Halvat lennot Bremen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Bremen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bremen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bremen

HALVIN REITTI Helsinki - Bremen

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bremen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hampuri, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BREMENtoukokuu22% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Bremen lennot maksavat keskimäärin vain 143 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu20% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Bremen lentojen keskimääräinen hinta on 221 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BREMEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu338% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bremen kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bremen?

Keski-Euroopan hurmaaviin kaupunkikohteisiin kuuluu Saksan Bremen, joka on mainio kaupunkilomakohde vaikkapa viikonloppureissulle tai pidemmällekin matkalle kaikkina vuodenaikoina. Euroopan keskiosissa säät ovat hieman lauhemmat kuin Suomessa, joten myös talvimatkat kaupunkiin houkuttelevat talvikuukausien hieman epävakaisesta säästä huolimatta. Joulukuisin Bremen on suosittu matkakohde upeiden joulumarkkinoidensa takia, mutta muina talven kuukausina halvat lennot Bremeniin on hyvinkin helppo löytää. Niin lennot kuin majoituksenkin voi saada syystalvella ja vuodenvaihteen jälkeen halvalla, joten reppureissaajien ja pienellä budjetilla reissaavien kannattaa harkita kesäkauden ulkopuolella matkustamista. Historiallisiin nähtävyyksiin ja tunnelmallisiin ravintoloihin ja kahviloihin on mukava tutustua viileämpinäkin päivinä.

Euroopan suosituinta matkailusesonkia ovat kesälomakuukaudet kesäkuusta elokuun loppuun, mikä tuntuu ja näkyy myös Bremenissä. Hotellit ja lennot ovat kesäisin hieman normaalia kalliimpia hinnoiltaan, mutta esimerkiksi hostelli- ja hotellitarjonnassa on aina tarjolla myös kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Lentoliput kannattaa mieluiten varata saksalaiskaupunkiin noin 50–60 päivää ennen matkaa. Näin hinta pysyy kohtuullisena. Tarkista hintaerot myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, sillä iltalennot ovat yleensä päivälentoja edullisempia.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bremen?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bremen kaupungista Stuttgart oli 46 €. Tämä on 84 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bremen. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bremen omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bremen?

  Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bremen. Lennot maksavat noin 143 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Bremen toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 158 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bremen?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bremen reitille 59 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bremen hintaan 183 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 166 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bremen?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bremen on sunnuntai hintojen ollessa 178 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 227 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bremen?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Bremen on aamulla. Lennot reitille Suomi - Bremen voi maksaa jopa niin vähän kuin 207 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Bremen, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 230 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Bremen lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bremen on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bremen harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hannover lentokenttä (91 km kaupungin Bremen keskustasta), Hampuri lentokenttä (100 km kaupungin Bremen keskustasta), Muenster lentokenttä (129 km kaupungin Bremen keskustasta), Braunschweig Braunschweig lentokenttä (145 km kaupungin Bremen keskustasta) tai Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (150 km kaupungin Bremen keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Bremen lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 219 € henkilöä kohti ja Hampuri lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bremen. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bremen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bremen
KLM
30. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
1 välilasku
BRE07:25Bremen
4. lokakuuta
BRE06:55Bremen
12t 20m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
29. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
BRE07:25Bremen
1. elokuuta
BRE06:55Bremen
12t 20m
1 välilasku
HEL19:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
BRE10:10Bremen
1. elokuuta
BRE10:00Bremen
9t 50m
2 välilaskua
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
6. elokuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
2 välilaskua
BRE18:30Bremen
17. elokuuta
BRE06:55Bremen
10t 40m
2 välilaskua
HEL17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2270 €
Etsi vastaava
Turkish Airlines
6. elokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
BRE07:40Bremen
17. elokuuta
BRE14:15Bremen
16t 30m
1 välilasku
HEL06:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. elokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
1 välilasku
BRE07:40Bremen
18. elokuuta
BRE07:35Bremen
23t 10m
1 välilasku
HEL06:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bremen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bremen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
23. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
1 välilasku
BRE07:25Bremen
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
3 välilaskua
BRE18:15Bremen
Useita lentoyhtiöitä
23. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
2 välilaskua
BRE18:20Bremen

