Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Yhdysvalloissa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Yhdysvalloissa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
7. März — 14. März
New York, NY, Yhdysvallat
Do 7/3
Keskipäivä
Do 14/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Yhdysvallat

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Yhdysvallat

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Yhdysvallat?

Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat on Horspower Car Rental. Matkailijat ovat löytäneet Horspower Car Rental vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 55 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat?

Budget on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat, jossa 28 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Budget on myös 4 234 arvostelua ja pisteitä 6,3 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Yhdysvallat?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten autonvuokrauspisteitä Yhdysvallat alueella. Yritykseltä löytyy 4 668 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton? Los Angeles on suosituin kaupunki maassa Yhdysvallat, ja sieltä löytyy 32 Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipaikkoja.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdysvallat?

Maahan Yhdysvallat matkustavat valitsevat yleensä Maasturi vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 40 % käyttäjistämme on vuokrannut Maasturi Yhdysvallat matkan ajaksi keskimääräiseen 68 € per päivä hintaan.

Parhaat tarjoukset Yhdysvallat autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Yhdysvallat
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

16 Mrz - 28 Mrz
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

4 Mrz - 11 Mrz
Toyota Corolla
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

16 €/pvä

4 Mrz - 11 Mrz
Skoda Octavia
Opel Mokka
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

20 €/pvä

16 Mrz - 28 Mrz
Opel Mokka
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

4 Mrz - 11 Mrz
Mercedes-Benz C-Class
BMW X1
tai vastaava Standard-maasturi
Maks. 5 matkustajaa

21 €/pvä

15 Mrz - 19 Mrz
BMW X1
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

24 €/pvä

4 Mrz - 21 Mrz
Toyota Avensis
BMW 5 Series
tai vastaava Korkeatasoinen
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

25 €/pvä

4 Mrz - 21 Mrz
BMW 5 Series
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

16 Mrz - 28 Mrz
Opel Crossland X

Yhdysvallat autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Yhdysvaltojen ainutlaatuiset liikennelait?

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on kätevä tapa ottaa maa haltuunsa. Autonvuokraus on luonnollinen vaihtoehto maassa, jossa halvat vuokra-autot ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kun haluat vuokrata auton Yhdysvalloissa, ihan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin huomata, että liikennelait ovat osavaltiokohtaisia. Jos autonvuokraus on tarkoitettu osavaltiorajat ylittävälle road tripille, tarkista mitkä ovat säännökset kussakin osavaltiossa. Yksi Yhdysvaltojen liikennesäännöistä, joka voi yllättää suomalaiskuskin on se, että jollei liikennemerkillä toisin ilmoiteta, autoilija saa kääntyä oikealle punaisen valon palaessa. Huomaa myös, että mahdollisia pysäkillä seisovia koulubusseja ei saa koskaan ohittaa. Osalla Yhdysvaltojen valtateitä on käytössä kahden eri valtatien järjestelmä. Jos autossa on enemmän kuin yksi henkilö, saa kuljettaja ajaa maksuttomalla tiellä, kun yksinajavat joutuvat suuntaamaan maksulliselle tielle. Ylipäätään maassa on paljon teitä – kuten myös siltoja ja tunneleita, jotka ovat yksityisomistuksessa ja täten maksullisia. Alkoholia ei saa säilyttää auton sisätiloissa, ainoastaan takakontissa, ja promilleraja vaihtelee osavaltiokohtaisesti. Liikennesääntöjä kannattaa myös noudattaa, sillä rangaistukset voivat olla ankarampia kuin Suomessa. Esimerkiksi jo moottoritiellä roskaamisesta voi saada mojovan sakkorangaistuksen.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Yhdysvalloissa?

Autonvuokraus on tavallista Yhdysvalloissa, jossa yksityisautoilu on yleistä ja matkat pitkiä. Autonvuokraus on näin ollen helppoa ympäri maan, ja löydät halvat vuokra-autot sivustomme kautta. Ennen matkalle lähtöä on hyvä huolehtia siitä, että paperiasiat ovat kunnossa. Halutessasi vuokrata auton Yhdysvalloissa sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä omalla nimelläsi oleva luottokortti. Kannattaa ottaa huomioon se, että eri osavaltioissa on eri lait ja säädökset myös sen suhteen, millä ehdoilla kansallisilla ajokorteilla saa ajaa. Koska poliisi voi kysyä kansainvälistä ajokorttia autosi pysäyttäessään tai mahdollisen onnettomuuden sattuessa, kannattaa sellainen hankkia ennen matkalle lähtöä, mutta ota mukaan myös suomalainen ajokorttisi. Autonvuokraus Yhdysvalloissa edellyttää yleensä vähintään 21 vuoden ikää, mutta ikärajoissa voi olla vaihtelua niin eri osavaltioiden kuin autovuokraamoidenkin kesken. Alle 26-vuotiailta veloitetaan tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Tutustu tarkoin auton vakuutusehtoihin, ja mieti, minkälaisen vakuutuksen otat. USA:n vakuutussuojassa on paljon vaihtelua ja autovuokraamoilla on eritasoisia vakuutuksia, joiden kattavauudessa on vaihtelua. Kuten vuokra-autojen vertailu, myös vakuutusehtojen vertailu kannattaa.

