Halvat lennot Seattle

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Seattle (SEA)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Seattle lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Seattle lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Seattle

HALVIN REITTI Helsinki - Seattle

Helsinki (HEL) - Seattle (SEA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Seattle kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 768 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEATTLEhelmikuu17% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Seattle lennot maksavat keskimäärin vain 638 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEATTLE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Seattle lentojen keskimääräinen hinta on 944 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEATTLE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu250% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Seattle kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Seattleen?

Jos kaupunkimatkailu on mieleesi, Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva Seattle on kohteesi! Suurkaupunki tunnetaan sateistaan, mutta harmaita päiviä kompensoi runsas tarjonta esimerkiksi kulttuurin saralla. Kaupungissa voi shoppailla ja syödä hyvin sekä tietenkin kuunnella live-musiikkia – tunnetaanhan Seattle rockkulttuurin kehtona. Lisäksi lentoja on tarjolla Seattleen runsaasti.

Seattlessa on neljä selvästi erottuvaa vuodenaikaa. Talvisin lämpötilat voivat pudota lähelle nollaa ja myös lumisateet ovat joulu-helmikuussa mahdollisia. Yleisimmin kaupungissa kuitenkin sataa vettä. Sateet ovat yleisiä lähes vuoden ympäri kesäkuukausia lukuun ottamatta. Kesäisin keskilämpötilat kipuavat noin 20 asteen tuntumaan, ja Seattlessa matkailevia hellii auringonpaiste. Lentoliput voi valita mille vuodenajalle tahansa. Nähtävää kaupungissa riittää takuuvarmasti.

Mikäli suunnitelmissasi on napata halvat lennot Seattleen, oikea aika matkustaa kaupunkiin on keväällä helmikuusta huhtikuuhun tai syystalvella syyskuusta marraskuuhun. Niin keväisin kuin syksyisinkin säät ovat kohtuullisen hyvät ja, mikä tärkeintä, hotellin ja lennon voi saada halvalla. Kesälomamatkailijoiden kannattaa varata lentonsa ja majoituksensa ajoissa, sillä kesäisin hinnat nousevat vilkkaan sesongin takia. Selkeästi kallein matkustuskuukausi Seattleen on kuitenkin joulukuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Seattle?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Seattle on 63 € per henkilö kaupungista San Francisco, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Seattle. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Seattle omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Seattle?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Seattle kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 638 €. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Seattle, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 660 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Seattle?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 54 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Seattle. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 768 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 620 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Seattle?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Seattle kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 724 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Seattle on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 888 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Seattle?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Seattle on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Seattle illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 691 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 843 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Seattle lähettyviltä muita lentokenttiä?

Seattle King County/Boeing lentokenttä, Kenmore Air Harbor lentokenttä, Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Everett Paine Field lentokenttä tai Lopez Island lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Seattle.

Voiko kaupunkiin Seattle lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Seattle King County/Boeing lentokenttä ovat keskimäärin 173 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Seattle. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
Finnair
3. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
23:15Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
10:30Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
15t 35m
1 välilasku
02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
21:50Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
07:55Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
17t 25m
2 välilaskua
01:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
31. toukokuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 58m
1 välilasku
05:53Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
8. kesäkuuta
10:30Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
15t 35m
1 välilasku
02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
18. elokuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 58m
1 välilasku
05:53Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
24. elokuuta
15:20Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
15t 40m
1 välilasku
07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
06:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
2 välilaskua
23:55Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
10. kesäkuuta
11:50Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
18t 45m
2 välilaskua
06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
2 välilaskua
23:55Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
5. heinäkuuta
06:00Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
16t 40m
2 välilaskua
22:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Seattle, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Lufthansa
26. maaliskuuta
03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
18:20Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
12. kesäkuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
01:50Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
Finnair
16. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
1 välilasku
21:50Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Seattleen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Seattle

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät toistaiseksi tarjoa suoria lentoja Seattleen, mutta yhdysvaltalaiskaupunkiin on hyvät lentoyhteydet vaihtokenttien kautta. Usein edulliset lentoreitit kaupunkiin pitävät sisällään kaksikin lentokoneen vaihtoa. Halvat lennot Seattleen tarjoavat yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi islantilainen Icelandair, alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa. Lentoaika Helsingistä Seattleen on alkaen noin 12 tuntia, ja lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Jos matka-aikataulussasi on joustovaraa pidempään lentoreittiin, kahden vaihtokentän reiteillä Seattleen liikennöivät muun muassa skandinaavinen SAS-lentoyhtiö, norjalalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian sekä yhdysvaltalaiset United Airlines ja Alaska Airlines. Kaukolentoa varatessa kiinnitä huomiota paitsi lennon hintaan myös lentolippuun sisältyviin palveluihin, matkatavararajoituksiin ja yleiseen matkustusmukavuuteen.


Miten pääsen lentokentältä Seattlen keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Seattle lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Seattleen laskeutuvat lähes aina Seattle-Tacoman kansainväliselle lentoasemalle, jota kutsutaan lempinimellä Sea-Tac Airport. Kenttä sijaitsee noin 20 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kaupunkia palvelee myös Boeing Field Airport (tunnetaan myös nimellä King County International Airport), jonne matkustajaliikenne on kuitenkin hyvin vähäistä. Lennot Suomesta saapuvat käytännössä aina Sea-Tacille, josta on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Edullisin ja nopein vaihtoehto on suunnata kaupunkialueelle Link Light Rail -junalla. Se kulkee lentokentältä University of Washington -yliopiston alueelle. Matkan varrella juna pysähtyy esimerkiksi Seattlen stadionin tuntumassa, Chinatownissa ja ydinkeskustassa (Downtown Seattle). Junayhteys kulkee kentältä maanantaista lauantaihin kello 05–01 välisenä aikana. Sunnuntaisin juna liikennöi kello 06–00. Junat kulkevat vuorokaudenajasta riippuen noin 5–15 minuutin välein. Lentokenttäbussi vie lentomatkustajat terminaaleista juna-asemalle veloituksetta. Link Light Rail -junamatkan hinta on yhteen suuntaan noin 3,25 dollaria. Keskustaan matkustajia kuljettavat myös monet yksityiset shuttle-bussit. Esimerkiksi Downtown Airporter -shuttle-bussi lähtee kentältä kahdesti tunnissa ja kulkee keskustassa monien suurimpien hotellien kautta.


Liikkuminen Seattlessa?

Seattlen keskusta on jalankulkijaystävällinen. Mikäli kuitenkin suuntaat keskustakortteleiden ulkopuolelle, kannattaa ottaa käyttöön kaupungin kätevä joukkoliikennejärjestelmä. Kaupunkijunilla, busseilla ja raitiovaunuilla on mahdollista päästä kaupungin jokaiseen kolkkaan. Esimerkiksi Link Light Rail -kaupunkijuna pysähtyy Seattlessa 14 pisteessä. Junalippujen hinnat vaihtelevat matkasta riippuen noin 2,25–3,25 dollarin välillä. Raitiovaunuja (Seattle Streetcars) kaupungissa kulkee kaksi linjaa: South Lake Union Streetcar, joka kattaa 11 pysäkkiä, ja First Hill Streetcar, jonka reitin varrella pysäkkejä on 10. Kertalipun hinta on noin 2,50 dollaria. Keskustassa kulkevalle kätevä kulkuväline on Seattle Center Monorail -kohoratajuna. Se kulkee Westlake Centerin ja Queen Anne Hill -alueen väliä. Myös junaipun hinta on noin 2,50 dollaria. Liput voi ostaa asemien lippuluukuilta ainoastaan käteisellä. Seattlen seudun paikallisbussijärjestelmä on nimeltään King County Metro Transit.

Jos aiot käyttää julkista liikennettä paljon, kannattaa Seattleen hankkia All-Day Regional Transit Pass -päiväpassi. Noin 8 dollarin hintainen passi ladataan regional transit card -matkakortille, jonka voi ostaa asemien ORCA-lippuautomaateista. Kortin hinta on noin 5 dollaria.


Tarvitaanko Seattleen passi tai viisumi?

Suomalaiset saavat matkustaa Seattleen ja muihin Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta viisumin sijaan he tarvitsevat matkaa varten aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Seattlessa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupa haetaan sähköisesti netin kautta ja sen hinta on noin 14 dollaria. Yhdysvaltoihin lennettäessä mukana on aina oltava myös biometrinen passi. Passin on suositeltavaa olla voimassa ainakin 3 ja mieluiten 6 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin. Lisätietoja viisumiasioista saa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Helsingistä.


Vinkkejä Seattleen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Seattleen nappaat helpoiten kevättalvelle tai syystalvelle. Kesälomakautta ja joulukuuta kannattaa vältellä, sillä tuolloin lentojen hinnat nousevat. Vertaa hintoja tarkkaan eri viikonpäivien välillä ja varaa lentosi ajoissa – halvimmillaan lentojen hinnat ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Seattlen nähtävyydet?

Seattlen tunnetuin vierailukohde on Space Needle -torni. Herkuttele Pike Place Market -ruokatorilla ja ihaile vedenalaista maailmaa Seattle Aquarium -akvaariossa.

Mitä mukaan matkalle Seattleen?

Seattle tunnetaan sateisena kaupunkina. Sateisiin kannattaakin varautua vuoden ympäri.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Seattlessa

Tiedustele matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hintoja Yhdysvalloissa. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä ja ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Seattlessa turvallista?

Seattle on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei ole suositeltavaa mennä. Kaupungissa voi kuitenkin vierailla täysin turvallisesti normaalia varovaisuutta noudattamalla.

Voiko Seattlessa juoda kraanavettä?

Seattlen hanavesi on juomakelpoista, vaikka monet matkailijat suosivatkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Seattlessa?

Seattlessa tipin jättäminen on hyvien tapojen mukaista. Varaudu jättämään ravintolassa noin 15 prosenttia laskun summasta. Samoin juomarahaa voi jättää vaikkapa hotelleissa, kampaamoissa ja takseissa.

Millainen on Seattlen hintataso?

Seattlen hintataso on lähellä Suomen hintatasoa. Riippuen palvelusta hinnat voivat olla hieman korkeampia tai matalampia kuin esimerkiksi Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella aikavyöhykkeitä on useita. Seattlen aika on Suomen aikaa 10 tuntia jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Seattle?

Välimatka on noin 7680 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka