Halvat lennot Washington

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Washington

Yhteenveto Washington lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

310 €

Halvin meno-paluulennon hinta

451 €

Nopein lentoaika

11t 20m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Washington kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 310 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baltimore/Washington).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Washington kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 451 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
Nopein lento kohteeseen Washington kohteesta Suomi kestää 11t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Baltimore/Washington).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Washington mukaan lukien Delta, Air France ja KLM.

Halvimmat lennot kaupungin Washington lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Washington lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Washington Dulles Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Washington

Helsinki (HEL) - Washington Dulles Intl lentokenttä (IAD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Washington kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Washington Dulles Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 652 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ WASHINGTONtoukokuu14% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Washington lennot maksavat keskimäärin vain 561 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE WASHINGTON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu31% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Washington lentojen keskimääräinen hinta on 859 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN WASHINGTON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu184% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Washington kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Washington?

Suorilla lennoilla ei valitettavasti ole mahdollista lentää Suomesta Washingtoniin. Onneksi Helsingistä matkustaessa pääsee kätevästi yhdellä vaihdolla perille. Matka-aikakaan ei päätä huimaa, sillä nopeimmillaan perille pääsee reilussa 10 tunnissa. Yhdellä vaihdolla on lisäksi valittavana erittäin monta reittimahdollisuutta, joten jokaiselle löytyy kyllä sopivat lentoajat ja vaihdot. Lennot Washingtoniin joutuu lentämään yhdellä lisävaihdolla maakuntakentiltä matkustettaessa. Tällöin matka-aika pitenee vielä yhden lennon ja vaihdon verran. Suurin osa lentokentistä, jossa vaihdon joutuu tekemään, ovat erittäin isokokoisia ja tarjoavat paljon tekemistä vaihdon ajaksi. Näin pitkällä matkalla onkin mukava päästä hieman venyttelemään jalkojaan ja juomaan vaikka kunnon kupillinen kahvia kentän kahvilassa.

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä Washingtoniin. Tämä ei onneksi paljoa hidasta matkaa, sillä Washington on Yhdysvaltojen pääkaupunki ja yksi tärkeimpiä kaupunkeja maailmanpoliittisesti, joten lentoja sinne menee paljon. Yhdellä välilaskulla pääset lentämään suurten eurooppalaisten kaupunkien – kuten esimerkiksi Frankfurtin, Münchenin, Pariisin tai vaikkapa Lontoon – kautta. Nopeimmillaan perille pääsee reilussa 10 tunnissa. Suora lentokaan ei olisi paljoa tätä nopeampi vaihtoehto. Vaihtoehtoja on niin monia, että lennot Yhdysvaltain Washingtoniin kannattaa tarkistaa momondon verkkosivujen kautta. Washingtonin lentotarjoukset sekä parhaat matka-ajat löydät kätevästi sieltä, jonka jälkeen pääset rauhassa valitsemaan itsellesi mieluisimman reitin lentää kohteeseen.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Washington hintaan 666 €/henkilö, mikä on 21 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Washington. Löydät halvimmat hinnat alueelle Washington valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Washington kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 561 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Washington toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 584 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 38 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Washington. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 656 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Washington kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 451 € momondossa.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Washington on keskiviikko hintojen ollessa 693 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Washington on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 785 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Washington lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 644 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Washington, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Washington on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 841 €.

Washington kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Washington Dulles Intl lentokenttä (36 km kaupungin Washington keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 841 € henkilöä kohti ja Washington Reagan-National lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Washington. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä. Jotta voit matkustaa The Mall - East End naapurustoon varaa lento kentälle Washington Reagan-National, joka sijaitsee kaupungissa Washington ja sijaitsee noin 5,2 km päässä The Mall - East End naapurustosta.momondosta löytyneet halvat lennot: Washington

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Washington
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 40m
1 välilasku
IAD18:35Washington Dulles Intl
4. lokakuuta
IAD14:25Washington Dulles Intl
15t 25m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
26. syyskuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 40m
1 välilasku
IAD18:35Washington Dulles Intl
4. lokakuuta
IAD09:20Washington Dulles Intl
14t 00m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
26. syyskuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 53m
2 välilaskua
DCA02:48Washington Reagan-National
4. lokakuuta
DCA08:40Washington Reagan-National
14t 40m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
1 välilasku
IAD18:35Washington Dulles Intl
6. lokakuuta
IAD14:25Washington Dulles Intl
15t 25m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
25. syyskuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 35m
1 välilasku
IAD22:05Washington Dulles Intl
5. lokakuuta
IAD14:25Washington Dulles Intl
15t 25m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
26. syyskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
1 välilasku
IAD18:35Washington Dulles Intl
6. lokakuuta
IAD09:20Washington Dulles Intl
14t 00m
2 välilaskua
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Washington

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Washington, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Icelandair ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
BWI20:50Baltimore/Washington
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
51t 45m
3 välilaskua
IAD22:30Washington Dulles Intl
Turkish Airlines
20. kesäkuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
1 välilasku
IAD15:30Washington Dulles Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Washington?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Washington

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Washington?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Washington kohteesta Suomi ovat Lufthansa, Icelandair, Scandinavian Airlines ja KLM. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Washington

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Washington on Turkish Airlines, ja se liikennöi 14 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Washington on 403 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 120 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,2.

