Etsi halvat lennot El Paso

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

El Paso lentotiedot ja trendit

Tutustu El Paso lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä El Paso

Suoria lentoja El Pasoon ei valitettavasti ole saatavilla miltään Suomen lentokentältä tällä hetkellä. Lennot Yhdysvaltojen El Pasoon joutuu lentämään vähintään yhdellä vaihdolla. El Pason lentotarjoukset ja lentojen ajat löydät kätevästi momondon verkkosivuilta. Helsinki-Vantaalta lähtiessäsi pääset perille kätevästi yhdellä vaihdolla joko Chicagon tai Los Angelesin kautta. Lentoaika on lyhimmillään Chicagossa vaihdettaessa kohtuulliset 14 tuntia. Los Angelesista lennettäessä menee matkaan pari tuntia enemmän. Suomen maakuntakentiltä – kuten esimerkiksi Oulusta tai Rovaniemeltä – lennettäessä, saa aikaa kulumaan muutaman tunnin lisää. Lentokonetta joutuu nimittäin vaihtamaan yhden ylimääräisen kerran Helsingissä.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse matkustamaan Suomesta El Pasoon. Ei kuitenkaan hätää, sillä perille pääset kätevästi yhdellä vaihdolla, kun otat ensimmäisen lennon Helsingistä joko Chicagoon tai Los Angelesiin. Lennot El Pasoon voit myös mahdollista tehdä kahdella tai useammalla vaihdolla. Yhdellä vaihdolla pääsee perille kaupungista riippuen 14-16 tunnin matka-ajalla ja kahdellakin vaihdolla parhaimmillaan yhtä nopeasti. Vaihtoajat ovat kuitenkin yleensä lyhyempiä ja aikaa ei ole lentokentällä mihinkään ylimääräiseen. Onneksi pidemmälläkin vaihdolla lentokentillä riittää nähtävää ja koettavaa. Chicagon ja Los Angelesin lentokentät ovat isoja ja hyvin varusteltuja shoppailuun, syömiseen ja rentoutumiseen. Jos matkasi alkaa joltain muulta lentokentältä Suomesta, joudut vaihtamaan konetta vielä yhden kerran enemmän Helsinki-Vantaalla. Tämä lisää matka-aikaa vaihdoista riippuen tunnista useampaan tuntiin.


Muut matkustamoluokat El Paso lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin El Paso lennollasi

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen El Paso

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen El Paso momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen El Paso?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen El Paso. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen El Paso?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen El Paso

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen El Paso?

Lentäessäsi kohteeseen El Paso kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: American Airlines tai Finnair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

American Airlines lennot kohteeseen El Paso

American Airlines lentää kohteeseen El Paso noin 21 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia American Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 801 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - El Paso reitille. American Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,1/10 pistettä.


El Paso ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin El Paso lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan El Pason lentokentältä?

El Pason keskustaan kulkee lentokentältä kaksi eri bussilinjaa, numerot 33 ja 50. Molemmilla pääsee yhtä lailla perille, mutta ne kulkevat hieman eri reittiä. Kannattaa siis etukäteen selvittää, kummalla bussilla pääsee esimerkiksi lähemmäksi omaa majoituskohdetta. Matka bussilla keskustaan kestää vajaan tunnin verran. Taksit ovat saatavilla lentokentältä ympäri vuorokauden ja lähtevät kätevästi suoraan saapuvien lentojen aulan edustalta. Taksien lisäksi A-ride, Lyft ja Uber saavat toimia lentokentän alueella. Myös autovuokraamoita on saatavilla useita. Auton vuokraus on helppo ja edullinen tapa kulkea keskustaan, ja muutenkin matkan aikana pääsee kätevästi liikkumaan myös muihin kohteisiin. Muista kuitenkin hankkia kansainvälinen ajokortti hyvissä ajoin ennen matkaa. Varaa vuokra-auto ja lennot El Pason kansainväliselle lentokentälle kätevästi momondon verkkosivujen kautta. Matka kaupungin keskustaan taksilla tai omalla autolla kestää vain noin vartin verran – huomattavasti vähemmän kuin bussilla matkustettaessa.


Kohteen El Paso viisumivaatimukset

El Paso sijaitsee Teksasissa, Yhdysvalloissa, aivan Meksikon rajan tuntumassa. Suomalainen saa matkustaa Yhdysvaltoihin viisumivapaasti, mutta netissä pitää etukäteen hakea matkustuslupaa. ESTA eli Electronic System for Travel Authorization pitää täyttää ja maksaa verkossa ennen maahan matkustamista. Kannattaa täyttää lomake hyvissä ajoin, sillä hyväksyntä voi kestää jopa kolme vuorokautta. Virallisen lomakkeen löydät netistä hakemalla. Varmista, että verkkosivun osoite päättyy .gov-päätteeseen. Yksityiset yritykset tarjoavat myös ESTA-palveluita, mutta veloittavat siitä huomattavasti enemmän. Henkilökortti ei kelpaa matkalle mukaan, vaan henkilöllisyystodistuksena matkassa pitää olla passi.


Aloita matkan suunnittelu - El Paso


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa El Paso

El Paso on monikulttuurinen kaupunki aivan Meksikon rajan tuntumassa, josta se onkin saanut paljon vaikutteita. Myös enemmistö kaupungin asukkaista on latinalaisamerikkalaista alkuperää. Tämä on tuonut kaupunkiin monipuolisen kulttuurin, joka eroaa hieman muusta osasta Yhdysvaltoja. Jos mielii viettää aikaa luonnossa, kannattaa suunnata kaupungin vieressä sijaitseville vuoristoille. Franklin Mountains State Park alkaa aivan kaupungin laitamilta. Vuoristot ovat myös oiva paikka paeta tukalaa kuumuutta, sillä kesäisin lämpötilat kaupungissa voivat nousta erittäin korkeiksi. Jos mieluummin kuitenkin nauttii kaupunkielämästä, voi aikansa käyttää vierailemalla vaikkapa historiallisessa Plaza Theatre -teatterissa nauttimassa livemusiikista, teatterista tai muista esityksistä. El Paso Museum of Art taas tarjoaa tuhansia esineitä aina 1100-luvulta alkaen. Se on keskittynyt pääosin eurooppalaiseen, amerikkalaiseen ja meksikolaiseen taiteeseen. Lasten suosikkeja kaupungissa ovat todennäköisesti El Pason eläintarha sekä Fort Bliss -museo, jossa on esillä paljon kylmän sodan aikaisia raketteja. Kaupunkia voi myös kierrellä tekemättä sen enempää ja vain nauttia mukavan rennosta tunnelmasta. El Paso tarjoaa paljon ostoskeskuksia, ravintoloita, kauppoja ja kahviloita, joissa viettää mukavasti vapaapäivää ilman sen kummempia suunnitelmia. Nämä ovat myös oivia paikkoja paeta kesäisin keskipäivän paahtavaa hellettä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen El Paso. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen El Paso ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen El Paso. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen El Paso niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa El Paso lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.