Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Miami

Halvat lennot Miami alk. 634 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Miami, jonka lähtöpäivä on 6.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Miami lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Miami lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

245 €

Halvin meno-paluulennon hinta

634 €

Nopein lentoaika

19t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Miami kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 245 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Miami kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 634 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
Nopein lento kohteeseen Miami kohteesta Suomi kestää 19t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Miami).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Miami mukaan lukien United Airlines, Air France ja Delta.

Miami lentotiedot ja trendit

Tutustu Miami lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Miami?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Miami tammikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Miami reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 649 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Miami?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Miami?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami on keskiviikko hintojen ollessa 706 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 818 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Miami?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 627 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 807 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Miami?

Keskimääräinen Suomi–Miami lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Miami kestää keskimäärin 17t 54m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Miami kestää keskimäärin . Miami on alueen Miami suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Miami?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Miami noin 28 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 779 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 615 €.

Halvimmat lennot kaupungin Miami lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Miami lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Miami

HALVIN REITTI Helsinki - Miami

Helsinki (HEL) - Miami (MIA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Miami kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Miami, jolloin hinta on keskimääräinen 779 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MIAMItammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Miami lennot maksavat keskimäärin vain 640 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Miami lentojen keskimääräinen hinta on 984 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu662% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Miami kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Miami

Monikulttuurinen, aina eläväinen rantakaupunki Miami on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Miamiin lennetään Suomesta etenkin vaihtokenttien kautta, mutta kaupunkiin voi myös buukata edulliset suorat lennot lentotarjouksia seuraamalla. Tarjousten seuraaminen ja hintojen vertaaminen kannattaa, jos mielessä on matka Miamiin.

Miami on suosittu kesäkohde, ja lennot ja majoitus ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Sää Miamissa on kuitenkin talvikuukausinakin lämmin, joten mikäli kiikarissa on halvat lennot Miamiin, älä odota kesään asti. Halvimmat lennot tähän merelliseen, aurinkoiseen kaupunkiin myydään esimerkiksi marraskuussa. Säästämisen kannalta paras aika matkustaa Miamiin on esimerkiksi loppuvuosi tai kevät.

Milloin lennot Miamiin kannattaa ostaa? Jos löydät hyvän lentotarjouksen, tartu siihen heti. Muussa tapauksessa hotellit ja lennot kannattaa varata ajoissa, mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa. Pelkät lennot voivat olla hyvinkin halpoja talvisin, ja sopiva majoituskin löytyy varmasti kaupungin laajasta tarjonnasta.

Löytyykö kaupungin Miami lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Miami on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Miami harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä (34 km Miami keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (102 km Miami keskustasta).

Voiko kaupunkiin Miami lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Miami keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Fort Lauderdale – Hollywoodin lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 210 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Miami lentokenttä hinnat?

lentoa Miami lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Miami lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 20 toimijaa on valittavissa lentoa Miami lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Miami lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Miami lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Miami lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Miami lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Miami lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Miami

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Miami
Turkish Airlines
6. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
1 välilasku
MIA19:50Miami
22. toukokuuta
MIA10:45Miami
17t 50m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
1 välilasku
MIA19:50Miami
22. toukokuuta
MIA10:45Miami
24t 50m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. toukokuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
1 välilasku
MIA19:50Miami
22. toukokuuta
MIA10:45Miami
17t 50m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
13. syyskuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
MIA07:10Miami
29. syyskuuta
MIA10:45Miami
17t 50m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
13. syyskuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 20m
1 välilasku
MIA19:50Miami
29. syyskuuta
MIA10:45Miami
24t 50m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
5. toukokuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 15m
1 välilasku
MIA19:55Miami
21. toukokuuta
MIA22:05Miami
18t 15m
1 välilasku
HEL23:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Miami

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Miami, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 00m
2 välilaskua
MIA19:40Miami
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 00m
2 välilaskua
MIA19:40Miami
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
MIA19:40Miami

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Miami

Miamin rantabulevardeilla kelpaa kävellä, juosta, pyöräillä tai vaikkapa rullaluistella suurkaupungin ainutlaatuisia maisemia ihaillen. Kaupungin ja lähialueiden julkista liikennettä hallinnoi Miami-Dade Transit (MDT). Kaupungin tärkeimpiä keskusasemia julkiselle liikenteelle ovat keskustan Goverment Center ja Grapeland Heightsin Miami Central Station -asema, joka sijaitsee melko lähellä kaupungin suurinta lentokenttää, MIA:ta.

Miamin tärkeimpiä joukkoliikennevälineitä ovat kaupungin metrojärjestelmä (nimeltään Metrorail), Downtownin alueella liikkuva Metromover-kaupunkijuna sekä Metrobus-nimellä tunnettu bussiverkosto. Kaupungin metrojärjestelmässä on kaksi linjaa, vihreä ja oranssi, ja kaikkiaan 23 asemaa. Metromover-kaupunkijunaverkosto kattaa Miamin ydinkeskustan (Downtown) sekä Brickell-alueen välisen liikenteen, ja asemia verkostossa on kaikkiaan 22. Metrobus-kaupunkibussit puolestaan operoivat jopa yli 90 eri reittiä kaupungissa. Metrobus-linja-auton ja metron kertalippu maksaa noin 2,30 dollaria, kun taas Metromover-kaupunkijunajärjestelmä on ilmainen kaikille käyttäjille.


Kohteen Miami viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Miami

Miten löydän halvimmat lennot Miamiin?

Halvat lennot Miamiin saa helpoiten lentotarjouksia seuraamalla ja lentämällä lomasesonkien ulkopuolella.

Kiinnostavatko Miamin nähtävyydet?

Legendaarinen Miami Beach -ranta, alueen veneretket sekä valtavat ostoskeskukset ovat Miamin vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Miamiin?

Ranta-asu, aurinkosuoja ja kävelykengät. Jätä laukkuun tilaa ostoksille!

Onko Miamissa turvallista?

Miami on suurkaupunki, jonka kaikille alueille ei kannata mennä. Yleisesti ottaen kaupungissa on kuitenkin turvallista matkailla. Matkavakuutus on suositeltavaa ottaa.

Voiko Miamissa juoda kraanavettä?

Vaikka monet suosivat pullovettä, hanavettäkin voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Miamissa?

Juomarahan antaminen kuuluu tapakulttuuriin Yhdysvalloissa.

Millainen on Miamin hintataso?

Miami on pääosin Helsinkiä hieman kalliimpi, esimerkiksi ravintolat ovat Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Miamin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Miami?

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Miamissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Miamissa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Miami?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Miami joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Miami momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Miami?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Miami.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Miami juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Miami, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Miami lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Miami

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Miami

Suositut lennot Miami
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 16/4
Tue 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.