Halvat lennot Orlando

Meno-paluu
Economy
Frankfurt (FRA)
Orlando (ORL)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Orlando lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Orlando lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Orlando lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Orlando

Helsinki (HEL) - Orlando (ORL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Orlando kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Orlando, jolloin hinta on keskimääräinen 578 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ORLANDOsyyskuu29% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Orlando lennot maksavat keskimäärin vain 412 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ORLANDO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu39% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Orlando lentojen keskimääräinen hinta on 806 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ORLANDO KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu473% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Orlando kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Orlandoon?

Yhdysvaltojen Orlando on oiva matkakohde lapsiperheille ja lapsenmielisille, sillä kaupungin tarjonta teema- ja huvipuistojen osalta on vertaansa vailla. Lentomatka Yhdysvaltoihin on pitkä ja siksi lentojen hinnat ovat usein Euroopan sisäisiä lentoja korkeammat. Vertaamalla voit kuitenkin löytää halvat lennot Orlandoon!

Sää on kesäisen lämmin Floridan osavaltiossa sijaitsevassa Orlandossa ympäri vuoden. Kesäisin keskilämpötilat nousevat noin 28 lämpöasteen pintaan, ja talvisinkin nautitaan usein 17–18 asteen leppoisasta lämpötilasta. Ei siis ihme, että Florida on suosittu talvikohde. Kaupunkiin matkustetaan paljon myös kesäisin. Ennen kuin varaat kesälomamatkat Orlandoon, ota kuitenkin huomioon, että alueen sadekausi sijoittuu kesäkuun ja syyskuun välille. Tuolloin ilma on kostea ja Orlandossa voi myös myrskytä.

Halvat lennot Orlandoon kannattaa varata ajoissa, viimeistään pari kuukautta ennen matkaa. Hotelli ja lento on yleensä mahdollista saada halvalla talven kuukausille. Joulukuun aikaan lentojen ja majoitusten hinnat kuitenkin nousevat. Jos matkustat pienellä budjetilla, pyri aina sijoittamaan matkasi suosituimpien lomasesonkien väliin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Orlando?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Orlando on 349 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 55 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Orlando. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Orlando omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Orlando?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Orlando. Lennot maksavat noin 412 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Orlando syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 449 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Orlando?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Orlando. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 578 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Orlando?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Orlando on tiistai hintojen ollessa 456 €. Lennot reitille Suomi - Orlando lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 679 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Orlando?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Orlando. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 419 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Orlando on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 747 €.

Löytyykö kaupungin Orlando lähettyviltä muita lentokenttiä?

Orlando kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Orlando Sanford Intl lentokenttä (29 km kaupungin Orlando keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Orlando lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 775 € henkilöä kohti ja Orlando Sanford Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Orlando. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Orlando

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Orlando
Virgin Atlantic
16. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
20:45Orlando
20. kesäkuuta
13:25Orlando
17t 00m
2 välilaskua
06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Virgin Atlantic
16. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
20:45Orlando
20. kesäkuuta
13:25Orlando
17t 00m
2 välilaskua
06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Virgin Atlantic
16. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
20:45Orlando
20. kesäkuuta
13:25Orlando
17t 00m
2 välilaskua
06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
1. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
20:55Orlando
8. kesäkuuta
15:55Orlando
18t 05m
1 välilasku
10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
16. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
20:55Orlando
20. kesäkuuta
04:58Orlando
18t 22m
1 välilasku
23:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
16. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
20:55Orlando
20. kesäkuuta
04:58Orlando
18t 22m
1 välilasku
23:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Orlandoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Orlando

Orlandoon ei ainakaan toistaiseksi tarjota Suomesta suoria lentoja, mutta vaihtokenttien kautta reittivaihtoehtoja yhdysvaltalaiskaupunkiin on monia. Lentoaika Helsingistä Orlandoon on normaalisti vähintään noin 15 tuntia. Matka-aika kuitenkin vaihtelee reittivalinnan ja vaihtojen määrän mukaan. Helsingistä Orlandoon liikennöivät esimerkiksi islantilainen Icelandair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, brittiläinen British Airways, espanjalainen Iberia ja saksalainen Lufthansa. Vaihtoehtoja siis riittää. Lentoa varatessa ota huomioon paitsi lennon hinta myös palvelut. Jos lentoreittisi etappeja liikennöi useampi kuin yksi lentoyhtiö, muista varmistaa, ovatko lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset yhteensopivia. Sallittujen matkatavaroiden määrä vaihtelee lentoyhtiöiden välillä.


