Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat Kalifornia Los Angeles Helsinki lento kohteeseen Los Angeles

Halvat lennot Helsinki - Los Angeles

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Los Angeles (LAX)
la 5.9.
la 12.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Los Angeles

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Los Angeles

Paras löydetty hinta 466 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Los Angeles viimeisen 72 tunnin aikana on 466 €
Lyhyin lentoaika 14h 30m Lyhyin lentoaika Helsinki Los Angeles on 14h 30m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Los Angeles ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät kohteessa Los Angeles 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Los Angeles: Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Los Angeles

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Los Angeles?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Los Angeles on maaliskuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Los Angeles?
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai
Milloin on halvin aika lentää Los Angeles?
aamulla
Helsinki - Los Angeles lennot ovat noin 24 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Los Angeles?
Air France
Air France, KLM ja Delta ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Los Angeles reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Los Angeles lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Los Angeles?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Los Angeles on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Los Angeles: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Los Angeles lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 10m
2 välilaskua
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
20. lokakuuta
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
17. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
1 välilasku
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
7. tammikuuta
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
16t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
16. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 10m
1 välilasku
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
5. tammikuuta
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
36t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Los Angeles

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Los Angeles, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 30m
3 välilaskua
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Aeroflot
12. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 50m
1 välilasku
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Finnair
20. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
2 välilaskua
LAX
Los Angelesin kansainvälinen lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Los Angeles?

Lennot Helsingistä Los Angelesiin saat ostettua momondon kautta useammalta eri palveluntarjoajalta. Jos arvostat ennen kaikkea matkustusmukavuutta, valitse itsellesi suorat lennot. Suoria lentoja tällä välillä liikennöivät muun muassa Finnair, American Airlines ja British Airways. Lentoja on kolmena päivänä viikossa. Halutessasi löytää mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Los Angelesiin, seuraa momondon lentovalikoimaa sekä erityisesti United Airlinesin, Air Francen ja KLM:n lentoyhtiöiden tarjontaa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Mikäli haet edullisinta keinoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopivin vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin busseilla sekä lähijunilla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan matkaan kulkuvälineestä riippuen vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, sinun kannattaa hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Seutulippu maksaa bussista ostettuna 5,50 EUR. Voit tarkistaa aikataulut ja reitit netistä. Hyvänä vaihtoehtona lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin. Yhdensuuntainen aikuisten lippu maksaa verkosta ostettuna 6,80 EUR.

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisten lentokenttäkuljetusten ja taksien avulla. Voit varata kuljetuksesi ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä suoraan palveluntarjoajalta. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi ja on parhaimmillaan alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Los Angelesissa?

Kun lennot Helsingistä Los Angelesiin saapuvat perille, huomaat nopeasti, että kaikki on meren takana suurempaa. Kuljetusvaihtoehtoja on lukuisia, mutta kaikilla niillä pääset jatkamaan suuresta terminaalirakennuksesta eteenpäin. Los Angelesin kansainvälisellä lentoasemalla (LAX) erilaiset kuljetukset opastetaan matkustajille terminaalien edustalla olevien kyltitysten avulla. LAX Shuttle A, joka yhdistää terminaalit, lähtee valkoisen merkin alta. Vuokra-autokuljetukset lähtevät purppuramerkkien alta, bussit ja pitkän matkan pakettiautot vihreiden merkkien alta, shuttle-kuljetukset oranssien merkkien ja hotellien kuljetukset punaisten merkkien alta. Aikataulutetut linja-autot (vihreä opaste) tarjoavat palvelua lentokentältä Los Angelesin eri osiin ja joihinkin ympäröiviin alueisiin. Saat tarkempia tietoja aikatauluista jo ennakkoon esimerkiksi Los Angelesin lentokentän sivustolta.

Yksi parhaimmista tavoista matkustaa keskustan alueelle on juna, jonka pysäkille Metro Green Line tarjoaa ilmaisen bussikuljetuksen matkustajille. Mikäli haluat käyttää tätä bussikuljetuspalvelua, odota terminaalin edessä sijaitsevien saarekkeiden kohdalla, LAX Shuttle & Airline Connections -merkin alla, ja astu bussiin, joka on merkitty kirjaimella G.

Kuinka kauan Helsinki–Los Angeles lento kestää?

Helsinki-Los Angeles lennot kestävät ilman välilaskuja parhaimmillaan 11 tuntia. Reitillä on useita palveluntarjoajia ja reittien pituudet ja välilaskujen määrät vaihtelevat. Lennot Helsingistä Los Angelesiin saattavat kestää jopa yli vuorokauden. Hinnaltaan välilaskulliset lennot saattavat olla yllättävän suoriin lentoihin edullisia verrattuna, varsinkin kiireisimpinä sesonkeina.

Milloin on paras aika matkustaa Los Angelesiin

Parhaimmaksi ajankohdaksi matkustaa Los Angelesiin suositellaan yleensä syksyä ja kevättä. Lentojen ja majoitusten hinnat ovat tällöin sesonkeja matalammat. Lentoliput Helsingistä Los Angelesiin käyvät kaupaksi erityisti joulukaudella sekä kesällä, heinä- ja elokuussa. Los Angeles on kuitenkin ilmastoltaan upea kohde suomalaiselle ympäri vuoden. Loka-marraskuussa saat vielä nauttia auringonpaisteesta, mutta kesäsesongin turistimäärät ovat kaukana takana. Keskimääräisesti todennäköisimmät sadekuukaudet ovat joulu-, tammi- ja helmikuu, jolloin lämpötilat pysyvät vähintään 20 °C tietämissä koko vuoden.

Tarvitaanko Los Angelesiin passia/viisumia?

Mikäli aiot viettää USA:ssa alle 90 päivää lomaillen, sinun ei tarvitse maahan mennessäsi hankkia viisumia, mutta passi tulisi olla mukana. Riittää, että teet ESTA-hakemuksen verkossa. Kyseinen hakemus suositellaan tehtäväksi viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. ESTA on voimassa aina kaksi vuotta kerrallaan, ellei passisi vanhene ennen tuota määräaikaa. Maahantulobyrokratiaan kuuluu myös lennon aikana jokaiselle matkustajalle (tai perheelle) jaettava maahantulokaavake. Vaihtoehtoisesti kaavake voi olla korvattu automaateilla, jotka löytyvät lentokentältä maahan saapuessasi.


Vinkkejä Los Angelesiin

 • Amerikkalaiseen kulttuuriin kuuluu vahvasti tipin antaminen erilaisissa palvelutilanteissa. Se ei ole niinkään pelkästään hyvästä palvelusta kiittämistä, vaan liittyy suoraan asiakaspalvelijan palkkioon hänen työstään. Tippiä tulisi jättää niin siivoojille, tarjoilijoille, ovimiehille kuin taksikuskillekin. Yleensä tipin osuus on noin 1–-20 % laskun loppusummasta.
 • Ikoninen Hollywood-kyltti kuuluu ehdottomasti valokuvamuistojen joukkoon, kun matkustat Los Angelesissa. Tuohon yksinkertaiseen kylttiin liittyy lukemattomia elokuvamuistoja ja kukapa ei haluaisi omaa selfietään kyltin kanssa! Yksi parhaista paikoista, jossa pääset kuvaaman kyltin mahdollisimman läheltä, on Lake Hollywood Park.
 • Mikäli edullisemman budjetin kohteet kiinnostavat sinua shoppailun jäljiltä, ota päämääräksesi rannat. Los Angelesin rannat ovat tunnettuja kuvauksellisuudestaan ympäri maailman. Santa Monica, Venice Beach ja Malibu ovat kaikki kokemisen arvoisia, mutta älä unohda tutustua myöskään esimerkiksi kaupungin eteläpuolella sijaitseviin Manhattan Beachiin tai Hermosa Beachiin.

(Hinnat tarkistettu 18/04/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Los Angeles:

Lennot Pohjois-Amerikka Yhdysvallat Kalifornia Los Angeles Helsinki lento kohteeseen Los Angeles
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka