Etsi halvat lennot Houstoniin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Houstoniin

Yhteenveto Houstonin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

401 €

Halvin meno-paluulennon hinta

689 €

Nopein lentoaika

16t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Houston kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 401 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Houston George Bush Intcntl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Houston kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 689 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Houston George Bush Intcntl).
Nopein lento kohteeseen Houston kohteesta Suomi kestää 16t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Houston George Bush Intcntl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Houston mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja Air France.

Houstonin lentotiedot ja trendit

Tutustu Houstonin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Houston?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Houston. Lennot maksavat noin 707 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Houston kohteesta Suomi lokakuu ajanjaksolle. lokakuu aikana lennot kaupunkiin Houston ovat vielä keskimäärin 740 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Houston?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Houston paikasta Atlanta ovat löytäneet lentoja 91 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Houston. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Houston alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Houston?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Houston on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 744 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1056 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Houston.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Houston?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Houston ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Houston iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 725 €. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 973 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Houston?

Keskimääräinen Suomi–Houston lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Houston George Bush Intcntl kestää keskimäärin 28t 30m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Houston George Bush Intcntl kestää keskimäärin . Houston George Bush Intcntl on alueen Houston suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Houston?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Houston noin 55 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 787 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Houston jopa niin halpaan hintaan kuin 752 €.

Halvimmat lennot kaupungin Houston lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Houston lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Houston George Bush Intcntl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Houston

Helsinki (HEL) - Houston Hobby lentokenttä (HOU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Houston kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Houston Hobby, jolloin hinta on keskimääräinen 787 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Houstoniin

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla miltään Suomen kentiltä Yhdysvaltojen Houstoniin. Kaikki lennot Houstoniin joutuu lentämään välilaskun kautta, myös Helsingistä lennettäessä. Onneksi perille pääsee kuitenkin nopeimmillaan yhdellä vaihdolla vain vajaassa 14 tunnissa. Kahdella vaihdolla mahdollisuuksia lentää perille taas on lähes loputtomasti. Yhdellä pysähdyksellä pääsee perille esimerkiksi Amsterdamin, Frankfurtin, Pariisin tai Chicagon kautta, mutta muitakin reittejä löytyy. Kaikki edellä mainitut kentät ovat isoja kansainvälisiä lentokenttiä, joten vaihtoaikaa kannattaa varata lentojen välillä tarpeeksi. Vaikka vaihtoaika olisi pitkä, riittää näillä lentoasemilla onneksi tekemistä vaikka kokonaiseksi päiväksi. Voit käydä shoppailemassa, syömässä tai rentoutua kahvilassa mukavan kirjan äärellä seuraavaa lentoa odotellen.

Suomesta ei valitettavasti pääse tällä hetkellä lentämään suorilla lennoilla Houstoniin. Perille pääsee onneksi helposti Helsingistä yhdellä vaihdolla ja muilta Suomen kentiltä kahdella. Keskimääräinen matka-aika yhdellä vaihdolla lennettäessä Helsingistä on noin 14-17 tuntia. Yleisimmät reitit perille kulkevat Euroopan tai Yhdysvaltojen suurten lentokenttien kautta. Nämä ovat onneksi mukavia kenttiä matkustaa ja tekemistä niissä riittää myös pidemmän vaihdon ajaksi.

Houston kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Houston George Bush Intcntl lentokenttä (26 km Houston keskustasta), Beaumont Jefferson County lentokenttä (132 km Houston keskustasta) tai College Station Easterwood Field lentokenttä (133 km Houston keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Beaumont Jefferson County lentokenttä keskimääräiseen hintaan 487 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Houston Hobby jos haluat matkustaa West University naapurustoon. Se on kaupunkia Houston lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 17,0 km).


momondosta löytyneet halvat lennot: Houston

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Houston
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
IAH22:55Houston George Bush Intcntl
1. helmikuuta
IAH07:56Houston George Bush Intcntl
19t 49m
2 välilaskua
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
19. tammikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 28m
2 välilaskua
IAH03:23Houston George Bush Intcntl
1. helmikuuta
IAH07:56Houston George Bush Intcntl
19t 49m
2 välilaskua
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
IAH22:55Houston George Bush Intcntl
1. helmikuuta
IAH16:55Houston George Bush Intcntl
31t 15m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
19. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
2 välilaskua
HOU01:10Houston Hobby
1. helmikuuta
HOU12:56Houston Hobby
21t 59m
2 välilaskua
HEL10:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 00m
2 välilaskua
IAH02:15Houston George Bush Intcntl
1. helmikuuta
IAH00:30Houston George Bush Intcntl
24t 40m
3 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 28m
3 välilaskua
IAH23:43Houston George Bush Intcntl
1. helmikuuta
IAH00:30Houston George Bush Intcntl
24t 40m
3 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Houston

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Houston, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways, KLM ja Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
5. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
59t 07m
3 välilaskua
IAH11:27Houston George Bush Intcntl
Useita lentoyhtiöitä
5. tammikuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 14m
2 välilaskua
IAH20:59Houston George Bush Intcntl
1002 €
Etsi vastaava
Lufthansa
5. tammikuuta
HEL03:35Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
IAH19:40Houston George Bush Intcntl
1124 €
Etsi vastaava

Muut matkustamoluokat Houston lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Houston lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Houston?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Houston

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Houston?

KLM, American Airlines, Lufthansa ja Air France ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Houston rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Houston näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Houston ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Houston lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Houstonin lentokentältä?

Houstonin keskustaan pääsee lentokentältä kätevästi niin bussilla, taksilla kuin vuokra-autollakin. Bussi numero 102 kulkee suoraan lentokentältä kaupungin keskustaan. Kyyti on edullinen ja matkan voi maksaa vain käteisellä. Matka-aika riippuu vähän liikenteestä ja vaihtelee noin tunnista puoleentoista tuntiin. Bussi kulkee aamusta iltaan noin puolen tunnin välein. Jos aiot matkustaa keskustaan yöaikaan, joudut kulkemaan taksilla tai vuokra-autolla. Taksit lähtevät jokaisen terminaalin edustalta ja ovat löydät ne helposti. Matka keskustaan kestää vajaan tunnin verran, riippuen minne päin kaupunkia haluaa matkustaa. Hinnat ovat kiinteitä vyöhykkeiden mukaan, joten matkan kustannus on helppo arvioida etukäteen. Kannattaa huomioida Yhdysvalloissa tipin antamisen taksinkuljettajalle olevan yleistä, ja se ei sisälly kiinteän taksimatkan hintaan. Myös sovelluspohjaiset kuljetuspalvelut kuten Arro, Lyft, Uber, Green Light, Get Me ja Wingz ovat saatavilla lentokentältä kaupunkiin. Houston on tunnettu autoilukaupunki suurine moottoriteineen, joten vuokra-auto on oiva tapa kulkea kaupunkiin. Lentokentältä autovuokraamoita löytyy useita ja autojen valikoima on laaja. Vuokra-autot ja lennot Yhdysvaltojen Houstoniin varaat kätevästi momondon kautta. Löydät samalta sivustolta myös Houstonin lentotarjoukset.


Houston: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Houston
Helsinki - Houston reitin lennot
Nopein lentoaika15t 40m
Halvin hinta689 €

Kohteen Houston viisumivaatimukset

Houston sijaitsee Teksasin osavaltiossa, Yhdysvaltojen eteläosassa. Kaupunkiin lennettäessä suomalainen ei tarvitse viisumia, mutta matkustuslupa pitää täyttää etukäteen verkon kautta. ESTA eli Electronic System for Travel Authorization on helppo täyttää itse ja sen lähettäminen kestää vain muutamia minuutteja. Matkustuslupa kannattaa täyttää ajoissa ennen matkalle lähtöä, sillä sen prosessointi voi kestää jopa kolme vuorokautta. Sitä tehdessä on suositeltavaa käyttää vain Yhdysvaltain hallinnon virallisia sivustoja. Myös muiden palveluntarjoajien kautta voi tehdä hakemuksen, mutta ne usein veloittavat lisämaksua palvelusta. Henkilökortti ei myöskään riitä matkustusasiakirjaksi Yhdysvaltoihin matkustettaessa, joten passi on pakko ottaa matkalle mukaan. Huomioi myös passin voimassaolo, sillä sen pitää olla voimassa vielä kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Houston


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Houston

Houston on suuri miljoonakaupunki Teksasissa Meksikonlahden rannalla. Kaupungissa ja sen ympäristössä voisi helposti viettää viikkoja kaikkien aktiviteettien ja nähtävyyksien parissa. Jos viihtyy rannalla ja merellisissä maisemissa, kannattaa ehdottomasti suunnata kaupungin eteläpuolella sijaitsevalle Galvestonin saarelle. Täällä voit viettää päivää kulkien huikean pitkillä hiekkarannoilla tai uida Meksikonlahden kristallinkirkkaissa trooppisissa vesissä. Perille pääsee keskustasta helposti joko junalla tai omalla autolla. Yksi ehdottomasti parhaista nähtävyyksistä kaupungissa itsessään on Space Center eli Houston avaruuskeskus. Täällä voit tutustua Yhdysvaltojen avaruusmissioihin ja paikan päällä sijaitseviin historiallisiin esineisiin. Siellä on esimerkiksi erilaisilta avaruustehtäviltä peräisin olevia kapseleita ja kuukiviä. Lisäksi ulkoa löytyy täysikokoinen replika avaruussukkulasta. Kaupungin ydinkeskustassa viihtyvä voi ihastella kaupungin monia pilvenpiirtäjiä ja museoita. Puistoja löytyy alueelta myös monia ja niissä voi viettää vaikka piknikiä tai vain rentoutua nauttien kaupungin tunnelmasta. Ravintola- ja baaritarjonta on alueella runsasta ja kansainvälistä. Kaupungista löydät ravintoloita, jotka tarjoavat ruokaa lähes jokaisesta maailman kolkasta. Myös yöelämä kaupungin keskustassa on vilkasta, joten menoa riittää. Urheilusta kiinnostuneelle kaupunki tarjoaa jalkapalloa, amerikkalaista jalkapalloa, koripalloa ja baseballia korkeimmalla sarjatasolla. Ottelun seuraaminen paikan päällä on ainutlaatuinen kokemus, sillä yleisö on usein kymmentuhatpäinen. Jos Houston kuulostaa seuraavalta unelmalomakohteeltasi, voit varat lennot Houstonin George Bushin kansainväliselle lentokentälle helposti momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Houston.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Houston, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Houston. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Houston lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.