Autonvuokraus Yhdysvallat

Autonvuokraus Yhdysvallat - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Löydä halpa autonvuokraus kohteessa Yhdysvallat seuraavalle matkallesi. Vuokraa omasi vain muutamassa minuutissa!

pe 4.2.
Keskipäivä
ma 7.2.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Yhdysvallat: suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Vertaile maan suosituimpien kaupunkien autovuokraamojen hintoja
Nykyinen hintaluokka
49 € - 77 € per päivä
HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA YHDYSVALLAT Miami 17 % halvempi Auton vuokraaminen kaupungista Miami on yleensä halvinta maassa Yhdysvallat, jossa hinta per yö on keskimäärin 49 €.
KALLEIN KAUPUNKI KOHTEESSA YHDYSVALLAT New York 31% kalliimpi Kaupungissa New York on yleensä kalleimmat autonvuokraushinnat Yhdysvallat maan sisällä, jossa vuokra-auto maksaa yleensä 77 € per päivä.
SUOSITUIN KAUPUNKI: YHDYSVALLAT New York 82% useampi käyttäjä vieraili Enemmistö momondon käyttäjistä etsi autonvuokrauksia New York kuin mistään muusta alueelta maan Yhdysvallat sisällä.

Autovuokraamot maassa Yhdysvallat

Alla on luettelo jokaisesta valtakunnallisesta autovuokraamoista ja tieto siitä, kuinka monta vuokraamoa heiltä löytyy ympäri maata ja missä kaupungeissa ne sijaitsevat
Avis
1 392 sijaintia
Orlando 52 €/pvä
Los Angeles 42 €/pvä
New York 89 €/pvä
Budget
1 386 sijaintia
Los Angeles 30 €/pvä
Chicago 43 €/pvä
Thrifty
259 sijaintia
Orlando 30 €/pvä
Chicago 42 €/pvä
Los Angeles 34 €/pvä
Alamo
241 sijaintia
San Francisco 48 €/pvä
New York 122 €/pvä
Orlando 34 €/pvä

Suosituimmat vuokra-autotyypit

Alla on suosituimmat vuokra-autotyypit maassa Yhdysvallat ja halvimmat kaupungit, joista niitä vuokrata
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Miami

27 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

San Diego

57 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Denver

51 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Chicago

40 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Atlanta

47 €/päivä
Keskikoko

5. suosituin

Kansas City

43 €/päivä
Maasturi
Maasturi

Osuvin

Miami

26 €/päivä
Maasturi

1. suosituin

Chicago

52 €/päivä
Maasturi

2. suosituin

Denver

56 €/päivä
Maasturi

3. suosituin

Des Moines

78 €/päivä
Maasturi

4. suosituin

San Francisco

81 €/päivä
Maasturi

5. suosituin

Fort Lauderdale

27 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

San Diego

47 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Chicago

55 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Denver

51 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Atlanta

49 €/päivä
Suuri

4. suosituin

San Jose

57 €/päivä
Suuri

5. suosituin

San Francisco

67 €/päivä
Pieni
Pieni

Osuvin

Fort Lauderdale

28 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Denver

41 €/päivä
Pieni

2. suosituin

San Francisco

59 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Chicago

51 €/päivä
Pieni

4. suosituin

New York

48 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Philadelphia

67 €/päivä
Avoauto
Avoauto

Osuvin

Atlanta

65 €/päivä
Avoauto

1. suosituin

San Diego

72 €/päivä
Avoauto

2. suosituin

San Francisco

68 €/päivä
Avoauto

3. suosituin

Florence

102 €/päivä
Avoauto

4. suosituin

Los Angeles

71 €/päivä
Avoauto

5. suosituin

Miami

77 €/päivä

Auton vuokraaminen maassa Yhdysvallat

Tässä on muutamia vinkkejä ja sääntöjä, jotka sinun tulisi tietää ajamisesta maassa Yhdysvallat ennen kuin vuokraat auton.

Mitkä ovat Yhdysvaltojen ainutlaatuiset liikennelait? 

Autonvuokraus Yhdysvalloissa on kätevä tapa ottaa maa haltuunsa. Autonvuokraus on luonnollinen vaihtoehto maassa, jossa halvat vuokra-autot ovat enemmänkin sääntö kuin poikkeus. Kun haluat vuokrata auton Yhdysvalloissa, ihan ensimmäiseksi kannattaa kuitenkin huomata, että liikennelait ovat osavaltiokohtaisia. Jos autonvuokraus on tarkoitettu osavaltiorajat ylittävälle road tripille, tarkista mitkä ovat säännökset kussakin osavaltiossa. Yksi Yhdysvaltojen liikennesäännöistä, joka voi yllättää suomalaiskuskin on se, että jollei liikennemerkillä toisin ilmoiteta, autoilija saa kääntyä oikealle punaisen valon palaessa. Huomaa myös, että mahdollisia pysäkillä seisovia koulubusseja ei saa koskaan ohittaa. Osalla Yhdysvaltojen valtateitä on käytössä kahden eri valtatien järjestelmä. Jos autossa on enemmän kuin yksi henkilö, saa kuljettaja ajaa maksuttomalla tiellä, kun yksinajavat joutuvat suuntaamaan maksulliselle tielle. Ylipäätään maassa on paljon teitä – kuten myös siltoja ja tunneleita, jotka ovat yksityisomistuksessa ja täten maksullisia. Alkoholia ei saa säilyttää auton sisätiloissa, ainoastaan takakontissa, ja promilleraja vaihtelee osavaltiokohtaisesti. Liikennesääntöjä kannattaa myös noudattaa, sillä rangaistukset voivat olla ankarampia kuin Suomessa. Esimerkiksi jo moottoritiellä roskaamisesta voi saada mojovan sakkorangaistuksen.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Yhdysvalloissa?

Autonvuokraus on tavallista Yhdysvalloissa, jossa yksityisautoilu on yleistä ja matkat pitkiä. Autonvuokraus on näin ollen helppoa ympäri maan, ja löydät halvat vuokra-autot sivustomme kautta. Ennen matkalle lähtöä on hyvä huolehtia siitä, että paperiasiat ovat kunnossa. Halutessasi vuokrata auton Yhdysvalloissa sinulla tulee olla voimassa oleva ajokortti sekä omalla nimelläsi oleva luottokortti. Kannattaa ottaa huomioon se, että eri osavaltioissa on eri lait ja säädökset myös sen suhteen, millä ehdoilla kansallisilla ajokorteilla saa ajaa. Koska poliisi voi kysyä kansainvälistä ajokorttia autosi pysäyttäessään tai mahdollisen onnettomuuden sattuessa, kannattaa sellainen hankkia ennen matkalle lähtöä, mutta ota mukaan myös suomalainen ajokorttisi. Autonvuokraus Yhdysvalloissa edellyttää yleensä vähintään 21 vuoden ikää, mutta ikärajoissa voi olla vaihtelua niin eri osavaltioiden kuin autovuokraamoidenkin kesken. Alle 26-vuotiailta veloitetaan tavallisesti nuoren kuljettajan lisämaksu. Tutustu tarkoin auton vakuutusehtoihin, ja mieti, minkälaisen vakuutuksen otat. USA:n vakuutussuojassa on paljon vaihtelua ja autovuokraamoilla on eritasoisia vakuutuksia, joiden kattavauudessa on vaihtelua. Kuten vuokra-autojen vertailu, myös vakuutusehtojen vertailu kannattaa.

Millä Yhdysvaltojen alueella on eniten liikennettä?

Yhdysvaltojen suurissa kaupungeissa liikenneruuhkat ovat arkipäivää. Vaikka autonvuokraus on kätevin vaihtoehto maassa liikkumiseen, kannattaa isoissa kaupungeissa välttää ruuhka-aikoina ajamista niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi Los Angelesin liikenneruuhkat kuuluvat koko maailman pahimpiin. Tämä siitäkin huolimatta, että kaupungin autotiet voivat olla jopa 12-kaistaisia. Los Angelesin lisäksi ruuhkat haittaavat liikennettä myös esimerkiksi San Franciscossa. Kun mielessäsi on autonvuokraus maan suurkaupungeissa, kannattaa huomata, että niissä myös pysäköintipaikkojen löytäminen voi tuottaa ongelmia. Yhdysvaltalaisissa kaupungeissa katupysäköinti on tavallisesti maksullista ja pysäköintiaikaa voidaan olla rajoitettu. Mahdollisista ongelmistaan huolimatta autonvuokraus on kuitenkin usein paras tapa liikkua maassa, jossa välimatkat ovat pitkiä ja liikkuminen perustuu juuri yksityisautoilulle. Julkisilla liikennevälineillä ei pääse liikkumaan kuin suurissa kaupungeissa, ja esimerkiksi pitkien matkojen taittaminen linja-autolla tai junalla voi tulla myös yllättävän kalliiksi. Siksi autonvuokraus Yhdysvalloissa voi olla myös edullinen vaihtoehto, etenkin kun vuokra-autojen vertailu auttaa löytämään parhaat halvat vuokra-autot. Kun päätät vuokrata auton, antaa se sinulle vapauden liikkua missä ja milloin vain haluat.

Mitkä ovat Yhdysvaltojen parhaat luonnonkauniit tiet?

