Halvat lennot Miami

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Miami (MIA)
pe 23.10.
pe 30.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Miami lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Miami lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Miamiin?

Monikulttuurinen, aina eläväinen rantakaupunki Miami on suosittu kohde kaikkina vuodenaikoina. Halvat lennot Miamiin lennetään Suomesta etenkin vaihtokenttien kautta, mutta kaupunkiin voi myös buukata edulliset suorat lennot lentotarjouksia seuraamalla. Tarjousten seuraaminen ja hintojen vertaaminen kannattaa, jos mielessä on matka Miamiin.

Miami on suosittu kesäkohde, ja lennot ja majoitus ovatkin kalleimmillaan esimerkiksi heinäkuussa. Sää Miamissa on kuitenkin talvikuukausinakin lämmin, joten mikäli kiikarissa on halvat lennot Miamiin, älä odota kesään asti. Halvimmat lennot tähän merelliseen, aurinkoiseen kaupunkiin myydään esimerkiksi marraskuussa. Säästämisen kannalta paras aika matkustaa Miamiin on esimerkiksi loppuvuosi tai kevät.

Milloin lennot Miamiin kannattaa ostaa? Jos löydät hyvän lentotarjouksen, tartu siihen heti. Muussa tapauksessa hotellit ja lennot kannattaa varata ajoissa, mieluiten noin pari kuukautta ennen matkaa. Pelkät lennot voivat olla hyvinkin halpoja talvisin, ja sopiva majoituskin löytyy varmasti kaupungin laajasta tarjonnasta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Miami?

29 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Miami. Tämän lennon lähtölentokenttä on Atlanta, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Miami. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Miami omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Miami?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Miami kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 439 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa syyskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Miami kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Miami ovat vielä keskimäärin 526 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin syyskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Miami?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Miami noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 591 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Miami milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 358 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Miami?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Miami on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 554 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 602 € lentohinnan reitille Suomi - Miami.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Miami?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Miami ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Miami iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 436 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 586 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Miami lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Miami on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Miami harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Fort Lauderdale lentokenttä (34 km kaupungin Miami keskustasta) tai Palm Beach Intl lentokenttä (102 km kaupungin Miami keskustasta).

Voiko kaupunkiin Miami lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Miami keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Fort Lauderdale lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 311 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Miami

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Miami
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
26. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 45m
2 välilaskua
MIA
Miami
11. maaliskuuta
MIA
Miami
24t 30m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
26. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 02m
2 välilaskua
MIA
Miami
8. tammikuuta
MIA
Miami
17t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
26. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
MIA
Miami
11. maaliskuuta
MIA
Miami
21t 52m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
27. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
MIA
Miami
7. joulukuuta
MIA
Miami
21t 02m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. helmikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 25m
3 välilaskua
MIA
Miami
1. maaliskuuta
MIA
Miami
20t 50m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
13. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 38m
2 välilaskua
MIA
Miami
8. tammikuuta
MIA
Miami
17t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Miami

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Miami, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air Canada ja Lufthansa
Halvin
Sopivin
Nopein
Air Canada
17. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 02m
2 välilaskua
MIA
Miami
Lufthansa
4. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 14m
2 välilaskua
MIA
Miami
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 39m
3 välilaskua
MIA
Miami

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Miamiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Miami

Miamin ja Helsingin välille ei ole aina tarjolla suoria lentoja, mutta halvat lennot Miamiin ovat silti matkustajien ulottuvilla kätevien vaihtoyhteyksien kautta. Kotimainen Finnair lentää suoria lentoja Miamiin osan vuodesta, ja jos saat napattua suorat lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin, lentoaika Helsinki-Vantaalta Miamiin on noin 10 tuntia. Jos kaupunkiin lentää yhden vaihtokentän kautta, venyy matkustusaika yleensä ainakin 11–12 tuntiin. Lentoliput Miamiin voi saada edulliseen hintaan sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin SAS, airberlin, KLM, Air France, Lufthansa ja British Airways. Oneworld-allianssin yhteistyökumppaneiden avulla myös Finnairin lennot voi yhdistää Miamin suuntaaviin jatkolentoihin. Suomesta Miamiin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Koska kysymyksessä on mannertenvälinen lento, useimpien lentoyhtiöiden tarjontaan kuuluu matkan aikana lämmin ateria ja ilmaisia juomia. Tarkista kuitenkin lipputyyppiisi kuuluvat tarjoilut ja matkatavarat lentovarauksen yhteydessä.


Miten pääsen lentokentältä Miamin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Miami lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Miamiin saapuvat kansainvälisiltä ja yhdysvaltalaisilta kentiltä MIA-nimelläkin tunnetulle Miami International Airport -lentoasemalle. Tälle kentälle saapuvat myös Finnairin Miamin-lennot. Julkiset liikenneyhteydet kentältä Miamin kaupunkiin ovat erinomaiset niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Jos kuljet mieluiten taksilla, varaudu maksamaan kyydistä esimerkiksi South Beachin alueelle noin 32 euroa ja keskustaan (Downtown) noin 23 euroa. [Tarkistettu 6.7.2017]


Suositut lentoreitit Miami

Etsityimmät lennot Miami sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
New York - Miami lennot
Lyhyin lentoaika
3t 12m
Halvin hinta
98 €

Liikkuminen Miamissa?

Miamin rantabulevardeilla kelpaa kävellä, juosta, pyöräillä tai vaikkapa rullaluistella suurkaupungin ainutlaatuisia maisemia ihaillen. Kaupungin ja lähialueiden julkista liikennettä hallinnoi Miami-Dade Transit (MDT). Kaupungin tärkeimpiä keskusasemia julkiselle liikenteelle ovat keskustan Goverment Center ja Grapeland Heightsin Miami Central Station -asema, joka sijaitsee melko lähellä kaupungin suurinta lentokenttää, MIA:ta.

Miamin tärkeimpiä joukkoliikennevälineitä ovat kaupungin metrojärjestelmä (nimeltään Metrorail), Downtownin alueella liikkuva Metromover-kaupunkijuna sekä Metrobus-nimellä tunnettu bussiverkosto. Kaupungin metrojärjestelmässä on kaksi linjaa, vihreä ja oranssi, ja kaikkiaan 23 asemaa. Metromover-kaupunkijunaverkosto kattaa Miamin ydinkeskustan (Downtown) sekä Brickell-alueen välisen liikenteen, ja asemia verkostossa on kaikkiaan 22. Metrobus-kaupunkibussit puolestaan operoivat jopa yli 90 eri reittiä kaupungissa. Metrobus-linja-auton ja metron kertalippu maksaa noin 2,30 dollaria, kun taas Metromover-kaupunkijunajärjestelmä on ilmainen kaikille käyttäjille. [Tarkistettu 7.6.2017]


Tarvitaanko Miamiin passi tai viisumi?

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Lentolippu varattuna kohteeseen Miami? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Miamiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Miamiin?

Halvat lennot Miamiin saa helpoiten lentotarjouksia seuraamalla ja lentämällä lomasesonkien ulkopuolella.

Kiinnostavatko Miamin nähtävyydet?

Legendaarinen Miami Beach -ranta, alueen veneretket sekä valtavat ostoskeskukset ovat Miamin vetonauloja.

Mitä mukaan matkalle Miamiin?

Ranta-asu, aurinkosuoja ja kävelykengät. Jätä laukkuun tilaa ostoksille!

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Miamissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa tiloissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko Miamissa turvallista?

Miami on suurkaupunki, jonka kaikille alueille ei kannata mennä. Yleisesti ottaen kaupungissa on kuitenkin turvallista matkailla. Matkavakuutus on suositeltavaa ottaa.

Voiko Miamissa juoda kraanavettä?

Vaikka monet suosivat pullovettä, hanavettäkin voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Miamissa?

Juomarahan antaminen kuuluu tapakulttuuriin Yhdysvalloissa.

Millainen on Miamin hintataso?

Miami on pääosin Helsinkiä hieman kalliimpi, esimerkiksi ravintolat ovat Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Miamin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Miami?

Välimatka on suorinta reittiä noin 8300 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Miamissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Miamissa.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka