Etsi halvat lennot Kentucky

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kentucky lentotiedot ja trendit

Tutustu Kentucky lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kentucky?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kentucky riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Louisville Intl. (suosituin lentokenttä alueella Kentucky) niin lentoaika on keskimäärin 14t 16m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Louisville Intl., keskimääräinen lentoaika on .

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Kentucky?

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Kentucky torstaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että maanantaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Kentucky keskiviikkona, joka on yleensä viikon kallein päivä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kentucky?

3 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Kentucky, mutta American Airlines, Air France ja Lufthansa ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 51 % lentoja kohteeseen Kentucky hakeneista halusi matkustaa American Airlines yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Kentucky kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kentucky
Louisville
Louisville

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kentucky

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kentucky

Mikä lentokenttä on paras matkustaessa kaupunkiin Louisville?

Millainen sää on alueella Kentucky?

Lämpötilat alueella Kentucky vaihtelevat välillä 2 °C - 26 °C vuodenajasta riippuen. Lämpimin kuukausi kohteessa Kentucky on heinäkuu ja kohteen Kentucky kylmin kuukausi on tammikuu. Ne matkustajat, jotka hakevat kuivempia kelejä, kannattaa matkustaa syyskuu, tammikuu tai tammikuu kuukausien aikana, jolloin sateen mahdollisuus on epätodennäköisempää muihin kausiin verrattuna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kentucky hinnat?

lentoa Kentucky hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kentucky?

joulukuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Kentucky osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kentucky?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kentucky matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kentucky?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kentucky matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kentucky kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kentucky kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kentucky: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kentucky, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLouisville14t 16m894 €
HelsinkiLexington14t 19m916 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kentucky

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kentucky?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kentucky laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kentucky momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kentucky?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kentucky. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kentucky joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Kentucky joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kentucky?

Kun kaikki mahdolliset Kentucky lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kentucky juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kentucky on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kentucky

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.