Miten pääsen lentokentältä Orlandon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Orlando lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Orlandoa palvelee kaksi lentokenttää, Orlando International Airport ja Orlando Sanford International Airport. Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät lennot Orlandoon laskeutuvat Orlando International Airport -lentokentälle. Lentoasema sijaitsee 10 km kaupunkialueesta lounaaseen. Lentokentältä pääset helposti keskustaan esimerkiksi paikallisbussilla. Bussit Downtown Orlandon eli kaupungin keskustan suuntaan lähtevät terminaalin A-osasta tasolta 1. Siellä bussien käytössä ovat alueet A38–A41. Lynx bus 11 -bussi kulkee Orange Avenuen kautta keskustaan. Bussilinja liikennöi arkisin noin kello 5.50–23.50, lauantaisin noin kello 5.50–21.50 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivisin noin kello 6.25–20.25. Lynx bus 51 -bussilinja kulkee keskustaan puolestaan Conwayn kautta. Se liikennöi arkisin noin kello 5.30–21.35 ja sunnuntaisin ja pyhäpäivisin noin kello 5.15–20.15. Bussimatka Orlandoon kestää keskimäärin 40 minuuttia. Bussit ovat kulkuvälineenä halpoja, ja matkan hinta on kahden dollarin paikkeilla. Matka maksetaan suoraan bussikuskille ja mielellään tasarahalla. Lynx bus 42 kulkee International Driven suuntaan (matka-aika noin 60 minuuttia) ja Lynx bus 111 Florida Mallin ja Sea Worldin suuntaan (matka-aika noin 45 minuuttia). Monilla suurilla hotelleilla on omat shuttle-palvelunsa, jotka lähtevät terminaalin B-puolelta.


Liikkuminen Orlandossa?

Orlando ei ole kävelykaupunki, vaan helpointa kaupungin alueella on liikkua autolla. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat jonkin verran sesongin mukaan, mutta vuokrat ovat yleisesti ottaen halpoja. Bensakin on Yhdysvalloissa edullista. Vuokra-auton voit halutessasi napata mukaan jo lentokentältä, sillä lentoaseman alueella toimii lukuisia autovuokraamoja. Orlandon alueella toimii kaksi bussiyhtiötä, Lynx ja Greyhound Lines. Lynx tarjoaa paikallisen liikenteen linjoja kaikkiaan viidellä alueella: Orangessa, Seminolessa, Osceolassa, Polkissa ja Volusiassa. Greyhound Linesin bussit suuntaavat puolestaan Orlandon rajojen ulkopuolelle.

Matkailijoiden suosimalla International Drive -kadulla liikennöi I-Ride-trolley-auto, jonka kyydissä pääset kätevästi eri kohteisiin kadun varrella. Aikuisen kertalippu trolley-bussiin on noin kaksi dollaria. Lapsen lipun hinta on puolestaan noin yhden dollarin. Päivälipun hinta on noin viisi dollaria. Orlandon metropolialueella toimii myös SunRail-juna, joka on kätevä tapa liikkua alueella pidempiä matkoja. Kertalipun hinta junaan on 2–4 dollaria riippuen matkaan sisältyvistä vyöhykkeistä. Lipun voi ostaa juna-asemien automaateista. SunRail-pysäkkejä on tällä hetkellä Orlandon kaupunkialueella neljä, mutta uutta pysäkkiä on kaavailtu lentokentälle.


Tarvitaanko Orlandoon passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat normaalisti matkustaa Orlandoon ja muihin Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Orlandoon kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupaa haetaan sähköisesti netin kautta ja sen hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on oltava voimassa vielä 3 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin.


Vinkkejä Orlandoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Orlandoon saa tavallisimmin talven kuukausille suosittua joulukuuta lukuun ottamatta. Pelkät lennot voi tosin saada myös kesän ja joulukuun lomasesonkien ajoiksi kohtuuhintaan, jos kohdalle osuu sopiva tarjouskampanja. Edullisimmillaan lennot ovat yleensä pari kuukautta ennen lähtöpäivää.

Kiinnostavatko Orlandon nähtävyydet?

Orlando on huvipuistokaupunki. Sen suurimpia vetonauloja ovat teemapuistot, kuten Walt Disney World ja Universal’s Island of Adventures. Seaworld Orlando kutsuu tutustumaan merenalaiseen elämään.

Mitä mukaan matkalle Orlandoon?

Ilmasto on Orlandossa usein kuuma ja kostea, joten varaudu sateisiin. Etenkin kuumimpina kuukausina kesäkuusta elokuuhun pakkaa hellevaatetta mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Orlandossa

Tarkista oman suomalaisen operaattorisi hinnasto ennen lähtöä. Useat paikalliset puhelinoperaattorit myyvät edullisia Prepaid-liittymiä, joihin sisältyy myös mobiilidataa. Ilmaista wifi-yhteyttä on mahdollista hyödyntää lähes kaikkialla hotelleista ostoskeskuksiin ja ravintoloihin.

Onko Orlandossa turvallista?

Orlando on perheiden suosima lomakohde, jossa voi reissata rauhallisin mielin. Etenkin yöaikaan liikkuessa on kuitenkin parasta pysytellä tutuilla alueilla.

Voiko Orlandossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda Orlandossa huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Orlandossa?

Tipin jättäminen on ehdottoman tärkeää Yhdysvalloissa oli kyse sitten ravintolasta, ovimiehestä tai ruokalähetistä. Ravintolassa tippi on noin 10–15 prosenttia.

Millainen on Orlandon hintataso?

Hinnat ovat Orlandon alueella vaihtelevia, mutta useimmat matkailijoiden hyödyntämät palvelut ovat hieman hintavampia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Suomen aika on Yhdysvaltojen aikaa jäljessä. Kesällä aikaero on 6 tuntia ja talvella 7 tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Orlando?

Välimatka kaupunkien välillä on noin 8130 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka