Halvat lennot Bremen

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Bremen (BRE)
ke 27.5.
ke 3.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bremen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bremen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Bremeniin?

Keski-Euroopan hurmaaviin kaupunkikohteisiin kuuluu Saksan Bremen, joka on mainio kaupunkilomakohde vaikkapa viikonloppureissulle tai pidemmällekin matkalle kaikkina vuodenaikoina. Euroopan keskiosissa säät ovat hieman lauhemmat kuin Suomessa, joten myös talvimatkat kaupunkiin houkuttelevat talvikuukausien hieman epävakaisesta säästä huolimatta. Joulukuisin Bremen on suosittu matkakohde upeiden joulumarkkinoidensa takia, mutta muina talven kuukausina halvat lennot Bremeniin on hyvinkin helppo löytää. Niin lennot kuin majoituksenkin voi saada syystalvella ja vuodenvaihteen jälkeen halvalla, joten reppureissaajien ja pienellä budjetilla reissaavien kannattaa harkita kesäkauden ulkopuolella matkustamista. Historiallisiin nähtävyyksiin ja tunnelmallisiin ravintoloihin ja kahviloihin on mukava tutustua viileämpinäkin päivinä.

Euroopan suosituinta matkailusesonkia ovat kesälomakuukaudet kesäkuusta elokuun loppuun, mikä tuntuu ja näkyy myös Bremenissä. Hotellit ja lennot ovat kesäisin hieman normaalia kalliimpia hinnoiltaan, mutta esimerkiksi hostelli- ja hotellitarjonnassa on aina tarjolla myös kohtuuhintaisia vaihtoehtoja.

Lentoliput kannattaa mieluiten varata saksalaiskaupunkiin noin 50–60 päivää ennen matkaa. Näin hinta pysyy kohtuullisena. Tarkista hintaerot myös eri viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina, sillä iltalennot ovat yleensä päivälentoja edullisempia.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bremen?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bremen kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 190 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bremen, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 192 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bremen?

Paras aika varata lento kohteeseen Bremen kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 230 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bremen?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Bremen. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 192 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 242 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Bremen.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bremen?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bremen. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 223 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot kaupunkiin Bremen ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 255 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.


Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bremen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bremen, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Turkish Airlines
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
30. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 00m
2 välilaskua
BRE
Bremen
Lufthansa
30. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
BRE
Bremen
Turkish Airlines
30. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
1 välilasku
BRE
Bremen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bremeniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bremen

Tällä hetkellä Suomesta suoria lentoja saksalaiskaupunkiin tarjoaa Ryanair, joskin varsin rajoitetusti ja vain osana kuukausista – pääasiassa keväällä, syksyllä ja joulukautena. Ryanairin lennot Bremeniin lähtevät Tampereen lentokentältä. Jos haluat vierailla kaupungissa muina vuodenaikoina tai haluat lähteä lentoon Helsinki-Vantaalta, halpoja vaihdollisia lentoja on helppo löytää. Halvat lennot Bremeniin voivat löytyä esimerkiksi tunnettujen lentoyhtiöiden KLM:n, Lufthansan tai Air Francen tarjonnasta. Lentoaika Helsingistä Bremeniin on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, mutta matkan pituus riippuu pitkälti reittivalinnasta. Edulliset lennot voivat kestää pidempäänkin, usein jopa 7–9 tuntia. Suorat Tampere-Bremen -lennot kestävät noin 2 tuntia ja 15 minuuttia. Valitse siis lentoreittisi tarkkaan. Jos valitset matkallesi lentoja useammalta eri lentoyhtiöltä, muista ottaa selville matkatavararajoitukset jokaisen lentoyhtiön kohdalta. Matkatavarasäädöksissä voi olla eroja.


Miten pääsen lentokentältä Bremenin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bremen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Bremeniin saapuvat kaupungin lentokentälle, Bremen Airportille. Kenttä tunnetaan myös nimellä Bremen Airport Hans Koschnick, ja se sijaitsee noin 3 kilometriä kaupunkialueen eteläpuolella, eli lentoasemalta kaupunkiin on käytännössä kävely- tai pyörämatka. Pyörällä matka keskustaan kestää noin 15 minuuttia. Kätevimmin lentoasemalta keskustaan pääsee raitiovaunun (tram) linjalla 6, joka starttaa kentältä keskustaa kohti 5–10 minuutin välein. Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin liikennöintiväli voi olla pisimmillään 20 minuuttia. Yöaikaan raitiovaunu ei kulje, eli julkisia liikenneyhteyksiä ei ole tarjolla yöllä Bremeniin saapuville. Raitiovaunun matka-aika keskustaan on noin 10 minuuttia riippuen hieman valitusta pysäkistä. Raitiovaunuliikenteestä vastaa BSAG. Linjan päätepysäkki on yliopistoalueella (Universität), mutta matkan varrella raitiovaunu pysähtyy esimerkiksi kaupungin päärautatieasemalla (Bremen Hauptbahnhof). Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse pysäkeistä joko Domsheide tai Schüsselkorb. Matkan hinta keskustaan on aikuisilta vajaan kolme euroa ja lapsilta noin puolitoista euroa. Myös paikallisbussit liikennöivät lentokentältä, ja bussilinjalla 52 pääsee Huchtingiin ja Kattenturmiin. Bussit lähtevät kentältä noin puolen tunnin välein.


