Etsi ja löydä halvat lennot Bermudalle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bermudan lentotiedot ja trendit

Tutustu Bermudan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Bermuda?

Lento kohteeseen Bermuda maksaa keskimäärin 946 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Bermuda niinkin alhaisella hinnalla kuin 946 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 946 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 946 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.
Katso hinnat kohteesta:


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Bermuda? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Bermuda kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bermuda
Hamilton
Hamilton

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bermuda

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bermuda

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bermuda kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Bermuda kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Bermuda lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bermuda lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bermuda

Suomesta Bermudalle ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta saarille voi lentää välilaskullisten lentojen avulla. Kaikki lennot Bermudalle laskeutuvat L.F. Waden kansainväliselle lentokentälle (L.F. Wade International Airport), joka on saarten ainoa kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee St. Georgen kaupungin tuntumassa, noin 11 kilometrin päässä Bermudan pääkaupungista Hamiltonista. Käteviä yhden välilaskun lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bermudalle liikennöi esimerkiksi yhdysvaltalainen American Airlines. Yhden vaihdon lentoja Bermudalle operoivat yhteistyössä myös esimerkiksi brittiläinen British Airways ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Jos matka-aikatauluusi sopivat pidemmät kahden välilaskun lentoreitit, halvat lennot Bermudalle voi napata esimerkiksi kanadalaisen Air Canadan tai British Airwaysin tarjonnasta. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä lentojen hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja.

Mikäli toiveissasi on löytää halvat lennot Bermudalle, paras aika matkustaa saarille on keväällä noin maalis-huhtikuussa. Näinä kuukausina Bermudalla yhdistyvät hyvät säät ja melko edulliset hinnat. Lämpötilat liikkuvat noin 15–20 asteen tuntumassa, ja esimerkiksi Hamiltonin alueella huhtikuu on yksi vuoden vähäsateisimmista kuukausista. Mikäli etsit lomaltasi kuumempia lämpötiloja, kannattaa Bermudalle matkustaa kesä-elokuussa. Näinä kuukausina alueella nautitaan parhaimmillaan lähes 30 asteen lämpötiloista. Toisaalta kesä on myös kosteaa aikaa, eli sateet ja myrskyt ovat mahdollisia. Talvella sää Bermudalla on hyvin leuto, eli saarille voi hyvin matkata myös talvikuukausina. Joulukuisin alue on suosittu lomakohde, mikä nostattaa hieman lentolippujen hintoja. Joulukuussa Bermudassa on parhaimmillaan yli 20 astetta lämmintä.

Matkat Bermudalle ovat parhaimmillaan melko vaivattomia, sillä lyhimmillään lentoaika Suomesta Bermudalle on noin 12 tuntia. Lyhimpiin lentoreitteihin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bermudan L.F. Waden kansainväliselle lentokentälle sisältyy yksi välilasku. Lentoyhtiöstä riippuen välilasku voidaan tehdä esimerkiksi Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Tavallinen lentoaika Suomesta Bermudalle on kuitenkin yhden vaihdon lennoillakin hieman pidempi, noin 13–15 tuntia. Mikäli lentoaikataulusi sallii kahden välilaskun lennot, on tarjolla monia selvästi pidempiäkin reittivaihtoehtoja. Osa lennoista kestää yli 20 tuntia. Budjettimatkailijoille matkanteko pitkän lentoreitin kautta voi olla kannattava valinta, sillä kahden tai jopa kolmen vaihdon lennot ovat usein selvästi yhden välilaskun lentoja edullisempia. Yhden välilaskun lennotkin voit saada edullisesti, jos lentovarauksen tekee ajoissa. Koska Bermudan lennot ovat kaukolentoja, kiinnitä huomiota lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuuteen. Tarkista esimerkiksi, mitä ruoka- ja juomatarjoiluja tai lennon aikaista viihdettä lentolippujen hintoihin kuuluu.

Bermuda kuuluu Iso-Britannialle, mutta Yhdysvaltojen itärannikon tuntumassa sijaitsevalla alueella on itsehallinto. Passi- ja viisumisäännökset poikkeavat Iso-Britannian säännöksistä. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bermudalle lomalle matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden pituista turistimatkaa. Bermudan matkalla on aina oltava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Pelkän henkilökortin kera Bermudalle ei voi Suomesta matkustaa. Jos lentosi Bermudalle kulkee jonkin yhdysvaltalaisen lentokentän kautta, muista hankkia ennen matkaa myös ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on tarpeellinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


Etsi lentoja kohteeseen Bermuda

Valitse lentosi kohde alla

Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Bermuda, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bermuda on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bermuda nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bermuda ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Bermuda lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bermuda niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bermuda lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.