoehdoilla, esimerkiksi Uber- ja Lyft-noutopalveluilla. Kuljetuspalvelut sijaitsevat pääterminaalin ulkopuolella ja noutoalue on hyvin merkitty lentokentällä, joten seuraa vain opasteita. Virallinen lentokenttäkuljetuspalvelu on Jarmon Transportation ja se tulee varata ennakkoon. Lentokenttätaksit löydät pääterminaalin ulkopuolelta ja matka-aika kaupunkiin on noin vartin verran liikenteestä riippuen. Voit myös vuokrata oman auton matkasi ajaksi. Kentällä on useita autonvuokrauspisteitä. Jos haluat matkustaa lentokentän ja keskustan väliä julkisilla kulkuneuvoilla, voit matkustaa bussilla. Nashvillessä bussiliikenteen pysäkki sijaitsee terminaalin ulkopuolella tien varressa. Bussipysäkki sijaitsee lentokentän saapumisterminaalien edestä, lentokentän päätien varrella. Bussi numero 18 tunnetaan Nashvillessä lentokenttäbussina. Bussi liikennöi viikon jokaisena päivänä kerran tunnissa.


Nashville: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Nashville
Helsinki - Nashville reitin lennot
Nopein lentoaika17t 30m
Halvin hinta825 €

Kohteen Nashville viisumivaatimukset

Suomen kansalaisilla tulee olla voimassa oleva passi matkustaessaan Yhdysvaltoihin. Tämän lisäksi jokaisen matkustajan täytyy hakea sähköinen matkustuslupa maahan. Lupa tunnetaan ESTA-nimellä. Matkustuslupa on voimassa aina kaksi vuotta.


Aloita matkan suunnittelu - Nashville


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Nashville

Cheekwood Estate & Gardens -puisto on ehkä upein koko Nashvillen alueella ja se on suosittu sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Puiston 12 rönsyilevään puutarhaan on sijoitettu Cheek Mansionin taidegalleriasta maailmankuulujen taiteilijoiden erikoisnäyttelyitä, joiden parissa voit viettää tuntikausia. Radnor-järven ympäristö tarjoaa patikointia rakastaville rauhallisia metsiä sekä joskus myös villieläimiä. Tältä alueelta löytyy myös koulutuskeskus ja lintuhuone, joten voit tehdä rauhallisesta kävelystä myös oppimishetken. Luonnon lisäksi on Nashville tunnettu musiikista ja kaupungissa on muun muassa Country Music Hall of Fame -museo. Tämä suuri kantrimusiikkimuseo on kuin Mekka tämän musiikkilajin ystäville. Museosta löytyy tuhansia esineitä, kaksi esitysteatteria ja lukemattomia vaihtuvia erikoisnäyttelyitä. Museon pysyvä installaatio Sing Me Back Home vie vierailijat läpi kantrimusiikin evoluution 1800-luvun juurista nykypäivän suurimpiin hittituottajiin. Ehdoton kokemus, kun vierailet museossa. Toinen tärkeä kokemus musiikinystäville on nähdä historiallinen Grand Ole Opry -teatteri. Se on ainoa kantrimusiikin lava, jossa legendaariset nykytähdet sekä tulevat kantrimusiikin starat jakavat saman lavan. Jos olet kaupungissa keväällä, voit saada pääsyn backstage-kiertueelle, jossa voit nähdä Opryn 18 teemapukuhuonetta, oppia kulissien takana olevia salaisuuksia ja jopa päästä käväisemään näyttämöllä. Kaikenikäiset voivat nauttia retkestä Nashvillen eläintarhaan, joka on tällä hetkellä valtava. Eläintarhassa on lukuisia eläimiä, joista osaa et ole ehkä ikinä nähnyt. Voit seurata siellä vuorovaikutteisia esityksiä ja näyttelyitä, kuten Critter Encounters ja Lorikeet Landing -showta. Lisäksi eläintarha järjestää mielenkiintoisia esityksiä muidenkin eläimien kanssa, kuten esimerkiksi norsujen ja flamingojen esiintymisiä. Eläinten ystävät varmasti nauttivat tämän eläintarhan tarjonnasta. Toinen kohde, jonne aktiviteetteja rakastavat voivat suunnata, on SoundWaves, Gaylord Opryland Resort & Convention Centerin ylellinen sisä- ja ulkovesipuisto. Vesipuistossa on yli 10 liukumäkiä sekä aaltoaltaan lisäksi myös FlowRider- aaltosimulaattori, jota voit kokeilla vaikka surffilaudan kanssa. Jos uskallat, hyppää villivirtaan ja sen hurjiin pyörteisiin. Puisto on avoinna ympäri vuoden. Fristin taidemuseossa näyttelyt vaihtuvat todella usein, joten tässä taidemuseossa kannattaa vierailla aina, kun matkustat kaupunkiin. Art deco -rakennuksessa sijaitseva museo esittelee paikallisten ja muiden osavaltion taiteilijoiden töitä.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Nashville. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Nashville tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Nashville.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Nashville. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.