Autonvuokraukset Yhdysvalloissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Yhdysvalloissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
7. helmikuu — 14. helmikuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
ti 7/2
Keskipäivä
ti 14/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Yhdysvallat autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Yhdysvallat
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

33 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Nissan Qashqai
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Ford Galaxy
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

41 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
BMW X1
Volvo XC60
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa

45 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Volvo XC60
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Toyota Yaris
Volvo S60
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

32 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Volvo S60
Volvo V40
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

31 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Volvo V40
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Opel Corsa
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Opel Crossland X

Yhdysvallat autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on kätevä tapa ottaa maa haltuunsa. Autonvuokraus on luonnollinen vaihtoehto maassa, jossa halvat vuokra-autot ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kun haluat vuokrata auton Yhdysvalloissa, ihan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin huomata, että liikennelait ovat osavaltiokohtaisia. Jos autonvuokraus on tarkoitettu osavaltiorajat ylittävälle road tripille, tarkista mitkä ovat säännökset kussakin osavaltiossa. Yksi Yhdysvaltojen liikennesäännöistä, joka voi yllättää suomalaiskuskin on se, että jollei liikennemerkillä toisin ilmoiteta, autoilija saa kääntyä oikealle punaisen valon palaessa. Huomaa myös, että mahdollisia pysäkillä seisovia koulubusseja ei saa koskaan ohittaa. Osalla Yhdysvaltojen valtateitä on käytössä kahden eri valtatien järjestelmä. Jos autossa on enemmän kuin yksi henkilö, saa kuljettaja ajaa maksuttomalla tiellä, kun yksinajavat joutuvat suuntaamaan maksulliselle tielle. Ylipäätään maassa on paljon teitä – kuten myös siltoja ja tunneleita, jotka ovat yksityisomistuksessa ja täten maksullisia. Alkoholia ei saa säilyttää auton sisätiloissa, ainoastaan takakontissa, ja promilleraja vaihtelee osavaltiokohtaisesti. Liikennesääntöjä kannattaa myös noudattaa, sillä rangaistukset voivat olla ankarampia kuin Suomessa. Esimerkiksi jo moottoritiellä roskaamisesta voi saada mojovan sakkorangaistuksen.

Autonvuokraus on tavallista Yhdysvalloissa, jossa yksityisautoilu on yleistä ja matkat pitkiä. Autonvuokraus on näin ollen helppoa ympäri maan, ja löydät halvat vuokra-autot sivustomme kautta. Ennen matkalle lähtöä on hyvä huolehtia siitä, että paperiasiat ovat kunnossa. Halutessasi vuokrata auton Yhdysvalloissa sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä omalla nimelläsi oleva luottokortti. Kannattaa ottaa huomioon se, että eri osavaltioissa on eri lait ja säädökset myös sen suhteen, millä ehdoilla kansallisilla ajokorteilla saa ajaa. Koska poliisi voi kysyä kansainvälistä ajokorttia autosi pysäyttäessään tai mahdollisen onnettomuuden sattuessa, kannattaa sellainen hankkia ennen matkalle lähtöä, mutta ota mukaan myös suomalainen ajokorttisi. Autonvuokraus Yhdysvalloissa edellyttää yleensä vähintään 21 vuoden ikää, mutta ikärajoissa voi olla vaihtelua niin eri osavaltioiden kuin autovuokraamoidenkin kesken. Alle 26-vuotiailta veloitetaan tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Tutustu tarkoin auton vakuutusehtoihin, ja mieti, minkälaisen vakuutuksen otat. USA:n vakuutussuojassa on paljon vaihtelua ja autovuokraamoilla on eritasoisia vakuutuksia, joiden kattavauudessa on vaihtelua. Kuten vuokra-autojen vertailu, myös vakuutusehtojen vertailu kannattaa.

Yhdysvaltojen suurissa kaupungeissa liikenneruuhkat ovat arkipäivää. Vaikka autonvuokraus on kätevin vaihtoehto maassa liikkumiseen, kannattaa isoissa kaupungeissa välttää ruuhka-aikoina ajamista niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi Los Angelesin liikenneruuhkat kuuluvat koko maailman pahimpiin. Tämä siitäkin huolimatta, että kaupungin autotiet voivat olla jopa 12-kaistaisia. Los Angelesin lisäksi ruuhkat haittaavat liikennettä myös esimerkiksi San Franciscossa. Kun mielessäsi on autonvuokraus maan suurkaupungeissa, kannattaa huomata, että niissä myös pysäköintipaikkojen löytäminen voi tuottaa ongelmia. Yhdysvaltalaisissa kaupungeissa katupysäköinti on tavallisesti maksullista ja pysäköintiaikaa voidaan olla rajoitettu. Mahdollisista ongelmistaan huolimatta autonvuokraus on kuitenkin usein paras tapa liikkua maassa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja liikkuminen perustuu juuri yksityisautoilulle. Julkisilla liikennevälineillä ei pääse liikkumaan kuin suurissa kaupungeissa, ja esimerkiksi pitkien matkojen taittaminen linja-autolla tai junalla voi tulla myös yllättävän kalliiksi. Siksi autonvuokraus Yhdysvalloissa voi olla myös edullinen vaihtoehto, etenkin kun vuokra-autojen vertailu auttaa löytämään parhaat halvat vuokra-autot. Kun päätät vuokrata auton, antaa se sinulle vapauden liikkua missä ja milloin vain haluat.