Millä Yhdysvaltojen alueella on eniten liikennettä?

Yhdysvaltojen suurissa kaupungeissa liikenneruuhkat ovat arkipäivää. Vaikka autonvuokraus on kätevin vaihtoehto maassa liikkumiseen, kannattaa isoissa kaupungeissa välttää ruuhka-aikoina ajamista niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi Los Angelesin liikenneruuhkat kuuluvat koko maailman pahimpiin. Tämä siitäkin huolimatta, että kaupungin autotiet voivat olla jopa 12-kaistaisia. Los Angelesin lisäksi ruuhkat haittaavat liikennettä myös esimerkiksi San Franciscossa. Kun mielessäsi on autonvuokraus maan suurkaupungeissa, kannattaa huomata, että niissä myös pysäköintipaikkojen löytäminen voi tuottaa ongelmia. Yhdysvaltalaisissa kaupungeissa katupysäköinti on tavallisesti maksullista ja pysäköintiaikaa voidaan olla rajoitettu. Mahdollisista ongelmistaan huolimatta autonvuokraus on kuitenkin usein paras tapa liikkua maassa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja liikkuminen perustuu juuri yksityisautoilulle. Julkisilla liikennevälineillä ei pääse liikkumaan kuin suurissa kaupungeissa, ja esimerkiksi pitkien matkojen taittaminen linja-autolla tai junalla voi tulla myös yllättävän kalliiksi. Siksi autonvuokraus Yhdysvalloissa voi olla myös edullinen vaihtoehto, etenkin kun vuokra-autojen vertailu auttaa löytämään parhaat halvat vuokra-autot. Kun päätät vuokrata auton, antaa se sinulle vapauden liikkua missä ja milloin vain haluat.

Mitkä ovat Yhdysvaltojen parhaat luonnonkauniit tiet?

Monille autonvuokraus Yhdysvalloissa on luonnollinen vaihtoehto maassa, joka on tunnettu legendaarisista road tripeistään. Halvat vuokra-autot mahdollistavat sen, että voit lähteä nauttimaan luonnonkauniista reiteistä, joiden varrelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Voit vuokrata auton ja suunnata esimerkiksi Great River Roadille, joka kulkee Kanadan rajalta aina Meksikonlahdelle saakka tai Yellowstone Trailille, joka kulkee Yhdysvaltojen pohjoisosan halki. Mutta kaikista kuuluisin ja ikonisin reitti on totta kai klassinen Route 66, joka on myös suosituin road trip -reitti. Se kulkee Chicagosta Los Angelesiin – tai totta kai reitin voi ajaa myös toisinpäin. Autonvuokraus mahdollistaa tämän klassisen road trip -matkan taittamisen. Osa alkuperäisestä tiestä on korvattu nykyisin moottoriteillä, mutta edelleenkin maisemat ovat upeita ja monipuolisia. Näet niin Illinoisin maissipeltoja, Arizonan automaan ja upeita luonnonihmeitä kuin myös autioituneita kyliä. Matkan varrelta löytyy monenlaisia turistinähtävyyksiä sekä mielenkiintoisia hotelleja, joissa yöpyä ja ruokapaikkoja ja huoltoasemia joka lähtöön. Joten palvelujen puutetta ei tarvitse pelätä! Maassa, jossa vuokra-autojen hinnat ovat edullisia, autonvuokraus avaa aivan uusia mahdollisuuksia tutustua ison maan eri puoliin.


Autonvuokraustarjoukset Yhdysvallat

Löydä kohteesta Yhdysvallat juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

33 € - 63 €

Kaikki autotyypit

45 € - 70 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 46 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Yhdysvallat on marraskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 52 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Yhdysvallat on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 57 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Yhdysvallat on helmikuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 54 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Yhdysvallat on maaliskuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 78 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Yhdysvallat on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 30 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

lava-auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 23 €. Halvin aika vuokrata lava-auto kohteessa Yhdysvallat on joulukuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. lava-autovuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 60 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Yhdysvallat on joulukuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat luksus car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Yhdysvallat on 80 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Yhdysvallat on helmikuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 31 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Yhdysvallat voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Yhdysvallat avoauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

