Etsi halvat lennot New Orleans

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista New Orleans

Yhteenveto New Orleans lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

671 €

Halvin meno-paluulennon hinta

691 €

Nopein lentoaika

18t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 671 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 691 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong).
Nopein lento kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi kestää 18t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen New Orleans mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Lufthansa.

New Orleans lentotiedot ja trendit

Tutustu New Orleans lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New Orleans?

Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen New Orleans. Lennot maksavat noin 810 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen New Orleans, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 898 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin New Orleans?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen New Orleans kaupungista Dallas oli 82 €. Tämä on 95 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen New Orleans. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin New Orleans omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New Orleans?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle New Orleans kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 913 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - New Orleans sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1201 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen New Orleans?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin New Orleans lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - New Orleans Louis Armstrong lento kestää keskimäärin 22t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle New Orleans Louis Armstrong kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Halvimmat lennot kaupungin New Orleans lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New Orleans lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New Orleans

HALVIN REITTI Helsinki - New Orleans

Helsinki (HEL) - New Orleans (MSY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New Orleans kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle New Orleans Louis Armstrong, jolloin hinta on keskimääräinen 966 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW ORLEANSlokakuu16% halvempilokakuu aikana Helsinki - New Orleans lennot maksavat keskimäärin vain 810 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW ORLEANS KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu15% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - New Orleans lentojen keskimääräinen hinta on 1112 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW ORLEANS KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu443% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New Orleans kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä New Orleans

Miten kauan kestää lentää New Orleansiin?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla New Orleansiin. Lennot Yhdysvaltojen New Orleansiin joutuu lentämään vähintään yhdellä välilaskulla. Helsingistä lennettäessä pääsee perille kätevästi yhdellä pysähdyksellä Chicagossa, jolloin matka-aika on lyhimmillään reilut 18 tuntia. Kahdella välilaskulla pääsee perille nopeammin, ja tällöin joutuu matkaamaan vain 14 tuntia. Yhdellä välilaskulla on kuitenkin usein mukavampi matkata, eikä tarvitse miettiä kaikkiin koneisiin ehtimistä. Välilasku Chicagossa on sen verran pitkä, että kentällä ehtii hyvin tekemään kaikenlaista. Siellä voi mukavasti shoppailla, syödä ravintoloissa tai nauttia kupposen kuumaa kahvilassa kirjaa lukien. Muilta Suomen kentiltä lennettäessä tulee ensin lentää Helsingin kautta. Tämä lisää matka-aikaa yhden lennon ja vaihdon verran.

Mistä voit lentää suoraan New Orleansiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta New Orleansiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lennot New Orleansin Louis Armstrongin kansainväliselle lentokent lennetään aina välilaskun kautta Suomesta. Onneksi Helsingistä lennettäessä ei tarvitse lentokonetta vaihtaa useammin kuin kerran. Chicagon kautta lennettäessä pääset perille kätevästi yhdellä pysähdyksellä. Kahdella välilaskulla vaihtoehtoja on tarjolla myös useita ja näiden matka-aika saattaa olla välillä lyhyempi kuin yhdellä vaihdolla lennettäessä. Parhaimmillaan kahdella välilaskulla pääsee jopa neljä tuntia nopeammin perille kuin yhdellä. Kannattaa kuitenkin huomioida lyhyisiin vaihtoihin liittyvät riskit, etenkin isoilla lentokentillä Yhdysvalloissa. Yhdellä pitkällä vaihdolla voi olla myös mukava matkustaa. Aikaa riittää hyvin vaihtoon, eikä tarvitse miettiä mahdollisia pieniä myöhästymisiä. Esimerkiksi Chicagon lentokentällä riittää tekemistä helposti useaksi tunniksi.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia New Orleans on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen New Orleans harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Gulfport Biloxi Regional lentokenttä (109 km New Orleans keskustasta) tai Baton Rouge Ryan lentokenttä (122 km New Orleans keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin New Orleans keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Baton Rouge Ryan lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 1241 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: New Orleans

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New Orleans

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New Orleans?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New Orleans

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New Orleans?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen New Orleans kohteesta Suomi ovat American Airlines, Finnair, KLM ja Delta. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Delta lennot kohteeseen New Orleans

Kohteeseen New Orleans on 33 Delta lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson kohteeseen New Orleans, suosituin reitti, jota Delta liikennöi kohteeseen New Orleans.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Delta lento kohteeseen New Orleans maksoi 865 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Delta on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 410 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,9/10.

Finnair lennot kohteeseen New Orleans

Finnair lennot kohteeseen New Orleans voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 888 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 4 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen New Orleans normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen New Orleans lähtee kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,8/10 pisteen arvoiseksi 244 arvostelujen perusteella.


New Orleans ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin New Orleans lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan New Orleansin lentokentältä?

New Orleansin lentokentältä pääset kaupunkiin monella eri tavalla. Julkisen liikenteen bussi 2020 Airport Express kulkee lentokenttien terminaaleilta kaupungin keskustaan. Matka on hyvin edullinen, mutta bussi ei kulje kovinkaan usein. Sen aikataulu kannattaa siis tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, jos haluaa sillä kulkea. Bussia kalliimpi mutta taksia edullisempi vaihtoehto on lentokentän sukkulabussi. Tämä on minibussi, jossa on kyydissä useampi matkustaja. Bussi tuo kuitenkin asiakkaan perille lähes taksin lailla keskustan kortteleihin. Perinteiset taksit kulkevat myös lentokentältä kaupunkiin. Löydät ne aivan terminaalin edustalla sijaitsevalta taksiasemalta. Taksien hinta on kaupungissa asetettu kiinteäksi, joten matkan kustannuksista ei tarvitse olla huolissaan. Samalla maksulla pääsee mihin päin tahansa kaupungin keskustaa. Jos haluaa perinteisen taksin sijaan kulkea esimerkiksi Uberilla tai Lyftillä, on tämä myös mahdollista. Ensimmäisessä kerroksessa kentällä on niille varattu paikka, mistä kyseiset kuljetusyhtiöt voivat noutaa asiakkaan kyytiin. Autovuokraamoita lentokentällä on myös useita. Oma auto on hyvä vaihtoehto, jos mielii myöhemmin matkan aikana kulkea omia reittejä ja tutkia kaupungin lähialueita. Matka kaupunkiin kestää noin puolisen tuntia.


New Orleans: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen New Orleans
Helsinki - New Orleans reitin lennot
Nopein lentoaika22t 35m
Halvin hinta691 €

Kohteen New Orleans viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla New Orleansissa?

New Orleans sijaitsee Yhdysvalloissa, joten suomalaiset eivät voi matkustaa sinne kuten Euroopan maihin. Onneksi viisumille ei kuitenkaan ole tarvetta. Ennen matkustamista pitää kuitenkin täyttää internetissä ESTA eli Electronic System for Travel Authorization -asiakirja. Hakemuksen täyttö ei kestää kauaa ja maksaa pienen summan verran. On useita muita palveluntarjoajia, jotka täyttävät hakemuksen puolestasi, mutta veloittavat siitä lisämaksua. Tällä hakemuksella saat vierailla Yhdysvalloissa korkeintaan 90 vuorokautta. Matkustusasiakirjana pitää olla passi, sillä henkilöllisyystodistus ei kelpaa. Huomioi myös passin voimassaolo hyvissä ajoin ennen matkaa, sen pitää nimittäin olla voimassa vielä kuusi kuukautta suunnitellun matkan päättymisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - New Orleans


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa New Orleans

Mitä voit nähdä ja tehdä New Orleansissa?

New Orleansissa nähtävää ja tehtävää riittää vaikka useaksi viikoksi. Kaupunki on tunnettu hyvästä ruuastaan, etelän kulttuurista ja vuosittaisesta Mardi Gras -karnevaalista. Jos sattuu vierailemaan kaupungissa helmikuun lopulla, kannattaa ehdottomasti osallistua tähän maailmankuuluun tapahtumaan. Ympärivuotisia nähtävyyksiä kaupungissa riittää myös. Ranskalainen kortteli on yksi kaupungin helmistä ja siellä kannattaa ehdottomasti vierailla. Alue on kaupungin vanhin ja perustettiin jo 1700-luvun alussa Ranskan vallan alla. Täällä voit nauttia kaupungin klassisesta arkkitehtuurista, hyvästä ruuasta ja mukavasta tunnelmasta. New Orleansissa vieraillessa kannattaa tutustua myös paikalliseen ruokakulttuuriin. Cajun-ruoka on kotoisin alueelta ja on sekoitus espanjalaista, ranskalaista sekä länsiafrikkalaista ruokaa. Lisäksi kaupungilla voi vierailla museoissa ja eläintarhassa tai vaikka pistäytyä katsomaan amerikkalaisen jalkapallon ottelua. Jos New Orleans kuulostaa juuri sinun paikaltasi lomailuun, varaa lennot Yhdysvaltojen New Orleansiin itsellesi ja seurueellesi jo vaikka tänään. New Orleansin lentotarjoukset ja hotellit löydät kätevästi samasta paikasta momondon verkkosivuilta.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen New Orleans.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen New Orleans tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen New Orleans tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata New Orleans lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.