Etsi halpoja lentoja New Orleans alk. 916 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 30/11
to 7/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista New Orleans

Yhteenveto New Orleans lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

916 €

Nopein lentoaika

14t 05m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 916 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong).
Nopein lento kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi kestää 14t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen New Orleans mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja British Airways.

New Orleans lentotiedot ja trendit

Tutustu New Orleans lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New Orleans?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen New Orleans. Lennot maksavat noin 746 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen New Orleans, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 757 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New Orleans?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle New Orleans kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 769 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - New Orleans torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1059 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New Orleans?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen New Orleans on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - New Orleans voi maksaa jopa niin vähän kuin 913 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen New Orleans on aamulla, kun lennot maksavat noin 981 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen New Orleans?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin New Orleans lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong lento kestää keskimäärin 22t 32m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle New Orleans Louis Armstrong kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin New Orleans lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New Orleans lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New Orleans

HALVIN REITTI Helsinki - New Orleans

Helsinki (HEL) - New Orleans (MSY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New Orleans kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle New Orleans Louis Armstrong, jolloin hinta on keskimääräinen 937 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW ORLEANSmaaliskuu21% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - New Orleans lennot maksavat keskimäärin vain 746 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW ORLEANS KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu39% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - New Orleans lentojen keskimääräinen hinta on 1308 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW ORLEANS KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu700% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New Orleans kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä New Orleans

Miten kauan kestää lentää New Orleansiin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla New Orleansiin. Lennot Yhdysvaltojen New Orleansiin joutuu lentämään vähintään yhdellä välilaskulla. Helsingistä lennettäessä pääsee perille kätevästi yhdellä pysähdyksellä Chicagossa, jolloin matka-aika on lyhimmillään reilut 18 tuntia. Kahdella välilaskulla pääsee perille nopeammin, ja tällöin joutuu matkaamaan vain 14 tuntia. Yhdellä välilaskulla on kuitenkin usein mukavampi matkata, eikä tarvitse miettiä kaikkiin koneisiin ehtimistä. Välilasku Chicagossa on sen verran pitkä, että kentällä ehtii hyvin tekemään kaikenlaista. Siellä voi mukavasti shoppailla, syödä ravintoloissa tai nauttia kupposen kuumaa kahvilassa kirjaa lukien. Muilta Suomen kentiltä lennettäessä tulee ensin lentää Helsingin kautta. Tämä lisää matka-aikaa yhden lennon ja vaihdon verran.

Mistä voit lentää suoraan New Orleansiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta New Orleansiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot New Orleansin Louis Armstrongin kansainväliselle lentokent lennetään aina välilaskun kautta Suomesta. Onneksi Helsingistä lennettäessä ei tarvitse lentokonetta vaihtaa useammin kuin kerran. Chicagon kautta lennettäessä pääset perille kätevästi yhdellä pysähdyksellä. Kahdella välilaskulla vaihtoehtoja on tarjolla myös useita ja näiden matka-aika saattaa olla välillä lyhyempi kuin yhdellä vaihdolla lennettäessä. Parhaimmillaan kahdella välilaskulla pääsee jopa neljä tuntia nopeammin perille kuin yhdellä. Kannattaa kuitenkin huomioida lyhyisiin vaihtoihin liittyvät riskit, etenkin isoilla lentokentillä Yhdysvalloissa. Yhdellä pitkällä vaihdolla voi olla myös mukava matkustaa. Aikaa riittää hyvin vaihtoon, eikä tarvitse miettiä mahdollisia pieniä myöhästymisiä. Esimerkiksi Chicagon lentokentällä riittää tekemistä helposti useaksi tunniksi.

Löytyykö kaupungin New Orleans lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia New Orleans on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen New Orleans harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Gulfport Biloxi Regional lentokenttä (109 km New Orleans keskustasta) tai Baton Rouge Ryan lentokenttä (122 km New Orleans keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New Orleans Louis Armstrong lentokenttä hinnat?

lentoa New Orleans Louis Armstrong lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa New Orleans Louis Armstrong lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa New Orleans Louis Armstrong lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen New Orleans Louis Armstrong lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen New Orleans Louis Armstrong lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen New Orleans Louis Armstrong lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset New Orleans Louis Armstrong lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen New Orleans Louis Armstrong lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: New Orleans

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New Orleans
United Airlines
8. joulukuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 57m
2 välilaskua
MSY23:02New Orleans Louis Armstrong
15. joulukuuta
MSY07:15New Orleans Louis Armstrong
25t 40m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
16. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 04m
2 välilaskua
MSY20:34New Orleans Louis Armstrong
23. joulukuuta
MSY19:02New Orleans Louis Armstrong
20t 33m
2 välilaskua
HEL23:35Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
23. joulukuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 18m
2 välilaskua
MSY22:53New Orleans Louis Armstrong
30. joulukuuta
MSY07:11New Orleans Louis Armstrong
19t 54m
1 välilasku
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1008 €
Etsi vastaava
American Airlines
23. joulukuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 18m
2 välilaskua
MSY22:53New Orleans Louis Armstrong
30. joulukuuta
MSY05:20New Orleans Louis Armstrong
21t 45m
2 välilaskua
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
1011 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 06m
2 välilaskua
MSY23:31New Orleans Louis Armstrong
22. joulukuuta
MSY20:35New Orleans Louis Armstrong
38t 05m
2 välilaskua
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1012 €
Etsi vastaava
Scandinavian Airlines
15. joulukuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
MSY22:40New Orleans Louis Armstrong
22. joulukuuta
MSY12:45New Orleans Louis Armstrong
19t 35m
3 välilaskua
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1078 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New Orleans

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - New Orleans, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 32m
MSYNew Orleans Louis Armstrong

Kohteen New Orleans viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla New Orleansissa?

New Orleans sijaitsee Yhdysvalloissa, joten suomalaiset eivät voi matkustaa sinne kuten Euroopan maihin. Onneksi viisumille ei kuitenkaan ole tarvetta. Ennen matkustamista pitää kuitenkin täyttää internetissä ESTA eli Electronic System for Travel Authorization -asiakirja. Hakemuksen täyttö ei kestää kauaa ja maksaa pienen summan verran. On useita muita palveluntarjoajia, jotka täyttävät hakemuksen puolestasi, mutta veloittavat siitä lisämaksua. Tällä hakemuksella saat vierailla Yhdysvalloissa korkeintaan 90 vuorokautta. Matkustusasiakirjana pitää olla passi, sillä henkilöllisyystodistus ei kelpaa. Huomioi myös passin voimassaolo hyvissä ajoin ennen matkaa, sen pitää nimittäin olla voimassa vielä kuusi kuukautta suunnitellun matkan päättymisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa New Orleans

Mitä voit nähdä ja tehdä New Orleansissa?

New Orleansissa nähtävää ja tehtävää riittää vaikka useaksi viikoksi. Kaupunki on tunnettu hyvästä ruuastaan, etelän kulttuurista ja vuosittaisesta Mardi Gras -karnevaalista. Jos sattuu vierailemaan kaupungissa helmikuun lopulla, kannattaa ehdottomasti osallistua tähän maailmankuuluun tapahtumaan. Ympärivuotisia nähtävyyksiä kaupungissa riittää myös. Ranskalainen kortteli on yksi kaupungin helmistä ja siellä kannattaa ehdottomasti vierailla. Alue on kaupungin vanhin ja perustettiin jo 1700-luvun alussa Ranskan vallan alla. Täällä voit nauttia kaupungin klassisesta arkkitehtuurista, hyvästä ruuasta ja mukavasta tunnelmasta. New Orleansissa vieraillessa kannattaa tutustua myös paikalliseen ruokakulttuuriin. Cajun-ruoka on kotoisin alueelta ja on sekoitus espanjalaista, ranskalaista sekä länsiafrikkalaista ruokaa. Lisäksi kaupungilla voi vierailla museoissa ja eläintarhassa tai vaikka pistäytyä katsomaan amerikkalaisen jalkapallon ottelua. Jos New Orleans kuulostaa juuri sinun paikaltasi lomailuun, varaa lennot Yhdysvaltojen New Orleansiin itsellesi ja seurueellesi jo vaikka tänään. New Orleansin lentotarjoukset ja hotellit löydät kätevästi samasta paikasta momondon verkkosivuilta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen New Orleans?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen New Orleans.

Voinko löytää lentoja kohteeseen New Orleans joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen New Orleans tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen New Orleans?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen New Orleans tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen New Orleans juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata New Orleans lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New Orleans

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.