11 €/pvä

16 Mrz - 28 Mrz
Ford Fiesta
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

12 €/pvä

4 Mrz - 11 Mrz
Toyota Corolla
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

28 €/pvä

5 Mrz - 20 Mrz
Opel Astra

Yhdysvallat autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Yhdysvallat

Enterprise Rent-A-Car

4668 sijaintia

Hertz

2519 sijaintia

Avis

1518 sijaintia

Budget

1476 sijaintia

Easirent

430 sijaintia

Thrifty

389 sijaintia

Sunnycars

353 sijaintia

National

352 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Yhdysvallat autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Venice Beach7,4 km
Levi's Stadium501,0 km
Union Square558,8 km
Swissotel Chicago2822,1 km
Clearwater Beach3436,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Hollywood Beach30,1 km
Port Everglades36,5 km
Pompano Beach52,3 km
Walt Disney World Resort311,9 km
Clearwater Beach349,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park21,3 km
Rockefeller Center21,4 km
New York City Center21,8 km
Times Square -aukio21,9 km
Vapaudenpatsas23,1 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Yhdysvallat suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Yhdysvallat
The Venetian Resort Las Vegas

The Venetian Resort Las Vegas

3355 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,6 km kaupungin keskustasta

Bellagio

Bellagio

3600 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km kaupungin keskustasta

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

Treasure Island - TI Hotel & Casino, a Radisson Hotel

3300 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,4 km kaupungin keskustasta

Mandalay Bay Resort and Casino

Mandalay Bay Resort and Casino

3950 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

9,8 km kaupungin keskustasta

ARIA Resort & Casino

ARIA Resort & Casino

3730 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,3 km kaupungin keskustasta

MGM Grand Hotel and Casino

MGM Grand Hotel and Casino

3799 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,7 km kaupungin keskustasta

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

Circus Circus Hotel, Casino & Theme Park

2880 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

4,8 km kaupungin keskustasta

The Mirage

The Mirage

3400 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

6,7 km kaupungin keskustasta

Paris Las Vegas

Paris Las Vegas

3655 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,6 km kaupungin keskustasta

Caesars Suites at Caesars Palace

Caesars Suites at Caesars Palace

3570 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,2 km kaupungin keskustasta

The Cosmopolitan of Las Vegas

The Cosmopolitan of Las Vegas

3708 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

8,0 km kaupungin keskustasta

Excalibur Hotel & Casino

Excalibur Hotel & Casino

3850 S. Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,1 km kaupungin keskustasta

Planet Hollywood Resort & Casino

Planet Hollywood Resort & Casino

3667 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,8 km kaupungin keskustasta

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

Flamingo Las Vegas Hotel & Casino

3555 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,3 km kaupungin keskustasta

Luxor Hotel and Casino

Luxor Hotel and Casino

3900 South Las Vegas Boulevard, Las Vegas, NV, United States

9,5 km kaupungin keskustasta

Rio Hotel & Casino

Rio Hotel & Casino

3700 West Flamingo Road, Las Vegas, NV, United States

8,0 km kaupungin keskustasta

Trump International Hotel Las Vegas

Trump International Hotel Las Vegas

2000 Fashion Show Drive, Las Vegas, NV, United States

6,0 km kaupungin keskustasta

The LINQ Hotel & Casino

The LINQ Hotel & Casino

3535 Las Vegas Boulevard South, Las Vegas, NV, United States

7,1 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Yhdysvallat

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Yhdysvallat, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Yhdysvallat?

Maassa Yhdysvallat autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Yhdysvallat?

Yhteensä 137 maasta Yhdysvallat on sijoittunut sijalle 14 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Yhdysvallat sai pisteeksi 5,7 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Yhdysvallat?

Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,80‰ maassa Yhdysvallat. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Yhdysvallat alkoholin nauttimisen ikäraja on 21 vuotta.

Kuinka paljon maassa Yhdysvallat maksaa polttoaine?

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 0,85 € per litra bensiinistä maassa Yhdysvallat. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Kuwait, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,32 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,89 € per litra paikkeilla, eivät pelota.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Yhdysvallat hinnat?

autoa Yhdysvallat hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Yhdysvallat?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Yhdysvallat osiossa on 15 321 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Yhdysvallat. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Yhdysvallat?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Yhdysvallat?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Yhdysvallat käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Yhdysvallat?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Yhdysvallat, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Yhdysvallat, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Yhdysvallat tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Yhdysvallat momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Yhdysvallat.

Löytyykö kohteesta Yhdysvallat autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Yhdysvallat löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Yhdysvallat vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Yhdysvallat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Yhdysvallat

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Yhdysvallat


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Yhdysvalloissa
Do 7/3
Keskipäivä
Do 14/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.