Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Innsbruck

Etsi halpoja lentoja Innsbruck alk. 193 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Innsbruck

Yhteenveto Innsbruck lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

193 €

Halvin meno-paluulennon hinta

313 €

Nopein lentoaika

9t 45m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 193 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 313 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi kestää 9t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Innsbruck mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair.

Innsbruck lentotiedot ja trendit

Tutustu Innsbruck lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Innsbruck?

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck. Lennot maksavat noin 350 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Innsbruck lokakuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 352 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Innsbruck?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Innsbruck?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 364 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä torstai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 470 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Innsbruck.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Innsbruck?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 368 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Lennot kaupunkiin Innsbruck ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 381 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Innsbruck?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Innsbruckin lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 2t 45m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Innsbruckin lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Innsbruck?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi, kun varaat 28 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Innsbruck hintaan, joka on noin 407 €, kun etsit 28 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 294 €.

Halvimmat lennot kaupungin Innsbruck lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Innsbruck lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Innsbruck

HALVIN REITTI Helsinki - Innsbruck

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 340 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INNSBRUCKlokakuu15% halvempilokakuu aikana Helsinki - Innsbruck lennot maksavat keskimäärin vain 350 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu32% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Innsbruck lentojen keskimääräinen hinta on 539 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu337% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Innsbruck

Tirolin alueella sijaitseva Innsbruck on Itävallan tunnetuimpia talviurheilukaupunkeja, joten matkat sinne ovat suosittuja etenkin talvisin. Innsbruck on talvikohteena miellyttävä, sillä kovin kirpakoista pakkasista itävaltalaiskaupungissa ei kärsitä. Normaalisti lämpötilat putoavat vain muutamia asteita miinuksen puolelle. Alpit näkymineen ja patikkapolkuineen kutsuvat aktiviteettien ystäviä myös kesäisin. Kesät ovat lauhoja, ja ilmasto alueella sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Korkeimmillaan kesälämpötilat kipuavat noin 20 asteeseen. Innsbruckissa riittää nähtävää, vaikket vuorille lähtisikään, sillä 130 000 asukkaan vuoristokaupungin on ainutlaatuinen tunnelma.

Halvat lennot Innsbruckiin voi saada mille vuodenajalle tahansa hintoja vertaamalla. Lentojen hintaerot vuodenajoittain ovat nimittäin varsin pieniä. Budjettimatkailijan kannattaa kuitenkin vältellä kaupungin suosituimpia lomasesonkeja, eli ydintalven kuukausia, joulua ja kesälomakautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, Innsbruckin majoituspalveluiden hinnat nousevat suosituimpina lomakuukausina. Hotelli ja lento on mahdollista saada halvalla esimerkiksi keväällä ja syksyllä. Lentotarjouksia seuraava voi tosin napata pelkät lennot edullisesti mille vuodenajalle tahansa.

Lento ja majoitus on parasta hankkia ajoissa. Lentojen suhteen varaus kannattaa tehdä tavallisesti noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Viikonpäivien suhteen hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Yleensä halpoja lentoja on tarjolla varsinkin alkuviikolle.

Löytyykö kaupungin Innsbruck lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Innsbruck on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Innsbruck harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Salzburgin lentoasema lentokenttä (134 km Innsbruck keskustasta).

Voiko kaupunkiin Innsbruck lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Innsbruck keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Salzburgin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 448 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Innsbruckin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Innsbruckin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Innsbruckin lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Innsbruckin lentoasema lentokenttä osiossa on 3 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Innsbruckin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Innsbruckin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Innsbruckin lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Innsbruckin lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Innsbruck

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Innsbruck
Lufthansa
16. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
INN22:50Innsbruckin lentoasema
20. maaliskuuta
INN06:35Innsbruckin lentoasema
5t 35m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL21:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
INN17:20Innsbruckin lentoasema
23. maaliskuuta
INN08:50Innsbruckin lentoasema
2t 40m
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. maaliskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
INN13:10Innsbruckin lentoasema
29. maaliskuuta
INN18:30Innsbruckin lentoasema
5t 30m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
INN22:50Innsbruckin lentoasema
20. maaliskuuta
INN06:35Innsbruckin lentoasema
15t 35m
2 välilaskua
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. maaliskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 55m
3 välilaskua
INN10:15Innsbruckin lentoasema
23. maaliskuuta
INN08:50Innsbruckin lentoasema
2t 40m
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
INN22:50Innsbruckin lentoasema
19. maaliskuuta
INN10:50Innsbruckin lentoasema
13t 10m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Innsbruck

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Innsbruck, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
3 välilaskua
INN07:45Innsbruckin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
INN07:45Innsbruckin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 25m
2 välilaskua
INN07:45Innsbruckin lentoasema

Muut matkustamoluokat Innsbruck lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Innsbruck lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Innsbruck

Noin 130 000 asukkaan Innsbruck ei ole kooltaan valtava, joten kaupungin idyllistä keskustaa on paras tutkia jalan. Innsbruckin reissuun kannattaa aina varustautua hyvin jalkinein, sillä mahdollisuuksia upeisiin kävelyreitteihin kaupunkia ympäröivässä luonnossa on valtavasti. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, jota pyörittää Innsbrucker Verkehrsbetriebe (IVB). Bussilla ja raitiovaunulla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen.

Innsbruckin sisäisessä raitiovaunuverkostossa on kaksi linjaa, 1 ja 3. Kaupunkia ympäröiville alueille linjoja on kaksi lisää. Linja 6 kulkee välillä Innsbrucker Mittelgebirgsbahn–Igls. STB-linja (Stubaitalbahn) puolestaan liikennöi välillä Stubaital–Fulpmes. Kaupungin sisäistä liikennettä pyörittävät myös lukuisat bussilinjat. Myös kaupungin rajojen ulkopuolelle on helppo päästä seutuliikenteen busseilla. Kertalipun hinta on noin 2,30 euroa, kahdeksan matkan lipun 14 euroa ja 24 tunnin lipun noin 8 euroa. Liput niin raitiovaunuihin kuin busseihinkin suositellaan ostamaan mahdollisuuksien mukaan asemien automaateista, mutta esimerkiksi bussiliput on mahdollista ostaa myös suoraan kuskilta. Hiihtokeskuksiin saattaa liikennöidä talvikaudella ilmaisia ski bus -linjoja, ja kaupungin erikoisuuksiin kuuluvat myös vintage-raitiovaunut.


Kohteen Innsbruck viisumivaatimukset

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin päättänyt toistaiseksi jättäytyä Schengen-alueen ulkopuolelle, joten myös Suomesta Innsbruckiin reissaavan on varauduttava rajatarkastuksiin Itävaltaan saavuttaessa. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia. Passi ei siis ole pakollinen matkakumppani, mutta rajatarkastuksien vuoksi se on suositeltava. Suomalaismatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää varuilta talteen myös omaan sähköpostiin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Innsbruck

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Innsbruckiin voi löytää helpoimmin syksylle tai keväälle. Talviaika – etenkin joulunseutu – ja kesä ovat kiireisintä sesonkia kaupungissa. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Innsbruckin nähtävyydet?

Alpit hiihtokeskuksineen kutsuvat etenkin luontokohteiden ja talviurheilulajien ystäviä. Vieraile kaupungin tunnetulla hyppyrimäellä ja muista tutustua Innsbruckin vanhaan kaupunkiin.

Mitä mukaan matkalle Innsbruckiin?

Matkalaukun sisältö riippuu vuodenajasta. Talvisin talviurheilukaupunkiin pukeudutaan lämpimästi, kesäisin asuvalinnat voivat olla kevyempiä.

Onko Innsbruckissa turvallista?

Kaupunki on melko turvallinen, mutta omaisuudesta on toki pidettävä huoli.

Voiko Innsbruckissa juoda kraanavettä?

Innsbruckin hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Innsbruckissa?

Itävallassa tippiä on tapana jättää, jos palvelu on mieleistä.

Millainen on Innsbruckin hintataso?

Hintataso on vastaava kuin Helsingissä. Matkailupalveluiden hinnoissa on kuitenkin eroja sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Aika on Itävallassa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Innsbruck?

Välimatka on noin 2200 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Innsbruck?

Lentojen löytäminen kohteeseen Innsbruck on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Innsbruck.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Innsbruck joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Innsbruck momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Innsbruck?

Kun kaikki mahdolliset Innsbruck lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Innsbruck juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Innsbruck, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Innsbruck lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Innsbruck

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Innsbruck

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Innsbruck
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Innsbruck
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.