Bremen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bremen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Bremeniin saapuvat kaupungin lentokentälle, Bremen Airportille. Kenttä tunnetaan myös nimellä Bremen Airport Hans Koschnick, ja se sijaitsee noin 3 kilometriä kaupunkialueen eteläpuolella, eli lentoasemalta kaupunkiin on käytännössä kävely- tai pyörämatka. Pyörällä matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Kätevimmin lentoasemalta keskustaan pääsee raitiovaunun (tram) linjalla 6, joka starttaa kentältä keskustaa kohti 5–10 minuutin välein. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli voi olla pisimmillään 20 minuuttia. Yöaikaan raitiovaunu ei kulje, eli julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla yöllä Bremeniin saapuville. Raitiovaunun matka-aika keskustaan on noin 10 minuuttia riippuen hieman valitusta pysäkistä. Raitiovaunuliikenteestä vastaa BSAG. Linjan päätepysäkki on yliopistoalueella (Universität), mutta matkan varrella raitiovaunu pysähtyy esimerkiksi kaupungin päärautatieasemalla (Bremen Hauptbahnhof). Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse pysäkeistä joko Domsheide tai Schüsselkorb. Matkan hinta keskustaan on aikuisilta vajaan kolme euroa ja lapsilta noin puolitoista euroa. Myös paikallisbussit liikennöivät lentokentältä, ja bussilinjalla 52 pääsee Huchtingiin ja Kattenturmiin. Bussit lähtevät kentältä noin puolen tunnin välein.


Bremen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bremen
Helsinki - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 30m
Halvin hinta166 €
Tampere - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 10m
Halvin hinta326 €

Liikkuminen Bremenissä?

Bremen on hyvä kävely- ja pyöräilykaupunki, ja kaupungin keskustan historiallisilla alueilla kannattaakin ehdottomasti liikkua kävellen. Vaikka kyseessä on suuri kaupunki, tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Edullisia pyörävuokraamoja voi löytää esimerkiksi kaupungin päärautatieaseman tuntumasta.

Joukkoliikenne toimii Bremenissä saksalaisella täsmällisyydellä, ja kaupungin kätevin kulkuväline on ehdottomasti raitovaunu, jota liikennöi BSAG. Myös paikallisbussit kuljettavat kaupungin eri osiin, ja etenkin keskustan ulkopuolelle suunnatessa bussi voi olla hyvä valinta. Kaiken kaikkiaan kaupungissa liikkuu noin 400 bussia ja raitiovaunua. Tietyt bussi- ja raitiovaunulinjat ovat toiminnassa myös öisin. Yövuorot voi tunnistaa linjan numeron eteen lisätystä N-kirjaimesta. Ne kulkevat noin kello 00.30 alkaen. Bussi- ja raitiovaunumatkat ovat kaupungissa kohtuuhintaisia, sillä kertalipun hinta on aikuisille alle kolme euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi neljän tai kymmenen matkan lippuja sekä ryhmälippuja. Bremenin historiaan on mahdollista sukeltaa huhtikuusta syyskuuhun kaupungin keskustassa liikkuvilla vanhanaikaisilla raitiovaunuilla (linjat 15 ja 16). Old-style Tram -matkan hinta on aikuisilta noin 3–4 euroa ja lapsilta 2 euroa.


Tarvitaanko Bremeniin passi?

Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Shengen-alueeseen, aivan kuten Suomikin. Schengen-alueella rajatarkastuksia ei tehdä, joten passin mukaan ottaminen ei ole pakollista Bremenin matkoilla. Lentomatkustajien on kuitenkin muistettava, että joko passi tai virallinen henkilökortti on aina pakattava mukaan Saksaan ja muihin Schengen-maihin lennettäessä. Vaikka rajatarkastuksia ei ole, lentoyhtiö voi pyytää matkustajiaan näyttämään henkilöllisyystodistuksen lentokentällä. Samoin perillä Bremenissä virallinen henkilöllisyystodistus voi olla tarpeellinen. Pelkän ajokortin kanssa matkaan ei voi lähteä, sillä ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Aloita matkan suunnittelu - Bremen


Vinkkejä Bremeniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bremeniin voi napata mille kuukaudelle tahansa lentoja ja tarjouksia vertaamalla, onhan lentoliikenne Suomesta Saksaan vilkasta. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla.

Kiinnostavatko Bremenin nähtävyydet?

Bremenin tuomiokirkko kuuluu kaupungin komeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu myös Rathaus-raatihuoneeseen.

Mitä mukaan matkalle Bremeniin?

Bremeniin on tarpeen pukeutua vuodenaikojen mukaan, sillä talvet voivat olla viileitä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bremenissä

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös esimerkiksi hotellien ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Bremenissä turvallista?

Bremen on suhteellisen turvallinen suurkaupunki.

Voiko Bremenissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bremenissä?

Juomarahan jättäminen kuuluu Saksassa hyviin tapoihin, etenkin jos palvelu on ollut hyvää. Maksu palvelusta kuuluu kyllä virallisesti jo hintaan, mutta tyypillisesti ravintoloissa ja baareissa on tapana pyöristää hinta ylöspäin. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää noin 5-10 prosentin tippiä.

Millainen on Bremenin hintataso?

Matkailijoiden käyttämät palvelut ovat noin Suomen hintatasoa, usein edullisempiakin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bremen?

Välimatka on noin 1500 km.