Halvat lennot Boston

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Boston

Yhteenveto Boston lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

281 €

Halvin meno-paluulennon hinta

579 €

Nopein lentoaika

10t 40m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Boston kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 281 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Boston kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 579 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Boston kohteesta Suomi kestää 10t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Boston mukaan lukien Lufthansa, Delta ja Air France.

Halvimmat lennot kaupungin Boston lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Boston lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Boston

HALVIN REITTI Helsinki - Boston

Helsinki (HEL) - Boston (BOS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Boston kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Boston Loganin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 579 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BOSTONmarraskuu23% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Boston lennot maksavat keskimäärin vain 444 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BOSTON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Boston lentojen keskimääräinen hinta on 723 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BOSTON KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu233% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Boston kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Boston?

Boston on kaupunkikohde, jonka nähtävyydet kutsuvat tutustumaan vuoden kaikkina kuukausina. Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva kaupunki on tunnettu kostean lämpimistä kesistään ja melko kylmistä talvistaan. Suosituimpia matkailukuukausia kaupungissa ovat kesä- ja heinäkuu sekä joulukuu. Halvat lennot Bostoniin onkin todennäköisintä löytää näiden vilkkaimpien lomakuukausien ulkopuolelle.

Mikäli matkustat tiukalla budjetilla, edulliset lentoliput Bostoniin on mahdollista saada yleensä joko heti vuoden alkuun tammi-helmikuulle tai syksylle. Tavallisesti hotellien ja lentojen hinnat pysyttelevät matalalla syyskuusta marraskuulle. Tuolloin sää voi olla viileähkö, sateinenkin. Tieteen ja kulttuurin täyttämässä kaupungissa riittää kuitenkin nähtävää synkkänäkin päivänä. Jos haluat matkustaa lempeiden kesäkelien aikaan, yritä löytää hyvät lentotarjoukset ja vertaa hintoja tarkkaan. Lentotarjonta Bostoniin on vilkasta, joten ainakin pelkät lennot kaupunkiin on mahdollista saada kohtuuhintaan kesälomakaudellekin.

Lentojen ja majoitusten hintoja kannattaa vertailla paitsi eri kuukausina myös eri viikonpäivinä. Edullisimmin lennot saa varattua yleensä keskelle viikkoa, tiistaista torstaihin. Iltalennot ovat puolestaan lähes aina halvempia kuin aamulennot.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Boston hintaan 65 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Boston. Löydät halvimmat hinnat alueelle Boston valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Boston, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 473 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Boston kohteesta Suomi on 35 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 579 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Boston milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 579 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Boston on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Boston keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 663 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 716 €.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Boston. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 602 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Boston on aamulla, kun lennot maksavat noin 716 €.

Boston kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (4 km kaupungin Boston keskustasta), Norwood Memorial lentokenttä (21 km kaupungin Boston keskustasta), Bedford Hanscom Field lentokenttä (22 km kaupungin Boston keskustasta), Beverly lentokenttä (27 km kaupungin Boston keskustasta) tai Providence-TFGreen lentokenttä (77 km kaupungin Boston keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 104 € henkilöä kohti ja Boston Harbor SPB lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Boston. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Boston

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Boston
Turkish Airlines
5. lokakuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
1 välilasku
BOS21:40Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
12. lokakuuta
BOS19:30Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
29t 25m
1 välilasku
HEL00:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
27. kesäkuuta
BOS15:00Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
3 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
19. kesäkuuta
BOS15:00Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
18t 20m
2 välilaskua
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. elokuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
BOS17:55Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
7. syyskuuta
BOS13:15Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
11t 00m
1 välilasku
HEL00:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
3 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
19. kesäkuuta
BOS15:00Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
22t 20m
3 välilaskua
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 40m
2 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
12. kesäkuuta
BOS15:00Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
22t 20m
3 välilaskua
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Boston

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Boston, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Vueling
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
3 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. syyskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 40m
2 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
BOS20:35Boston Loganin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Boston?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Boston

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Boston?

Icelandair, Norwegian, KLM ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Boston rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Boston näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Boston

Kohteeseen Boston on 12 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Pittsburgh kohteeseen Boston, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Boston.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Boston maksoi 514 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 120 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,2/10.

Delta lennot kohteeseen Boston

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Boston on Delta (7,8/10, 383 arvosteluilla). Suurin osa Delta lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Boston saapuvat kohteesta New York Kaikki lentokentät, mutta kohteeseen Boston on maailmanlaajuisesti 140 Delta lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Delta tarjous oli 367 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston, meno-paluu).


Boston ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Boston lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bostonin lennot saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, jonka nimi on Boston Logan International Airport. Lentokenttä palvelee kaikkia kaupunkiin saapuvia kansainvälisiä lentoja. Bostonin seudun joukkoliikenteestä vastaava MBTA (Massachusetts Bay Transportation Authority) tarjoaa lentokentälle kaksi kulkuyhteyttä yli muiden. Ne ovat parhaat vaihtoehdot niin edullisuutensa kuin nopeutensakin puolesta. Blue Line Subway -metroyhteys ja Silver Line Bus Rapid Transit -pikabussi kuljettavat matkustajat kentältä kätevästi keskustan (Downtown Boston) suuntaan. Silver Line -pikabussi (Hopeinen linja) on ilmainen kuljetuspalvelu Boston Loganin lentokentältä South Station asemalle ja sieltä Punaiselle linjalle (Red Line). Valitse kentältä Silver Line -reitti numero SL1 (Logan Airport–South Station via Waterfront). South Stationilta on hyvät jatkoyhteydet Downtownin alueelle. Pikabussi liikennöi normaalisti päivittäin noin kello 5.30–00.30. Joillekin Bostonin alueille parempi vaihtoehto on Sininen metrolinja Blue Line. Se kannattaa valita, jos haluat jatkaa matkaa Oranssilla linjalla (Orange Line) State Street Station -asemalta. Tätä reittiä pitkin pääsee kätevästi myös Downtownin alueelle. Lentokentän juna-asemalle pääsee terminaaleilta Massport shuttle bus -linja-autoilla. Juna-asemalla osta CharlieTicket-lippu (hinta noin 2,75 dollaria) aseman automaateista. Blue Line -linja liikennöi päivittäin noin kello 6–00.30.


Boston: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Boston
Helsinki - Boston reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 40m
Halvin hinta579 €
Tukholma - Boston reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 50m
Halvin hinta468 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Boston

Vesistöjen ja saarien ympäröimän rannikkokaupungin moniin alueisiin on helppoa ja hauskaa tutustua jalkaisin. Autoilu suurkaupungissa voi olla haastavaa, joten avuksi kannattaa ottaa kaupungissa liikkuessa julkinen liikenne. Bostonin joukkoliikenteestä vastaa MBTA. Metrolinjoja kaupungissa kulkee neljä: punainen (Red), oranssi (Orange), sininen (Blue) ja hopeinen (Silver). Pieniä pätkiä metro- eli T-verkostosta liikennöivät trolley-bussit. Värien perusteella metrolinjat on matkailijankin helppo hahmottaa. Arkisin metro liikennöi vilkkain yhteyksin noin kello 05–01. Joskus linjan viimeinen vuoro lähtee kuitenkin jo noin puoliltaöin.

Hinnaltaan Bostonin metro on kohtuullisen edullinen. Kertalippu maksaa noin 2,75 dollaria. Paikallisbusseilla voi liikkua hieman halvemmin, sillä kertalipun hinta bussiin on noin 2 dollaria. Bussijärjestelmä täydentää hyvin metrolinjoja. Jos et pääse jonnekin metrolla, voit yleensä hypätä bussiin. Kaupunkialueelta esikaupunkialueille, joissa esimerkiksi monet Bostonin kuuluisista yliopistoista sijaitsevat, pääsee kätevimmin paikallisjunalla (Commuter Rail). Matkalippujen hinnat vaihtelevat noin 2,25–12,50 dollarin välillä. Bostonin vesistöissä liikennöivät myös laivat (ferry), joille liput maksavat puolestaan noin 3,50–18,50 dollaria.


Aloita matkan suunnittelu - Boston


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Boston

Halvat lennot Bostoniin voi saada tarjouksia seuraamalla mille kuukaudelle tahansa. Yleensä hinnat ovat alhaalla etenkin tammikuussa loppiaisen jälkeen ja syksyisin syyskuusta marraskuulle. Edulliset lennot myydään keskelle viikkoa, tiistaista torstaihin, ja usein iltalennot ovat halvimpia. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Älä siis jätä varaamista viime hetkelle!

Boston on yksi Yhdysvaltojen kuuluisimmista yliopistokaupungeista. Vieraile kuuluisan Harvardin yliopiston kampusalueella ja John F. Kennedy Presidential Library and Museum -museossa. New England Aquarium -merimaailma kutsuu etenkin lapsiperheitä.

Talvella lämpötila voi tippua pakkasen puolelle, eli varaa talvimatkalle mukaan lämmintä vaatetta.

Boston on turvallinen matkakohde, vaikka normaali varovaisuus onkin suositeltavaa.

Hanavesi on juomakelpoista kaikkialla Yhdysvalloissa, vaikka matkailijoilla onkin tapana suosia pullovettä.

Juomarahan jättäminen kuuluu kiinteästi kulttuuriin kaikkialla Yhdysvalloissa. Jätä tippi niin tarjoilijalle, ovimiehelle kuin vaikkapa ruokalähetillekin.

Bostonissa on jonkin verran Suomen hintoja edullisempaa; etenkin ravintoloissa voi syödä edullisemmin kuin Helsingissä.

Yhdysvalloissa on useita aikavyöhykkeitä. Bostonin aika on Suomen aikaa 7 tuntia jäljessä.

Välimatka on noin 6330 km.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Boston on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Boston nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Boston momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Boston.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Boston on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.