Etsi halvat lennot Miami

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Miami

Yhteenveto Miami lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

270 €

Halvin meno-paluulennon hinta

388 €

Nopein lentoaika

15t 35m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Miami kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 270 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Miami kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 388 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
Nopein lento kohteeseen Miami kohteesta Suomi kestää 15t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Miami mukaan lukien Delta, KLM ja Scandinavian Airlines.

Miami lentotiedot ja trendit

Tutustu Miami lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Miami?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Miami marraskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Miami reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 604 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Miami?

43 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Miami. Tämän lennon lähtölentokenttä on Atlanta, ja se on 92 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Miami. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Miami omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Miami?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami on keskiviikko hintojen ollessa 543 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 672 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Miami?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 584 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 712 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Miami?

Keskimääräinen Suomi–Miami lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Miami kestää keskimäärin 11t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Miami kestää keskimäärin . Miami on alueen Miami suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Miami?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Miami noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 668 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 656 €.

Halvimmat lennot kaupungin Miami lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Miami lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Miami

HALVIN REITTI Helsinki - Miami

Helsinki (HEL) - Miami (MIA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Miami kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Miami, jolloin hinta on keskimääräinen 668 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MIAMImarraskuu20% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Miami lennot maksavat keskimäärin vain 531 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Miami lentojen keskimääräinen hinta on 788 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu344% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Miami kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Miami

Monikulttuurinen, aina eläväinen rantakaupunki Miami on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Miamiin lennetään Suomesta etenkin vaihtokenttien kautta, mutta kaupunkiin voi myös buukata edulliset suorat lennot lentotarjouksia seuraamalla. Tarjousten seuraaminen ja hintojen vertaaminen kannattaa, jos mielessä on matka Miamiin.

Miami on suosittu kesäkohde, ja lennot ja majoitus ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Sää Miamissa on kuitenkin talvikuukausinakin lämmin, joten mikäli kiikarissa on halvat lennot Miamiin, älä odota kesään asti. Halvimmat lennot tähän merelliseen, aurinkoiseen kaupunkiin myydään esimerkiksi marraskuussa. Säästämisen kannalta paras aika matkustaa Miamiin on esimerkiksi loppuvuosi tai kevät.

Milloin lennot Miamiin kannattaa ostaa? Jos löydät hyvän lentotarjouksen, tartu siihen heti. Muussa tapauksessa hotellit ja lennot kannattaa varata ajoissa, mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa. Pelkät lennot voivat olla hyvinkin halpoja talvisin, ja sopiva majoituskin löytyy varmasti kaupungin laajasta tarjonnasta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Miami on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Miami harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miami Opa Locka lentokenttä (17 km Miami keskustasta), Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä (34 km Miami keskustasta), Fort Lauderdale Executive lentokenttä (47 km Miami keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (102 km Miami keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Miami keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 458 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Miami

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Miami
Scandinavian Airlines
15. maaliskuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
MIA20:50Miami
25. maaliskuuta
MIA16:40Miami
16t 15m
1 välilasku
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
15. maaliskuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
MIA20:50Miami
25. maaliskuuta
MIA16:40Miami
16t 10m
2 välilaskua
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
15. maaliskuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
2 välilaskua
MIA20:50Miami
25. maaliskuuta
MIA16:40Miami
16t 10m
2 välilaskua
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
1. maaliskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
MIA19:50Miami
14. maaliskuuta
MIA16:40Miami
11t 30m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
6. maaliskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
MIA19:50Miami
13. maaliskuuta
MIA16:40Miami
13t 40m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
6. maaliskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
1 välilasku
MIA19:50Miami
14. maaliskuuta
MIA16:40Miami
14t 55m
1 välilasku
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Miami

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Miami, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Scandinavian Airlines ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
23. toukokuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 22m
2 välilaskua
MIA12:02Miami
Useita lentoyhtiöitä
21. helmikuuta
HEL06:25Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
2 välilaskua
MIA14:45Miami
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 45m
2 välilaskua
MIA16:35Miami

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Miami

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Miami kohteesta Suomi ovat Scandinavian Airlines, Finnair, American Airlines ja Air France. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Miami

Turkish Airlines lentää kohteeseen Miami noin 11 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 507 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,0/10 pistettä.

