Etsi halvat lennot Philadelphia

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Philadelphia lentotiedot ja trendit

Tutustu Philadelphia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Philadelphia?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Philadelphia. Lennot maksavat noin 659 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Philadelphia tammikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Philadelphia reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 684 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Philadelphia?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Philadelphia kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 848 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Philadelphia keskiviikko aikana on 1172 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Philadelphia?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Philadelphia on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Philadelphia aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 922 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1133 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Philadelphia?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 26 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Philadelphia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 918 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Philadelphia milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 600 €.

Halvimmat lennot kaupungin Philadelphia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Philadelphia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Philadelphia

HALVIN REITTI Helsinki - Philadelphia

Helsinki (HEL) - Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (EWR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Philadelphia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Newarkin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 593 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PHILADELPHIAtammikuu29% halvempitammikuu aikana Helsinki - Philadelphia lennot maksavat keskimäärin vain 659 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PHILADELPHIA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu56% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Philadelphia lentojen keskimääräinen hinta on 1434 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PHILADELPHIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu760% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Philadelphia kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Philadelphia

Miten kauan kestää lentää Philadelphiaan?

Philadelphia on Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa sijaitseva kaupunki, joka kuuluu Philadelphian piirikuntaan. Se on kulttuurillisesti, poliittisesti ja taloudellisesti yksi merkittävimpiä kaupunkeja Yhdysvalloissa. Ilmastoltaan talvella suhteellisen leuto ja kesällä mukavan lämmin Philadelphia, lempinimeltään Philly, on viihtyisä kaupunki myös pidempään oleskeluun. Nopeimmin Philadelphiaan lentää noin 13 tunnissa Helsingistä. Kahdella välilaskulla matkan tekoon voi mennä reilu pari vuorokautta. Vaihtoajat ja vaihtoehdot kannattaa käydä hyvin läpi matkaa suunnitellessa. Välilaskut ovat yleensä Amerikan kaupungeissa, mutta myös Lontoon kautta lentoja on saatavilla. Lontoosta kone suuntaa kohti CLT:tä, eli Charlotte/Douglasin kansainvälistä lentoasemaa Pohjois-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Sieltä lentääkin jo alle kahdessa tunnissa Philadelphiaan.

Mistä voit lentää suoraan Philadelphiaan?

Suoria lentoja Suomesta ei valitettavasti ole saatavilla, mutta nopeimmin matka taittuu yhdellä välilaskulla. Lentoyhtiöitä on tarjolla monia riippuen siitä, mitä kautta lentää.

Löytyykö kaupungin Philadelphia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Trenton-Mercer lentokenttä, Greater Wilmington lentokenttä, Atlantic City lentokenttä, Allentown-Bethlehem lentokenttä tai Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Philadelphia.

Voiko kaupunkiin Philadelphia lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Philadelphia keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 774 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Philadelphia viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Philadelphiaan?

Philadelphiaan, ja ylipäätään Yhdysvaltoihin, et tarvitse viisumia, mikäli viivyt alle 90 päivää. Sinun tulee kuitenkin hakea sähköinen matkustuslupa (ESTA) ja passin tulee olla kunnossa sekä voimassa vähintään puoli vuotta matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Philadelphia

Mitä voit nähdä ja tehdä Philadelphiassa?

Philadelphia on helposti lähestyttävä kulttuurimatkaajan unelma. Kaupungissa yhdistyvät historia, taide ja ruokaelämykset. Kaupungista löytyy jokaiselle jotakin. Philadelphiassa sijaitsee muun muassa Yhdysvaltojen vanhimpiin kuuluva taidemuseo, Philadelphia Museum Of Art. Please Touch Museum on pienille lapsille suunnattu museoelämys ja sieltä löytyy nappuloille terveellistä välipalaa hauskanpidon ohessa. Lapsien ja eläinrakkaiden kannattaa käväistä myös Philadelphia Zoo- eläintarhassa. Se on ensimmäinen eläintarha koko Yhdysvalloissa. 1874 avattu eläintarha on suuri ja siellä on noin reilusti yli tuhat eläintä. Philadelphian kaupungista löytyy eniten veistoksia kuin mistään muusta Yhdysvaltojen kaupungista. Monille tuttu Rocky-patsas ja Rocky-elokuvasta tutut portaat löytyvät Philadelphia Museum of Art- museon alueelta. Kannattaa siis poseerata kuvissa ja koetella juoksukuntoaan portaissa Rocky-tunnarin tahtiin! Muita mainittavia veistoksia edustaa LOVE-veistos, joka löytyy nimensä mukaisesti Love Parkista. Benjamin Franklin Parkway ja sen ympäristö kannattaa tutkia läpi. Sieltä löytyy paljon näkemisen arvoisia kohteita. Esimerkkinä on Fairmountin puisto, joka on Yhdysvaltojen suurin kaupunkialueella sijaitseva maisemoitu puisto. Katutaiteilijat ovat tehneet uskomattoman upeita taideteoksia kaupungin rakennusten seinille. Taidetta löytyy ympäri kaupunkia. Jos haluat nähdä kaupunginosista vanhimman, suuntaa Southwarkiin. Teemamuseoista kiinnostuneille löytyy tutkittavaa Independence Visitor Centeristä, National Constitution Centeristä sekä Liberty Bell Centeristä. The Liberty Bell on myös suosittu kuvauskohde ja on auki ympäri vuoden ilman maksua. Independence Hall on tärkeä monumentti ja Yhdysvaltojen synnyinsija. Voit ostaa lipun opastetulle kierrokselle, mutta muista tarkistaa esittelyajat ja muut säännöt ennen vierailua. Herkuttelijakaan ei taatusti pety maistaessaan Philadephian ruokatarjontaa. Kaupungin ikoninen nimikkoruoka, Philly Cheese Steak tai Philadelphia Cheese Steak saa taatusti lihansyöjän veden kielelle. Kaupungista löytyy myös oma Chinatown, jossa nauttia Aasian mauista. Kaduilla on paljon muuta mielenkiintoista kansainvälistä ruokaa, esimerkiksi Thai Curry- tacoja. Paikallisia leivottuja herkkuja ja kahvia kannattaa käydä maistelemassa Reading Terminal Marketilla, joka sijaitsee 1891 avatussa monumentaalisessa Reading Terminal -rautatieaserakennuksessa. Tutustu myös kaupungin Food Tour- ruokakierroksiin, joihin sisältyy maisteluja eri ruokapaikoissa. Yksi maan vanhimmista ulkoilmamarketeista, Italian Market, on alle kahden kilometrin päässä keskustasta. Sieltä löydät kaikenlaista myytävää gourmet-ruoasta kukkiin, kirjoihin ja urheilutarvikkeisiin. Urheilufaneille on tarjolla esimerkiksi baseball-otteluita Citizens Bank Parkissa. Philadelphia on monien joukkueiden ja urheilutapahtumien synnyinsija, joten kannattaa tarkistaa, mitä matseja ja tapahtumia kaupungista löytyy. Kaupunkia voi tutkia monilla tavoin. Järjestettyjä opaskierroksia löytyy busseilla, kävellen ja jopa Segway-sähköpotkulaudalla. Kierroksissa on valinnanvaraa: voit hypätä mukaan kummituskierrokselle, risteilylle, aikuisten iltakierrokselle tai hevosajelulle, joten tekemistä kaupungissa riittää.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Philadelphia?

Lentojen löytäminen kohteeseen Philadelphia on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Philadelphia.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Philadelphia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Philadelphia joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Philadelphia?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Philadelphia.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Philadelphia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Philadelphia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Philadelphia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.