Etsi halpoja lentoja Bremen alk. 121 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 12/12
ti 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bremen

Yhteenveto Bremen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

121 €

Nopein lentoaika

4t 20m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bremen kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 121 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bremen).
Nopein lento kohteeseen Bremen kohteesta Suomi kestää 4t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bremen).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bremen mukaan lukien Air France ja KLM.

Bremen lentotiedot ja trendit

Tutustu Bremen lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bremen?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bremen. Lennot maksavat noin 222 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Bremen tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 250 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bremen?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bremen on perjantai hintojen ollessa 289 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 388 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bremen?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Bremen on illalla. Lennot reitille Suomi - Bremen voi maksaa jopa niin vähän kuin 284 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bremen, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 362 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bremen?

Keskimääräinen Suomi–Bremen lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bremen kestää keskimäärin 10t 40m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bremen kestää keskimäärin . Bremen on alueen Bremen suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bremen?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bremen reitille 39 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bremen hintaan 315 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 201 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bremen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bremen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bremen

HALVIN REITTI Helsinki - Bremen

Tampere (TMP) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bremen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 228 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BREMENtammikuu30% halvempitammikuu aikana Helsinki - Bremen lennot maksavat keskimäärin vain 222 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bremen lentojen keskimääräinen hinta on 405 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu445% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bremen kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bremen

Keski-Euroopan hurmaaviin kaupunkikohteisiin kuuluu Saksan Bremen, joka on mainio kaupunkilomakohde vaikkapa viikonloppureissulle tai pidemmällekin matkalle kaikkina vuodenaikoina. Euroopan keskiosissa säät ovat hieman lauhemmat kuin Suomessa, joten myös talvimatkat kaupunkiin houkuttelevat talvikuukausien hieman epävakaisesta säästä huolimatta. Joulukuisin Bremen on suosittu matkakohde upeiden joulumarkkinoidensa takia, mutta muina talven kuukausina halvat lennot Bremeniin on hyvinkin helppo löytää. Niin lennot kuin majoituksenkin voi saada syystalvella ja vuodenvaihteen jälkeen halvalla, joten reppureissaajien ja pienellä budjetilla reissaavien kannattaa harkita kesäkauden ulkopuolella matkustamista. Historiallisiin nähtävyyksiin ja tunnelmallisiin ravintoloihin ja kahviloihin on mukava tutustua viileämpinäkin päivinä.

Euroopan suosituinta matkailusesonkia ovat kesälomakuukaudet kesäkuusta elokuun loppuun, mikä tuntuu ja näkyy myös Bremenissä. Hotellit ja lennot ovat kesäisin hieman normaalia kalliimpia hinnoiltaan, mutta esimerkiksi hostelli- ja hotellitarjonnassa on aina tarjolla myös kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Lentoliput kannattaa mieluiten varata saksalaiskaupunkiin noin 50–60 päivää ennen matkaa. Näin hinta pysyy kohtuullisena. Tarkista hintaerot myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, sillä iltalennot ovat yleensä päivälentoja edullisempia.

Löytyykö kaupungin Bremen lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bremen on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bremen harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hannoverin lentoasema lentokenttä (91 km Bremen keskustasta), Hamburg lentokenttä (100 km Bremen keskustasta), Itzehoe EDHF lentokenttä (114 km Bremen keskustasta), Muenster lentokenttä (129 km Bremen keskustasta) tai Braunschweig lentokenttä (145 km Bremen keskustasta).

Voiko kaupunkiin Bremen lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 163 € henkilöä kohti ja Hamburg lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bremen. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Bremen lentokenttä hinnat?

lentoa Bremen lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Bremen lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Bremen lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Bremen lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Bremen lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bremen lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bremen lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bremen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bremen
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
BREBremen

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bremen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bremen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja KLM
Air France
18. tammikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 55m
2 välilaskua
BRE17:35Bremen
KLM
18. tammikuuta
HEL13:55Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
BRE17:35Bremen
Useita lentoyhtiöitä
18. tammikuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
3 välilaskua
BRE16:40Bremen

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bremen

Bremen on hyvä kävely- ja pyöräilykaupunki, ja kaupungin keskustan historiallisilla alueilla kannattaakin ehdottomasti liikkua kävellen. Vaikka kyseessä on suuri kaupunki, tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Edullisia pyörävuokraamoja voi löytää esimerkiksi kaupungin päärautatieaseman tuntumasta.

Joukkoliikenne toimii Bremenissä saksalaisella täsmällisyydellä, ja kaupungin kätevin kulkuväline on ehdottomasti raitovaunu, jota liikennöi BSAG. Myös paikallisbussit kuljettavat kaupungin eri osiin, ja etenkin keskustan ulkopuolelle suunnatessa bussi voi olla hyvä valinta. Kaiken kaikkiaan kaupungissa liikkuu noin 400 bussia ja raitiovaunua. Tietyt bussi- ja raitiovaunulinjat ovat toiminnassa myös öisin. Yövuorot voi tunnistaa linjan numeron eteen lisätystä N-kirjaimesta. Ne kulkevat noin kello 00.30 alkaen. Bussi- ja raitiovaunumatkat ovat kaupungissa kohtuuhintaisia, sillä kertalipun hinta on aikuisille alle kolme euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi neljän tai kymmenen matkan lippuja sekä ryhmälippuja. Bremenin historiaan on mahdollista sukeltaa huhtikuusta syyskuuhun kaupungin keskustassa liikkuvilla vanhanaikaisilla raitiovaunuilla (linjat 15 ja 16). Old-style Tram -matkan hinta on aikuisilta noin 3–4 euroa ja lapsilta 2 euroa.


Kohteen Bremen viisumivaatimukset

Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Shengen-alueeseen, aivan kuten Suomikin. Schengen-alueella rajatarkastuksia ei tehdä, joten passin mukaan ottaminen ei ole pakollista Bremenin matkoilla. Lentomatkustajien on kuitenkin muistettava, että joko passi tai virallinen henkilökortti on aina pakattava mukaan Saksaan ja muihin Schengen-maihin lennettäessä. Vaikka rajatarkastuksia ei ole, lentoyhtiö voi pyytää matkustajiaan näyttämään henkilöllisyystodistuksen lentokentällä. Samoin perillä Bremenissä virallinen henkilöllisyystodistus voi olla tarpeellinen. Pelkän ajokortin kanssa matkaan ei voi lähteä, sillä ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bremen

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bremeniin voi napata mille kuukaudelle tahansa lentoja ja tarjouksia vertaamalla, onhan lentoliikenne Suomesta Saksaan vilkasta. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla.

Kiinnostavatko Bremenin nähtävyydet?

Bremenin tuomiokirkko kuuluu kaupungin komeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu myös Rathaus-raatihuoneeseen.

Mitä mukaan matkalle Bremeniin?

Bremeniin on tarpeen pukeutua vuodenaikojen mukaan, sillä talvet voivat olla viileitä.

Onko Bremenissä turvallista?

Bremen on suhteellisen turvallinen suurkaupunki.

Voiko Bremenissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bremenissä?

Juomarahan jättäminen kuuluu Saksassa hyviin tapoihin, etenkin jos palvelu on ollut hyvää. Maksu palvelusta kuuluu kyllä virallisesti jo hintaan, mutta tyypillisesti ravintoloissa ja baareissa on tapana pyöristää hinta ylöspäin. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää noin 5-10 prosentin tippiä.

Millainen on Bremenin hintataso?

Matkailijoiden käyttämät palvelut ovat noin Suomen hintatasoa, usein edullisempiakin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bremen?

Välimatka on noin 1500 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bremen?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bremen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bremen joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Bremen momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bremen?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Bremen.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bremen juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Bremen lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bremen

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.