Etsi halpoja lentoja Washingtoniin alk. 335 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Washingtoniin

Yhteenveto Washingtonin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

335 €

Halvin meno-paluulennon hinta

585 €

Nopein lentoaika

12t 20m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Washington kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 335 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Washington kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 585 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
Nopein lento kohteeseen Washington kohteesta Suomi kestää 12t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Washington mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Delta.

Washingtonin lentotiedot ja trendit

Tutustu Washingtonin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Washington?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Washington kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 611 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Washington marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 667 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Washington?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Washington on torstai hintojen ollessa 722 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Washington on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 846 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Washington?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Washington lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 723 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Washington, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Washington on aamulla, kun lennot maksavat noin 843 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Washington?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Washington (Washington Dulles Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 11t 10m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Washington?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 36 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Washington. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 738 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Washington kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 736 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Washington lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Washington lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Washington Dulles Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Washington

Helsinki (HEL) - Washington Dulles Intl lentokenttä (IAD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Washington kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Washington Dulles Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 734 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WASHINGTONmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Washington lennot maksavat keskimäärin vain 611 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WASHINGTON KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu25% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Washington lentojen keskimääräinen hinta on 929 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WASHINGTON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu401% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Washington kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Washingtoniin

Suorilla lennoilla ei valitettavasti ole mahdollista lentää Suomesta Washingtoniin. Onneksi Helsingistä matkustaessa pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla perille. Matka-aikakaan ei päätä huimaa, sillä nopeimmillaan perille pääsee reilussa 10 tunnissa. Yhdellä vaihdolla on lisäksi valittavana erittäin monta reittimahdollisuutta, joten jokaiselle löytyy kyllä sopivat lentoajat ja vaihdot. Lennot Washingtoniin joutuu lentämään yhdellä lisävaihdolla maakuntakentiltä matkustettaessa. Tällöin matka-aika pitenee vielä yhden lennon ja vaihdon verran. Suurin osa lentokentistä, jossa vaihdon joutuu tekemään, ovat erittäin isokokoisia ja tarjoavat paljon tekemistä vaihdon ajaksi. Näin pitkällä matkalla onkin mukava päästä hieman venyttelemään jalkojaan ja juomaan vaikka kunnon kupillinen kahvia kentän kahvilassa.

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä Washingtoniin. Tämä ei onneksi paljoa hidasta matkaa, sillä Washington on Yhdysvaltojen pääkaupunki ja yksi tärkeimpiä kaupunkeja maailmanpoliittisesti, joten lentoja sinne menee paljon. Yhdellä välilaskulla pääset lentämään suurten eurooppalaisten kaupunkien – kuten esimerkiksi Frankfurtin, Münchenin, Pariisin tai vaikkapa Lontoon – kautta. Nopeimmillaan perille pääsee reilussa 10 tunnissa. Suora lentokaan ei olisi paljoa tätä nopeampi vaihtoehto. Vaihtoehtoja on niin monia, että lennot Yhdysvaltain Washingtoniin kannattaa tarkistaa momondon verkkosivujen kautta. Washingtonin lentotarjoukset sekä parhaat matka-ajat löydät kätevästi sieltä, jonka jälkeen pääset rauhassa valitsemaan itsellesi mieluisimman reitin lentää kohteeseen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Washington

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Washington
Icelandair
13. marraskuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
IAD20:10Washington Dulles Intl
19. marraskuuta
IAD14:40Washington Dulles Intl
10t 15m
1 välilasku
HEL00:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
IAD18:20Washington Dulles Intl
22. lokakuuta
IAD12:40Washington Dulles Intl
19t 10m
1 välilasku
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
14. syyskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 25m
1 välilasku
IAD22:20Washington Dulles Intl
30. syyskuuta
IAD12:40Washington Dulles Intl
19t 10m
1 välilasku
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. syyskuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 30m
1 välilasku
IAD15:10Washington Dulles Intl
21. syyskuuta
IAD12:40Washington Dulles Intl
19t 10m
1 välilasku
HEL07:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
18. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
IAD18:20Washington Dulles Intl
22. lokakuuta
IAD13:30Washington Dulles Intl
32t 50m
1 välilasku
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
13. marraskuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 19m
2 välilaskua
DCA00:59Washington Reagan-National
19. marraskuuta
DCA07:59Washington Reagan-National
17t 11m
2 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Washington

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Washington, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Useita lentoyhtiöitä
10. lokakuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 45m
2 välilaskua
IAD20:40Washington Dulles Intl
Useita lentoyhtiöitä
11. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
2 välilaskua
BWI20:40Baltimore/Washington
Useita lentoyhtiöitä
11. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
2 välilaskua
IAD20:40Washington Dulles Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Washington?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Washington

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Washington on KLM, ja se liikennöi 46 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Washington on 487 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 255 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Washington on Turkish Airlines (7,6/10, 266 arvosteluilla). Suurin osa Turkish Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Washington saapuvat kohteesta Istanbul, mutta kohteeseen Washington on maailmanlaajuisesti 10 Turkish Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Turkish Airlines tarjous oli 538 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington, meno-paluu).


Washington ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Washington lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Washington keskustaan

Washingtonin lentokentältä pääsee usealla eri kulkuvälineellä kaupungin keskustaan. Jos haluaa käyttää hyväkseen julkista liikennettä, on paras tapa ottaa ensin Silver Line Express -bussi, joka kulkee lähimmälle metroasemalle. Sieltä pääsee helposti jatkamaan matkaa metrolla suoraan kaupungin keskustaan. Matka kestää noin tunnin verran ja on myös verrattain edullinen taksiin nähden. Bussit kulkevat aamusta iltaan seitsemänä päivänä viikossa. Jos kuitenkaan aikoo matkustaa näiden aikojen ulkopuolella tai haluaa kulkea omalla kyydillä, helppo tapa liikkua on taksi. Taksilla pääset suoraan kohteeseen kaupungilla ja matka kestää vain puolisen tuntia. Taksit löytyvät helposti uloskäyntien vierestä ja paikalla on ympäri vuorokauden henkilökuntaa auttamassa. Matkan hinta määräytyy taksamittarin mukaan, joten etukäteen kuljettajan kanssa ei voi sopia hinnoista. Kaikissa lentokentän takseissa voit maksaa niin käteisellä kuin luottokortillakin. Perinteisten taksien lisäksi voit käyttää kuljetuspalveluita kuten Uberia, Lyftiä ja Viaa. Näille on olemassa omat erilliset alueet uloskäynnin tienoilla, mistä pääsee nousemaan kyytiin. Autonvuokraus onnistuu myös lentokentällä. Kaupungin keskustaan voi olla tylsä ajaa suurien liikennemäärien vuoksi itse, mutta jos mielii jatkaa matkaa muualle loman aikana, on vuokra-auto oiva vaihtoehto.


Washington: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Washington
Helsinki - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika11t 20m
Halvin hinta610 €
Tukholma - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika14t 05m
Halvin hinta634 €
Kööpenhamina - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika18t 20m
Halvin hinta382 €

Kohteen Washington viisumivaatimukset

Washington sijaitsee Yhdysvalloissa omalla erityishallintoalueella eikä näin ollen ole osana mitään osavaltiota. Sinne matkustaessa pätevät kuitenkin samat säännöt maahantuloon kuin muualla Yhdysvalloissa. Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia erillistä viisumia maahan matkustaessaan, mutta netin kautta pitää hakea erillinen matkustuslupa. ESTA – Electronic System for Travel Authorization – haetaan omatoimisesti ja sen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja. Hintakin on edullinen, mutta kannattaa huomioida useiden eri yritysten tarjoavan hakemuksen täyttöpalveluita lisähintaan. Kannattaa myös olla hakemuksen kanssa ajoissa liikenteessä, sillä sen hyväksyminen voi kestää jopa kolme vuorokautta. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta lähdön jälkeen. Henkilökortti ei kelpaa viralliseksi matkustusasiakirjaksi Yhdysvaltoihin matkustettaessa.


Aloita matkan suunnittelu - Washington


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Washington

Washington on Yhdysvaltojen pääkaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa siellä vierailevalle. Maan hallinto sijaitsee kaupungissa, joten siellä käydessä pääsee tutustumaan esimerkiksi Valkoiseen taloon ja kongressitaloon. Molempiin voi mennä käymään myös sisälle, mutta Valkoisessa talossa vierailuun pitää hakea erillistä lupaa Suomen Washingtonin suurlähetystön kautta. Kaupungissa sijaitsevat museot ovat myös pääosin ilmaisia. Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen ja piipahtaa kiertämässä ainakin muutama. Museoiden joukosta löytyy muun muassa ilmailumuseo, taidemuseo, luonnontieteiden museo, Yhdysvaltojen historiasta kertova museo ja monia muita hyviä vaihtoehtoja. Jos aikoo kiertää niistä jokaisen, kannattaa varata siihen useampi päivä, sillä monet museot ovat suurikokoisia ja tarjoavat paljon nähtävää. Muita tunnettuja maamerkkejä kaupungissa ovat esimerkiksi Lincoln Memorial -muistomerkki ja Washington Monument. Kaikki nämä museot ja nähtävyydet ovat helpon kävelymatkan päässä toisistaan. Kaupungilla voi lisäksi rentoutua hyvän ruuan ja juoman parissa. Ravintolatarjonta on laajaa ja ruokia löytyy lähes jokaisesta maailman kolkasta. Washington on ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki. Lennot Washington-Dullesin kansainväliselle lentokentälle varaat helposti momondon verkkosivujen kautta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Washington on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Washington nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Washington tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.