Halvat lennot Helsinki - Miami

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Miami

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Miami

Paras löydetty hinta 459 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Miami viimeisen 72 tunnin aikana on 459 €
Lyhyin lentoaika 11t 10m Lyhyin lentoaika Helsinki Miami on 11t 10m.
Suora lento ti, to ja la Suoria lentoja Helsinki - Miami reitille lennetään tiistai, torstai ja lauantai. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja ovat: Finnair ja American Airlines..
Lentokentät Miami 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Miami: Miami (MIA)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Miami

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Miami?
syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Miami on syyskuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Miami?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Miami?
iltapäivällä
Helsinki - Miami lennot ovat noin 25 % kalliimpia keskipäivällä kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Miami?
Alaska Airlines
Alaska Airlines, Norwegian ja Delta ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Miami reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami ja saat parhaat Helsinki - Miami lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
MIA
Miami
Milloin on halvinta varata lennot Miami?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Miami on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Miami: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Miami lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Norwegian
Norwegian
11 maalisk.
19:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
1 välilasku
MIA
17:55
+1
Miami
Norwegian
18 maalisk.
19:55
MIA
Miami
22t 55m
1 välilasku
HEL
00:50
+2
Helsinki-Vantaan lentoasema
500 €
Aeroflot
Aeroflot
27 helmik.
14:20
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
1 välilasku
MIA
20:50
+1
Miami
Aeroflot
12 maalisk.
14:00
MIA
Miami
20t 20m
1 välilasku
HEL
16:20
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
593 €
Finnair
Finnair
08 kesäk.
01:30
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
1 välilasku
MIA
16:45
Miami
Finnair
26 kesäk.
14:05
MIA
Miami
14t 50m
1 välilasku
HEL
11:55
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
605 €
TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
20 helmik.
08:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
MIA
16:55
Miami
TAP AIR PORTUGAL
05 maalisk.
12:45
MIA
Miami
14t 05m
1 välilasku
HEL
09:50
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
629 €
Aeroflot
Aeroflot
14 helmik.
12:20
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
MIA
20:50
Miami
Aeroflot
16 helmik.
17:45
MIA
Miami
14t 35m
1 välilasku
HEL
15:20
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
746 €
Delta
Delta
15 maalisk.
09:00
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
MIA
17:15
Miami
Delta
16 maalisk.
12:30
MIA
Miami
18t 50m
2 välilaskua
HEL
13:20
+1
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 096 €

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Miami?

Helsingin ja Miamin välillä liikennöidään lentoja vilkkain yhteyksin. Suorat lennot Helsingistä Miamiin operoi suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö tarjoaa yhdysvaltalaiskaupunkiin useampia suoria lentoja viikossa. Miamiin voi hankkia myös kätevät välilaskulliset lennot. Yhden vaihdon lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Miamiin myyvät esimerkiksi skandinaavinen SAS, brittiläinen British Airways, venäläinen Aeroflot, portugalilainen TAP Portugal ja hollantilainen KLM. Vertaa lentoja ja löydä omiin matka-aikatauluihisi parhaiten sopiva lentoreitti Miamiin.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentoasema, Suomen suurin lentokenttä, sijaitsee Helsingin naapurikaupungin Vantaan puolella. Matkaa Helsingin keskustasta lentoasemalle on noin 18 kilometriä. Välimatka taittuu joukkoliikennevälineillä vain noin puolessa tunnissa. Jos matkustat lentoasemalle mieluiten junalla, valitse Helsingin rautatieasemalta lähijuna I tai P. Lähijunilla matka-aika Helsinki-Vantaalle on noin 30 minuuttia. Myös Finnair City Bus -bussi on hyvä vaihtoehto lentomatkustajille. Se kulkee rautatieasemalta lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Matka-aika on noin puoli tuntia, hieman muusta liikenteestä riippuen. Lisäksi myös HSL:n seutuliikenteen busseja kulkee keskustasta lentoaseman suuntaan.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Miamissa?

Lennot Helsingistä Miamiin laskeutuvat määränpäässään Miamin kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä MIA (Miami International Airport). Lentoasemalta on noin 13 kilometrin matka kaupungin keskustaan. Matka ydinkeskustaan on helpointa taittaa Metrorail-metrolla. Metroja kulkee noin puolen tunnin välein, ja matkan hinta on noin 2,25 dollaria (noin kaksi euroa). Osta metromatkojen maksamista varten lentoasemalta lippuautomaatista EASY Card -matkakortti, jonka hinta on noin kaksi dollaria (noin 1,80 euroa). Saldo matkojen maksamista varten ladataan kortille. Monille Miamin alueille pääset kentältä kätevästi myös bussilla.

