Etsi halvat lennot Innsbruck

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 30/1
ma 6/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Innsbruck

Yhteenveto Innsbruck lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

240 €

Halvin meno-paluulennon hinta

257 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 240 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 257 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Innsbruckin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Innsbruck mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair.

Innsbruck lentotiedot ja trendit

Tutustu Innsbruck lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Innsbruck?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck. Lennot maksavat noin 276 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Innsbruck maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 278 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Innsbruck?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Innsbruck hintaan 48 €/henkilö, mikä on 87 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Innsbruck. Löydät halvimmat hinnat alueelle Innsbruck valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Innsbruck?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 325 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 379 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Innsbruck.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Innsbruck?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 280 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot kaupunkiin Innsbruck ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 372 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Innsbruck?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Innsbruckin lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 2t 35m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Innsbruckin lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Innsbruck?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi, kun varaat 50 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Innsbruck hintaan, joka on noin 328 €, kun etsit 50 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 312 €.

Halvimmat lennot kaupungin Innsbruck lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Innsbruck lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Innsbruck

HALVIN REITTI Helsinki - Innsbruck

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 292 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INNSBRUCKmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Innsbruck lennot maksavat keskimäärin vain 276 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Innsbruck lentojen keskimääräinen hinta on 405 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu619% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Innsbruck

Tirolin alueella sijaitseva Innsbruck on Itävallan tunnetuimpia talviurheilukaupunkeja, joten matkat sinne ovat suosittuja etenkin talvisin. Innsbruck on talvikohteena miellyttävä, sillä kovin kirpakoista pakkasista itävaltalaiskaupungissa ei kärsitä. Normaalisti lämpötilat putoavat vain muutamia asteita miinuksen puolelle. Alpit näkymineen ja patikkapolkuineen kutsuvat aktiviteettien ystäviä myös kesäisin. Kesät ovat lauhoja, ja ilmasto alueella sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Korkeimmillaan kesälämpötilat kipuavat noin 20 asteeseen. Innsbruckissa riittää nähtävää, vaikket vuorille lähtisikään, sillä 130 000 asukkaan vuoristokaupungin on ainutlaatuinen tunnelma.

Halvat lennot Innsbruckiin voi saada mille vuodenajalle tahansa hintoja vertaamalla. Lentojen hintaerot vuodenajoittain ovat nimittäin varsin pieniä. Budjettimatkailijan kannattaa kuitenkin vältellä kaupungin suosituimpia lomasesonkeja, eli ydintalven kuukausia, joulua ja kesälomakautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, Innsbruckin majoituspalveluiden hinnat nousevat suosituimpina lomakuukausina. Hotelli ja lento on mahdollista saada halvalla esimerkiksi keväällä ja syksyllä. Lentotarjouksia seuraava voi tosin napata pelkät lennot edullisesti mille vuodenajalle tahansa.

Lento ja majoitus on parasta hankkia ajoissa. Lentojen suhteen varaus kannattaa tehdä tavallisesti noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Viikonpäivien suhteen hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Yleensä halpoja lentoja on tarjolla varsinkin alkuviikolle.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Innsbruck on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Innsbruck harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Salzburgin lentoasema lentokenttä (134 km Innsbruck keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Innsbruck keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Salzburgin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 367 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Innsbruck

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Innsbruck
Lufthansa
8. helmikuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
INN14:05Innsbruckin lentoasema
15. helmikuuta
INN09:25Innsbruckin lentoasema
9t 20m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. helmikuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
INN10:35Innsbruckin lentoasema
28. helmikuuta
INN05:55Innsbruckin lentoasema
20t 50m
2 välilaskua
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. helmikuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
2 välilaskua
INN14:05Innsbruckin lentoasema
15. helmikuuta
INN13:45Innsbruckin lentoasema
5t 00m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. toukokuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
INN12:30Innsbruckin lentoasema
17. toukokuuta
INN10:45Innsbruckin lentoasema
6t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
10. toukokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
INN15:10Innsbruckin lentoasema
17. toukokuuta
INN09:50Innsbruckin lentoasema
10t 15m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. helmikuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
INN10:35Innsbruckin lentoasema
28. helmikuuta
INN08:45Innsbruckin lentoasema
7t 35m
1 välilasku
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Innsbruck

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Innsbruck, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Austrian Airlines ja Finnair
Useita lentoyhtiöitä
25. helmikuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
INN09:35Innsbruckin lentoasema
Finnair
25. helmikuuta
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
INN03:50Innsbruckin lentoasema
Austrian Airlines
24. helmikuuta
HEL01:05Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
INN18:50Innsbruckin lentoasema

Muut matkustamoluokat Innsbruck lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Innsbruck lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Innsbruck?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Innsbruck?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Finnair, Norwegian Air International ja KLM. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Innsbruck

Kohteeseen Innsbruck on 6 KLM lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Amsterdam Schiphol kohteeseen Innsbruck, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Innsbruck.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Innsbruck maksoi 250 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 177 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Innsbruck

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Innsbruck ovat alkaen 214 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Frankfurt on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Innsbruck lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 7,0/10 495 arvostelujen perusteella.


Innsbruck ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Innsbruck lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Innsbruckin lentokenttä ottaa vastaan kaikki halvat lennot Innsbruckiin. Se sijaitsee kaupungin keskustan länsipuolella vain noin 4 km:n päässä. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Innsbruck Airport, mutta lentoasema tunnetaan myös nimellä Kranebitten Airport. Matka keskustaan on mahdollista taittaa vaikka kävellen tai pyörällä, mutta kentältä on toki myös joukkoliikenneyhteys Innsbruckiin. Keskustan suuntaan kulkee säännöllisesti bussilinja F. Se liikennöi maanantaista lauantaihin noin 15 minuutin välein ja sunnuntaisin noin 30 minuutin välein. Bussi kulkee muun muassa kaupungin keskusrautatieasemalle (Innsbruck Hauptbahnhof), jonne matka-aika on noin 20 minuuttia. Rautatieasema on reitin puolessa välissä, eli linja-auto jatkaa matkaansa vielä aseman jälkeenkin. Jos haluat hypätä pois mahdollisimman keskeisellä pysäkillä, valitse Anichstrassen pysäkki. Sinne matka-aika kentältä on alle 15 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisille noin 2,30 euroa ja lapsille vajaan kaksi euroa. Liput voi ostaa suoraan linja-autokuskilta. Lentoasemalta bussiasema on helppo löytää, sillä se sijaitsee suoraan saapuvien lentojen terminaalin edessä.


Innsbruck: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Innsbruck
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Nopein lentoaika2t 35m
Halvin hinta257 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Innsbruck

Noin 130 000 asukkaan Innsbruck ei ole kooltaan valtava, joten kaupungin idyllistä keskustaa on paras tutkia jalan. Innsbruckin reissuun kannattaa aina varustautua hyvin jalkinein, sillä mahdollisuuksia upeisiin kävelyreitteihin kaupunkia ympäröivässä luonnossa on valtavasti. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, jota pyörittää Innsbrucker Verkehrsbetriebe (IVB). Bussilla ja raitiovaunulla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen.

Innsbruckin sisäisessä raitiovaunuverkostossa on kaksi linjaa, 1 ja 3. Kaupunkia ympäröiville alueille linjoja on kaksi lisää. Linja 6 kulkee välillä Innsbrucker Mittelgebirgsbahn–Igls. STB-linja (Stubaitalbahn) puolestaan liikennöi välillä Stubaital–Fulpmes. Kaupungin sisäistä liikennettä pyörittävät myös lukuisat bussilinjat. Myös kaupungin rajojen ulkopuolelle on helppo päästä seutuliikenteen busseilla. Kertalipun hinta on noin 2,30 euroa, kahdeksan matkan lipun 14 euroa ja 24 tunnin lipun noin 8 euroa. Liput niin raitiovaunuihin kuin busseihinkin suositellaan ostamaan mahdollisuuksien mukaan asemien automaateista, mutta esimerkiksi bussiliput on mahdollista ostaa myös suoraan kuskilta. Hiihtokeskuksiin saattaa liikennöidä talvikaudella ilmaisia ski bus -linjoja, ja kaupungin erikoisuuksiin kuuluvat myös vintage-raitiovaunut.


Kohteen Innsbruck viisumivaatimukset

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin päättänyt toistaiseksi jättäytyä Schengen-alueen ulkopuolelle, joten myös Suomesta Innsbruckiin reissaavan on varauduttava rajatarkastuksiin Itävaltaan saavuttaessa. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia. Passi ei siis ole pakollinen matkakumppani, mutta rajatarkastuksien vuoksi se on suositeltava. Suomalaismatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää varuilta talteen myös omaan sähköpostiin.


Aloita matkan suunnittelu - Innsbruck


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Innsbruck

Halvat lennot Innsbruckiin voi löytää helpoimmin syksylle tai keväälle. Talviaika – etenkin joulunseutu – ja kesä ovat kiireisintä sesonkia kaupungissa. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Alpit hiihtokeskuksineen kutsuvat etenkin luontokohteiden ja talviurheilulajien ystäviä. Vieraile kaupungin tunnetulla hyppyrimäellä ja muista tutustua Innsbruckin vanhaan kaupunkiin.

Matkalaukun sisältö riippuu vuodenajasta. Talvisin talviurheilukaupunkiin pukeudutaan lämpimästi, kesäisin asuvalinnat voivat olla kevyempiä.

Kaupunki on melko turvallinen, mutta omaisuudesta on toki pidettävä huoli.

Innsbruckin hanavesi on täysin juomakelpoista.

Itävallassa tippiä on tapana jättää, jos palvelu on mieleistä.

Hintataso on vastaava kuin Helsingissä. Matkailupalveluiden hinnoissa on kuitenkin eroja sesonkien mukaan.

Aika on Itävallassa tunnin jäljessä.

Välimatka on noin 2200 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Innsbruck? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Innsbruck on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Innsbruck.

Kaikki lentohaut kohteeseen Innsbruck momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Innsbruck lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Innsbruck, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Innsbruck lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.