Halvat lennot Helsinki - Orlando

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Orlando: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Orlando lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Delta
Delta
03 jouluk.
HEL
09:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 13m
2 välilaskua
01:13
+1
MCO
Orlandon kansainvälinen lentoasema
Delta
10 jouluk.
MCO
02:35
Orlandon kansainvälinen lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
05:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
726 EUR
Lufthansa
Lufthansa
17 huhtik.
HEL
09:35
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
20:50
MCO
Orlandon kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
01 toukok.
MCO
04:40
Orlandon kansainvälinen lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
14:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
847 EUR
Delta
Delta
03 jouluk.
HEL
09:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 13m
2 välilaskua
01:13
+1
MCO
Orlandon kansainvälinen lentoasema
Delta
10 jouluk.
MCO
02:35
Orlandon kansainvälinen lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
05:15
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
726 EUR
Lufthansa
Lufthansa
17 huhtik.
HEL
09:35
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
20:50
MCO
Orlandon kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
01 toukok.
MCO
04:40
Orlandon kansainvälinen lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
14:55
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
847 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Orlando

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Orlando?
tammikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Orlando - Helsinki on tammikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Orlando?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Orlando?
illalla
Helsinki - Orlando lennot ovat noin 39 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Orlando?
Norwegian
Norwegian, Delta ja Air France ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Orlando reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Orlandon kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Orlandon kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Orlando lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
MCO
Orlandon kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Orlando?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Orlando on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Orlando

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Orlando

Lyhyin lentoaika 14t 55m Lyhyin lentoaika Helsinki Orlando on 14t 55m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Orlando ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Orlandon kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät Orlando 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Orlando: Orlandon kansainvälinen lentoasema (MCO), Orlando Sanford Intl (SFB)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Orlando?

Lennot Helsingistä Orlandoon lennetään ainakin yhden tai kahden välilaskukentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei toistaiseksi operoida suoria reittilentoja Yhdysvaltojen Orlandoon. Lentovalikoima on kuitenkin monipuolinen, ja käteviä lentoreittejä Orlandoon löytyy hyvin. Edulliset ja vaivattomat yhden välilaskun Helsinki–Orlando-lennot voit saada esimerkiksi norjalaisen halpalentoyhtiö Norwegianin tai saksalaisen Lufthansan kautta. Monilla reiteillä Orlandoon operoi yhteistyössä kaksi lentoyhtiötä. Pääset Orlandoon kätevästi esimerkiksi hollantilaisen KLM:n ja yhdysvaltalaisen Deltan yhteistyössä liikennöimillä lentoreiteillä. Vertaa Orlandon lentoja tarkasti, sillä hinnoissa ja lentoajoissa on todella suuria eroja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentoasema, josta ponnistavat matkaan lennot Helsingistä Orlandoon, sijaitsee noin 18 km:n päässä kaupungin keskustasta. Matkan lentokentälle taitat kätevästi ja edullisesti joukkoliikennevälineille. Hyppää Helsingin rautatieasemalta joko HSL:n lähijuniin (linjat I ja P) tai Finnairin lentokenttäbussiin. Sekä lähijunat että Finnair City Bus liikennöivät Helsinki-Vantaan lentoasemalle rautatieasemalta nopeasti: matka-aika on vain noin 30 min. Eri puolilta Helsinkiä lentokentälle pääsee myös HSL:n seutuliikenteen busseilla. HSL:n seutuliikenteen juniin ja busseihin lipun hinta on (maksutavasta riippuen) noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Bus -lipusta joudut maksamaan hieman enemmän, eli noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Orlandossa?

Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat lähes poikkeuksetta Orlandon kansainväliselle lentokentälle (Orlando International Airport). Kaupunkia palvelee myös toinen, pienempi lentoasema, Orlando Sanfordin lentokenttä (Orlando Sanford International Airport), mutta se palvelee Euroopasta saapuvaa reittiliikennettä vain harvoin. Orlando International Airport -lentoasemalta on matkaa kaupungin keskustaan noin 10 km. Matka on helppo taittaa bussilla tai taksilla. Keskustan eli Downtownin suuntaan kulkee Lynx Bus 11 -bussilinja. Bussimatkan kesto Downtowniin on noin 40 min, ja matkalipun hinta on noin 2 USD (noin 1,80 EUR). Voit ostaa lipun suoraan kuskilta. Mikäli majoitut International Driven alueella, valitse bussilinja Lynx Bus 42. Matka-aika on noin 60 min. Jos haluat nopeamman kyydin, turvaudu taksiin.

Kuinka kauan Helsinki–Orlando-lento kestää?

Lennot Helsingistä Orlandoon vaihtelevat kestoltaan. Kaikkiin lentoihin kuuluu ainakin yksi välilasku, joten matka-aikaan vaikuttavat sekä lentoreitti että välilaskun kesto. Monilla Orlandon lennoilla välilaskuja on kaksi. Nopeimmat ja kätevimmät yhden vaihdon Helsinki–Orlando-lennot ovat matka-ajaltaan noin 13–14 h. Monilla lentoreiteillä lentoaika kuitenkin vaihtelee 15–20 h välillä. Reittien tarkka vertailu on siis paikallaan.

Milloin on paras aika matkustaa Orlandoon?

Mikäli nautit lämmöstä, Orlando on kutsuva kohde ympäri vuoden. Yhdysvaltalaiskaupungissa ei ole kylmiä vuodenaikoja, sillä joulu-tammikuussakin kaupungin keskilämpötilat pysyttelevät 15–17 °C tuntumassa. Säiden puolesta parasta aikaa matkustaa Orlandoon on kevät. Tuolloin säät ovat mukavan lämpimät, mutta sateita esiintyy harvoin. Kevät on hyvää matkustusaikaa myös lentohintojen puolesta, sillä edulliset lentoliput Helsingistä Orlandoon ovat hyvin saatavilla esimerkiksi maalis-huhtikuulle. Kesällä ja syksyllä Orlandossa on kuumaa ja usein sateista, mutta kesäsateet eivät estä kaupungissa matkailua. Eurooppalaiset kesälomakuukaudet kuuluvat Orlandon suosituimpiin matkailukuukausiin, joten lentoliput ovat kesäkuukausina hieman keskimääräistä kalliimpia. Erityisen halvat lennot Helsingistä Orlandoon voit napata esimerkiksi marraskuulle tai tammi-helmikuulle.

Tarvitaanko Orlandoon passia/viisumia?

Et tarvitse Orlandoon viisumia. Orlandoon ja muihin Yhdysvaltojen kohteisiin matkustavien turistien on kuitenkin haettava ESTA-matkustuslupa. Lupa voidaan myöntää alle 90 vrk:n pituisille lomille. Tätä pidemmille matkoille vaaditaan viisumi. Voit anoa ESTA-luvan kätevästi netin kautta, ja sen hinta on noin 14 USD (noin 12,50 EUR). Orlandoon on otettava mukaan myös passi, joka on voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä Orlandoon

  • Auto on tarpeellinen kulkuväline Orlandossa ja muualla Floridan seudulla, ja monet alueella lomailevat vuokraavat ajopelin. Välimatkat ovat Orlandossa pitkiä, ja julkisessa liikenteessä on parantamisen varaa. Joustavimmin liikut alueen teemapuistoissa ja muissa mielenkiintoisissa kohteissa vuokra-autolla. Vuokra-autoyrityksiä on kaikkialla Orlandossa, myös lentokentällä. Voit siis saada sopivan vuokra-auton allesi jo lentoasemalta.
  • Orlando lukuisine teema- ja huvipuistoineen on lapsiperheiden unelmakohde, mutta halvaksi Orlandossa lomailu ei välttämättä tule. Säästömatkailijoiden kannattaa tutkia kaupungin tarjontaa etukäteen ja päättää, missä kohteissa vierailu kuuluu ehdottomasti matkasuunnitelmaan. Liput kannattaa ostaa etukäteen netistä, sillä usein sisäänpääsymaksuista voi saada alennukseen ennakkoon netin kautta ostettuna. Etukäteen ostamalla vältät myös jonot.
  • Floridan kesät ovat kuumia ja kosteita, ja lämpötilat voivat nousta Orlandossa kesäkuukausina reilusti yli 30 °C. Vaikka majoittuisit pienellä budjetilla, varmista että majapaikassasi on hyvä ilmastointi. Pakkaa kesäisin sään mukaan, ettei lomasi Orlandossa ala pakollisella ostoskierroksella. Suosi ilmavia vaatteita ja varaudu myös sateisiin.

(Hinnat tarkistettu 13/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Orlando

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Tampa
Lyhyin lentoaika
18t 15m
Halvin hinta
539 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Orlando:

*Lentojen hinnat kohteeseen Orlando perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.