Air France lennot kohteeseen Washington

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Washington on Air France (7,8/10, 142 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Washington saapuvat kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, mutta kohteeseen Washington on maailmanlaajuisesti 25 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 517 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington, meno-paluu).


Washington ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Washington lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Washington keskustaan

Washingtonin lentokentältä pääsee usealla eri kulkuvälineellä kaupungin keskustaan. Jos haluaa käyttää hyväkseen julkista liikennettä, on paras tapa ottaa ensin Silver Line Express -bussi, joka kulkee lähimmälle metroasemalle. Sieltä pääsee helposti jatkamaan matkaa metrolla suoraan kaupungin keskustaan. Matka kestää noin tunnin verran ja on myös verrattain edullinen taksiin nähden. Bussit kulkevat aamusta iltaan seitsemänä päivänä viikossa. Jos kuitenkaan aikoo matkustaa näiden aikojen ulkopuolella tai haluaa kulkea omalla kyydillä, helppo tapa liikkua on taksi. Taksilla pääset suoraan kohteeseen kaupungilla ja matka kestää vain puolisen tuntia. Taksit löytyvät helposti uloskäyntien vierestä ja paikalla on ympäri vuorokauden henkilökuntaa auttamassa. Matkan hinta määräytyy taksamittarin mukaan, joten etukäteen kuljettajan kanssa ei voi sopia hinnoista. Kaikissa lentokentän takseissa voit maksaa niin käteisellä kuin luottokortillakin. Perinteisten taksien lisäksi voit käyttää kuljetuspalveluita kuten Uberia, Lyftiä ja Viaa. Näille on olemassa omat erilliset alueet uloskäynnin tienoilla, mistä pääsee nousemaan kyytiin. Autonvuokraus onnistuu myös lentokentällä. Kaupungin keskustaan voi olla tylsä ajaa suurien liikennemäärien vuoksi itse, mutta jos mielii jatkaa matkaa muualle loman aikana, on vuokra-auto oiva vaihtoehto.


Washington: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Washington
Kööpenhamina - Washington reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 10m
Halvin hinta431 €
Helsinki - Washington reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta479 €
Tukholma - Washington reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 20m
Halvin hinta623 €

Kohteen Washington viisumivaatimukset

Washington sijaitsee Yhdysvalloissa omalla erityishallintoalueella eikä näin ollen ole osana mitään osavaltiota. Sinne matkustaessa pätevät kuitenkin samat säännöt maahantuloon kuin muualla Yhdysvalloissa. Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia erillistä viisumia maahan matkustaessaan, mutta netin kautta pitää hakea erillinen matkustuslupa. ESTA – Electronic System for Travel Authorization – haetaan omatoimisesti ja sen täyttäminen kestää vain muutamia minuutteja. Hintakin on edullinen, mutta kannattaa huomioida useiden eri yritysten tarjoavan hakemuksen täyttöpalveluita lisähintaan. Kannattaa myös olla hakemuksen kanssa ajoissa liikenteessä, sillä sen hyväksyminen voi kestää jopa kolme vuorokautta. Passin pitää lisäksi olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta lähdön jälkeen. Henkilökortti ei kelpaa viralliseksi matkustusasiakirjaksi Yhdysvaltoihin matkustettaessa.


Aloita matkan suunnittelu - Washington


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Washington

Washington on Yhdysvaltojen pääkaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa siellä vierailevalle. Maan hallinto sijaitsee kaupungissa, joten siellä käydessä pääsee tutustumaan esimerkiksi Valkoiseen taloon ja kongressitaloon. Molempiin voi mennä käymään myös sisälle, mutta Valkoisessa talossa vierailuun pitää hakea erillistä lupaa Suomen Washingtonin suurlähetystön kautta. Kaupungissa sijaitsevat museot ovat myös pääosin ilmaisia. Tämä tilaisuus kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen ja piipahtaa kiertämässä ainakin muutama. Museoiden joukosta löytyy muun muassa ilmailumuseo, taidemuseo, luonnontieteiden museo, Yhdysvaltojen historiasta kertova museo ja monia muita hyviä vaihtoehtoja. Jos aikoo kiertää niistä jokaisen, kannattaa varata siihen useampi päivä, sillä monet museot ovat suurikokoisia ja tarjoavat paljon nähtävää. Muita tunnettuja maamerkkejä kaupungissa ovat esimerkiksi Lincoln Memorial -muistomerkki ja Washington Monument. Kaikki nämä museot ja nähtävyydet ovat helpon kävelymatkan päässä toisistaan. Kaupungilla voi lisäksi rentoutua hyvän ruuan ja juoman parissa. Ravintolatarjonta on laajaa ja ruokia löytyy lähes jokaisesta maailman kolkasta. Washington on ehdottomasti vierailun arvoinen kaupunki. Lennot Washington-Dullesin kansainväliselle lentokentälle varaat helposti momondon verkkosivujen kautta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Washington on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Washington nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Washington tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Washington, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Washington niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Washington lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.