Etsi halvat lennot Lexington

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lexington lentotiedot ja trendit

Tutustu Lexington lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lexington?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lexington hintaan 345 €/henkilö, mikä on 51 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lexington. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lexington valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lexington?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Lexington riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Cincinnati Cinci./N. Kentucky (suosituin lentokenttä alueella Lexington) niin lentoaika on keskimäärin 19t 42m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Cincinnati Cinci./N. Kentucky, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Lexington lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lexington lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cincinnati

HALVIN REITTI Helsinki - Lexington

Helsinki (HEL) - Cincinnati (CVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lexington kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cincinnati Cinci./N. Kentucky, jolloin hinta on keskimääräinen 852 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lexington

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lexington on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lexington harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Louisville Standiford Field lentokenttä (109 km Lexington keskustasta), Cincinnati Cinci./N. Kentucky lentokenttä (113 km Lexington keskustasta) tai Cincinnati lentokenttä (119 km Lexington keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Louisville Standiford Field lentokenttä ovat keskimäärin 540 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Lexington. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lexington

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lexington
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
30t 52m
LEXLexington Blue Grass

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lexington

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lexington, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
30t 52m
LEXLexington Blue Grass

Muut matkustamoluokat Lexington lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lexington lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lexington?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lexington

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lexington?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Lexington suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten American Airlines, Scandinavian Airlines, Air France ja Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

American Airlines lennot kohteeseen Lexington

Kohteeseen Lexington on 24 American Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Charlotte-Douglasin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Lexington, suosituin reitti, jota American Airlines liikennöi kohteeseen Lexington.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin American Airlines lento kohteeseen Lexington maksoi 819 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. American Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 1 620 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,1/10.


Lexington: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lexington
Helsinki - Lexington reitin lennot
Nopein lentoaika30t 52m
Halvin hinta1051 €

Aloita matkan suunnittelu - Lexington


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lexington.

Löydät lennot kohteeseen Lexington joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Lexington, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Lexington, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Lexington lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.