Etsi halvat lennot Kalispell

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kalispell lentotiedot ja trendit

Tutustu Kalispell lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kalispell

Kalispell on kaupunki Montanan osavaltiossa Yhdysvaltain pohjoisosassa. Suomesta lennot Kalispelliin (FCA) ovat melko pitkiä ja kulkevat yleensä kahden vaihtokentän kautta. Helsingistä nopeimmin Kalispelliin pääsee perille hieman alle 18 tunnissa, ja tällöin lentoreitti kulkee ensin Reykjavikin Keflavikin lentoaseman ja sen jälkeen Yhdysvaltain Seattlen Takoman kansainvälisen lentoaseman kautta. Joillakin muilla yhteyksillä vaihdot voivat myös olla Frankfurtin kentällä Saksassa sekä Yhdysvaltojen päässä Denverin kansainvälisellä lentoasemalla. Tällä reitillä matka-aika on noin 20 ja puoli tuntia. Paluulennot tällä reitillä ovat taas hieman nopeampia kuin menolennot, ja esimerkiksi Seattle-Reykjavik-Helsinki -paluureitti taittuu noin 16 tunnissa. Myös pohjoisemmasta Suomesta on mahdollista lentää Kalispelliin, mutta tällöin reittiin tulee yksi välilasku lisää Helsingissä. Muut välilaskut ovat Oulusta ja Rovaniemeltä lähdettäessä yleensä Reykjavikissa ja Seattlessa. Lentoaika pohjoisilta kentiltä lähdettäessä on nopeimmillaan hieman alle 24 tuntia.

Suomesta ei valitettavasti ole suoraa lentoyhteyttä Kalispelliin. Matka on sen verran pitkä, että reitillä on pakostikin kaksi tai useampi vaihto. Lennot Yhdysvaltojen Kalispelliin sujuvat nopeimmin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Nopein yhteys Helsingistä kulkee Reykjavikin ja Seattlen kenttien kautta ja kestää noin 18 ja puoli tuntia. Tällä reitillä paluulennot saattavat toisinaan kulkea eri reittiä kuin menolennot, esimerkiksi Salt Lake Cityn sekä Euroopassa Amsterdamin kautta. Myös Suomen pohjoisilta kentiltä voi lentää Kalispellin Glacier Parkin kansainväliselle lentoasemalle, mutta tällöin reitillä on yksi lisäpysähdys Helsingissä. Myös Kuopiosta lento Montanan kaupunkiin onnistuu, ja sieltä reitti on sama kuin Oulusta ja Rovaniemeltä: ensin Helsinkiin ja sitten Reykjavikin ja Seattlen kautta perille kohteeseen. Suomen eteläisemmiltä kentiltä ei ole olemassa automaattista yhteyttä Kalispelliin, joten esimerkiksi Turusta, Tampereelta ja Lappeenrannasta on helpompi ensin matkustaa Helsinkiin ja aloittaa lentomatka vasta sieltä. Kalispellin lentotarjoukset löydät tutkailemalla momondoa hyvissä ajoin etukäteen.

Missoula Johnson-Bell Field lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kalispell.

Halvin lentokenttä lähellä Kalispell on tyypillisesti Kalispell Glacier Park lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 533 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Kalispell lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kalispell lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalispell?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kalispell

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kalispell?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kalispell suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöltä, kuten Delta. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Kalispell ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kalispell lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kalispellin lentokentältä?

Kalispellin Glacier Park International Airport sijaitsee pienen ajomatkan päässä itse kaupungin ulkopuolella. Lentokentällä on useita shuttle bus -palveluja tarjoavia tahoja, jotka kuljettavat matkustajia lentokentältä Kalispellin keskustaan tai muualle lähialueille. Nämä palvelut on hyvä varata etukäteen lentokentän sivujen kautta. Kenttää palvelee myös lukuisia takseja, joiden kyydissä on helppo liikkua kentältä eteenpäin. Hieman tavallista taksia edullisempia vaihtoehtoja taas ovat kuljetusapplikaatiot. Glacier Parkin kansainväliseltä lentokentältä eteenpäin kuljettavat tarvittaessa joko Uber tai Lyft. Autonvuokraus sitä haluaville onnistuu myös, sillä kentällä palvelee useampi autonvuokrausyritys. Lähialueiden hotellit järjestävät myös tilauksesta kuljetuksia kentältä huoneen varanneille matkalaisille.


Kohteen Kalispell viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustaessa tarvitset voimassa olevan, mikrosirullisen passin. Viisumia taas ei tarvita, mikäli matka kestää alle kolme kuukautta, sillä Suomi kuuluu Yhdysvaltain viisumivapausohjelmaan, joka takaa matkustamisen maahan turismi- tai liikematkatarkoituksessa enintään 90 päivän ajaksi. Tätä varten passin tulee olla mikrosirullinen eli niin kutsuttu e-passi. Matkailijan pitää myös anoa erillistä matkustuslupaa Yhdysvaltoihin sähköisen ESTA-järjestelmän kautta. Anomus on hyvä tehdä hyvissä ajoin, mutta viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. Anomukseen saa yleensä vastauksen saman tien. Yksi maahantulolupa on voimassa kaksi vuotta, joten samalla luvalla voi matkustaa Yhdysvaltoihin useampiakin kertoja. ESTA-anomus on maksettava anomisen yhteydessä luottokortilla, esimerkiksi VISAlla tai Mastercardilla.


Aloita matkan suunnittelu - Kalispell


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kalispell

Kalispell sijaitsee Montanan osavaltiossa Yhdysvaltain pohjoisosassa ja siellä on noin 20 000 asukasta. Kaupunki ja sitä ympäröivä seutu ovat kuuluisia erityisesti upeasta luonnosta ja ulkoilu- sekä urheilumahdollisuuksista. Kaupungin nimi on salishin kieltä ja tarkoittaa ”tasaista maata järven yläpuolella”. Kaupungin keskustasta löytyy museoiden ystäville monta vierailukohdetta. Ensimmäinen on Northwest Montana History Museum, joka kertoo nimensä mukaisesti alueen historiasta ja esimerkiksi siellä asuneista alkuperäiskansoista. Hockaday Museum of Art on taas taidemuseo, josta löytyy tekemistä myös lapsille esimerkiksi taidetuntien muodossa. Conrad Mansion Museum on myös kiehtova vierailukohde: komea viktoriaaninen kartano, joka kuului Kalispellin kaupungin perustaneelle paikalliselle liikemiehelle Charles Conradille. Tarjolla on opastettuja kierroksia talon hulppeissa huoneissa. Lähellä Kalispellia sijaitsee valtava Glacier National Park -luonnonpuisto, joka pitää sisällään vaellusreittejä, komeita vesiputouksia ja lumisia vuorenhuippuja. Puiston suosituin osuus on Going-to-the-Sun-Road, mutkitteleva ja upeita maisemia tarjoava vuoristotie. Puiston alueelta löytyy monia aktiviteetteja kuten opastettuja vaelluksia, venematkoja, ratsastusta sekä ravintoloita ja kauppoja. Toinen upea luontokohde löytyy hieman etelään kaupungista: kaunis Flathead-järvi. Järvellä voi uida, purjehtia, kalastaa tai tehdä melontaretkiä, ja sen rannoilta löytyy monia hyviä ravintoloita. Järvi on oiva päiväretkikohde Kalispellissa. Jos taas haluaa päästä vesileikkien ja uimisen makuun itse kaupungissa, Kalispellista löytyy Woodland Water Park -vesipuisto, joka on auki kesäisin ja pitää sisällään altaita ja vesiliukumäkiä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kaikki lentohaut kohteeseen Kalispell momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kalispell, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kalispell on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.