Lennot Kanada

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 30/10
la 6/11

Halvimmat lennot Kanada kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kanada
Toronto
Toronto

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kanada

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kanada
  • Mitkä ovat maan Kanada suosituimmat kaupungit?

    Kanada on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (2 220 %) vierailee kaupungissa Toronto useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Kanada muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Vancouver ja Montreal.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Kanada?

    Jos haluat lentää kohteeseen Kanada halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten WestJet, Air Canada ja Delta, joiden tarjoamat hinnat alkavat 103 €, 138 € sekä 176 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kanada? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kanada kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kanada kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kanada: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kanada, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiToronto653 €
HelsinkiMontreal672 €
HelsinkiOttawa707 €
HelsinkiVancouver710 €
HelsinkiCalgary717 €
HelsinkiEdmonton730 €
HelsinkiSaskatoon891 €

Vaahterasiirapista, jääkiekosta ja kohteliaista kansalaisistaan tuttu Kanada on ollut kansainvälisissä onnellisuustutkimuksissa kärkikymmenikössä jo pitkään. Kanada on suomalaiselle helppo matkakohde, sillä ilmasto vastaa hyvin pitkälle Suomen ilmastoa, kulttuuria on helppo ymmärtää ja maa on yleisesti ottaen erittäin turvallinen vierailumaa. Matkat Kanadaan houkuttelevat, sillä Suomen hintatasoa hieman huokeammasta maasta on helppo löytää halpoja aktiviteetteja koko perheelle niin kesällä kuin talvellakin.

Mitkä ovat suosituimpia matkakohteita Kanadassa?

Kanada on maailman toiseksi suurin valtio pinta-alaltaan. Ei siis ole vaikeaa ymmärtää, että maa tarjoaa hyvin laajan kirjon erilaista nähtävää. Vuoriston reunustama Vancouver on merkittävä metropoli, joka on omiaan kulttuurimatkailuun. Kanadan läntisessä osassa sijaitsevat Kalliovuoret kutsuvat patikoimaan, laskettelemaan ja valokuvaamaan. Kanadan keskiosassa, Ontarion ja Quebecin provinssissa taas vallitsevat suurkaupungit Toronto ja Montréal. Toronto on Kanadan suurin kaupunki, jonka kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat CN Tower sekä Hockey Hall of Fame -museo.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kanadaan?

Kanadaan lentäminen Helsinki-Vantaan lentokentältä sisältää normaalisti yhden välilaskun. Useimmiten Kanadaan matkustaessa tehtävä välilasku tapahtuu jossakin Euroopan suurimmista kaupungeista tai New Yorkissa. Pelkät lennot esimerkiksi Montrealiin, Vancouveriin tai Torontoon ovat yleensä noin 800–1000 euron luokkaa. Vaikka lentomatka on Suomesta pitkä, suhteellisen halvat lennot Kanadaan on mahdollista löytää. Kotimaan lennot ja Helsingistä Kanadaan lähtevät lennot on helppo yhdistää. Samalla kun varaat lennot Kanadaan, voit momondon sivuilta etsiä myös hotellia ja muita majoitusvaihtoehtoja Kanadassa.

Kanadan valtavan koon takia lentäminen Kanadan sisällä on hyvä vaihtoehto monissa eri kaupungeissa vierailemiseen. Jos tarkoitus ei ole nähdä aivan koko maata kerralla, on auton vuokraus on myös suositeltava vaihtoehto, sillä komean maan maisemat eivät jätä kylmäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Kanadaan?

Riippuen matkustajan mielenkiinnon kohteista, Kanada tarjoaa ympäri vuoden jokaiselle matkailijalle jotakin. Lennot Kanadaan ovat hyvä sijoitus mihin vuodenaikaan tahansa. Kanadan kesä on lämmin ja aurinkoinen, syksyllä värikäs ruska tarjoaa hyvät puitteet luontovalokuvaukseen ja talvella lumiset urheilulajit ovat kovimmassa vauhdissaan. Suosituinta aikaa Kanadaan matkustamisessa on kuitenkin kesä. Lentojen ja majoituksen hinnat ovat kovimmillaan kesä-elokuussa leppoisalla kesäkaudella ja joulu-helmikuussa laskettelukaudella, erityisesti talviurheilukeskuksissa. Halvat lennot Kanadaan voi ostaa etenkin suosituimpien kausien ulkopuolelle.

Kuinka kauan kestää lento Kanadaan?

Suorien, Helsingistä ja muualta Euroopasta lähtevien lentojen lentoaika Kanadaan on noin kahdeksan tuntia. Mikäli nopean lentoajan sijaan oleellista on hankkia Kanadaan halvat lennot, kuuluu lentoihin välilaskuja. Välilaskullisten lentojen aika riippuu välilaskun paikasta ja sen kestosta. Jos välilasku on Yhdysvalloissa, kannattaa huomioon yhdysvaltalaisella lentokentällä rajavalvonnan muodollisuuksiin kuluva aika.

Tarvitaanko Kanadaan passi tai viisumi?

Kanadaan matkustaessa täytyy täyttää Electronic Travel Authorization, eli eTA-matkustuslupa, netissä. Kyseessä on samankaltainen matkustuslupa kuin Yhdysvalloissa käytössä oleva ESTA. Lupa vaaditaan kaikilta, joilla ei ole viisumia maassa oleskeluun. Otathan huomioon, että jos välilaskusi on Yhdysvalloissa, sinun täytyy täyttää myös ESTA-hakemus netissä. Hakemukset ovat maksullisia. Kaikki matkustajat, mukaan lukien matkustavan perheen kaikki jäsenet, tarvitsevat oman eTA- ja Yhdysvaltojen kohdalla ESTA-lupansa. Lupaa täytyy hakea vähintään 72 tuntia ennen matkalle lähtöä. Kanadaan matkustaessa tarvitaan myös passi. Kuvallinen henkilökortti ei riitä Kanadaan matkustamiseen.


Kanada: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Toronto reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta653 €
Helsinki - Montreal reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 05m
Halvin hinta672 €
Helsinki - Ottawa reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 58m
Halvin hinta707 €
Helsinki - Vancouver reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 16m
Halvin hinta710 €
Helsinki - Calgary reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 36m
Halvin hinta717 €
Helsinki - Edmonton reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 05m
Halvin hinta730 €
Helsinki - Saskatoon reitin lennot
Lyhyin lentoaika33t 05m
Halvin hinta891 €

Lentoja Kanada eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Kanada


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Kanada, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita