Etsi ja löydä halvat lennot Grönlantiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Grönlannin lentotiedot ja trendit

Tutustu Grönlannin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Grönlanti suosituimmat kaupungit?

Grönlanti on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (448 %) vierailee kaupungissa Nuuk (Godthåb) useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Grönlanti muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Ilulissat ja Narsarsuaq.

Halvimmat lennot Grönlanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Grönlanti
Nuuk (Godthåb)
Nuuk (Godthåb)

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Grönlanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Grönlanti

Lennot kohteeseen Grönlanti voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 476 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Grönlanti keskimääräiseen hintaan 1390 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Grönlanti, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1283 € tai alle.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Grönlanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Grönlanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Grönlanti lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Grönlanti lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Grönlanti

Suomesta Grönlantiin ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Grönlantiin on kuitenkin helppo saada Suomesta yhden tai useamman välilaskun kautta. Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nuukiin liikennöidään yleensä useamman lentoyhtiön yhteistyölentoina. Reiteillä Nuukiin liikennöivät esimerkiksi skandinaavinen SAS, Grönlannin oma lentoyhtiö Air Greenland ja islantilaiset lentoyhtiöt Air Iceland ja Icelandair. Määränpäässä lennot laskeutuvat Nuukin lentokentälle (Mittarfik Nuuk). Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää yhden vaihdon yhteyksin myös Kangerlussuaqiin, jonne liikennöidään tiiviisti lentoja Kööpenhaminan kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kangerlussuaqiin lennät kätevästi SAS:n ja Air Greenlandin yhteistyössä operoimilla lennoilla. Lennot ottaa vastaan Kangerlussuaqin lentoasema (Mittarfik Kangerlussuaq). Vertaa lentoreittejä tarkkaan, sillä joihinkin Grönlannin lentoreitteihin kuuluu pitkiä vaihtoaikoja.

Grönlantiin voi matkustaa vuoden ympäri, ja matkustusajankohta onkin makukysymys. Monet matkustavat Grönlantiin kevään ja syksyn välillä nähdäkseen saaren rehevimmillään, ilman talvikauden jää- ja lumipeitettä. Retkeilymahdollisuudet ovat saarella parhaimmillaan talvikauden ulkopuolella. Mikäli haluat nähdä Grönlannissa revontulia ja ihailla arktista, jään peittämää maisemaa, saarelle kannattaa matkustaa talvella. Saaren talvi on pitkä, sillä se kestää noin marraskuulta maaliskuulle. Keskilämpötilat nousevat plussan puolelle vasta toukokuussa, ja kesällä Grönlannissa nautitaan tavallisesti noin 9–12 lämpöasteesta. Helteet ovat harvinaisia, ja sää Grönlannissa on vaihteleva, eli rantalomakohde saari ei kesäkuukausinakaan ole. Alkukesä on saarella vähäsateinen, mutta elo-syyskuussa sateita esiintyy runsaammin. Halpoja lentoja Grönlantiin on yleensä helpoimmin saatavilla syksylle. Kesäkauden aikaan ja talvella, joulukuun ja huhtikuun välissä, lentojen hinnat nousevat. Lentoliput Grönlantiin on suositeltavaa ostaa hyvissä ajoin mahdollisimman edullisten lentohintojen takaamiseksi.

Lennot Grönlantiin vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin, vaihtoyhteyden ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Länsi-Grönlannissa sijaitsevaan Kangerlussuaqiin lentoaika on nopeimmillaan vain noin kuusi tuntia ja 50 minuuttia. Kaupunkiin on kuitenkin tarjolla jopa yli 10 tunnin lentoreittejä. Nopeimmat lentoyhteydet Grönlannin Kangerlussuaqiin kulkevat Kööpenhaminan kautta. Grönlannin pääkaupunkiin Nuukiin matka-aika on Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen noin yhdeksän tuntia. Monet reiteistä ovat kuitenkin selvästi pidempiä, ja Nuukiin operoidaan paljon noin 10–15 tunnin lentoja. Valitse siis reittisi tarkkaan Grönlannin lentoja varatessasi. Lentoreitit Nuukiin kulkevat tavallisimmin joko Kööpenhaminan tai Reykjavikin kautta. Suomessa kaikki kansainväliset lennot kohti Grönlantia lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halutessasi voit kuitenkin aloittaa lentoreitin kohti Grönlantia joltain toiseltakin suomalaiselta lentokentältä. Hyödynnä esimerkiksi Finnairin käteviä kotimaan lentoja, ja aloita matkasi vaikkapa Turusta, Oulusta tai Rovaniemeltä. Mikäli sisällytät lentoreittiisi kotimaan lennon, matkaan kuuluu aina lentokoneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Vaikka Grönlanti kuuluukin Tanskan hallinnon alle, on se itsenäinen itsehallintoalue. Niinpä myös passi- ja viisumisäännökset poikkeavat Tanskan säännöksistä. Suomen kansalaiset eivät tarvitse Grönlantiin matkustaessaan viisumia, mutta matkalle on aina otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa matkan loppuun asti. Grönlantiin ei voi lentää pelkän virallisen henkilökortin kera, vaan passi on pakollinen matkustusasiakirja.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Grönlanti

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Grönlanti?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Grönlanti. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Grönlanti momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Grönlanti, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Grönlanti ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Grönlanti lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Grönlanti niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Grönlanti lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.