Etsi halpoja lentoja District of Columbia alk. 418 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista District of Columbia

Yhteenveto District of Columbia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

418 €

Halvin meno-paluulennon hinta

424 €

Nopein lentoaika

12t 37m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen District of Columbia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 418 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen District of Columbia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 424 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Dulles Intl).
Nopein lento kohteeseen District of Columbia kohteesta Suomi kestää 12t 37m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Washington Reagan-National).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen District of Columbia mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja Delta.

District of Columbia lentotiedot ja trendit

Tutustu District of Columbia lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen District of Columbia?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen District of Columbia riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Washington Dulles Intl (suosituin lentokenttä alueella District of Columbia) niin lentoaika on keskimäärin 11t 20m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Washington Dulles Intl, keskimääräinen lentoaika on .

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen District of Columbia?

Lentäminen kohteeseen District of Columbia keskiviikkona tai maanantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen District of Columbia on sunnuntaina.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle District of Columbia?

Icelandair on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen District of Columbia, ja 47 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan District of Columbia alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat Lufthansa ja KLM. Kohteeseen District of Columbia lentää yhteensä District of Columbia eri lentoyhtiötä.

Halvimmat lennot District of Columbia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-District of Columbia
Washington
Washington

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen District of Columbia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen District of Columbia

Paljon maksaa halvin lento alueelle District of Columbia?

Lentojen hinnat alueelle District of Columbia vaihtelevat kuukauden, lentoyhtiön, varausajankohdan, lähtöpaikan ja monen muun muuttujan mukaan, mutta momondon käyttäjät maksavat yleensä keskimäärin lennosta 505 € henkilöä kohden. Absoluuttinen halvin lento kohteeseen District of Columbia on 380 € per henkilö

Mikä lentokenttä on paras matkustaessa kaupunkiin Washington?

Millainen sää on alueella District of Columbia?

Alueen District of Columbia lämpötilat vaihtelevat tyypillisesti välillä 2 °C(tammikuu) ja 27 °C(heinäkuu). Niiden matkustajien, jotka haluavat välttää sadetta ja/tai lunta vieraillesaan District of Columbia, tulisi suunnitella matkansa helmikuu, tammikuu tai elokuu ajalle, koska näinä kuukausina sateiset säät ovat harvinaisempia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa District of Columbia hinnat?

lentoa District of Columbia hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa District of Columbia?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa District of Columbia osiossa on 6 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen District of Columbia?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet District of Columbia matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen District of Columbia?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat District of Columbia matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena District of Columbia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä alueen District of Columbia suositut nähtävyydet.

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin District of Columbia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin District of Columbia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot District of Columbia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen District of Columbia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiWashington11t 20m424 €

District of Columbia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen District of Columbia
Helsinki - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika11t 20m
Halvin hinta424 €
Tukholma - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika14t 05m
Halvin hinta638 €
Kööpenhamina - Washington reitin lennot
Nopein lentoaika18t 20m
Halvin hinta385 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen District of Columbia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen District of Columbia?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen District of Columbia laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen District of Columbia momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Aloita matkan suunnittelu - District of Columbia


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen District of Columbia?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen District of Columbia.

Voinko löytää lentoja kohteeseen District of Columbia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen District of Columbia momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen District of Columbia?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen District of Columbia. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen District of Columbia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen District of Columbia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata District of Columbia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen District of Columbia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.