Halvat lennot Innsbruck

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Innsbruck lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Innsbruck lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Innsbruck

HALVIN REITTI Helsinki - Innsbruck

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 236 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INNSBRUCKsyyskuu10% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Innsbruck lennot maksavat keskimäärin vain 237 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu11% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Innsbruck lentojen keskimääräinen hinta on 295 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu712% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Innsbruck?

Tirolin alueella sijaitseva Innsbruck on Itävallan tunnetuimpia talviurheilukaupunkeja, joten matkat sinne ovat suosittuja etenkin talvisin. Innsbruck on talvikohteena miellyttävä, sillä kovin kirpakoista pakkasista itävaltalaiskaupungissa ei kärsitä. Normaalisti lämpötilat putoavat vain muutamia asteita miinuksen puolelle. Alpit näkymineen ja patikkapolkuineen kutsuvat aktiviteettien ystäviä myös kesäisin. Kesät ovat lauhoja, ja ilmasto alueella sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Korkeimmillaan kesälämpötilat kipuavat noin 20 asteeseen. Innsbruckissa riittää nähtävää, vaikket vuorille lähtisikään, sillä 130 000 asukkaan vuoristokaupungin on ainutlaatuinen tunnelma.

Halvat lennot Innsbruckiin voi saada mille vuodenajalle tahansa hintoja vertaamalla. Lentojen hintaerot vuodenajoittain ovat nimittäin varsin pieniä. Budjettimatkailijan kannattaa kuitenkin vältellä kaupungin suosituimpia lomasesonkeja, eli ydintalven kuukausia, joulua ja kesälomakautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, Innsbruckin majoituspalveluiden hinnat nousevat suosituimpina lomakuukausina. Hotelli ja lento on mahdollista saada halvalla esimerkiksi keväällä ja syksyllä. Lentotarjouksia seuraava voi tosin napata pelkät lennot edullisesti mille vuodenajalle tahansa.

Lento ja majoitus on parasta hankkia ajoissa. Lentojen suhteen varaus kannattaa tehdä tavallisesti noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Viikonpäivien suhteen hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Yleensä halpoja lentoja on tarjolla varsinkin alkuviikolle.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Innsbruck?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Innsbruck hintaan 174 €/henkilö, mikä on 12 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Innsbruck. Löydät halvimmat hinnat alueelle Innsbruck valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Innsbruck?

  Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck. Lennot maksavat noin 237 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Innsbruck syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 238 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Innsbruck?

  Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi, kun varaat 33 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Innsbruck hintaan, joka on noin 265 €, kun etsit 33 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Innsbruck milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 138 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Innsbruck?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 237 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 294 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Innsbruck.

 • Löytyykö kaupungin Innsbruck lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Innsbruck on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Innsbruck harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Salzburgin lentoasema lentokenttä (134 km kaupungin Innsbruck keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Innsbruck lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Innsbruck keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Salzburgin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 197 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Innsbruck

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Innsbruck
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
INN08:55Innsbruckin lentoasema
13. maaliskuuta
INN08:55Innsbruckin lentoasema
7t 05m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
2 välilaskua
INN14:05Innsbruckin lentoasema
13. maaliskuuta
INN08:55Innsbruckin lentoasema
7t 05m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
1 välilasku
INN14:05Innsbruckin lentoasema
13. maaliskuuta
INN08:55Innsbruckin lentoasema
7t 05m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. maaliskuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
2 välilaskua
INN11:25Innsbruckin lentoasema
13. maaliskuuta
INN08:55Innsbruckin lentoasema
7t 05m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
8. maaliskuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 25m
1 välilasku
INN14:05Innsbruckin lentoasema
14. maaliskuuta
INN05:30Innsbruckin lentoasema
13t 25m
1 välilasku
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
INN11:25Innsbruckin lentoasema
13. maaliskuuta
INN08:55Innsbruckin lentoasema
7t 05m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Innsbruck

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Innsbruck, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
29. tammikuuta
HEL00:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
INN03:30Innsbruckin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. tammikuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
INN08:55Innsbruckin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
INN09:00Innsbruckin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Innsbruck?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Innsbruck?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Innsbruck suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Austrian Airlines, Finnair ja KLM. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Innsbruck ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Innsbruck lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Innsbruckin lentokenttä ottaa vastaan kaikki halvat lennot Innsbruckiin. Se sijaitsee kaupungin keskustan länsipuolella vain noin 4 km:n päässä. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Innsbruck Airport, mutta lentoasema tunnetaan myös nimellä Kranebitten Airport. Matka keskustaan on mahdollista taittaa vaikka kävellen tai pyörällä, mutta kentältä on toki myös joukkoliikenneyhteys Innsbruckiin. Keskustan suuntaan kulkee säännöllisesti bussilinja F. Se liikennöi maanantaista lauantaihin noin 15 minuutin välein ja sunnuntaisin noin 30 minuutin välein. Bussi kulkee muun muassa kaupungin keskusrautatieasemalle (Innsbruck Hauptbahnhof), jonne matka-aika on noin 20 minuuttia. Rautatieasema on reitin puolessa välissä, eli linja-auto jatkaa matkaansa vielä aseman jälkeenkin. Jos haluat hypätä pois mahdollisimman keskeisellä pysäkillä, valitse Anichstrassen pysäkki. Sinne matka-aika kentältä on alle 15 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisille noin 2,30 euroa ja lapsille vajaan kaksi euroa. Liput voi ostaa suoraan linja-autokuskilta. Lentoasemalta bussiasema on helppo löytää, sillä se sijaitsee suoraan saapuvien lentojen terminaalin edessä.


Innsbruck: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Innsbruck
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 35m
Halvin hinta138 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Innsbruck

Noin 130 000 asukkaan Innsbruck ei ole kooltaan valtava, joten kaupungin idyllistä keskustaa on paras tutkia jalan. Innsbruckin reissuun kannattaa aina varustautua hyvin jalkinein, sillä mahdollisuuksia upeisiin kävelyreitteihin kaupunkia ympäröivässä luonnossa on valtavasti. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, jota pyörittää Innsbrucker Verkehrsbetriebe (IVB). Bussilla ja raitiovaunulla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen.

Innsbruckin sisäisessä raitiovaunuverkostossa on kaksi linjaa, 1 ja 3. Kaupunkia ympäröiville alueille linjoja on kaksi lisää. Linja 6 kulkee välillä Innsbrucker Mittelgebirgsbahn–Igls. STB-linja (Stubaitalbahn) puolestaan liikennöi välillä Stubaital–Fulpmes. Kaupungin sisäistä liikennettä pyörittävät myös lukuisat bussilinjat. Myös kaupungin rajojen ulkopuolelle on helppo päästä seutuliikenteen busseilla. Kertalipun hinta on noin 2,30 euroa, kahdeksan matkan lipun 14 euroa ja 24 tunnin lipun noin 8 euroa. Liput niin raitiovaunuihin kuin busseihinkin suositellaan ostamaan mahdollisuuksien mukaan asemien automaateista, mutta esimerkiksi bussiliput on mahdollista ostaa myös suoraan kuskilta. Hiihtokeskuksiin saattaa liikennöidä talvikaudella ilmaisia ski bus -linjoja, ja kaupungin erikoisuuksiin kuuluvat myös vintage-raitiovaunut.


Kohteen Innsbruck viisumivaatimukset

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin päättänyt toistaiseksi jättäytyä Schengen-alueen ulkopuolelle, joten myös Suomesta Innsbruckiin reissaavan on varauduttava rajatarkastuksiin Itävaltaan saavuttaessa. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia. Passi ei siis ole pakollinen matkakumppani, mutta rajatarkastuksien vuoksi se on suositeltava. Suomalaismatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää varuilta talteen myös omaan sähköpostiin.


Aloita matkan suunnittelu - Innsbruck


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Innsbruck

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Innsbruckiin voi löytää helpoimmin syksylle tai keväälle. Talviaika – etenkin joulunseutu – ja kesä ovat kiireisintä sesonkia kaupungissa. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Innsbruckin nähtävyydet?

Alpit hiihtokeskuksineen kutsuvat etenkin luontokohteiden ja talviurheilulajien ystäviä. Vieraile kaupungin tunnetulla hyppyrimäellä ja muista tutustua Innsbruckin vanhaan kaupunkiin.

Mitä mukaan matkalle Innsbruckiin?

Matkalaukun sisältö riippuu vuodenajasta. Talvisin talviurheilukaupunkiin pukeudutaan lämpimästi, kesäisin asuvalinnat voivat olla kevyempiä.

Onko Innsbruckissa turvallista?

Kaupunki on melko turvallinen, mutta omaisuudesta on toki pidettävä huoli.

Voiko Innsbruckissa juoda kraanavettä?

Innsbruckin hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Innsbruckissa?

Itävallassa tippiä on tapana jättää, jos palvelu on mieleistä.

Millainen on Innsbruckin hintataso?

Hintataso on vastaava kuin Helsingissä. Matkailupalveluiden hinnoissa on kuitenkin eroja sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Aika on Itävallassa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Innsbruck?

Välimatka on noin 2200 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Itävalta

Eikö sittenkään Innsbruck? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Itävalta