Etsi halpoja lentoja Kalifornia alk. 327 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kalifornia

Yhteenveto Kalifornia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

327 €

Halvin meno-paluulennon hinta

543 €

Nopein lentoaika

17t 50m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kalifornia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 327 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kalifornia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 543 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Kalifornia kohteesta Suomi kestää 17t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Franciscon kansainvälinen lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kalifornia mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Kalifornia lentotiedot ja trendit

Tutustu Kalifornia lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Paljon maksaa halvin lento alueelle Kalifornia?

Lentojen hinnat alueelle Kalifornia vaihtelevat kuukauden, lentoyhtiön, varausajankohdan, lähtöpaikan ja monen muun muuttujan mukaan, mutta momondon käyttäjät maksavat yleensä keskimäärin lennosta 371 € henkilöä kohden. Absoluuttinen halvin lento kohteeseen Kalifornia on 88 € per henkilö
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kalifornia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kalifornia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 11t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Kalifornia?

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Kalifornia on torstaina, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen lauantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta sunnuntaina on kallein päivä lentää kohteeseen Kalifornia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kalifornia?

13 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Kalifornia, mutta Finnair, Lufthansa ja Scandinavian Airlines ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 36 % lentoja kohteeseen Kalifornia hakeneista halusi matkustaa Finnair yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Kalifornia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kalifornia
Los Angeles
Los Angeles

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kalifornia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kalifornia

Mikä lentokenttä on paras matkustaessa kaupunkiin Los Angeles?

Suunnitelmissani on vierailla Union Square. Mikä lentokenttä on nopeimman ajomatkan päässä?

Union Square on lähimpänä kenttää San Francisco lentokenttä. Niille, jotka etsivät vaihtoehtoista lentokenttävaihtoehtoa lähellä Union Square, voivat kokeilla lentämistä kentälle San Jose lentokenttä.

Mitkä ovat alueen Kalifornia suositut maamerkit?

Millainen sää on alueella Kalifornia?

Lämpötilat alueella Kalifornia vaihtelevat välillä 14 °C - 23 °C vuodenajasta riippuen. Lämpimin kuukausi kohteessa Kalifornia on heinäkuu ja kohteen Kalifornia kylmin kuukausi on tammikuu. Ne matkustajat, jotka hakevat kuivempia kelejä, kannattaa matkustaa heinäkuu, elokuu tai kesäkuu kuukausien aikana, jolloin sateen mahdollisuus on epätodennäköisempää muihin kausiin verrattuna.

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Kalifornia?

Lento kohteeseen Kalifornia maksaa keskimäärin 835 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Kalifornia niinkin alhaisella hinnalla kuin 691 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 691 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 733 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kalifornia hinnat?

lentoa Kalifornia hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kalifornia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Kalifornia osiossa on 15 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kalifornia?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kalifornia matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kalifornia?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kalifornia matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kalifornia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kalifornia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kalifornia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kalifornia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLos Angeles11t 05m394 €
HelsinkiSan Francisco14t 45m533 €
HelsinkiSanta Ana17t 25m548 €
HelsinkiBurbank23t 06m662 €
HelsinkiOntario18t 54m662 €
HelsinkiSan Jose19t 55m719 €
HelsinkiLong Beach19t 48m762 €
HelsinkiOakland18t 53m835 €
HelsinkiSan Diego42t 24m907 €
HelsinkiMonterey28t 05m910 €
TampereLos Angeles25t 15m1028 €
HelsinkiSanta Rosa35t 58m1226 €
HelsinkiPalm Springs38t 02m1404 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kalifornia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kalifornia?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Kalifornia laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kalifornia momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kalifornia?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kalifornia. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kalifornia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Kalifornia joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kalifornia?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kalifornia, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kalifornia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Kalifornia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kalifornia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.