Etsi halvat lennot Portland, Maine

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Portland, Maine lentotiedot ja trendit

Tutustu Portland, Maine lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Portland, Maine?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Portland, Maine?

Keskimääräinen Suomi–Portland, Maine lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Boston Loganin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 10t 45m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Boston Loganin kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Boston Loganin kansainvälinen lentoasema on alueen Portland, Maine suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Portland, Maine lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Portland, Maine lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Boston

HALVIN REITTI Helsinki - Portland

Helsinki (HEL) - Boston (BOS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Portland kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Boston Loganin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 712 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Portland, Maine

Löytyykö kaupungin Portland, Maine lähettyviltä muita lentokenttiä?

Portsmouth Pease Intl lentokenttä, Augusta lentokenttä, Rockland Knox County Regional lentokenttä, Manchester lentokenttä tai Boston Loganin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Portland, Maine.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Portland lentokenttä hinnat?

lentoa Portland lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Portland lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Portland lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Portland lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Portland lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Portland lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Portland, Maine?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Portland, Maine

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Portland, Maine?


Aloita matkan suunnittelu - Portland, Maine


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Portland?

Lentojen löytäminen kohteeseen Portland on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Portland.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Portland joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Portland momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Portland?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Portland, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Portland juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Portland. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Portland, Maine

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.