Halvat lennot Seattle

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Seattle

Yhteenveto Seattle lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

525 €

Halvin meno-paluulennon hinta

785 €

Nopein lentoaika

9t 45m

Liikennöi:

9 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Seattle kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 525 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Seattle kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 785 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Seattle kohteesta Suomi kestää 9t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema).
9 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Seattle mukaan lukien American Airlines, Lufthansa ja Air France.

Halvimmat lennot kaupungin Seattle lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Seattle lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Seattle

HALVIN REITTI Helsinki - Seattle

Helsinki (HEL) - Seattle (SEA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Seattle kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 878 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SEATTLEhelmikuu17% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Seattle lennot maksavat keskimäärin vain 730 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SEATTLE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Seattle lentojen keskimääräinen hinta on 1079 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SEATTLE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu250% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Seattle kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Seattle?

Jos kaupunkimatkailu on mieleesi, Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva Seattle on kohteesi! Suurkaupunki tunnetaan sateistaan, mutta harmaita päiviä kompensoi runsas tarjonta esimerkiksi kulttuurin saralla. Kaupungissa voi shoppailla ja syödä hyvin sekä tietenkin kuunnella live-musiikkia – tunnetaanhan Seattle rockkulttuurin kehtona. Lisäksi lentoja on tarjolla Seattleen runsaasti.

Seattlessa on neljä selvästi erottuvaa vuodenaikaa. Talvisin lämpötilat voivat pudota lähelle nollaa ja myös lumisateet ovat joulu-helmikuussa mahdollisia. Yleisimmin kaupungissa kuitenkin sataa vettä. Sateet ovat yleisiä lähes vuoden ympäri kesäkuukausia lukuun ottamatta. Kesäisin keskilämpötilat kipuavat noin 20 asteen tuntumaan, ja Seattlessa matkailevia hellii auringonpaiste. Lentoliput voi valita mille vuodenajalle tahansa. Nähtävää kaupungissa riittää takuuvarmasti.

Mikäli suunnitelmissasi on napata halvat lennot Seattleen, oikea aika matkustaa kaupunkiin on keväällä helmikuusta huhtikuuhun tai syystalvella syyskuusta marraskuuhun. Niin keväisin kuin syksyisinkin säät ovat kohtuullisen hyvät ja, mikä tärkeintä, hotellin ja lennon voi saada halvalla. Kesälomamatkailijoiden kannattaa varata lentonsa ja majoituksensa ajoissa, sillä kesäisin hinnat nousevat vilkkaan sesongin takia. Selkeästi kallein matkustuskuukausi Seattleen on kuitenkin joulukuu.

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Seattle. Lennot maksavat noin 730 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Seattle helmikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Seattle reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 755 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Seattle on 54 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 878 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 785 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Seattle on torstai hintojen ollessa 770 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 850 € lentohinnan reitille Suomi - Seattle.

Seattle King County/Boeing lentokenttä, Kenmore Air Harbor lentokenttä, Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Everett Paine Field lentokenttä tai Lopez Island lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Seattle.momondosta löytyneet halvat lennot: Seattle

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Seattle
Air France
6. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
SEA18:10Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
SEA12:30Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
22t 15m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
6. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
SEA18:10Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
SEA12:30Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
22t 15m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
2. kesäkuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
1 välilasku
SEA22:15Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
8. kesäkuuta
SEA13:45Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
38t 10m
1 välilasku
HEL03:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. kesäkuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
SEA23:40Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
20. kesäkuuta
SEA15:20Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
9t 30m
HEL00:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 44m
2 välilaskua
SEA20:44Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
SEA12:30Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
22t 15m
1 välilasku
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Iberia
8. kesäkuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
SEA23:40Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
13. kesäkuuta
SEA15:20Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
9t 30m
HEL00:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Seattle

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Seattle, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Icelandair ja Qatar Airways
Icelandair
17. kesäkuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
SEA03:15Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
2 välilaskua
SEA21:05Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 02m
3 välilaskua
SEA23:07Seattle-Tacoman kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Seattle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Seattle

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Seattle?

Icelandair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Seattle. Finnair, Iberia ja KLM ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Seattle kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Seattle, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Delta lennot kohteeseen Seattle

Kohteeseen Seattle on 41 Delta lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Boise Air Term. Gowen Fld kohteeseen Seattle, suosituin reitti, jota Delta liikennöi kohteeseen Seattle.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Delta lento kohteeseen Seattle maksoi 379 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Delta on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 383 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,8/10.

KLM lennot kohteeseen Seattle

KLM lennot kohteeseen Seattle voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 736 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 23 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Seattle normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Seattle lähtee kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,8/10 pisteen arvoiseksi 121 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Seattle

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Seattle
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 594 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
American AirlinesHintaalk. 779 €1. luokkaArvostelut
7,4
Etsi American Airlines lentoja
IberiaHintaalk. 732 €1. luokkaArvostelut
7,1
Etsi Iberia lentoja
British AirwaysHintaalk. 717 €1. luokkaArvostelut
6,7
Etsi British Airways lentoja