Delta lennot kohteeseen Miami

Delta lentää kohteeseen yleensä Miami 37 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Miami kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson. Delta (arviopisteet: 7,8, 765 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Miami. Paras momondosta löydetty Delta lipun hinta kohteeseen Miami oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (342 € meno-paluu).


Miami ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Miami lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Miamiin saapuvat kansainvälisiltä ja yhdysvaltalaisilta kentiltä MIA-nimelläkin tunnetulle Miami International Airport -lentoasemalle. Tälle kentälle saapuvat myös Finnairin Miamin-lennot. Julkiset liikenneyhteydet kentältä Miamin kaupunkiin ovat erinomaiset niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Jos kuljet mieluiten taksilla, varaudu maksamaan kyydistä esimerkiksi South Beachin alueelle noin 32 euroa ja keskustaan (Downtown) noin 23 euroa.


Miami: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Miami
Helsinki - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta530 €
Oulu - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika18t 45m
Halvin hinta866 €
New York - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika3t 19m
Halvin hinta500 €
Tukholma - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika10t 35m
Halvin hinta359 €
Turku - Miami reitin lennot
Nopein lentoaika31t 00m
Halvin hinta821 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Miami

Miamin rantabulevardeilla kelpaa kävellä, juosta, pyöräillä tai vaikkapa rullaluistella suurkaupungin ainutlaatuisia maisemia ihaillen. Kaupungin ja lähialueiden julkista liikennettä hallinnoi Miami-Dade Transit (MDT). Kaupungin tärkeimpiä keskusasemia julkiselle liikenteelle ovat keskustan Goverment Center ja Grapeland Heightsin Miami Central Station -asema, joka sijaitsee melko lähellä kaupungin suurinta lentokenttää, MIA:ta.

Miamin tärkeimpiä joukkoliikennevälineitä ovat kaupungin metrojärjestelmä (nimeltään Metrorail), Downtownin alueella liikkuva Metromover-kaupunkijuna sekä Metrobus-nimellä tunnettu bussiverkosto. Kaupungin metrojärjestelmässä on kaksi linjaa, vihreä ja oranssi, ja kaikkiaan 23 asemaa. Metromover-kaupunkijunaverkosto kattaa Miamin ydinkeskustan (Downtown) sekä Brickell-alueen välisen liikenteen, ja asemia verkostossa on kaikkiaan 22. Metrobus-kaupunkibussit puolestaan operoivat jopa yli 90 eri reittiä kaupungissa. Metrobus-linja-auton ja metron kertalippu maksaa noin 2,30 dollaria, kun taas Metromover-kaupunkijunajärjestelmä on ilmainen kaikille käyttäjille.


Kohteen Miami viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Aloita matkan suunnittelu - Miami


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Miami

Halvat lennot Miamiin saa helpoiten lentotarjouksia seuraamalla ja lentämällä lomasesonkien ulkopuolella.

Legendaarinen Miami Beach -ranta, alueen veneretket sekä valtavat ostoskeskukset ovat Miamin vetonauloja.

Ranta-asu, aurinkosuoja ja kävelykengät. Jätä laukkuun tilaa ostoksille!

Miami on suurkaupunki, jonka kaikille alueille ei kannata mennä. Yleisesti ottaen kaupungissa on kuitenkin turvallista matkailla. Matkavakuutus on suositeltavaa ottaa.

Vaikka monet suosivat pullovettä, hanavettäkin voi juoda.

Juomarahan antaminen kuuluu tapakulttuuriin Yhdysvalloissa.

Miami on pääosin Helsinkiä hieman kalliimpi, esimerkiksi ravintolat ovat Suomen hintatasoa kalliimpia.

Miamin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 kilometriä.

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Miamissa.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Miami momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Miami.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Miami, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Miami lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.