Lennot Bermuda

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot Bermuda kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Bermuda
Hamilton
Hamilton

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Bermuda

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Bermuda

  Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Bermuda kaupunkeihin

  Löydä lennot näihin suosittuihin Bermuda kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

  Eksoottinen Bermuda on Atlantin valtameren ympäröimä lomakohde. Iso-Britannialle kuuluva alue sijaitsee Yhdysvaltojen rannikon tuntumassa, lähellä Karibianmeren suosittuja lomakohteita, joten saarella sekoittuvat monenlaiset kulttuurivaikutteet. Vaikka trooppinen alue onkin turistien suosiossa, voi Bermudalla viettää rauhallisen loman. Bermudan saarilla on alle 70 000 asukasta, ja alueella riittää rauhallista rantaviivaa matkailijoiden tutkittavaksi. Alueen kaupungeissa, kuten pääkaupungissa Hamiltonissa ja St. Georgessa, on rauhallinen tunnelma. Vehreässä Bermudassa turistit voivat nauttia lämmöstä lähes vuoden ympäri, sillä lämpötilat saarilla eivät käytännössä koskaan laske alle 15 asteen. Lämpimintä Bermudalla on kesällä, mutta kesä on myös alueen sateisinta aikaa. Bermudan vilkkain matkailukausi alkaa noin toukokuussa ja jatkuu aina lokakuulle asti. Etenkin keskikesällä lentoliput Bermudalle ovat selvästi keskimääräistä kalliimpia, ja myös muista matkailupalveluista joutuu maksamaan kesäkuukausina normaalia pidemmän pennin. Kesän sateet eivät sinänsä häiritse matkailua, mutta kesästä syksyyn saarella kannattaa varautua myös myrskyihin. Halvat lennot Bermudalle löydät vaivattomimmin keväälle, esimerkiksi noin maalis-huhtikuulle, jolloin ilma on saarilla jo mukavan lämmin. Lennot ja hotellit voi saada näille kuukausille edullisesti, samoin kuin myös usein sateiselle alkutalvelle.

  Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Bermudalle?

  Suomesta Bermudalle ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta saarille voi lentää välilaskullisten lentojen avulla. Kaikki lennot Bermudalle laskeutuvat L.F. Waden kansainväliselle lentokentälle (L.F. Wade International Airport), joka on saarten ainoa kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee St. Georgen kaupungin tuntumassa, noin 11 kilometrin päässä Bermudan pääkaupungista Hamiltonista. Käteviä yhden välilaskun lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bermudalle liikennöi esimerkiksi yhdysvaltalainen American Airlines. Yhden vaihdon lentoja Bermudalle operoivat yhteistyössä myös esimerkiksi brittiläinen British Airways ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Jos matka-aikatauluusi sopivat pidemmät kahden välilaskun lentoreitit, halvat lennot Bermudalle voi napata esimerkiksi kanadalaisen Air Canadan tai British Airwaysin tarjonnasta. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä lentojen hinnoissa ja matka-ajoissa on suuria eroja.

  Milloin on paras aika matkustaa Bermudalle?

  Mikäli toiveissasi on löytää halvat lennot Bermudalle, paras aika matkustaa saarille on keväällä noin maalis-huhtikuussa. Näinä kuukausina Bermudalla yhdistyvät hyvät säät ja melko edulliset hinnat. Lämpötilat liikkuvat noin 15–20 asteen tuntumassa, ja esimerkiksi Hamiltonin alueella huhtikuu on yksi vuoden vähäsateisimmista kuukausista. Mikäli etsit lomaltasi kuumempia lämpötiloja, kannattaa Bermudalle matkustaa kesä-elokuussa. Näinä kuukausina alueella nautitaan parhaimmillaan lähes 30 asteen lämpötiloista. Toisaalta kesä on myös kosteaa aikaa, eli sateet ja myrskyt ovat mahdollisia. Talvella sää Bermudalla on hyvin leuto, eli saarille voi hyvin matkata myös talvikuukausina. Joulukuisin alue on suosittu lomakohde, mikä nostattaa hieman lentolippujen hintoja. Joulukuussa Bermudassa on parhaimmillaan yli 20 astetta lämmintä.

  Kuinka kauan kestää lento Bermudalle?

  Matkat Bermudalle ovat parhaimmillaan melko vaivattomia, sillä lyhimmillään lentoaika Suomesta Bermudalle on noin 12 tuntia. Lyhimpiin lentoreitteihin Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bermudan L.F. Waden kansainväliselle lentokentälle sisältyy yksi välilasku. Lentoyhtiöstä riippuen välilasku voidaan tehdä esimerkiksi Euroopassa tai Yhdysvalloissa. Tavallinen lentoaika Suomesta Bermudalle on kuitenkin yhden vaihdon lennoillakin hieman pidempi, noin 13–15 tuntia. Mikäli lentoaikataulusi sallii kahden välilaskun lennot, on tarjolla monia selvästi pidempiäkin reittivaihtoehtoja. Osa lennoista kestää yli 20 tuntia. Budjettimatkailijoille matkanteko pitkän lentoreitin kautta voi olla kannattava valinta, sillä kahden tai jopa kolmen vaihdon lennot ovat usein selvästi yhden välilaskun lentoja edullisempia. Yhden välilaskun lennotkin voit saada edullisesti, jos lentovarauksen tekee ajoissa. Koska Bermudan lennot ovat kaukolentoja, kiinnitä huomiota lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuuteen. Tarkista esimerkiksi, mitä ruoka- ja juomatarjoiluja tai lennon aikaista viihdettä lentolippujen hintoihin kuuluu.

  Tarvitaanko Bermudalle passi tai viisumi?

  Bermuda kuuluu Iso-Britannialle, mutta Yhdysvaltojen itärannikon tuntumassa sijaitsevalla alueella on itsehallinto. Passi- ja viisumisäännökset poikkeavat Iso-Britannian säännöksistä. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Bermudalle lomalle matkustaessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden pituista turistimatkaa. Bermudan matkalla on aina oltava passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Pelkän henkilökortin kera Bermudalle ei voi Suomesta matkustaa. Jos lentosi Bermudalle kulkee jonkin yhdysvaltalaisen lentokentän kautta, muista hankkia ennen matkaa myös ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on tarpeellinen kaikille Yhdysvaltoihin matkustaville tai maassa välilaskun tekeville suomalaisturisteille.


  Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Bermuda

  Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Bermuda?

   Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Bermuda. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Bermuda momondon avulla?

   Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

   momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


  Etsi lentoja kohteeseen Bermuda

  Valitse lentosi kohde alla

  Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

  Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Bermuda, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita