Halvat lennot Innsbruck

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Innsbruck (INN)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Innsbruck lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Innsbruck lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Innsbruck

HALVIN REITTI Helsinki - Innsbruck

Helsinki (HEL) - Salzburg (SZG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Salzburgin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 225 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ INNSBRUCKsyyskuu10% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Innsbruck lennot maksavat keskimäärin vain 226 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu11% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Innsbruck lentojen keskimääräinen hinta on 281 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN INNSBRUCK KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu712% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Innsbruck kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Innsbruckiin?

Tirolin alueella sijaitseva Innsbruck on Itävallan tunnetuimpia talviurheilukaupunkeja, joten matkat sinne ovat suosittuja etenkin talvisin. Innsbruck on talvikohteena miellyttävä, sillä kovin kirpakoista pakkasista itävaltalaiskaupungissa ei kärsitä. Normaalisti lämpötilat putoavat vain muutamia asteita miinuksen puolelle. Alpit näkymineen ja patikkapolkuineen kutsuvat aktiviteettien ystäviä myös kesäisin. Kesät ovat lauhoja, ja ilmasto alueella sopii hyvin luonnossa liikkumiseen. Korkeimmillaan kesälämpötilat kipuavat noin 20 asteeseen. Innsbruckissa riittää nähtävää, vaikket vuorille lähtisikään, sillä 130 000 asukkaan vuoristokaupungin on ainutlaatuinen tunnelma.

Halvat lennot Innsbruckiin voi saada mille vuodenajalle tahansa hintoja vertaamalla. Lentojen hintaerot vuodenajoittain ovat nimittäin varsin pieniä. Budjettimatkailijan kannattaa kuitenkin vältellä kaupungin suosituimpia lomasesonkeja, eli ydintalven kuukausia, joulua ja kesälomakautta. Vaikka pelkät lennot saisikin edullisesti, Innsbruckin majoituspalveluiden hinnat nousevat suosituimpina lomakuukausina. Hotelli ja lento on mahdollista saada halvalla esimerkiksi keväällä ja syksyllä. Lentotarjouksia seuraava voi tosin napata pelkät lennot edullisesti mille vuodenajalle tahansa.

Lento ja majoitus on parasta hankkia ajoissa. Lentojen suhteen varaus kannattaa tehdä tavallisesti noin 50–60 päivää ennen matkaan lähtöä. Viikonpäivien suhteen hinnoissa voi olla suuriakin eroja. Yleensä halpoja lentoja on tarjolla varsinkin alkuviikolle.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Innsbruck?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Innsbruck hintaan 136 €/henkilö, mikä on 45 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Innsbruck. Löydät halvimmat hinnat alueelle Innsbruck valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Innsbruck?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 226 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Innsbruck syyskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Innsbruck reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 227 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Innsbruck?

Paras aika varata lento kohteeseen Innsbruck kohteesta Suomi on 33 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 252 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Innsbruck?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Innsbruck. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 225 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 280 €.

Löytyykö kaupungin Innsbruck lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Innsbruck on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Innsbruck harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Salzburgin lentoasema lentokenttä (134 km kaupungin Innsbruck keskustasta).

Voiko kaupunkiin Innsbruck lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Innsbruck keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Salzburgin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 247 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Innsbruckin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Innsbruckin lentoasema
Finnair
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 55m
Innsbruckin lentoasema
Innsbruckin lentoasema
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Innsbruckin lentoasema

Finnair
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 55m
Innsbruckin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Innsbruckiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Innsbruck

Suoria lentoja Helsingistä Innsbruckiin tarjoaa ainoastaan Finnair. Halvat lennot Innsbruckiin on kuitenkin helppo saada vaihtoyhteyksien avulla muiltakin lentoyhtiöiltä. Hyvät ja edulliset lentoliput itävaltalaiskaupunkiin tarjoavat esimerkiksi saksalainen Lufthansa ja Itävällan kansallinen lentoyhtiö Austrian Airlines. Lentotarjontaa kaupunkien välillä on päivittäin, ja lentoaika Helsingistä Innsbruckiin on alkaen noin 2 tuntia 30 minuuttia. Vaihtolennoilla matka-aika on yleensä alkaen noin 4 tuntia. Suomesta lähtevät lennot suuntaavat kohti Alppeja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Kun varaat lentoja, muista kiinnittää huomiota myös siihen, mitä lipputyyppi pitää sisällään. Jos esimerkiksi matkatavaroista maksetaan erikseen, nostaa se nopeasti lentolipun kokonaishintaa.


Miten pääsen lentokentältä Innsbruckin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Innsbruck lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Innsbruckin lentokenttä ottaa vastaan kaikki halvat lennot Innsbruckiin. Se sijaitsee kaupungin keskustan länsipuolella vain noin 4 km:n päässä. Kansainväliseltä nimeltään kenttä on Innsbruck Airport, mutta lentoasema tunnetaan myös nimellä Kranebitten Airport. Matka keskustaan on mahdollista taittaa vaikka kävellen tai pyörällä, mutta kentältä on toki myös joukkoliikenneyhteys Innsbruckiin. Keskustan suuntaan kulkee säännöllisesti bussilinja F. Se liikennöi maanantaista lauantaihin noin 15 minuutin välein ja sunnuntaisin noin 30 minuutin välein. Bussi kulkee muun muassa kaupungin keskusrautatieasemalle (Innsbruck Hauptbahnhof), jonne matka-aika on noin 20 minuuttia. Rautatieasema on reitin puolessa välissä, eli linja-auto jatkaa matkaansa vielä aseman jälkeenkin. Jos haluat hypätä pois mahdollisimman keskeisellä pysäkillä, valitse Anichstrassen pysäkki. Sinne matka-aika kentältä on alle 15 minuuttia. Matkalipun hinta on aikuisille noin 2,30 euroa ja lapsille vajaan kaksi euroa. Liput voi ostaa suoraan linja-autokuskilta. Lentoasemalta bussiasema on helppo löytää, sillä se sijaitsee suoraan saapuvien lentojen terminaalin edessä.


Suositut lentoreitit Innsbruck

Etsityimmät lennot Innsbruck sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Innsbruck reitin lennot
Lyhyin lentoaika
31t 55m
Halvin hinta
666 €

Liikkuminen Innsbruckissa?

Noin 130 000 asukkaan Innsbruck ei ole kooltaan valtava, joten kaupungin idyllistä keskustaa on paras tutkia jalan. Innsbruckin reissuun kannattaa aina varustautua hyvin jalkinein, sillä mahdollisuuksia upeisiin kävelyreitteihin kaupunkia ympäröivässä luonnossa on valtavasti. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, jota pyörittää Innsbrucker Verkehrsbetriebe (IVB). Bussilla ja raitiovaunulla on helppo liikkua kaupunginosasta toiseen.

Innsbruckin sisäisessä raitiovaunuverkostossa on kaksi linjaa, 1 ja 3. Kaupunkia ympäröiville alueille linjoja on kaksi lisää. Linja 6 kulkee välillä Innsbrucker Mittelgebirgsbahn–Igls. STB-linja (Stubaitalbahn) puolestaan liikennöi välillä Stubaital–Fulpmes. Kaupungin sisäistä liikennettä pyörittävät myös lukuisat bussilinjat. Myös kaupungin rajojen ulkopuolelle on helppo päästä seutuliikenteen busseilla. Kertalipun hinta on noin 2,30 euroa, kahdeksan matkan lipun 14 euroa ja 24 tunnin lipun noin 8 euroa. Liput niin raitiovaunuihin kuin busseihinkin suositellaan ostamaan mahdollisuuksien mukaan asemien automaateista, mutta esimerkiksi bussiliput on mahdollista ostaa myös suoraan kuskilta. Hiihtokeskuksiin saattaa liikennöidä talvikaudella ilmaisia ski bus -linjoja, ja kaupungin erikoisuuksiin kuuluvat myös vintage-raitiovaunut.


Tarvitaanko Innsbruckiin passi?

Itävalta on Suomen tavoin EU-maa. Maa on kuitenkin päättänyt toistaiseksi jättäytyä Schengen-alueen ulkopuolelle, joten myös Suomesta Innsbruckiin reissaavan on varauduttava rajatarkastuksiin Itävaltaan saavuttaessa. Rajatarkastuksia varten mukana on kuljetettava joko passia tai virallista henkilökorttia. Passi ei siis ole pakollinen matkakumppani, mutta rajatarkastuksien vuoksi se on suositeltava. Suomalaismatkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paikan päällä Itävallassa, eivätkä esimerkiksi ajokortti tai Kela-kortti sovi matkustusasiakirjoiksi. Matkustusdokumentti kannattaa skannata ja lähettää varuilta talteen myös omaan sähköpostiin.


Vinkkejä Innsbruckiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Innsbruckiin voi löytää helpoimmin syksylle tai keväälle. Talviaika – etenkin joulunseutu – ja kesä ovat kiireisintä sesonkia kaupungissa. Hintojen vertaaminen kannattaa.

Kiinnostavatko Innsbruckin nähtävyydet?

Alpit hiihtokeskuksineen kutsuvat etenkin luontokohteiden ja talviurheilulajien ystäviä. Vieraile kaupungin tunnetulla hyppyrimäellä ja muista tutustua Innsbruckin vanhaan kaupunkiin.

Mitä mukaan matkalle Innsbruckiin?

Matkalaukun sisältö riippuu vuodenajasta. Talvisin talviurheilukaupunkiin pukeudutaan lämpimästi, kesäisin asuvalinnat voivat olla kevyempiä.

Onko Innsbruckissa turvallista?

Kaupunki on melko turvallinen, mutta omaisuudesta on toki pidettävä huoli.

Voiko Innsbruckissa juoda kraanavettä?

Innsbruckin hanavesi on täysin juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Innsbruckissa?

Itävallassa tippiä on tapana jättää, jos palvelu on mieleistä.

Millainen on Innsbruckin hintataso?

Hintataso on vastaava kuin Helsingissä. Matkailupalveluiden hinnoissa on kuitenkin eroja sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Itävalta?

Aika on Itävallassa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Innsbruck?

Välimatka on noin 2200 km.Lennot muihin kaupunkeihin Itävalta

Sittenkin jotain muuta, kuin Innsbruck? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Itävalta
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka