Halvat lennot Las Vegas

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Las Vegas

Yhteenveto Las Vegas lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

432 €

Halvin meno-paluulennon hinta

797 €

Nopein lentoaika

17t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 432 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas Harry Reid).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 797 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas Harry Reid).
Nopein lento kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi kestää 17t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas Harry Reid).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Las Vegas mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin Las Vegas lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Las Vegas lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Las Vegas

HALVIN REITTI Helsinki - Las Vegas

Helsinki (HEL) - Las Vegas (LAS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Las Vegas kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Las Vegas Harry Reid, jolloin hinta on keskimääräinen 979 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LAS VEGAShelmikuu23% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Las Vegas lennot maksavat keskimäärin vain 750 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LAS VEGAS KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu33% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Las Vegas lentojen keskimääräinen hinta on 1305 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LAS VEGAS KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu346% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Las Vegas kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Las Vegas?

Legendaarinen Las Vegas on mielenkiintoinen matkakohde mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvikuukausia (marras-maaliskuu) lukuun ottamatta sää on kaupungissa kohtuullisen lämmin ympäri vuoden, joten halvat lennot Las Vegasiin kannattaa hyödyntää aina tilaisuuden tullen.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Las Vegasiin, hintojen puolesta yhdysvaltalaiskaupunkiin kannattaa suunnata esimerkiksi lokakuussa tai marraskuussa, jolloin hotellit ja lennot ovat hinnaltaan edullisia. Monet hankkivat lentoliput Las Vegasiin kesäkuukausille tai joulukuulle, jolloin myös hinnat nousevat. Huomioi matkaa suunnitellessa myös, että kesäkuukausina keskellä aavikkoa sijaitsevan Las Vegasin päivälämpötilat nousevat jopa lähelle 40 astetta.

Lentolippujen hinnat Yhdysvaltoihin ovat eurooppalaisille matkailijoille melko arvokkaita, ja moni miettiikin, milloin tarkalleen ottaen lennot Las Vegasiin kannattaa ostaa. Lentotarjouksiin voi tarttua milloin tahansa – näin pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla – mutta normaalisti lennot ja majoituksen saa kohtuuhintaan noin kaksi kuukautta ennen reissua.

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 750 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Las Vegas helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa syyskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 830 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Las Vegas on 58 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 979 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Las Vegas kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 797 € momondossa.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Las Vegas kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 810 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Las Vegas maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 925 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Las Vegas on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 776 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Las Vegas, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 946 € lippua kohden.

Las Vegas kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Las Vegas Boulder City lentokenttä (36 km kaupungin Las Vegas keskustasta), Meadview Grand Canyon West lentokenttä (120 km kaupungin Las Vegas keskustasta) tai Bullhead City Laughlin Bullhead lentokenttä (124 km kaupungin Las Vegas keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.momondosta löytyneet halvat lennot: Las Vegas

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Las Vegas
Lufthansa
21. lokakuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
1 välilasku
LAS21:40Las Vegas Harry Reid
27. lokakuuta
LAS09:45Las Vegas Harry Reid
19t 15m
1 välilasku
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. kesäkuuta
HEL02:25Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
1 välilasku
LAS18:15Las Vegas Harry Reid
9. kesäkuuta
LAS09:45Las Vegas Harry Reid
23t 55m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 40m
2 välilaskua
LAS02:25Las Vegas Harry Reid
27. lokakuuta
LAS09:15Las Vegas Harry Reid
36t 40m
2 välilaskua
HEL21:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. lokakuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
1 välilasku
LAS21:40Las Vegas Harry Reid
27. lokakuuta
LAS06:29Las Vegas Harry Reid
21t 01m
2 välilaskua
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
1. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
1 välilasku
LAS20:15Las Vegas Harry Reid
8. kesäkuuta
LAS12:05Las Vegas Harry Reid
15t 20m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. kesäkuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 53m
2 välilaskua
LAS23:08Las Vegas Harry Reid
8. kesäkuuta
LAS12:05Las Vegas Harry Reid
15t 20m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Las Vegas

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Las Vegas, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Useita lentoyhtiöitä
24. toukokuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 25m
3 välilaskua
LAS02:45Las Vegas Harry Reid
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 19m
3 välilaskua
LAS05:19Las Vegas Harry Reid
Useita lentoyhtiöitä
29. toukokuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
51t 20m
3 välilaskua
LAS18:20Las Vegas Harry Reid

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Las Vegas?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Las Vegas

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Las Vegas?

Lentäessäsi kohteeseen Las Vegas kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, American Airlines, KLM tai Iberia. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Delta lennot kohteeseen Las Vegas

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Las Vegas on Delta, ja se liikennöi 45 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, ja paras tarjous Delta lennolle kohteeseen Las Vegas on 380 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 381 Delta Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

KLM lennot kohteeseen Las Vegas

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Las Vegas on KLM (7,8/10, 121 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Las Vegas saapuvat kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson, mutta kohteeseen Las Vegas on maailmanlaajuisesti 23 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 691 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Vegas, meno-paluu).


Las Vegas ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Las Vegas lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Las Vegasiin saapuvat yleensä metropolialueen päälentoasemalle, McCarranin kansainväliselle lentoasemalle, tosin kaupunkia palvelee kaksi muutakin lentokenttää. McCarranin lentoasemalta pääsee kätevästi ja edullisesti keskustaan shuttle-busseilla.


Las Vegas: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Las Vegas
Helsinki - Las Vegas reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 06m
Halvin hinta805 €
Oulu - Las Vegas reitin lennot
Lyhyin lentoaika37t 40m
Halvin hinta1092 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Las Vegas

Las Vegas on monien yhdysvaltalaiskaupunkien tapaan autoilukaupunki, ja etenkin jos tarkoituksena on tutkia kaupunkia ympäröiviä alueita, kannattaa esimerkiksi kaupungin lentokentiltä hankkia alleen vuokra-auto. Polttoaine ja autovuokrat ovat Las Vegasissa kohtuuhintaisia. Las Vegas on täynnä tähtiloistoa, ja mikäli haluat liikkua kaupungissa tyylillä, voi kaupungista helposti vuokrata myös kyydin limusiinilla tai muulla tyylikkäällä kulkuvälineellä. Limusiinien vuokrat alkavat noin 60 dollarista tunnilta.

Las Vegasissa on toki myös joukkoliikennejärjestelmä, ja metropolialueen bussiliikennettä operoi RTC Transit. Bussiyhtiöllä on reittejä paitsi Las Vegasin kaupungissa, myös koko Clark Countyn alueella. Las Vegas Strip -kadun varrella liikennöi The Strip & Downtown Express Deuce -bussi, joka vie matkustajia myös esimerkiksi Las Vegasin keskustan, downtownin, alueelle. Esimerkiksi kahden tunnin bussipassi maksaa noin 6 dollaria ja 24 tunnin bussipassi noin 8 dollaria.


Kohteen Las Vegas viisumivaatimukset

Las Vegasiin ja muihin Yhdysvallan kohteisiin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen Washingtonin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Las Vegas


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Las Vegas

Halvat lennot Las Vegasiin saa helpoimmin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan paitsi eri kuukausien, myös eri viikonpäivien välillä.

Las Vegas on uhkapelien ja viihteen kaupunki. Bongaa kaupungista jonkin huippuartistin show, kävele Las Vegas Strip -katua pitkin ja nauti alueen karun kauniista luonnosta Red Rock Canyonin luonnonsuojelualueella.

Kaiken tarvittavan saa paikan päältä.

Las Vegas on suuri kaupunki, jossa normaali varovaisuus on tarpeen. Muista tarkistaa matkavakuutuksesi voimassaolo ennen matkaa.

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Juomarahan jättäminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin.

Hintaskaala on Las Vegasissa laaja. Ravintolat voivat olla hieman kalliimpia kuin Helsingissä, polttoaine ja joukkoliikennevälineet taas edullisempia. Etenkin Las Vegas Stripillä monet baarit ja ravintolat ovat todella hinnakkaita, mutta hieman kauempaa löytyy edullisempiakin paikkoja.

Yhdysvaltojen aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 8 700 kilometriä.

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Las Vegasissa, ja Yhdysvalloissa voi käyttää myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Las Vegas on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Las Vegas nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Las Vegas tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Las Vegas.

Totta kai.momondo seuraa Las Vegas lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.