Monille autonvuokraus Yhdysvalloissa on luonnollinen vaihtoehto maassa, joka on tunnettu legendaarisista road tripeistään. Halvat vuokra-autot mahdollistavat sen, että voit lähteä nauttimaan luonnonkauniista reiteistä, joiden varrelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Voit vuokrata auton ja suunnata esimerkiksi Great River Roadille, joka kulkee Kanadan rajalta aina Meksikonlahdelle saakka tai Yellowstone Trailille, joka kulkee Yhdysvaltojen pohjoisosan halki. Mutta kaikista kuuluisin ja ikonisin reitti on totta kai klassinen Route 66, joka on myös suosituin road trip -reitti. Se kulkee Chicagosta Los Angelesiin – tai totta kai reitin voi ajaa myös toisinpäin. Autonvuokraus mahdollistaa tämän klassisen road trip -matkan taittamisen. Osa alkuperäisestä tiestä on korvattu nykyisin moottoriteillä, mutta edelleenkin maisemat ovat upeita ja monipuolisia. Näet niin Illinoisin maissipeltoja, Arizonan automaan ja upeita luonnonihmeitä kuin myös autioituneita kyliä. Matkan varrelta löytyy monenlaisia turistinähtävyyksiä sekä mielenkiintoisia hotelleja, joissa yöpyä ja ruokapaikkoja ja huoltoasemia joka lähtöön. Joten palvelujen puutetta ei tarvitse pelätä! Maassa, jossa vuokra-autojen hinnat ovat edullisia, autonvuokraus avaa aivan uusia mahdollisuuksia tutustua ison maan eri puoliin.


Autonvuokraustarjoukset Yhdysvallat

Löydä kohteesta Yhdysvallat juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

40 € - 76 €

Kaikki autotyypit

57 € - 84 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Yhdysvallat on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 62 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Yhdysvallat on joulukuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 74 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Yhdysvallat on tammikuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 65 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Yhdysvallat on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 87 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Yhdysvallat on joulukuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 64 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Yhdysvallat on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 87 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Yhdysvallat on maaliskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 23 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Yhdysvallat. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Ford Fiesta
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

4 helmi - 11 helmi
Toyota Yaris

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Yhdysvallat autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Venice Beach7,4 km
Levi's Stadium501,0 km
Union Square558,8 km
Swissotel Chicago2822,1 km
Clearwater Beach3436,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Hollywood Beach30,1 km
Port Everglades36,5 km
Pompano Beach52,3 km
Walt Disney World Resort311,9 km
Clearwater Beach349,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park21,3 km
Rockefeller Center21,4 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km
Vapaudenpatsas23,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Yhdysvallat suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Yhdysvallat

Autonvuokraus Yhdysvallat

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Yhdysvallat, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat on Horspower Car Rental. Matkailijat ovat löytäneet Horspower Car Rental vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 68 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Alamo on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat, jossa 20 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Alamo on myös 2 693 arvostelua ja pisteitä 8,6 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Vuokraamolla Enterprise on eniten autonvuokrauspisteitä Yhdysvallat alueella. Yritykseltä löytyy 4 606 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Enterprise vuokra-auton? Los Angeles on suosituin kaupunki maassa Yhdysvallat, ja sieltä löytyy 32 Enterprise autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Maassa Yhdysvallat autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Yhteensä 137 maasta Yhdysvallat on sijoittunut sijalle 14 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Yhdysvallat sai pisteeksi 5,7 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,80‰ maassa Yhdysvallat. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Yhdysvallat alkoholin nauttimisen ikäraja on 21 vuotta.

Maahan Yhdysvallat matkustavat valitsevat yleensä Intermediate vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 16 % käyttäjistämme on vuokrannut Intermediate Yhdysvallat matkan ajaksi keskimääräiseen 15 € per päivä hintaan.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 0,89 € per litra bensiinistä maassa Yhdysvallat. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,72 € per litra paikkeilla, eivät pelota.


Tutustu alueen Pohjois-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Yhdysvallat


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Yhdysvallat käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Yhdysvallat, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Yhdysvallat tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Yhdysvallat.

Kyllä, kohteesta Yhdysvallat löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Yhdysvallat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.