Etsi halpoja lentoja Kanadaan alk. 259 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
sáb. 2/12
sáb. 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kanadaan

Yhteenveto Kanadan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

259 €

Halvin meno-paluulennon hinta

366 €

Nopein lentoaika

14t 18m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kanada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 259 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kanada kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 366 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
Nopein lento kohteeseen Kanada kohteesta Suomi kestää 14t 18m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kanada mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Kanadan lentotiedot ja trendit

Tutustu Kanadan lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Kanada suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Kanada on Toronto, jossa he vierailevat 45 % useammin kuin missään muussa maan Kanada kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Vancouver ja Montreal.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kanada?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kanada kestää yleensä 11t 15m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Toronto Pearson Intl kentälle (Kanada suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Toronto Pearson Intl, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kanada?

Löydät lentoja kohteeseen Kanada 11 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista Lufthansa, KLM tai Air Canada sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. Lufthansa on suosituin, sillä 38 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kanada? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kanada kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kanada
Toronto
Toronto

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kanada

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kanada

Mikä lento on halvin kohteeseen Kanada?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Kanada ovat:
161 € per henkilö Air Canada-lennolle
277 € per henkilö PLAY-lennolle
342 € per henkilö Scandinavian Airlines-lennolle

Mikä on alueen Kanada suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Kanada?

keskiviikkona on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Kanada lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Kanada, yritä välttää lentämistä sunnuntaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kanada hinnat?

lentoa Kanada hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kanada?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Kanada osiossa on 11 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kanada?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kanada matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kanada?

Matkalla kohteeseen Kanada tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kanada saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kanada kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kanada kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kanada: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kanada, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiToronto12t 50m371 €
HelsinkiMontreal12t 35m388 €
HelsinkiOttawa15t 05m406 €
HelsinkiVancouver19t 52m496 €
HelsinkiCalgary25t 40m496 €
HelsinkiHamilton34t 10m615 €
HelsinkiSaskatoon19t 18m820 €
HelsinkiEdmonton22t 13m1358 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kanada

Mitkä ovat suosituimpia matkakohteita Kanadassa?

Kanada on maailman toiseksi suurin valtio pinta-alaltaan. Ei siis ole vaikeaa ymmärtää, että maa tarjoaa hyvin laajan kirjon erilaista nähtävää. Vuoriston reunustama Vancouver on merkittävä metropoli, joka on omiaan kulttuurimatkailuun. Kanadan läntisessä osassa sijaitsevat Kalliovuoret kutsuvat patikoimaan, laskettelemaan ja valokuvaamaan. Kanadan keskiosassa, Ontarion ja Quebecin provinssissa taas vallitsevat suurkaupungit Toronto ja Montréal. Toronto on Kanadan suurin kaupunki, jonka kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat CN Tower sekä Hockey Hall of Fame -museo.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Kanadaan?

Kanadaan lentäminen Helsinki-Vantaan lentokentältä sisältää normaalisti yhden välilaskun. Useimmiten Kanadaan matkustaessa tehtävä välilasku tapahtuu jossakin Euroopan suurimmista kaupungeista tai New Yorkissa. Pelkät lennot esimerkiksi Montrealiin, Vancouveriin tai Torontoon ovat yleensä noin 800–1000 euron luokkaa. Vaikka lentomatka on Suomesta pitkä, suhteellisen halvat lennot Kanadaan on mahdollista löytää. Kotimaan lennot ja Helsingistä Kanadaan lähtevät lennot on helppo yhdistää. Samalla kun varaat lennot Kanadaan, voit momondon sivuilta etsiä myös hotellia ja muita majoitusvaihtoehtoja Kanadassa. Kanadan valtavan koon takia lentäminen Kanadan sisällä on hyvä vaihtoehto monissa eri kaupungeissa vierailemiseen. Jos tarkoitus ei ole nähdä aivan koko maata kerralla, on auton vuokraus on myös suositeltava vaihtoehto, sillä komean maan maisemat eivät jätä kylmäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Kanadaan?

Riippuen matkustajan mielenkiinnon kohteista, Kanada tarjoaa ympäri vuoden jokaiselle matkailijalle jotakin. Lennot Kanadaan ovat hyvä sijoitus mihin vuodenaikaan tahansa. Kanadan kesä on lämmin ja aurinkoinen, syksyllä värikäs ruska tarjoaa hyvät puitteet luontovalokuvaukseen ja talvella lumiset urheilulajit ovat kovimmassa vauhdissaan. Suosituinta aikaa Kanadaan matkustamisessa on kuitenkin kesä. Lentojen ja majoituksen hinnat ovat kovimmillaan kesä-elokuussa leppoisalla kesäkaudella ja joulu-helmikuussa laskettelukaudella, erityisesti talviurheilukeskuksissa. Halvat lennot Kanadaan voi ostaa etenkin suosituimpien kausien ulkopuolelle.

Kuinka kauan kestää lento Kanadaan?

Suorien, Helsingistä ja muualta Euroopasta lähtevien lentojen lentoaika Kanadaan on noin kahdeksan tuntia. Mikäli nopean lentoajan sijaan oleellista on hankkia Kanadaan halvat lennot, kuuluu lentoihin välilaskuja. Välilaskullisten lentojen aika riippuu välilaskun paikasta ja sen kestosta. Jos välilasku on Yhdysvalloissa, kannattaa huomioon yhdysvaltalaisella lentokentällä rajavalvonnan muodollisuuksiin kuluva aika.

Tarvitaanko Kanadaan passi tai viisumi?

Kanadaan matkustaessa täytyy täyttää Electronic Travel Authorization, eli eTA-matkustuslupa, netissä. Kyseessä on samankaltainen matkustuslupa kuin Yhdysvalloissa käytössä oleva ESTA. Lupa vaaditaan kaikilta, joilla ei ole viisumia maassa oleskeluun. Otathan huomioon, että jos välilaskusi on Yhdysvalloissa, sinun täytyy täyttää myös ESTA-hakemus netissä. Hakemukset ovat maksullisia. Kaikki matkustajat, mukaan lukien matkustavan perheen kaikki jäsenet, tarvitsevat oman eTA- ja Yhdysvaltojen kohdalla ESTA-lupansa. Lupaa täytyy hakea vähintään 72 tuntia ennen matkalle lähtöä. Kanadaan matkustaessa tarvitaan myös passi. Kuvallinen henkilökortti ei riitä Kanadaan matkustamiseen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kanada

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kanada?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kanada laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kanada momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kanada?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kanada. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kanada joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Kanada momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kanada?

Kun kaikki mahdolliset Kanada lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kanada juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kanada niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Kanada lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kanada

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.