Halvat lennot Helsinki - Chicago

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Chicago

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Chicago

Paras löydetty hinta 446 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Chicago viimeisen 72 tunnin aikana on 446 €
Lyhyin lentoaika 9t 25m Lyhyin lentoaika Helsinki Chicago on 9t 25m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Chicago ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago Midway ja Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl.
Lentokentät Chicago 3 lentokenttää 3 lentokenttää lähellä Chicago: Chicago O'Hare Intl (ORD), Chicago Midway (MDW), Chicago Greater Rockford (RFD)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Chicago

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Chicago?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Chicago on helmikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Chicago?
torstai
Viikon halvin päivä on torstai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Chicago?
illalla
Helsinki - Chicago lennot ovat noin 13 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Chicago?
Air Canada
Air Canada, Norwegian ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Chicago reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl ja saat parhaat Helsinki - Chicago lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Chicago?
49 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Chicago on noin 49 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Chicago: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Chicago lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Icelandair
Icelandair
10 toukok.
18:10
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD
21:20
Chicago O'Hare Intl
Icelandair
25 toukok.
14:30
ORD
Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL
09:00
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
483 €
TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
02 toukok.
09:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ORD
19:15
Chicago O'Hare Intl
TAP AIR PORTUGAL
09 toukok.
13:10
ORD
Chicago O'Hare Intl
27t 30m
1 välilasku
HEL
00:40
+2
Helsinki-Vantaan lentoasema
525 €
Air France
Air France
05 toukok.
10:35
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
ORD
20:10
Chicago O'Hare Intl
Air France
11 toukok.
11:00
ORD
Chicago O'Hare Intl
17t 25m
1 välilasku
HEL
12:25
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
533 €
Icelandair
Icelandair
10 toukok.
18:10
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD
21:20
Chicago O'Hare Intl
Icelandair
25 toukok.
14:30
ORD
Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL
09:00
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
483 €
Lufthansa
Lufthansa
29 toukok.
15:50
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
ORD
21:10
Chicago O'Hare Intl
Lufthansa
06 kesäk.
16:10
ORD
Chicago O'Hare Intl
13t 45m
1 välilasku
HEL
13:55
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
585 €
KLM
KLM
27 maalisk.
09:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 17m
2 välilaskua
MDW
18:17
Chicago Midway
KLM
05 huhtik.
13:30
MDW
Chicago Midway
14t 55m
2 välilaskua
HEL
12:25
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
848 €

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Chicago?

Helsingin ja Chicagon välillä operoidaan lentoja tihein yhteyksin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta yhdysvaltalaiskaupunkiin on tarjolla sekä suoria että välilaskullisia lentoja. Suorat lennot Helsingistä Chicagoon liikennöi suomalainen Finnair. Suoria lentoja on tarjolla lähes koko vuoden ympäri kaikkina viikonpäivinä. Lisäksi Finnair ja monet muut lentoyhtiöt operoivat Chicagoon yhden vaihtokentän kautta. Edulliset ja nopeat yhden vaihdon lennot Chicagoon voit saada Finnairin lisäksi esimerkiksi islantilaisen Icelandairin, hollantilaisen KLM:n ja skandinaavisen SAS:n tarjonnasta. Mikäli valitset Chicagoon välilaskulliset lennot, vertaa erilaisia lentoreittejä tarkasti, sillä lentoajoissa on suuria eroja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Chicagoon starttaavat Suomen suurimmalta lentokentältä eli Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaalle on matkaa Helsingin ytimestä 18 km, ja matkan voit taittaa joko taksilla tai joukkoliikennevälineillä. Yksi kätevimmistä kulkuvälineistä kentälle on lähijuna. HSL:n junat I ja P lähtevät Helsingin rautatieasemalta, ja niiden matka lentokentän juna-asemalle kestää noin 30 min. Junalipun hinta on noin 4,20–5,50 EUR maksutavasta riippuen. Samaan hintaan lentomatkustajia kuljettavat Helsinki-Vantaalle myös HSL:n bussit. Ne kulkevat lentoasemalle esimerkiksi rautatieaseman tuntumasta ja Hakaniemestä. Nopea mutta hieman HSL:n busseja ja junia kalliimpi vaihtoehto on lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Se starttaa rautatieasemalta ja matka-aika lentoasemalle on noin 30 min. Bussilippu maksaa noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Chicagossa?

Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat Chicagossa lähes aina O’Haren kansainväliselle lentokentälle (Chicago O’Hare International Airport). Kaupunkia palvelee myös Midwayn kansainvälinen lentokenttä (Midway International Airport). O’Haren lentoasemalta on matkaa keskustaan noin 27 km. Kätevimmin pääset lentoasemalta keskustaan L-junalla, jota operoi Chicago Transit Authority (CTA). Lentokentältä Chicagon ydinkeskustaan kulkee junan sininen linja. Junalipun hinta keskustaan on noin 5 USD (noin 4,50 EUR), ja lippuautomaatin löydät lentokentän juna-asemalta. Matka-aika kaupungin ytimeen on junalla noin 45 min. Lentokentältä eri puolille Chicagoa kulkee myös busseja. Jos laskeudut Chicagossa Midwayn lentoasemalle, on lentoasemalta keskustaan matkaa noin 13 km. Nappaa Midwaystä keskustaan CTA-junan oranssi linja. Junalippu maksaa noin 2,25 USD (noin 2 EUR) ja matka-aika on noin 20 min.

Kuinka kauan Helsinki–Chicago-lento kestää?

Lennot Helsingistä Chicagoon vaihtelevat kestoltaan sen mukaan, otatko kaupunkiin suoran vai välilaskullisen lennon. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaalta Chicago O’Haren lentoasemalle lentoaika on alkaen noin 9 h 25 min. Jos taas valitset yhden vaihdon lennot, matka-aika on alkaen noin 11 h 30 min. Selvästi pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla, joten vertaile lentoreittien kokonaismatka-aikaa.

Milloin on paras aika matkustaa Chicagoon?

Yhdysvallan mielenkiintoisimpiin metropoleihin kuuluvassa Chicagossa riittää nähtävää ja koettavaa vuoden ympäri. Kaupungin suosituinta matkailusesonkia on kesä, sillä monet haluavat tutustua Chicagon arkkitehtuuriin, puistoihin ja jokimaisemiin lämpimässä säässä. Kesä-elokuussa kaupungin keskilämpötila on noin 21–25 °C, joten kaupunki tarjoaa kesälomamatkailijoille takuuvarmaa auringonpaistetta. Lentoliput Helsingistä Chicagoon ovatkin keskimääräistä kalliimpia juuri näinä kuukausina ja erityisesti heinä-elokuussa. Mikäli haluat vältellä kesälomakuukausien turistivirtoja ja nauttia hieman kesäkautta edullisemmista hinnoista, kannattaa sinun suunnata Chicagoon esimerkiksi kesäkuun tai syyskuun alussa. Pienellä budjetilla reissaaville hyvää matkustusaikaa Chicagoon on tammi-maaliskuu ja loka-marraskuu. Näille kuukausille on helppo napata halvat lennot Helsingistä Chicagoon. Chicagon talvi on viileä, sillä säätila tippuu kylmimpinä kuukausina pakkasen puolelle. Kaupungin lukemattomat museot, teatterit ja ravintolat tarjoavat kuitenkin elämyksiä myös viileille kuukausille. Käytä siis halvat talvilennot hyväksesi.

Tarvitaanko Chicagoon passia/viisumia?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Chicagoon viisumia. Tarvitset kuitenkin Chicagoon ja muihin yhdysvaltalaiskaupunkeihin matkustusluvan,eli ESTAn (Electronic System for Travel Authorization). Luvan voit hakea kätevästi netin kautta ja sen hinta on 14 USD (noin 12,60 EUR). Chicagon matkalle on otettava mukaan myös passi. Tarkista, että passisi on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta sen jälkeen.


Vinkkejä Chicagoon

  • Jos olet teatterin ja musikaalien ystävä, Chicago on kaupunki juuri sinulle. Kaupungissa on teattereita jokaiseen makuun. Varaa liput mieluiten hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä näin varmistat paikkasi teatterikatsomossa. Viime hetken lippujakin on usein tarjolla, joten tilanne kannattaa tarkistaa vielä paikan päällä Chicagossa. Kaupungin tunnetuimpiin teatteritaloihin kuuluu esimerkiksi The Chicago Theatre.
  • Muista aina jättää tippi, kun asioit chicagolaisravintolassa tai -kahvilassa. Tippaaminen kuuluu Chicagossa ja muualla Yhdysvalloissa hyviin tapoihin, eikä ravintolasta voi lähteä juomarahaa antamatta. Tyypillinen tippi ravintoloissa on noin 20 % laskun kokonaissummasta. Myös hotelleissa, baareissa ja takseissa tipataan.
  • Chicagon joukkoliikennettä operoi Chicago Transit Authority eli CTA. Hanki julkista liikennettä varten CTA:n päiväpassi, jonka hinta on yhdeksi päiväksi noin 10 USD (noin 9 EUR) tai kolmeksi päiväksi 20 USD (noin 17,90 EUR). Päiväpassin avulla voit liikkua kaupungin kätevissä L-junissa ilman rajoituksia.

(Hinnat tarkistettu 3/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Chicago

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Chicago reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 18m
Halvin hinta
440 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Chicago:

*Lentojen hinnat kohteeseen Chicago perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.