Halvat lennot Orlando

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Orlando (MCO)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Orlando lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Orlando lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Orlando lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Orlando

Helsinki (HEL) - Orlando (ORL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Orlando kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Orlando, jolloin hinta on keskimääräinen 568 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ORLANDOsyyskuu29% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Orlando lennot maksavat keskimäärin vain 404 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ORLANDO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu39% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Orlando lentojen keskimääräinen hinta on 791 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ORLANDO KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu473% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Orlando kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Orlandoon?

Yhdysvaltojen Orlando on oiva matkakohde lapsiperheille ja lapsenmielisille, sillä kaupungin tarjonta teema- ja huvipuistojen osalta on vertaansa vailla. Lentomatka Yhdysvaltoihin on pitkä ja siksi lentojen hinnat ovat usein Euroopan sisäisiä lentoja korkeammat. Vertaamalla voit kuitenkin löytää halvat lennot Orlandoon!

Sää on kesäisen lämmin Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa ympäri vuoden. Kesäisin keskilämpötilat nousevat noin 28 lämpöasteen pintaan, ja talvisinkin nautitaan usein 17–18 asteen leppoisasta lämpötilasta. Ei siis ihme, että Florida on suosittu talvikohde. Kaupunkiin matkustetaan paljon myös kesäisin. Ennen kuin varaat kesälomamatkat Orlandoon, ota kuitenkin huomioon, että alueen sadekausi sijoittuu kesäkuun ja syyskuun välille. Tuolloin ilma on kostea ja Orlandossa voi myös myrskytä.

Halvat lennot Orlandoon kannattaa varata ajoissa, viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Hotelli ja lento on yleensä mahdollista saada halvalla talven kuukausille. Joulukuun aikaan lentojen ja majoitusten hinnat kuitenkin nousevat. Jos matkustat pienellä budjetilla, pyri aina sijoittamaan matkasi suosituimpien lomasesonkien väliin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Orlando?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Orlando on 343 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 55 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Orlando. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Orlando omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Orlando?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Orlando kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 404 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Orlando syyskuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Orlando reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 441 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Orlando?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Orlando kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Orlando hintaan, joka on noin 568 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 561 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Orlando?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Orlando kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 448 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Orlando on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 667 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Orlando?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Orlando on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Orlando illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 411 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Orlando ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 734 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Orlando lähettyviltä muita lentokenttiä?

Orlando kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Orlando Sanford Intl lentokenttä (29 km kaupungin Orlando keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Orlando lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 761 € henkilöä kohti ja Orlando Sanford Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Orlando. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Orlando

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Orlando
Useita lentoyhtiöitä
23. elokuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
3 välilaskua
MCO00:00Orlando
31. elokuuta
MCO14:45Orlando
14t 55m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
MCO21:10Orlando
20. elokuuta
MCO08:55Orlando
16t 50m
2 välilaskua
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
MCO21:10Orlando
31. elokuuta
MCO08:35Orlando
17t 10m
2 välilaskua
HEL01:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. elokuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 00m
2 välilaskua
MCO00:00Orlando
31. elokuuta
MCO14:45Orlando
18t 20m
2 välilaskua
HEL09:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
MCO21:10Orlando
20. elokuuta
MCO15:55Orlando
21t 55m
1 välilasku
HEL13:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. heinäkuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
3 välilaskua
MCO21:00Orlando
20. elokuuta
MCO14:53Orlando
22t 22m
3 välilaskua
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1096 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Orlando

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Orlando, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
Finnair
25. elokuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
MCO20:55Orlando
1863 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 44m
2 välilaskua
MCO01:14Orlando
Useita lentoyhtiöitä
25. elokuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 38m
2 välilaskua
MCO11:18Orlando
1369 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Orlandoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Orlando

Orlandoon ei ainakaan toistaiseksi tarjota Suomesta suoria lentoja, mutta vaihtokenttien kautta reittivaihtoehtoja yhdysvaltalaiskaupunkiin on monia. Lentoaika Helsingistä Orlandoon on normaalisti vähintään noin 15 tuntia. Matka-aika kuitenkin vaihtelee reittivalinnan ja vaihtojen määrän mukaan. Helsingistä Orlandoon liikennöivät esimerkiksi islantilainen Icelandair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, brittiläinen British Airways, espanjalainen Iberia ja saksalainen Lufthansa. Vaihtoehtoja siis riittää. Lentoa varatessa ota huomioon paitsi lennon hinta myös palvelut. Jos lentoreittisi etappeja liikennöi useampi kuin yksi lentoyhtiö, muista varmistaa, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivia. Sallittujen matkatavaroiden määrä vaihtelee lentoyhtiöiden välillä.


Miten pääsen lentokentältä Orlandon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Orlando lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Orlandoa palvelee kaksi lentokenttää, Orlando International Airport ja Orlando Sanford International Airport. Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät lennot Orlandoon laskeutuvat Orlando International Airport -lentokentälle. Lentoasema sijaitsee 10 km kaupunkialueesta lounaaseen. Lentokentältä pääset helposti keskustaan esimerkiksi paikallisbussilla. Bussit Downtown Orlandon eli kaupungin keskustan suuntaan lähtevät terminaalin A-osasta tasolta 1. Siellä bussien käytössä ovat alueet A38–A41. Lynx bus 11 -bussi kulkee Orange Avenuen kautta keskustaan. Bussilinja liikennöi arkisin noin kello 5.50–23.50, lauantaisin noin kello 5.50–21.50 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivisin noin kello 6.25–20.25. Lynx bus 51 -bussilinja kulkee keskustaan puolestaan Conwayn kautta. Se liikennöi arkisin noin kello 5.30–21.35 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivisin noin kello 5.15–20.15. Bussimatka Orlandoon kestää keskimäärin 40 minuuttia. Bussit ovat kulkuvälineenä halpoja, ja matkan hinta on kahden dollarin paikkeilla. Matka maksetaan suoraan bussikuskille ja mielellään tasarahalla. Lynx bus 42 kulkee International Driven suuntaan (matka-aika noin 60 minuuttia) ja Lynx bus 111 Florida Mallin ja Sea Worldin suuntaan (matka-aika noin 45 minuuttia). Monilla suurilla hotelleilla on omat shuttle-palvelunsa, jotka lähtevät terminaalin B-puolelta.


Liikkuminen Orlandossa?

Orlando ei ole kävelykaupunki, vaan helpointa kaupungin alueella on liikkua autolla. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat jonkin verran sesongin mukaan, mutta vuokrat ovat yleisesti ottaen halpoja. Bensakin on Yhdysvalloissa edullista. Vuokra-auton voit halutessasi napata mukaan jo lentokentältä, sillä lentoaseman alueella toimii lukuisia autovuokraamoja. Orlandon alueella toimii kaksi bussiyhtiötä, Lynx ja Greyhound Lines. Lynx tarjoaa paikallisen liikenteen linjoja kaikkiaan viidellä alueella: Orangessa, Seminolessa, Osceolassa, Polkissa ja Volusiassa. Greyhound Linesin bussit suuntaavat puolestaan Orlandon rajojen ulkopuolelle.

Matkailijoiden suosimalla International Drive -kadulla liikennöi I-Ride-trolley-auto, jonka kyydissä pääset kätevästi eri kohteisiin kadun varrella. Aikuisen kertalippu trolley-bussiin on noin kaksi dollaria. Lapsen lipun hinta on puolestaan noin yhden dollarin. Päivälipun hinta on noin viisi dollaria. Orlandon metropolialueella toimii myös SunRail-juna, joka on kätevä tapa liikkua alueella pidempiä matkoja. Kertalipun hinta junaan on 2–4 dollaria riippuen matkaan sisältyvistä vyöhykkeistä. Lipun voi ostaa juna-asemien automaateista. SunRail-pysäkkejä on tällä hetkellä Orlandon kaupunkialueella neljä, mutta uutta pysäkkiä on kaavailtu lentokentälle.


Tarvitaanko Orlandoon passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat normaalisti matkustaa Orlandoon ja muihin Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Orlandoon kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupaa haetaan sähköisesti netin kautta ja sen hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on oltava voimassa vielä 3 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin.


Vinkkejä Orlandoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Orlandoon saa tavallisimmin talven kuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Pelkät lennot voi tosin saada myös kesän ja joulukuun lomasesonkien ajoiksi kohtuuhintaan, jos kohdalle osuu sopiva tarjouskampanja. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä pari kuukautta ennen lähtöpäivää.

Kiinnostavatko Orlandon nähtävyydet?

Orlando on huvipuistokaupunki. Sen suurimpia vetonauloja ovat teemapuistot, kuten Walt Disney World ja Universal’s Island of Adventures. Seaworld Orlando kutsuu tutustumaan merenalaiseen elämään.

Mitä mukaan matkalle Orlandoon?

Ilmasto on Orlandossa usein kuuma ja kostea, joten varaudu sateisiin. Etenkin kuumimpina kuukausina kesäkuusta elokuuhun pakkaa hellevaatetta mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Orlandossa

Tarkista oman suomalaisen operaattorisi hinnasto ennen lähtöä. Useat paikalliset puhelinoperaattorit myyvät edullisia Prepaid-liittymiä, joihin sisältyy myös mobiilidataa. Ilmaista wifi-yhteyttä on mahdollista hyödyntää lähes kaikkialla hotelleista ostoskeskuksiin ja ravintoloihin.

Onko Orlandossa turvallista?

Orlando on perheiden suosima lomakohde, jossa voi reissata rauhallisin mielin. Etenkin yöaikaan liikkuessa on kuitenkin parasta pysytellä tutuilla alueilla.

Voiko Orlandossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda Orlandossa huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Orlandossa?

Tipin jättäminen on ehdottoman tärkeää Yhdysvalloissa oli kyse sitten ravintolasta, ovimiehestä tai ruokalähetistä. Ravintolassa tippi on noin 10–15 prosenttia.

Millainen on Orlandon hintataso?

Hinnat ovat Orlandon alueella vaihtelevia, mutta useimmat matkailijoiden hyödyntämät palvelut ovat hieman hintavampia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Suomen aika on Yhdysvaltojen aikaa jäljessä. Kesällä aikaero on 6 tuntia ja talvella 7 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Orlando?

Välimatka kaupunkien välillä on noin 8130 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka