Halvat lennot Boston

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Boston (BOS)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Boston lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Boston lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Boston

HALVIN REITTI Helsinki - Boston

Helsinki (HEL) - Boston (BOS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Boston kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Boston Loganin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 512 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BOSTONmarraskuu23% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Boston lennot maksavat keskimäärin vain 393 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BOSTON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Boston lentojen keskimääräinen hinta on 640 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BOSTON KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu233% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Boston kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Bostoniin?

Boston on kaupunkikohde, jonka nähtävyydet kutsuvat tutustumaan vuoden kaikkina kuukausina. Yhdysvaltojen itärannikolla sijaitseva kaupunki on tunnettu kostean lämpimistä kesistään ja melko kylmistä talvistaan. Suosituimpia matkailukuukausia kaupungissa ovat kesä- ja heinäkuu sekä joulukuu. Halvat lennot Bostoniin onkin todennäköisintä löytää näiden vilkkaimpien lomakuukausien ulkopuolelle.

Mikäli matkustat tiukalla budjetilla, edulliset lentoliput Bostoniin on mahdollista saada yleensä joko heti vuoden alkuun tammi-helmikuulle tai syksylle. Tavallisesti hotellien ja lentojen hinnat pysyttelevät matalalla syyskuusta marraskuulle. Tuolloin sää voi olla viileähkö, sateinenkin. Tieteen ja kulttuurin täyttämässä kaupungissa riittää kuitenkin nähtävää synkkänäkin päivänä. Jos haluat matkustaa lempeiden kesäkelien aikaan, yritä löytää hyvät lentotarjoukset ja vertaa hintoja tarkkaan. Lentotarjonta Bostoniin on vilkasta, joten ainakin pelkät lennot kaupunkiin on mahdollista saada kohtuuhintaan kesälomakaudellekin.

Lentojen ja majoitusten hintoja kannattaa vertailla paitsi eri kuukausina myös eri viikonpäivinä. Edullisimmin lennot saa varattua yleensä keskelle viikkoa, tiistaista torstaihin. Iltalennot ovat puolestaan lähes aina halvempia kuin aamulennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Boston?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Boston hintaan 63 €/henkilö, mikä on 92 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Boston. Löydät halvimmat hinnat alueelle Boston valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Boston?

helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Boston, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 419 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Boston?

Paras aika varata lento kohteeseen Boston kohteesta Suomi on 35 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 512 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Boston?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Boston on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Boston tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 527 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 610 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Boston?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Boston. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 448 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Boston on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 614 €.

Löytyykö kaupungin Boston lähettyviltä muita lentokenttiä?

Boston kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Norwood Memorial lentokenttä (21 km kaupungin Boston keskustasta), Bedford Hanscom Field lentokenttä (22 km kaupungin Boston keskustasta), Beverly lentokenttä (27 km kaupungin Boston keskustasta), Manchester lentokenttä (70 km kaupungin Boston keskustasta) tai Providence Providence-TFGreen lentokenttä (77 km kaupungin Boston keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Boston lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 204 € henkilöä kohti ja Providence Providence-TFGreen lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Boston. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Boston Loganin kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Icelandair
29. lokakuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
BOS21:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
28. marraskuuta
BOS14:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
2. syyskuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
BOS21:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
30. lokakuuta
BOS16:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
4. syyskuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
BOS21:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
25. lokakuuta
BOS16:50Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
2. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
BOS15:10Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
15. syyskuuta
BOS10:25Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
15t 45m
2 välilaskua
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
BOS15:10Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
15. syyskuuta
BOS13:15Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
16t 45m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
22. syyskuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 37m
2 välilaskua
BOS21:27Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
26. syyskuuta
BOS15:05Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
14t 55m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bostoniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Boston

Helsingistä Bostoniin ei liikennöidä ainakaan toistaiseksi suoria lentoja. Yhden vaihtokentän kautta reittivaihtoehtoja yhdysvaltalaiskaupunkiin on kuitenkin useita. Halvat lennot Bostoniin voi valita esimerkiksi Turkish Airlinesin, Norwegianin, Icelandairin, TAP Portugalin ja SAS:n valikoimista. Vaihtoehtoja on monia. Lentoaika Helsingistä Bostoniin on lyhimmillään noin 9 tuntia ja 20 minuuttia. Halvimmat matkat liikennöidään kuitenkin usein pidempää reittiä, ja matka-aika voikin venyä selvästi pidemmäksi riippuen vaihtojen aikatauluista. Matka alkaa Suomessa aina Helsingistä lähtevien lentojen noustessa ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Ota lentohinnan lisäksi huomioon myös lippuun sisältyvät palvelut. Jos lentoreittiäsi liikennöi useampi kuin yksi lentoyhtiö, tarkista jokaisen etapin matkatavararajoitukset erikseen.


Miten pääsen lentokentältä Bostonin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Boston lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Bostonin lennot saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, jonka nimi on Boston Logan International Airport. Lentokenttä palvelee kaikkia kaupunkiin saapuvia kansainvälisiä lentoja. Bostonin seudun joukkoliikenteestä vastaava MBTA (Massachusetts Bay Transportation Authority) tarjoaa lentokentälle kaksi kulkuyhteyttä yli muiden. Ne ovat parhaat vaihtoehdot niin edullisuutensa kuin nopeutensakin puolesta. Blue Line Subway -metroyhteys ja Silver Line Bus Rapid Transit -pikabussi kuljettavat matkustajat kentältä kätevästi keskustan (Downtown Boston) suuntaan. Silver Line -pikabussi (Hopeinen linja) on ilmainen kuljetuspalvelu Boston Loganin lentokentältä South Station asemalle ja sieltä Punaiselle linjalle (Red Line). Valitse kentältä Silver Line -reitti numero SL1 (Logan Airport–South Station via Waterfront). South Stationilta on hyvät jatkoyhteydet Downtownin alueelle. Pikabussi liikennöi normaalisti päivittäin noin kello 5.30–00.30. Joillekin Bostonin alueille parempi vaihtoehto on Sininen metrolinja Blue Line. Se kannattaa valita, jos haluat jatkaa matkaa Oranssilla linjalla (Orange Line) State Street Station -asemalta. Tätä reittiä pitkin pääsee kätevästi myös Downtownin alueelle. Lentokentän juna-asemalle pääsee terminaaleilta Massport shuttle bus -linja-autoilla. Juna-asemalla osta CharlieTicket-lippu (hinta noin 2,75 dollaria) aseman automaateista. Blue Line -linja liikennöi päivittäin noin kello 6–00.30.


Liikkuminen Bostonissa?

Vesistöjen ja saarien ympäröimän rannikkokaupungin moniin alueisiin on helppoa ja hauskaa tutustua jalkaisin. Autoilu suurkaupungissa voi olla haastavaa, joten avuksi kannattaa ottaa kaupungissa liikkuessa julkinen liikenne. Bostonin joukkoliikenteestä vastaa MBTA. Metrolinjoja kaupungissa kulkee neljä: punainen (Red), oranssi (Orange), sininen (Blue) ja hopeinen (Silver). Pieniä pätkiä metro- eli T-verkostosta liikennöivät trolley-bussit. Värien perusteella metrolinjat on matkailijankin helppo hahmottaa. Arkisin metro liikennöi vilkkain yhteyksin noin kello 05–01. Joskus linjan viimeinen vuoro lähtee kuitenkin jo noin puoliltaöin.

Hinnaltaan Bostonin metro on kohtuullisen edullinen. Kertalippu maksaa noin 2,75 dollaria. Paikallisbusseilla voi liikkua hieman halvemmin, sillä kertalipun hinta bussiin on noin 2 dollaria. Bussijärjestelmä täydentää hyvin metrolinjoja. Jos et pääse jonnekin metrolla, voit yleensä hypätä bussiin. Kaupunkialueelta esikaupunkialueille, joissa esimerkiksi monet Bostonin kuuluisista yliopistoista sijaitsevat, pääsee kätevimmin paikallisjunalla (Commuter Rail). Matkalippujen hinnat vaihtelevat noin 2,25–12,50 dollarin välillä. Bostonin vesistöissä liikennöivät myös laivat (ferry), joille liput maksavat puolestaan noin 3,50–18,50 dollaria.


Tarvitaanko Bostoniin passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat matkustaa Bostoniin ja muihin Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta viisumin sijaan he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka kestää alle 90 päivää. Jos matka-aika on tätä pidempi, lisätietoja viisumiasioista saa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Helsingistä. ESTA-matkustusluvan ehtoihin kuuluu, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle 90 päivän aikarajan sisällä. ESTA-lupa haetaan sähköisesti netin kautta. Sen hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa ainakin 3 ja mieluiten 6 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin.


Vinkkejä Bostoniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bostoniin voi saada tarjouksia seuraamalla mille kuukaudelle tahansa. Yleensä hinnat ovat alhaalla etenkin tammikuussa loppiaisen jälkeen ja syksyisin syyskuusta marraskuulle. Edulliset lennot myydään keskelle viikkoa, tiistaista torstaihin, ja usein iltalennot ovat halvimpia. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Älä siis jätä varaamista viime hetkelle!

Kiinnostavatko Bostonin nähtävyydet?

Boston on yksi Yhdysvaltojen kuuluisimmista yliopistokaupungeista. Vieraile kuuluisan Harvardin yliopiston kampusalueella ja John F. Kennedy Presidential Library and Museum -museossa. New England Aquarium -merimaailma kutsuu etenkin lapsiperheitä.

Mitä mukaan matkalle Bostoniin?

Talvella lämpötila voi tippua pakkasen puolelle, eli varaa talvimatkalle mukaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bostonissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnat Bostonissa vaihtelevat operaattoristasi riippuen, eli ota ennen matkaa hintatiedot selville. Harkitse paikallisen prepaid-kortin hankintaa. Usein hotelleissa ja ravintoloissa on ilmaisia wifi-verkkoja.

Onko Bostonissa turvallista?

Boston on turvallinen matkakohde, vaikka normaali varovaisuus onkin suositeltavaa.

Voiko Bostonissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista kaikkialla Yhdysvalloissa, vaikka matkailijoilla onkin tapana suosia pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bostonissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu kiinteästi kulttuuriin kaikkialla Yhdysvalloissa. Jätä tippi niin tarjoilijalle, ovimiehelle kuin vaikkapa ruokalähetillekin.

Millainen on Bostonin hintataso?

Bostonissa on jonkin verran Suomen hintoja edullisempaa; etenkin ravintoloissa voi syödä edullisemmin kuin Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on useita aikavyöhykkeitä. Bostonin aika on Suomen aikaa 7 tuntia jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Boston?

Välimatka on noin 6330 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka