Etsi halpoja lentoja Las Vegas alk. 758 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Las Vegas

Yhteenveto Las Vegas lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

758 €

Nopein lentoaika

15t 04m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 758 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas Harry Reid).
Nopein lento kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi kestää 15t 04m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas Harry Reid).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Las Vegas mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja British Airways.

Las Vegas lentotiedot ja trendit

Tutustu Las Vegas lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Las Vegas?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 776 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Las Vegas marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 798 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Las Vegas?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Las Vegas kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 845 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Las Vegas lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1164 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Las Vegas?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Las Vegas on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 968 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Las Vegas, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 994 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Las Vegas?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Las Vegas kestää yleensä 17t 10m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Las Vegas Harry Reid kentälle (Las Vegas suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Las Vegas Harry Reid, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Las Vegas?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Las Vegas on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 873 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Las Vegas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 863 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Las Vegas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Las Vegas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Las Vegas

HALVIN REITTI Helsinki - Las Vegas

Helsinki (HEL) - Las Vegas (LAS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Las Vegas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Las Vegas Harry Reid, jolloin hinta on keskimääräinen 873 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LAS VEGASmarraskuu12% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Las Vegas lennot maksavat keskimäärin vain 776 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LAS VEGAS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu20% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Las Vegas lentojen keskimääräinen hinta on 1056 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LAS VEGAS KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu410% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Las Vegas kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Las Vegas

Legendaarinen Las Vegas on mielenkiintoinen matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvikuukausia (marras-maaliskuu) lukuun ottamatta sää on kaupungissa kohtuullisen lämmin ympäri vuoden, joten halvat lennot Las Vegasiin kannattaa hyödyntää aina tilaisuuden tullen.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Las Vegasiin, hintojen puolesta yhdysvaltalaiskaupunkiin kannattaa suunnata esimerkiksi lokakuussa tai marraskuussa, jolloin hotellit ja lennot ovat hinnaltaan edullisia. Monet hankkivat lentoliput Las Vegasiin kesäkuukausille tai joulukuulle, jolloin myös hinnat nousevat. Huomioi matkaa suunnitellessa myös, että kesäkuukausina keskellä aavikkoa sijaitsevan Las Vegasin päivälämpötilat nousevat jopa lähelle 40 astetta.

Lentolippujen hinnat Yhdysvaltoihin ovat eurooppalaisille matkailijoille melko arvokkaita, ja moni miettiikin, milloin tarkalleen ottaen lennot Las Vegasiin kannattaa ostaa. Lentotarjouksiin voi tarttua milloin tahansa – näin pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla – mutta normaalisti lennot ja majoituksen saa kohtuuhintaan noin kaksi kuukautta ennen reissua.

Löytyykö kaupungin Las Vegas lähettyviltä muita lentokenttiä?

Las Vegas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Las Vegas Boulder City lentokenttä (36 km Las Vegas keskustasta), Meadview Grand Canyon West lentokenttä (120 km Las Vegas keskustasta) tai Bullhead City Laughlin Bullhead lentokenttä (124 km Las Vegas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Las Vegas Harry Reid lentokenttä hinnat?

lentoa Las Vegas Harry Reid lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Las Vegas Harry Reid lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Las Vegas Harry Reid lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Las Vegas Harry Reid lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Las Vegas Harry Reid lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Las Vegas Harry Reid lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Las Vegas Harry Reid lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Las Vegas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Las Vegas
Useita lentoyhtiöitä
25. tammikuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
LAS16:10Las Vegas Harry Reid
2. helmikuuta
LAS12:40Las Vegas Harry Reid
19t 55m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
10. lokakuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 13m
2 välilaskua
LAS22:23Las Vegas Harry Reid
17. lokakuuta
LAS11:35Las Vegas Harry Reid
15t 50m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
10. lokakuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 13m
2 välilaskua
LAS22:23Las Vegas Harry Reid
17. lokakuuta
LAS11:20Las Vegas Harry Reid
40t 05m
2 välilaskua
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
25. tammikuuta
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 03m
2 välilaskua
LAS19:08Las Vegas Harry Reid
2. helmikuuta
LAS01:00Las Vegas Harry Reid
24t 55m
3 välilaskua
HEL01:55Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
LAS20:20Las Vegas Harry Reid
3. tammikuuta
LAS04:40Las Vegas Harry Reid
17t 30m
2 välilaskua
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
LAS23:35Las Vegas Harry Reid
26. lokakuuta
LAS03:25Las Vegas Harry Reid
25t 30m
2 välilaskua
HEL04:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Las Vegas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Las Vegas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
LASLas Vegas Harry Reid

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Las Vegas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Las Vegas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Las Vegas?

Delta lennot kohteeseen Las Vegas

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Las Vegas on Delta, ja se liikennöi 42 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Delta lennolle kohteeseen Las Vegas on 756 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 1 565 Delta Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Finnair lennot kohteeseen Las Vegas

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Las Vegas on Finnair (7,7/10, 368 arvosteluilla). Suurin osa Finnair lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Las Vegas saapuvat kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema, mutta kohteeseen Las Vegas on maailmanlaajuisesti 7 Finnair lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Finnair tarjous oli 857 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas, meno-paluu).


Las Vegas: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Las Vegas
Helsinki - Las Vegas reitin lennot
Nopein lentoaika19t 00m
Halvin hinta698 €
Oulu - Las Vegas reitin lennot
Nopein lentoaika23t 05m
Halvin hinta1392 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Las Vegas

Las Vegas on monien yhdysvaltalaiskaupunkien tapaan autoilukaupunki, ja etenkin jos tarkoituksena on tutkia kaupunkia ympäröiviä alueita, kannattaa esimerkiksi kaupungin lentokentiltä hankkia alleen vuokra-auto. Polttoaine ja autovuokrat ovat Las Vegasissa kohtuuhintaisia. Las Vegas on täynnä tähtiloistoa, ja mikäli haluat liikkua kaupungissa tyylillä, voi kaupungista helposti vuokrata myös kyydin limusiinilla tai muulla tyylikkäällä kulkuvälineellä. Limusiinien vuokrat alkavat noin 60 dollarista tunnilta.

Las Vegasissa on toki myös joukkoliikennejärjestelmä, ja metropolialueen bussiliikennettä operoi RTC Transit. Bussiyhtiöllä on reittejä paitsi Las Vegasin kaupungissa, myös koko Clark Countyn alueella. Las Vegas Strip -kadun varrella liikennöi The Strip & Downtown Express Deuce -bussi, joka vie matkustajia myös esimerkiksi Las Vegasin keskustan, downtownin, alueelle. Esimerkiksi kahden tunnin bussipassi maksaa noin 6 dollaria ja 24 tunnin bussipassi noin 8 dollaria.


Kohteen Las Vegas viisumivaatimukset

Las Vegasiin ja muihin Yhdysvallan kohteisiin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen Washingtonin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Las Vegas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Las Vegas

Miten löydän halvimmat lennot Las Vegasiin?

Halvat lennot Las Vegasiin saa helpoimmin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan paitsi eri kuukausien, myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Las Vegasin nähtävyydet?

Las Vegas on uhkapelien ja viihteen kaupunki. Bongaa kaupungista jonkin huippuartistin show, kävele Las Vegas Strip -katua pitkin ja nauti alueen karun kauniista luonnosta Red Rock Canyonin luonnonsuojelualueella.

Mitä mukaan matkalle Las Vegasiin?

Kaiken tarvittavan saa paikan päältä.

Onko Las Vegasissa turvallista?

Las Vegas on suuri kaupunki, jossa normaali varovaisuus on tarpeen. Muista tarkistaa matkavakuutuksesi voimassaolo ennen matkaa.

Voiko Las Vegasissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Las Vegasissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin.

Millainen on Las Vegasin hintataso?

Hintaskaala on Las Vegasissa laaja. Ravintolat voivat olla hieman kalliimpia kuin Helsingissä, polttoaine ja joukkoliikennevälineet taas edullisempia. Etenkin Las Vegas Stripillä monet baarit ja ravintolat ovat todella hinnakkaita, mutta hieman kauempaa löytyy edullisempiakin paikkoja.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Las Vegas?

Välimatka on noin 8 700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Las Vegasissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Las Vegasissa, ja Yhdysvalloissa voi käyttää myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Las Vegas?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Las Vegas on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Las Vegas nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Las Vegas joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Las Vegas tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Las Vegas?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Las Vegas.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Las Vegas juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Las Vegas lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Vegas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.