Kuinka kauan Helsinki–Miami lento kestää?

Lentoaika Helsingistä Miamiin vaihtelee valitsemastasi reitistä riippuen. Suorat lennot Helsingistä Miamiin kestävät noin 11 tuntia ja 10 minuuttia. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika on alkaen noin 13 tuntia ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Miamiin?

Meren äärellä sijaitsevassa Miamissa nautitaan vuoden ympäri yli 20 asteen keskilämpötiloista, eli lämpöä hakevalle kaupunki on hyvä kohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Kesäkuukausina kaupungin ilmasto voi olla joidenkin suomalaismatkailijoiden makuun liian helteinen, sillä keskilämpötila kipuaa lähes 30 asteeseen. Miamin kesä on kuuma ja kostea, sillä sateet ovat kesäkuukausina tavallisia. Sadekausi ei laske Miamin lentojen hintoja, päinvastoin. Lentoliput Helsingistä Miamiin ovat Suomen kesälomakuukausina yleensä keskimääräistä kalliimpia. Halpoja lentoja etsiville erinomaisia matkustuskuukausia Miamiin ovat loka- ja marraskuu. Näinä kuukausina lennot ovat yleensä erityisen halpoja. Sateita esiintyy myös syksyllä, mutta ne eivät välttämättä haittaa kaupungista nauttimista. Jos haluat yhdistää takuuvarmat rantakelit ja edulliset matkat, suunnittele matkasi tammi-helmikuulle. Näinä kuukausina Miamissa nautitaan yleensä pilvettömästä taivaasta ja halvoista lennoista.

Tarvitaanko lennolle Miamiin passia/viisumia?

Suomalainen ei tarvitse Miamiin lentäessään viisumia, mutta kaikille Yhdysvaltojen matkoille on hankittava ESTA-matkustuslupa. Se anotaan netin kautta. Muista myös, että sinulla on oltava hankittuna Helsingin ja Miamin välille sekä meno- että paluulento. Jos et palaa Helsinkiin, on sinulla oltava ostettuna jatkolento johonkin kaupunkiin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mukaan Miamiin on pakattava aina biometrinen passi. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta sen jälkeen.


Vinkkejä Miamiin

  • Vaikka Miamissa liikutaan tyypillisesti henkilöautoilla, on kaupungissa myös toimiva joukkoliikennejärjestelmä, jota kannattaa hyödyntää. Kätevin vaihtoehto on ladata kaupungissa käytössä olevalle EASY Card -matkakortille esimerkiksi päivä- tai viikkolippu. Päivälipun (1-Day pass) hinta on noin 5,65 dollaria (noin viisi euroa) ja viikkolipun (7-Day pass) noin 29,25 dollaria (noin 25,90 euroa).
  • Miamilaisravintoloissa on aina tapana jättää tippiä, oli palvelu sitten mieleesi tai ei. Pientä juomarahaa odottavat tarjoilijoiden lisäksi muutkin asiakaspalvelijat aina hotellien laukunkantajista taksikuskeihin. Ravintoloissa juomarahaa on tapana jättää jopa 15–20 prosenttia. Tarkista laskustasi, onko tippi sisällytetty siihen automaattisesti.
  • Jos päädyt vuokra-auton rattiin, Miamin hektisessä liikenteessä kannattaa olla varuillaan. Pysy mieluiten poissa pääteiltä iltaruuhkassa, joka sijoittuu noin kello 16–19 välille. Muista myös, että parkkeeraaminen voi olla joillakin alueilla todella kallista. Parkkihalleilla on usein tarjolla myös vuorokausihinta, mutta joillakin alueilla kadunvarsiparkki on valvottuja parkkialueita edullisempi vaihtoehto.

(Hinnat tarkistettu 28.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Miami

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 10m
Halvin hinta
446 €
Turku - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika
35t 20m
Halvin hinta
709 €
Helsinki - Orlando reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 23m
Halvin hinta
740 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Miami:

*Lentojen hinnat kohteeseen Miami perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.