Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Raleigh

Halvat lennot Raleigh alk. 777 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Raleigh, jonka lähtöpäivä on 1.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Raleigh lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Raleigh lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

777 €

Nopein lentoaika

11t 25m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 777 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi kestää 11t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Raleigh mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Air France.

Raleigh lentotiedot ja trendit

Tutustu Raleigh lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Raleigh?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Raleigh kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 763 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Raleigh?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Raleigh kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 805 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 947 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Raleigh?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Raleigh on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Raleigh voi maksaa jopa niin vähän kuin 760 €. Lennot kaupunkiin Raleigh ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 932 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Raleigh?

Keskimääräinen Suomi–Raleigh lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 11t 25m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema on alueen Raleigh suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Raleigh?

Paras aika varata lento kohteeseen Raleigh kohteesta Suomi on 8 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 880 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 441 €.

Halvimmat lennot kaupungin Raleigh lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Raleigh lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Raleigh

HALVIN REITTI Helsinki - Raleigh

Helsinki (HEL) - Raleigh (RDU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Raleigh kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 880 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RALEIGHmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Raleigh lennot maksavat keskimäärin vain 731 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RALEIGH KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu33% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Raleigh lentojen keskimääräinen hinta on 1171 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RALEIGH KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu950% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Raleigh kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Raleigh

Miten kauan kestää lentää Raleighiin?

Nopeimmillaan lennot Raleighiin Yhdysvalloissa saa, kun lähtee matkalle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Tällöin matka-aika on noin 14 ja puoli tuntia. Tarjolla on myös hieman pidempikestoisia vaihtoehtoja, kuten noin 15 ja puoli tuntia tai 18 ja puoli tuntia vieviä vaihtoehtoja. Joskus saatat saada liput hyvään hintaan, jos olet valmis tinkimään matka-ajassa ja valitset lennot, joiden kokonaiskesto on vieläkin pidempi. Tällöin matka voi sisältää useamman tunnin pysähdyksen jollakin lentokentällä matkan varrella. Matkantekoon kuluu enemmän aikaa, mutta toisaalta voit nauttia rauhassa lentokentän palveluista, kuten kahviloista ja ravintoloista. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, lennot Raleighiin kestävät yhteensä noin 16 ja puoli tuntia. Rovaniemeltä matka-ajaksi muodostuu yleensä noin 17 tuntia. Jos olet valmis näkemään hieman vaivaa, löydät muitakin lentoyhteyksiä, joilla matka-aika on usein pidempi.

Mistä voit lentää suoraan Raleighiin?

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja perille. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennot Raleigh-Durhamin kansainväliselle lentokentälle pitävät sisällään yleensä ainakin yhden välilaskun. Tyypillisenä välilaskupaikkana on Chicago Yhdysvalloissa. Pääset perille hieman hitaammin valitsemalla kahden välilaskun reitin, jolloin matka vie esimerkiksi Amsterdamin ja Atlantan, Amsterdamin ja Bostonin tai vaikka Münchenin ja Washingtonin kautta. Oulusta ja Rovaniemeltä liikkeelle lähdettäessä matkaan kuuluu yleensä kaksi välilaskua, yksi Helsinki-Vantaalla ja toinen Chicagossa. Voit joskus säästää matkan hinnassa, jos löydät lentoja useilla välilaskuilla. Parhaat Raleighin lentotarjoukset saat usein kuitenkin silloin, kun varaat lennot hyvissä ajoin ennen matkaa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Raleigh

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Raleigh
Icelandair
1. toukokuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
RDU19:30Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
8. toukokuuta
RDU20:30Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
10t 30m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
8. toukokuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
RDU16:00Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
15. toukokuuta
RDU18:10Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
15t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
8. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
RDU23:35Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
15. toukokuuta
RDU18:10Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
15t 30m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
1. toukokuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 39m
2 välilaskua
RDU08:44Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
8. toukokuuta
RDU09:29Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
21t 31m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. toukokuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 05m
2 välilaskua
RDU19:30Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
15. toukokuuta
RDU09:29Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
21t 31m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
2. toukokuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
RDU16:00Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
9. toukokuuta
RDU18:10Raleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema
22t 10m
1 välilasku
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Raleigh

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Raleigh, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
RDURaleigh-Durhamin kansainvälinen lentoasema

Kohteen Raleigh viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Raleighissa on?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos matka Yhdysvaltoihin kestää enintään 90 vuorokautta. Ennen matkaa on kuitenkin haettava sähköistä matkustuslupaa, Electronic System for Travel Authorizationia eli ESTAa. Matkustuslupaa varten tarvitset passin, joka on voimassa ainakin kuusi kuukautta vielä matkan jälkeen. Passin on myös oltava koneellisesti luettava ja siinä on oltava skannattu valokuva sekä biometrinen tunniste. Tarvitset hakemuksen tekemistä varten myös sähköpostiosoitteen ja luottokortin, jolla maksat joidenkin dollarien suuruisen matkustuslupamaksun. Matkustuslupaa voi hakea verkossa ja se käsitellään yleensä jo 72 tunnissa. Varmuuden vuoksi hakemus on kuitenkin hyvä jättää hyvissä ajoin ennakkoon.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Raleigh

Mitä voit tehdä ja nähdä Raleighissa?

Raleigh on Pohjois-Carolinan osavaltion pääkaupunki Yhdysvalloissa. Paikkakuntaan tutustumisen voi aloittaa esimerkiksi osavaltion vanhoista hallintorakennuksista, esimerkiksi North Carolina State Capitol -rakennuksesta. Rakennus kuuluu kansallisten historiallisten maamerkkien joukkoon. Nykyään tiloissa toimii vielä kuvernöörin toimisto. North Carolina State Capitol on auki arkisin ja sisään pääsee maksutta. Muihin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Pohjois-Carolinan taidemuseo, North Carolina Museum of Art, ja luonnontieteellinen museo, North Carolina Museum of Natural Sciences. Pohjois-Carolinan taidemuseon pysyviin kokoelmiin voi tutustua maksutta. Myös luonnontieteelliseen museoon on vapaa pääsy. Kaupungin asukkaiden huvi- ja virkistyskohteena pitkään toimineesta Pullen Park -puistosta löytyy aktiviteetteja vaikka koko perheelle. Puistossa on esimerkiksi karuselli, minijuna ja pikku veneitä. Virvokkeita voi nauttia esimerkiksi puistossa sijaitsevassa kahvilassa, tai mukaan voi ottaa omat eväät. Siinä missä puistoon on vapaa pääsy, peritään huvilaitteisiin menijöiltä pieni maksu. Luonnossa liikkujien kannalta mielenkiintoisen kohteen tarjoaa puolestaan osavaltion luonnonpuisto, William B. Umstead State Park, hieman kaupungin ulkopuolella. Puistoon pääsee ilman sisäänpääsymaksua ja siellä voi harrastaa esimerkiksi juoksua ja pyöräilyä. Big Lake -järveltä voi vuokrata kanootteja ja soutuveneitä. Leirintäalue on avoinna kesäkuukausina.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Raleigh?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Raleigh joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Raleigh ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Raleigh?

Kun kaikki mahdolliset Raleigh lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Raleigh juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Raleigh lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Raleigh

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Raleigh

Suositut lennot Raleigh
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.