   Seattle ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Seattle lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Seattleen laskeutuvat lähes aina Seattle-Tacoman kansainväliselle lentoasemalle, jota kutsutaan lempinimellä Sea-Tac Airport. Kenttä sijaitsee noin 20 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kaupunkia palvelee myös Boeing Field Airport (tunnetaan myös nimellä King County International Airport), jonne matkustajaliikenne on kuitenkin hyvin vähäistä. Lennot Suomesta saapuvat käytännössä aina Sea-Tacille, josta on hyvät joukkoliikenneyhteydet keskustaan. Edullisin ja nopein vaihtoehto on suunnata kaupunkialueelle Link Light Rail -junalla. Se kulkee lentokentältä University of Washington -yliopiston alueelle. Matkan varrella juna pysähtyy esimerkiksi Seattlen stadionin tuntumassa, Chinatownissa ja ydinkeskustassa (Downtown Seattle). Junayhteys kulkee kentältä maanantaista lauantaihin kello 05–01 välisenä aikana. Sunnuntaisin juna liikennöi kello 06–00. Junat kulkevat vuorokaudenajasta riippuen noin 5–15 minuutin välein. Lentokenttäbussi vie lentomatkustajat terminaaleista juna-asemalle veloituksetta. Link Light Rail -junamatkan hinta on yhteen suuntaan noin 3,25 dollaria. Keskustaan matkustajia kuljettavat myös monet yksityiset shuttle-bussit. Esimerkiksi Downtown Airporter -shuttle-bussi lähtee kentältä kahdesti tunnissa ja kulkee keskustassa monien suurimpien hotellien kautta.


   Seattle: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Seattle
   Helsinki - Seattle reitin lennot
   Lyhyin lentoaika9t 45m
   Halvin hinta765 €
   Tampere - Seattle reitin lennot
   Lyhyin lentoaika20t 35m
   Halvin hinta1054 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Seattle

   Seattlen keskusta on jalankulkijaystävällinen. Mikäli kuitenkin suuntaat keskustakortteleiden ulkopuolelle, kannattaa ottaa käyttöön kaupungin kätevä joukkoliikennejärjestelmä. Kaupunkijunilla, busseilla ja raitiovaunuilla on mahdollista päästä kaupungin jokaiseen kolkkaan. Esimerkiksi Link Light Rail -kaupunkijuna pysähtyy Seattlessa 14 pisteessä. Junalippujen hinnat vaihtelevat matkasta riippuen noin 2,25–3,25 dollarin välillä. Raitiovaunuja (Seattle Streetcars) kaupungissa kulkee kaksi linjaa: South Lake Union Streetcar, joka kattaa 11 pysäkkiä, ja First Hill Streetcar, jonka reitin varrella pysäkkejä on 10. Kertalipun hinta on noin 2,50 dollaria. Keskustassa kulkevalle kätevä kulkuväline on Seattle Center Monorail -kohoratajuna. Se kulkee Westlake Centerin ja Queen Anne Hill -alueen väliä. Myös junaipun hinta on noin 2,50 dollaria. Liput voi ostaa asemien lippuluukuilta ainoastaan käteisellä. Seattlen seudun paikallisbussijärjestelmä on nimeltään King County Metro Transit.

   Jos aiot käyttää julkista liikennettä paljon, kannattaa Seattleen hankkia All-Day Regional Transit Pass -päiväpassi. Noin 8 dollarin hintainen passi ladataan regional transit card -matkakortille, jonka voi ostaa asemien ORCA-lippuautomaateista. Kortin hinta on noin 5 dollaria.


   Aloita matkan suunnittelu - Seattle


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Seattle

   Halvat lennot Seattleen nappaat helpoiten kevättalvelle tai syystalvelle. Kesälomakautta ja joulukuuta kannattaa vältellä, sillä tuolloin lentojen hinnat nousevat. Vertaa hintoja tarkkaan eri viikonpäivien välillä ja varaa lentosi ajoissa – halvimmillaan lentojen hinnat ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

   Seattlen tunnetuin vierailukohde on Space Needle -torni. Herkuttele Pike Place Market -ruokatorilla ja ihaile vedenalaista maailmaa Seattle Aquarium -akvaariossa.

   Seattle tunnetaan sateisena kaupunkina. Sateisiin kannattaakin varautua vuoden ympäri.

   Seattle on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei ole suositeltavaa mennä. Kaupungissa voi kuitenkin vierailla täysin turvallisesti normaalia varovaisuutta noudattamalla.

   Seattlen hanavesi on juomakelpoista, vaikka monet matkailijat suosivatkin pullovettä.

   Seattlessa tipin jättäminen on hyvien tapojen mukaista. Varaudu jättämään ravintolassa noin 15 prosenttia laskun summasta. Samoin juomarahaa voi jättää vaikkapa hotelleissa, kampaamoissa ja takseissa.

   Seattlen hintataso on lähellä Suomen hintatasoa. Riippuen palvelusta hinnat voivat olla hieman korkeampia tai matalampia kuin esimerkiksi Helsingissä.

   Yhdysvaltojen alueella aikavyöhykkeitä on useita. Seattlen aika on Suomen aikaa 10 tuntia jäljessä.

   Välimatka on noin 7680 km.


   Miksi käyttää momondo?

   Lentojen löytäminen kohteeseen Seattle on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Seattle.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Seattle, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Seattle. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Kyllä. momondo voi seurata Seattle lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.