Etsi halvat lennot Raleigh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/12
ti 20/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Raleigh

Yhteenveto Raleigh lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

818 €

Nopein lentoaika

15t 07m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 818 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi kestää 15t 07m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Raleigh mukaan lukien American Airlines, Lufthansa ja Air France.

Raleigh lentotiedot ja trendit

Tutustu Raleigh lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Raleigh?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Raleigh kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen syyskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 769 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Raleigh?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Raleigh kaupungista New York oli 169 €. Tämä on 78 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Raleigh. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Raleigh omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Raleigh?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Raleigh kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 753 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 975 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Raleigh?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Raleigh on illalla. Lennot reitille Suomi - Raleigh voi maksaa jopa niin vähän kuin 802 €. Lennot kaupunkiin Raleigh ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 852 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Raleigh?

Keskimääräinen Suomi–Raleigh lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 24t 17m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema on alueen Raleigh suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Raleigh?

Paras aika varata lento kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 839 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 822 €.

Halvimmat lennot kaupungin Raleigh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Raleigh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Raleigh

HALVIN REITTI Helsinki - Raleigh

Helsinki (HEL) - Raleigh (RDU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Raleigh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 839 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RALEIGHtammikuu13% halvempitammikuu aikana Helsinki - Raleigh lennot maksavat keskimäärin vain 728 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RALEIGH KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu15% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Raleigh lentojen keskimääräinen hinta on 966 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RALEIGH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu374% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Raleigh kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Raleigh

Nopeimmillaan lennot Raleighiin Yhdysvalloissa saa, kun lähtee matkalle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällöin matka-aika on noin 14 ja puoli tuntia. Tarjolla on myös hieman pidempikestoisia vaihtoehtoja, kuten noin 15 ja puoli tuntia tai 18 ja puoli tuntia vieviä vaihtoehtoja. Joskus saatat saada liput hyvään hintaan, jos olet valmis tinkimään matka-ajassa ja valitset lennot, joiden kokonaiskesto on vieläkin pidempi. Tällöin matka voi sisältää useamman tunnin pysähdyksen jollakin lentokentällä matkan varrella. Matkantekoon kuluu enemmän aikaa, mutta toisaalta voit nauttia rauhassa lentokentän palveluista, kuten kahviloista ja ravintoloista. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, lennot Raleighiin kestävät yhteensä noin 16 ja puoli tuntia. Rovaniemeltä matka-ajaksi muodostuu yleensä noin 17 tuntia. Jos olet valmis näkemään hieman vaivaa, löydät muitakin lentoyhteyksiä, joilla matka-aika on usein pidempi.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja perille. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennot Raleigh-Durhamin kansainväliselle lentokentälle pitävät sisällään yleensä ainakin yhden välilaskun. Tyypillisenä välilaskupaikkana on Chicago Yhdysvalloissa. Pääset perille hieman hitaammin valitsemalla kahden välilaskun reitin, jolloin matka vie esimerkiksi Amsterdamin ja Atlantan, Amsterdamin ja Bostonin tai vaikka Münchenin ja Washingtonin kautta. Oulusta ja Rovaniemeltä liikkeelle lähdettäessä matkaan kuuluu yleensä kaksi välilaskua, yksi Helsinki-Vantaalla ja toinen Chicagossa. Voit joskus säästää matkan hinnassa, jos löydät lentoja useilla välilaskuilla. Parhaat Raleighin lentotarjoukset saat usein kuitenkin silloin, kun varaat lennot hyvissä ajoin ennen matkaa.

Fayetteville lentokenttä, Pitt-Greenville lentokenttä, Greensboro/H. Point lentokenttä, Jacksonville Albert J Ellis lentokenttä tai Winston-Salem Smith-Reynolds lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Raleigh.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Raleigh keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pitt-Greenville lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 461 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Raleigh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Raleigh
American Airlines
9. toukokuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 54m
1 välilasku
RDU03:19Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
13. toukokuuta
RDU12:01Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
36t 09m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
9. toukokuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
RDU02:25Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
13. toukokuuta
RDU12:01Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
36t 09m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
9. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 50m
2 välilaskua
RDU02:30Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
13. toukokuuta
RDU14:15Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
34t 50m
2 välilaskua
HEL01:05Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 17m
2 välilaskua
RDU02:17Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
28. joulukuuta
RDU14:59Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
20t 56m
2 välilaskua
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
4. tammikuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 29m
2 välilaskua
RDU20:29Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
11. tammikuuta
RDU06:35Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
19t 35m
2 välilaskua
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
22. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 49m
2 välilaskua
RDU20:49Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
29. joulukuuta
RDU12:03Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
37t 07m
2 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Raleigh

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Raleigh, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 17m
RDURaleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Raleigh lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Raleigh lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Raleigh?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Raleigh

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Raleigh?

American Airlines, Finnair, KLM ja Air France ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Raleigh rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Raleigh näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Raleigh

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Raleigh on Finnair, ja se liikennöi 7 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Raleigh on 774 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Raleigh, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 322 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

Air France lennot kohteeseen Raleigh

Air France (7,6/10, 281 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Raleigh tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 320 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Raleigh on keskimäärin viikossa 11 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Raleigh ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Raleigh lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Raleighin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Raleighin lentokenttä sijaitsee niin sanotussa Research Trianglessa, Tutkimuskolmiossa, kolmen eri yliopiston rajaamalla suurkaupunkialueella Pohjois-Carolinan osavaltiossa. Tutkimuskolmiota palvelee lentokentän alueellinen julkisen liikenteen keskus, Regional Transit Center, jonne pääsee lentokentän molemmista terminaaleista yhteysbussilla, RDU Airport Shuttle Busilla. Matka kestää noin parikymmentä minuuttia. Keskuksesta pääsee puolestaan jatkamaan matkaa Raleighin kaupungin keskustaan esimerkiksi suoralla bussilinjalla 100. Matka julkisen liikenteen keskuksesta kaupunkiin vie reilut puoli tuntia, joten kokonaismatka-ajaksi bussilla muodostuu hieman alle tunti. Lentokentällä toimii myös useita autovuokraamoja, yksityisiä kuljetusalan yrityksiä ja takseja. Voit ottaa jonkin useiden eri taksiyhtiöiden takseista paikan päältä lentokentältä tai sopia kyydistä etukäteen. Kyydinjakosovellukset, kuten Uber, Lyf ja Wingz toimivat alueella ja niiden palveluita käyttävät voivat sopia kuljettajien kanssa tapaamisen erilliseen kohtaamispaikkaan, joka löytyy molemmista terminaaleista niiden matkatavara-aulojen ulkopuolelta. Lisäksi monet alueen hotelleista tarjoavat asiakkailleen kyytejä lentokentältä hotelliin ja takaisin.


Raleigh: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Raleigh
Helsinki - Raleigh reitin lennot
Nopein lentoaika24t 17m
Halvin hinta899 €

Kohteen Raleigh viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos matka Yhdysvaltoihin kestää enintään 90 vuorokautta. Ennen matkaa on kuitenkin haettava sähköistä matkustuslupaa, Electronic System for Travel Authorizationia eli ESTAa. Matkustuslupaa varten tarvitset passin, joka on voimassa ainakin kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Passin on myös oltava koneellisesti luettava ja siinä on oltava skannattu valokuva sekä biometrinen tunniste. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten myös sähköpostiosoitteen ja luottokortin, jolla maksat joidenkin dollarien suuruisen matkustuslupamaksun. Matkustuslupaa voi hakea verkossa ja se käsitellään yleensä jo 72 tunnissa. Varmuuden vuoksi hakemus on kuitenkin hyvä jättää hyvissä ajoin ennakkoon.


Aloita matkan suunnittelu - Raleigh


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Raleigh

Raleigh on Pohjois-Carolinan osavaltion pääkaupunki Yhdysvalloissa. Paikkakuntaan tutustumisen voi aloittaa esimerkiksi osavaltion vanhoista hallintorakennuksista, esimerkiksi North Carolina State Capitol -rakennuksesta. Rakennus kuuluu kansallisten historiallisten maamerkkien joukkoon. Nykyään tiloissa toimii vielä kuvernöörin toimisto. North Carolina State Capitol on auki arkisin ja sisään pääsee maksutta. Muihin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Pohjois-Carolinan taidemuseo, North Carolina Museum of Art, ja luonnontieteellinen museo, North Carolina Museum of Natural Sciences. Pohjois-Carolinan taidemuseon pysyviin kokoelmiin voi tutustua maksutta. Myös luonnontieteelliseen museoon on vapaa pääsy. Kaupungin asukkaiden huvi- ja virkistyskohteena pitkään toimineesta Pullen Park -puistosta löytyy aktiviteetteja vaikka koko perheelle. Puistossa on esimerkiksi karuselli, minijuna ja pikku veneitä. Virvokkeita voi nauttia esimerkiksi puistossa sijaitsevassa kahvilassa, tai mukaan voi ottaa omat eväät. Siinä missä puistoon on vapaa pääsy, peritään huvilaitteisiin menijöiltä pieni maksu. Luonnossa liikkujien kannalta mielenkiintoisen kohteen tarjoaa puolestaan osavaltion luonnonpuisto, William B. Umstead State Park, hieman kaupungin ulkopuolella. Puistoon pääsee ilman sisäänpääsymaksua ja siellä voi harrastaa esimerkiksi juoksua ja pyöräilyä. Big Lake -järveltä voi vuokrata kanootteja ja soutuveneitä. Leirintäalue on avoinna kesäkuukausina.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Raleigh ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Raleigh lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Raleigh lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.