Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat Massachusetts Boston Helsinki lento kohteeseen Boston

Halvat lennot Helsinki - Boston

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Boston (BOS)
to 26.11.
to 3.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Boston

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Boston

Paras löydetty hinta 295 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Boston viimeisen 72 tunnin aikana on 295 €
Lyhyin lentoaika 13h 30m Lyhyin lentoaika Helsinki Boston on 13h 30m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Boston ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Boston 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Boston: Boston Loganin kansainvälinen lentoasema (BOS)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Boston

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Boston?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Boston on marraskuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Boston?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Boston?
illalla
Helsinki - Boston lennot ovat noin 41 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Boston?
Norwegian
Norwegian, TAP AIR PORTUGAL ja Turkish Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Boston reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Boston lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Boston?
35 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Boston on noin 35 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Boston: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Boston lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
20. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
2 välilaskua
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10. helmikuuta
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
20. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10. helmikuuta
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
21t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
20. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 45m
1 välilasku
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
10. helmikuuta
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
30t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Boston

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Boston, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
2 välilaskua
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Air Canada
18. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 30m
2 välilaskua
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
15. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
BOS
Boston Loganin kansainvälinen lentoasema

Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

Delta on ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä matkailijoita varten. Lentäessäsi reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema voit olettaa, että kasvosuojaimia on saatavilla - niitä vaaditaan koneessa. Lentokoneita siivotaan myös kaikkialta säännöllisesti tehostetusti eri tuotteilla. Muita käytäntöjä ovat HEPA-suodattimien asennus ja lentoa edeltävä testaus. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Muista, että käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Boston Loganin kansainvälinen lentoasema, kuten Icelandair, Norwegian ja British Airways ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Boston?

Lennot Helsingistä Bostoniin kulkevat aina ainakin yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaalta ei liikennöidä Yhdysvaltojen Bostoniin toistaiseksi suoria reittilentoja. Tarjolla on kuitenkin monia käteviä yhden välilaskun lentoreittejä. Vaivattomat yhden vaihdon Helsinki–Boston-lennot voit saada esimerkiksi suomalaisen Finnairin, islantilaisen Icelandairin ja skandinaavisen SAS:n lentovalikoimista. Bostoniin liikennöivät siis monet tasokkaat pohjoismaalaiset lentoyhtiöt. Lisäksi Bostonin reiteillä operoivat yhteistyössä hollantilainen KLM ja yhdysvaltalainen Delta. Reittivaihtoehtoja on monia, joten vertaa eri lentovaihtoehtoja tarkasti sujuvan ja takaa itsellesi sujuvan matka.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Bostoniin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Helsingin keskustasta on matkaa kentälle 18 km, ja matka kannattaa taittaa joukkoliikenteen avulla. Voit nousta Helsingin ydinkeskustasta lentokentälle kulkeviin lähijuniin ja seutuliikenteen busseihin. Myös lentokenttäbussi, Finnair City Bus, on kätevä vaihtoehto lentomatkustajille. HSL:n lähijunat I ja P kulkevat Helsingin rautatieasemalta lentokentän juna-asemalle. Matka-aika on noin 30 min, ja junalippujen hinta on noin 4,20–5,50 EUR. Halutessasi voit nousta lentokenttäjuniin keskustan sijaan Tikkurilasta tai Myyrmäestä. Myös Finnairin lentokenttäbussin matka-aika kentälle on alkaen noin 30 min, mutta hinta on hieman junaa kalliimpi: noin 6,90 EUR. HSL:n seutuliikenteen bussit ovat edullisempia, mutta myös hitaampia.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Bostonissa?

Lennot Helsingistä Bostoniin laskeutuvat Boston Loganin kansainväliselle lentoasemalle (Boston Logan International Airport). Lentokenttä sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, sillä välimatka on vain noin neljä kilometriä. Kätevimmin pääset lentoasemalta kaupungin ytimeen joko metron sinisellä linjalla (Blue Line Subway) tai Silver Line Bus Rapid Transit -linja-autolla. Silver Linen pikabussi kuljettaa matkailijat ilmaiseksi lentokentältä South Stationin asemalle, josta matkaa voi jatkaa tavallisilla lippuhinnoilla keskustaan (Downtown). Metrolla pääset kätevästi paitsi Bostonin keskustaan, myös esimerkiksi Boston Collegen ja Boston Universityn alueille. Joukkoliikenteen matkalippujen hinta on Bostonissa noin 2.75 USD (noin 2,45 EUR). Taksi on Bostonin lentokentältä kätevä ja nopea, mutta selvästi joukkoliikennettä kalliimpi vaihtoehto.

Kuinka kauan Helsinki–Boston-lento kestää?

Lennot Helsingistä Bostoniin vaihtelevat kestoltaan reittivalintasi mukaan. Nopeimmilla yhden välilaskun lennoilla lentoaika Bostoniin on alkaen noin 10 h 15 min. Monet lentoreitit ovat kuitenkin selvästi pidempiä. Jos valitsemiisi lentoreitteihin sisältyy kaksi välilaskua tai yksi pitkä välilasku, voi matka-aika olla 13–16 h. Vertaa Bostonin lentoreittejä siis tarkasti.

Milloin on paras aika matkustaa Bostoniin?

Boston on monipuolinen matkakohde kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisen kysyttyjä Bostonin matkat ovat kesäkuusta syyskuuhun. Kesäkuukausina kaupungin arkkitehtuurista, puistoista ja Charles-joen maisemista voi nauttia leppoisassa kesäsäässä. Kaupungin keskilämpötilat nousevat kesäkuukausina noin 20–23 °C tuntumaan, mikä tekee kaupungista suositun kesäkohteen. Lentoliput Helsingistä Bostoniin ovatkin kesällä ja alkusyksystä keskimääräistä kalliimpia. Kesälomailijoiden kannattaa varautua maksamaan Bostonissa myös majoituksesta keskimääräistä pidempi penni. Säästömatkailijoille Bostonin parhaita matkailukuukausia ovat alkuvuoden tammi-maaliskuu ja loppuvuoden loka-marraskuu. Talvella Bostonissa on kylmää, ja lämpötilat tippuvat yleensä kylmimpinä viikkoina pakkasen puolelle. Viihteen, kulttuuriin ja loppumattomien ostosmahdollisuuksien kaupungissa riittää kuitenkin nähtävää myös sade- ja pakkaspäivinä.

Tarvitaanko Bostoniin passia/viisumia?

Et tarvitse Bostoniin varsinaista viisumia. Bostoniin ja muihin yhdysvaltalaiskaupunkeihin matkustavien on kuitenkin haettava ESTA-matkustuslupa. Lupa voidaan myöntää alle 90 vrk:n pituisille lomille. Tätä pidemmille matkoille vaaditaan viisumi. ESTA on helppo anoa netin kautta, ja sen hinta on noin 14 USD (noin 12,50 EUR). Muista ottaa Bostoniin mukaan myös passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä Bostoniin

 • Bostonissa kannattaa majoittua mieluiten jossain keskeisessä kaupunginosassa, esimerkiksi keskustassa tai South Endissä. Ydinkaupunkialueen ulkopuolella majoittumalla säästät vain vähän. Hotellit keskustan ulkopuolella voivat hieman edullisempia, mutta kulutat enemmän rahaa joukkoliikenteeseen. Etsi siis budjettimajoitusvaihtoja kaupungin ytimestä. Edullisia hotelleja on keskusta-alueella melko niukasti, mutta mahdotonta kohtuuhintaisen majapaikan löytäminen ei ole.
 • Jos aiot liikkua autolla ja tutustua Bostonia ympäröiviin mielenkiintoisiin päiväkohteisiin, kuten Martha’s Vineyardiin tai Cape Codiin, majoitus on parasta hankkia ydinkaupungin ulkopuolelta. Parkkeeraaminen voi maksaa Bostonin keskustassa useita kymmeniä dollareita päivässä, yleensä noin 40 USD (noin 35,60 EUR). Valitse siis mieluummin syrjäisempi hotelli, jonka hintaan kuuluu parkkipaikka.
 • Bostonin metro on kätevä ja helppokäyttöinen joukkoliikenneväline. Eri linjat on erotettu väreillä, ja kaupungissa risteilevät oranssi, punainen, hopeinen ja sininen linja. Metrolipun hinta on alkaen noin 2.75 USD (noin 2,45 EUR). Hyppää myös Bostonin ferry-laivoihin, jos haluat tutustua kaupunkiin vesiltä.

(Hinnat tarkistettu 10/05/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Boston:

Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat Massachusetts Boston Helsinki lento kohteeseen Boston
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka