Halvat lennot Bremen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bremen

Yhteenveto Bremen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

119 €

Nopein lentoaika

15t 30m
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bremen kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 119 € (Tampere-Pirkkala - Bremen).
Nopein lento kohteeseen Bremen kohteesta Suomi kestää 15t 30m (Tampere-Pirkkala - Bremen).

Halvimmat lennot kaupungin Bremen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bremen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bremen

HALVIN REITTI Helsinki - Bremen

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bremen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 202 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BREMENtoukokuu22% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Bremen lennot maksavat keskimäärin vain 159 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu20% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Bremen lentojen keskimääräinen hinta on 246 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu338% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bremen kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bremen?

Keski-Euroopan hurmaaviin kaupunkikohteisiin kuuluu Saksan Bremen, joka on mainio kaupunkilomakohde vaikkapa viikonloppureissulle tai pidemmällekin matkalle kaikkina vuodenaikoina. Euroopan keskiosissa säät ovat hieman lauhemmat kuin Suomessa, joten myös talvimatkat kaupunkiin houkuttelevat talvikuukausien hieman epävakaisesta säästä huolimatta. Joulukuisin Bremen on suosittu matkakohde upeiden joulumarkkinoidensa takia, mutta muina talven kuukausina halvat lennot Bremeniin on hyvinkin helppo löytää. Niin lennot kuin majoituksenkin voi saada syystalvella ja vuodenvaihteen jälkeen halvalla, joten reppureissaajien ja pienellä budjetilla reissaavien kannattaa harkita kesäkauden ulkopuolella matkustamista. Historiallisiin nähtävyyksiin ja tunnelmallisiin ravintoloihin ja kahviloihin on mukava tutustua viileämpinäkin päivinä.

Euroopan suosituinta matkailusesonkia ovat kesälomakuukaudet kesäkuusta elokuun loppuun, mikä tuntuu ja näkyy myös Bremenissä. Hotellit ja lennot ovat kesäisin hieman normaalia kalliimpia hinnoiltaan, mutta esimerkiksi hostelli- ja hotellitarjonnassa on aina tarjolla myös kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Lentoliput kannattaa mieluiten varata saksalaiskaupunkiin noin 50–60 päivää ennen matkaa. Näin hinta pysyy kohtuullisena. Tarkista hintaerot myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, sillä iltalennot ovat yleensä päivälentoja edullisempia.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bremen kaupungista Split oli 35 €. Tämä on 80 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bremen. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bremen omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bremen. Lennot maksavat noin 159 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Bremen toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 176 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bremen reitille 59 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bremen hintaan 205 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bremen on keskiviikko hintojen ollessa 181 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 252 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Bremen on illalla. Lennot reitille Suomi - Bremen voi maksaa jopa niin vähän kuin 99 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bremen, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 222 € lippua kohden.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bremen on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bremen harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hannoverin lentoasema lentokenttä (91 km kaupungin Bremen keskustasta), Hamburg lentokenttä (100 km kaupungin Bremen keskustasta), Muenster lentokenttä (129 km kaupungin Bremen keskustasta), Braunschweig lentokenttä (145 km kaupungin Bremen keskustasta) tai Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (150 km kaupungin Bremen keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 69 € henkilöä kohti ja Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bremen. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Bremen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bremen
Ryanair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
BREBremen

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bremen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bremen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
22. heinäkuuta
TMP01:25Tampere-Pirkkala
16t 35m
2 välilaskua
BRE18:00Bremen
Useita lentoyhtiöitä
22. heinäkuuta
TMP13:10Tampere-Pirkkala
15t 30m
1 välilasku
BRE04:40Bremen
Useita lentoyhtiöitä
22. heinäkuuta
TMP01:25Tampere-Pirkkala
16t 35m
3 välilaskua
BRE18:00Bremen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bremen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bremen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bremen?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Bremen suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, KLM ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Bremen

KLM lentää kohteeseen Bremen noin 18 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 157 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Bremen reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Lufthansa lennot kohteeseen Bremen

Lufthansa (7,3/10, 300 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Bremen tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 168 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Bremen on keskimäärin viikossa 25 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Bremen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bremen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Bremeniin saapuvat kaupungin lentokentälle, Bremen Airportille. Kenttä tunnetaan myös nimellä Bremen Airport Hans Koschnick, ja se sijaitsee noin 3 kilometriä kaupunkialueen eteläpuolella, eli lentoasemalta kaupunkiin on käytännössä kävely- tai pyörämatka. Pyörällä matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Kätevimmin lentoasemalta keskustaan pääsee raitiovaunun (tram) linjalla 6, joka starttaa kentältä keskustaa kohti 5–10 minuutin välein. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli voi olla pisimmillään 20 minuuttia. Yöaikaan raitiovaunu ei kulje, eli julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla yöllä Bremeniin saapuville. Raitiovaunun matka-aika keskustaan on noin 10 minuuttia riippuen hieman valitusta pysäkistä. Raitiovaunuliikenteestä vastaa BSAG. Linjan päätepysäkki on yliopistoalueella (Universität), mutta matkan varrella raitiovaunu pysähtyy esimerkiksi kaupungin päärautatieasemalla (Bremen Hauptbahnhof). Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse pysäkeistä joko Domsheide tai Schüsselkorb. Matkan hinta keskustaan on aikuisilta vajaan kolme euroa ja lapsilta noin puolitoista euroa. Myös paikallisbussit liikennöivät lentokentältä, ja bussilinjalla 52 pääsee Huchtingiin ja Kattenturmiin. Bussit lähtevät kentältä noin puolen tunnin välein.


Bremen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bremen
Helsinki - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 35m
Halvin hinta83 €
Tampere - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 30m
Halvin hinta236 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bremen

Bremen on hyvä kävely- ja pyöräilykaupunki, ja kaupungin keskustan historiallisilla alueilla kannattaakin ehdottomasti liikkua kävellen. Vaikka kyseessä on suuri kaupunki, tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Edullisia pyörävuokraamoja voi löytää esimerkiksi kaupungin päärautatieaseman tuntumasta.

Joukkoliikenne toimii Bremenissä saksalaisella täsmällisyydellä, ja kaupungin kätevin kulkuväline on ehdottomasti raitovaunu, jota liikennöi BSAG. Myös paikallisbussit kuljettavat kaupungin eri osiin, ja etenkin keskustan ulkopuolelle suunnatessa bussi voi olla hyvä valinta. Kaiken kaikkiaan kaupungissa liikkuu noin 400 bussia ja raitiovaunua. Tietyt bussi- ja raitiovaunulinjat ovat toiminnassa myös öisin. Yövuorot voi tunnistaa linjan numeron eteen lisätystä N-kirjaimesta. Ne kulkevat noin kello 00.30 alkaen. Bussi- ja raitiovaunumatkat ovat kaupungissa kohtuuhintaisia, sillä kertalipun hinta on aikuisille alle kolme euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi neljän tai kymmenen matkan lippuja sekä ryhmälippuja. Bremenin historiaan on mahdollista sukeltaa huhtikuusta syyskuuhun kaupungin keskustassa liikkuvilla vanhanaikaisilla raitiovaunuilla (linjat 15 ja 16). Old-style Tram -matkan hinta on aikuisilta noin 3–4 euroa ja lapsilta 2 euroa.


Kohteen Bremen viisumivaatimukset

Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Shengen-alueeseen, aivan kuten Suomikin. Schengen-alueella rajatarkastuksia ei tehdä, joten passin mukaan ottaminen ei ole pakollista Bremenin matkoilla. Lentomatkustajien on kuitenkin muistettava, että joko passi tai virallinen henkilökortti on aina pakattava mukaan Saksaan ja muihin Schengen-maihin lennettäessä. Vaikka rajatarkastuksia ei ole, lentoyhtiö voi pyytää matkustajiaan näyttämään henkilöllisyystodistuksen lentokentällä. Samoin perillä Bremenissä virallinen henkilöllisyystodistus voi olla tarpeellinen. Pelkän ajokortin kanssa matkaan ei voi lähteä, sillä ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Aloita matkan suunnittelu - Bremen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bremen

Halvat lennot Bremeniin voi napata mille kuukaudelle tahansa lentoja ja tarjouksia vertaamalla, onhan lentoliikenne Suomesta Saksaan vilkasta. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla.

Bremenin tuomiokirkko kuuluu kaupungin komeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu myös Rathaus-raatihuoneeseen.

Bremeniin on tarpeen pukeutua vuodenaikojen mukaan, sillä talvet voivat olla viileitä.

Bremen on suhteellisen turvallinen suurkaupunki.

Hanavettä voi juoda.

Juomarahan jättäminen kuuluu Saksassa hyviin tapoihin, etenkin jos palvelu on ollut hyvää. Maksu palvelusta kuuluu kyllä virallisesti jo hintaan, mutta tyypillisesti ravintoloissa ja baareissa on tapana pyöristää hinta ylöspäin. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää noin 5-10 prosentin tippiä.

Matkailijoiden käyttämät palvelut ovat noin Suomen hintatasoa, usein edullisempiakin.

Saksan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on noin 1500 km.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Bremen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Bremen momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Bremen.

Totta kai.momondo seuraa Bremen lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.