Suositut lentoreitit Bremen

Etsityimmät lennot Bremen sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bremen lennot
Lyhyin lentoaika
23t 30m
Halvin hinta
202 €
Tampere - Bremen lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
329 €

Liikkuminen Bremenissä?

Bremen on hyvä kävely- ja pyöräilykaupunki, ja kaupungin keskustan historiallisilla alueilla kannattaakin ehdottomasti liikkua kävellen. Vaikka kyseessä on suuri kaupunki, tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat melko lähellä toisiaan. Edullisia pyörävuokraamoja voi löytää esimerkiksi kaupungin päärautatieaseman tuntumasta.

Joukkoliikenne toimii Bremenissä saksalaisella täsmällisyydellä, ja kaupungin kätevin kulkuväline on ehdottomasti raitovaunu, jota liikennöi BSAG. Myös paikallisbussit kuljettavat kaupungin eri osiin, ja etenkin keskustan ulkopuolelle suunnatessa bussi voi olla hyvä valinta. Kaiken kaikkiaan kaupungissa liikkuu noin 400 bussia ja raitiovaunua. Tietyt bussi- ja raitiovaunulinjat ovat toiminnassa myös öisin. Yövuorot voi tunnistaa linjan numeron eteen lisätystä N-kirjaimesta. Ne kulkevat noin kello 00.30 alkaen. Bussi- ja raitiovaunumatkat ovat kaupungissa kohtuuhintaisia, sillä kertalipun hinta on aikuisille alle kolme euroa. Tarjolla on myös esimerkiksi neljän tai kymmenen matkan lippuja sekä ryhmälippuja. Bremenin historiaan on mahdollista sukeltaa huhtikuusta syyskuuhun kaupungin keskustassa liikkuvilla vanhanaikaisilla raitiovaunuilla (linjat 15 ja 16). Old-style Tram -matkan hinta on aikuisilta noin 3–4 euroa ja lapsilta 2 euroa.


Tarvitaanko Bremeniin passi?

Saksa kuuluu Euroopan unioniin ja Shengen-alueeseen, aivan kuten Suomikin. Schengen-alueella rajatarkastuksia ei tehdä, joten passin mukaan ottaminen ei ole pakollista Bremenin matkoilla. Lentomatkustajien on kuitenkin muistettava, että joko passi tai virallinen henkilökortti on aina pakattava mukaan Saksaan ja muihin Schengen-maihin lennettäessä. Vaikka rajatarkastuksia ei ole, lentoyhtiö voi pyytää matkustajiaan näyttämään henkilöllisyystodistuksen lentokentällä. Samoin perillä Bremenissä virallinen henkilöllisyystodistus voi olla tarpeellinen. Pelkän ajokortin kanssa matkaan ei voi lähteä, sillä ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Lentolippu varattuna kohteeseen Bremen? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Bremeniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bremeniin voi napata mille kuukaudelle tahansa lentoja ja tarjouksia vertaamalla, onhan lentoliikenne Suomesta Saksaan vilkasta. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi saada hyvinkin halvalla.

Kiinnostavatko Bremenin nähtävyydet?

Bremenin tuomiokirkko kuuluu kaupungin komeimpiin nähtävyyksiin. Tutustu myös Rathaus-raatihuoneeseen.

Mitä mukaan matkalle Bremeniin?

Bremeniin on tarpeen pukeutua vuodenaikojen mukaan, sillä talvet voivat olla viileitä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bremenissä

Roaming-maksujen perintä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat EU-alueella jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista kuitenkin oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Hyödynnä myös esimerkiksi hotellien ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Bremenissä turvallista?

Bremen on suhteellisen turvallinen suurkaupunki.

Voiko Bremenissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bremenissä?

Juomarahan jättäminen kuuluu Saksassa hyviin tapoihin, etenkin jos palvelu on ollut hyvää. Maksu palvelusta kuuluu kyllä virallisesti jo hintaan, mutta tyypillisesti ravintoloissa ja baareissa on tapana pyöristää hinta ylöspäin. Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää noin 5-10 prosentin tippiä.

Millainen on Bremenin hintataso?

Matkailijoiden käyttämät palvelut ovat noin Suomen hintatasoa, usein edullisempiakin.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bremen?

Välimatka on noin 1500 km.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka