Halvat lennot Buffalo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Buffalo?

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Buffalo?

  Jos et voi matkustaa kohteeseen Buffalo tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen huhtikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 618 €.

 • Löytyykö kaupungin Buffalo lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Lämpiminä kuukausina alueella Buffalo retkeilyä harrastavat pitävät puistoista, kuten Bryant Park, joissa voi nauttia pitkistä kävelyistä perheen tai lemmikkien kera. Niiden, jotka arvostavat tälläisia kokemuksia, kannattaa suunnitella lentoja kaupunkiin Buffalo elokuu kuukausien aikana.

 • Löytyykö kaupungin Buffalo lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Buffalo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Buffalo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Niagaran putoukset lentokenttä (25 km kaupungin Buffalo keskustasta), Jamestown Chautauqua County lentokenttä (88 km kaupungin Buffalo keskustasta), Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä (101 km kaupungin Buffalo keskustasta), Bradford lentokenttä (122 km kaupungin Buffalo keskustasta) tai Erie lentokenttä (139 km kaupungin Buffalo keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Buffalo lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä ovat keskimäärin 534 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Buffalo. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Buffalo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Buffalo
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Buffalo?

  Kohteeseen Buffalo kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat American Airlines ja SAS. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Buffalo rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Buffalo