Monille autonvuokraus Yhdysvalloissa on luonnollinen vaihtoehto maassa, joka on tunnettu legendaarisista road tripeistään. Halvat vuokra-autot mahdollistavat sen, että voit lähteä nauttimaan luonnonkauniista reiteistä, joiden varrelta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa. Voit vuokrata auton ja suunnata esimerkiksi Great River Roadille, joka kulkee Kanadan rajalta aina Meksikonlahdelle saakka tai Yellowstone Trailille, joka kulkee Yhdysvaltojen pohjoisosan halki. Mutta kaikista kuuluisin ja ikonisin reitti on totta kai klassinen Route 66, joka on myös suosituin road trip -reitti. Se kulkee Chicagosta Los Angelesiin – tai totta kai reitin voi ajaa myös toisinpäin. Autonvuokraus mahdollistaa tämän klassisen road trip -matkan taittamisen. Osa alkuperäisestä tiestä on korvattu nykyisin moottoriteillä, mutta edelleenkin maisemat ovat upeita ja monipuolisia. Näet niin Illinoisin maissipeltoja, Arizonan automaan ja upeita luonnonihmeitä kuin myös autioituneita kyliä. Matkan varrelta löytyy monenlaisia turistinähtävyyksiä sekä mielenkiintoisia hotelleja, joissa yöpyä ja ruokapaikkoja ja huoltoasemia joka lähtöön. Joten palvelujen puutetta ei tarvitse pelätä! Maassa, jossa vuokra-autojen hinnat ovat edullisia, autonvuokraus avaa aivan uusia mahdollisuuksia tutustua ison maan eri puoliin.

 • Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Yhdysvallat?

  Kaikkein kohtuuhintaisin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat on Horspower Car Rental. Matkailijat ovat löytäneet Horspower Car Rental vuokra-autoja jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 9 €/päivä tietyistä paikoista, mikä on halvempi tarjous verrattuna kansalliseen keskimääräiseen hintaan 50 €/päivä. Muistathan, että autonvuokrauksen hinta vaihtelee aina kysynnän mukaan.

 • Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat?

  Hertz on suosituin autovuokraamo kohteessa Yhdysvallat, jossa 18 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Hertz on myös 12 370 arvostelua ja pisteitä 6,7 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

 • Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Yhdysvallat?

  Vuokraamolla Enterprise on eniten autonvuokrauspisteitä Yhdysvallat alueella. Yritykseltä löytyy 4 586 toimipaikkaa, joista monet löytyvät lentokentiltä ja kaupunkien keskustoista. Etkö ole varma, mihin kaupunkiin haluat matkustaa, mutta tiedät haluavasi Enterprise vuokra-auton? Los Angeles on suosituin kaupunki maassa Yhdysvallat, ja sieltä löytyy 32 Enterprise autonvuokrauksen toimipaikkoja.

 • Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Yhdysvallat?

  Maassa Yhdysvallat autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

 • Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Yhdysvallat?

  Yhteensä 137 maasta Yhdysvallat on sijoittunut sijalle 14 teiden kuntovertailussa. Asteikolla 1 - 7 seitsemän ollessa paras, Yhdysvallat sai pisteeksi 5,7 teiden kunnostaan. Maanteiden laatu voi vaihdella käyntikohteen ja sään perusteella.

 • Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Yhdysvallat?

  Laillinen veren alkoholipitoisuus on 0,80‰ maassa Yhdysvallat. Jos pitoisuus on tätä tasoa suurempi ja sinut määritellään ajavan alkoholin alaisena, voit saada rahallisia sakkoja, ajokortin käyttöäsi rajoitetaan tai muut rangaistukset ovat mahdollisia. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Yhdysvallat alkoholin nauttimisen ikäraja on 21 vuotta.

 • Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Yhdysvallat?

  Maahan Yhdysvallat matkustavat valitsevat yleensä Intermediate vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 19 % käyttäjistämme on vuokrannut Intermediate Yhdysvallat matkan ajaksi keskimääräiseen 15 € per päivä hintaan.

 • Kuinka paljon maassa Yhdysvallat maksaa polttoaine?

  Keskimäärin voit odottaa maksavasi 0,87 € per litra bensiinistä maassa Yhdysvallat. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Jos haluat vuokrata auton alemmalla hinnalle harkitse vuokraamista maassa, jossa on alhaisemmat polttoaineen hinnat, kuten Algeria, jossa bensahinnat ovat keskimäärin 0,30 € per litra. Hong Kong on myös toinen hyvä kohde vierailulle jos bensahinnat, jotka ovat viime viikosta lähtien 2,29 € per litra paikkeilla, eivät pelota.Pohjois-Amerikka: harkitse auton vuokraamista muualta

Etkö ole varma, haluatko vuokrata auton kohteessa Yhdysvallat? Nämä muut maat mantereella Pohjois-Amerikka ovat myös selvittämisen arvoisia
Autonvuokraus Yhdysvallat
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00