Halvat lennot Miami

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 31/1
ma 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Miami lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Miami lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Miami

HALVIN REITTI Helsinki - Miami

Helsinki (HEL) - Fort Lauderdale (FLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Miami kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Fort Lauderdale, jolloin hinta on keskimääräinen 609 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MIAMIsyyskuu25% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Miami lennot maksavat keskimäärin vain 460 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu37% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Miami lentojen keskimääräinen hinta on 842 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MIAMI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu516% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Miami kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Miami?

Monikulttuurinen, aina eläväinen rantakaupunki Miami on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Miamiin lennetään Suomesta etenkin vaihtokenttien kautta, mutta kaupunkiin voi myös buukata edulliset suorat lennot lentotarjouksia seuraamalla. Tarjousten seuraaminen ja hintojen vertaaminen kannattaa, jos mielessä on matka Miamiin.

Miami on suosittu kesäkohde, ja lennot ja majoitus ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Sää Miamissa on kuitenkin talvikuukausinakin lämmin, joten mikäli kiikarissa on halvat lennot Miamiin, älä odota kesään asti. Halvimmat lennot tähän merelliseen, aurinkoiseen kaupunkiin myydään esimerkiksi marraskuussa. Säästämisen kannalta paras aika matkustaa Miamiin on esimerkiksi loppuvuosi tai kevät.

Milloin lennot Miamiin kannattaa ostaa? Jos löydät hyvän lentotarjouksen, tartu siihen heti. Muussa tapauksessa hotellit ja lennot kannattaa varata ajoissa, mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa. Pelkät lennot voivat olla hyvinkin halpoja talvisin, ja sopiva majoituskin löytyy varmasti kaupungin laajasta tarjonnasta.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Miami?

  83 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Miami. Tämän lennon lähtölentokenttä on New York, ja se on 89 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Miami. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Miami omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Miami?

  Jos et pysty lentämään kohteeseen Miami syyskuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Miami reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 559 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Miami?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Miami noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 616 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 404 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Miami?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami on tiistai hintojen ollessa 582 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 634 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Miami?

  Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Miami. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 439 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 626 €.

 • Löytyykö kaupungin Miami lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Miami on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Miami harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Fort Lauderdale lentokenttä (34 km kaupungin Miami keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (102 km kaupungin Miami keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Miami lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Miami keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Fort Lauderdale lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 488 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Miami

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Miami
Useita lentoyhtiöitä
14. helmikuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
MIA22:55Miami
1. maaliskuuta
MIA17:45Miami
19t 20m
2 välilaskua
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. helmikuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
MIA22:55Miami
1. maaliskuuta
MIA17:45Miami
19t 20m
2 välilaskua
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. helmikuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
MIA20:55Miami
1. maaliskuuta
MIA16:30Miami
18t 40m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
MIA21:10Miami
17. maaliskuuta
MIA18:45Miami
20t 20m
2 välilaskua
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. helmikuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
MIA20:55Miami
2. maaliskuuta
MIA15:40Miami
12t 30m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
MIA20:55Miami
9. maaliskuuta
MIA16:30Miami
18t 20m
2 välilaskua
HEL10:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Miami

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Miami, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
14. helmikuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
2 välilaskua
MIA21:10Miami
Useita lentoyhtiöitä
14. helmikuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 39m
3 välilaskua
MIA12:09Miami
Turkish Airlines
19. toukokuuta
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
1 välilasku
MIA22:00Miami

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Miami
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Miami?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Miami kohteesta Suomi ovat Finnair, American Airlines, British Airways ja SAS. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Miami ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Miami lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Miamiin saapuvat kansainvälisiltä ja yhdysvaltalaisilta kentiltä MIA-nimelläkin tunnetulle Miami International Airport -lentoasemalle. Tälle kentälle saapuvat myös Finnairin Miamin-lennot. Julkiset liikenneyhteydet kentältä Miamin kaupunkiin ovat erinomaiset niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Jos kuljet mieluiten taksilla, varaudu maksamaan kyydistä esimerkiksi South Beachin alueelle noin 32 euroa ja keskustaan (Downtown) noin 23 euroa.


Miami: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Miami
Helsinki - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 10m
Halvin hinta451 €
Oulu - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 40m
Halvin hinta830 €
New York - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 02m
Halvin hinta588 €
Turku - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika34t 40m
Halvin hinta690 €
Tukholma - Miami reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 39m
Halvin hinta532 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Miami

Miamin rantabulevardeilla kelpaa kävellä, juosta, pyöräillä tai vaikkapa rullaluistella suurkaupungin ainutlaatuisia maisemia ihaillen. Kaupungin ja lähialueiden julkista liikennettä hallinnoi Miami-Dade Transit (MDT). Kaupungin tärkeimpiä keskusasemia julkiselle liikenteelle ovat keskustan Goverment Center ja Grapeland Heightsin Miami Central Station -asema, joka sijaitsee melko lähellä kaupungin suurinta lentokenttää, MIA:ta.

Miamin tärkeimpiä joukkoliikennevälineitä ovat kaupungin metrojärjestelmä (nimeltään Metrorail), Downtownin alueella liikkuva Metromover-kaupunkijuna sekä Metrobus-nimellä tunnettu bussiverkosto. Kaupungin metrojärjestelmässä on kaksi linjaa, vihreä ja oranssi, ja kaikkiaan 23 asemaa. Metromover-kaupunkijunaverkosto kattaa Miamin ydinkeskustan (Downtown) sekä Brickell-alueen välisen liikenteen, ja asemia verkostossa on kaikkiaan 22. Metrobus-kaupunkibussit puolestaan operoivat jopa yli 90 eri reittiä kaupungissa. Metrobus-linja-auton ja metron kertalippu maksaa noin 2,30 dollaria, kun taas Metromover-kaupunkijunajärjestelmä on ilmainen kaikille käyttäjille.


Kohteen Miami viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Aloita matkan suunnittelu - Miami


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Miami

Miten löydän halvimmat lennot Miamiin?

Halvat lennot Miamiin saa helpoiten lentotarjouksia seuraamalla ja lentämällä lomasesonkien ulkopuolella.

Kiinnostavatko Miamin nähtävyydet?

Legendaarinen Miami Beach -ranta, alueen veneretket sekä valtavat ostoskeskukset ovat Miamin vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Miamiin?

Ranta-asu, aurinkosuoja ja kävelykengät. Jätä laukkuun tilaa ostoksille!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Miamissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa tiloissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko Miamissa turvallista?

Miami on suurkaupunki, jonka kaikille alueille ei kannata mennä. Yleisesti ottaen kaupungissa on kuitenkin turvallista matkailla. Matkavakuutus on suositeltavaa ottaa.

Voiko Miamissa juoda kraanavettä?

Vaikka monet suosivat pullovettä, hanavettäkin voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Miamissa?

Juomarahan antaminen kuuluu tapakulttuuriin Yhdysvalloissa.

Millainen on Miamin hintataso?

Miami on pääosin Helsinkiä hieman kalliimpi, esimerkiksi ravintolat ovat Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Miamin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Miami?

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Miamissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Miamissa.