Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Tbilisi

Etsi halpoja lentoja Tbilisi alk. 193 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tbilisi

Yhteenveto Tbilisi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

193 €

Nopein lentoaika

6t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tbilisi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 193 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Nopein lento kohteeseen Tbilisi kohteesta Suomi kestää 6t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tbilisi mukaan lukien Lufthansa, airBaltic ja Pegasus Airlines.

Tbilisi lentotiedot ja trendit

Tutustu Tbilisi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tbilisi?

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tbilisi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 280 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tbilisi?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää kaupunkiin Tbilisi. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 319 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 396 € lentohinnan reitille Suomi - Tbilisi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tbilisi?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tbilisi lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 147 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Tbilisi, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tbilisi on illalla, kun lennot maksavat noin 352 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tbilisi?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Tbilisi (Tbilisi Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 6t 25m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tbilisi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Tbilisi reitille 36 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Tbilisi hintaan 340 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 233 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tbilisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tbilisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tbilisi

HALVIN REITTI Helsinki - Tbilisi

Helsinki (HEL) - Tbilisi (TBS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tbilisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tbilisi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 340 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TBILISItammikuu21% halvempitammikuu aikana Helsinki - Tbilisi lennot maksavat keskimäärin vain 272 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TBILISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tbilisi lentojen keskimääräinen hinta on 439 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TBILISI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu323% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tbilisi kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tbilisi

Miten kauan kestää lentää Tbilisiin?

Tbilisi on Venäjän ja Turkin sekä Armenian ja Azerbaidžanin naapurissa sijaitsevan Georgian pääkaupunki. Lennot Georgian Tbilisiin vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun ja kestävät reitistä riippuen normaalisti seitsemästä yhdeksään tuntia. Yhdellä välilaskulla matkasta selviää, mikäli lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä lähtiessä suosittuihin reitteihin sisältyvät välilaskut esimerkiksi Münchenissä tai Istanbulissa, joista molemmista pääsee kätevästi perille Tbilisiin. Yleensä Istanbulin kautta mennessä lentokoneessa istumista tulee hieman vähemmän, yleensä jonkin verran alle kuusi tuntia, kun taas Münchenin reitillä koneessa vietetään hieman yli kuusi tuntia. Münchenin kautta lentäessä kokonaismatkustusaika on kuitenkin yleensä lyhyempi. Jos lähdet lentäen muualta Suomesta, tulee välilaskuja yksi lisää ja näin ollen matkustusaika luonnollisesti hieman pitenee. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka alkaisi lyhyellä lennolla ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä vasta kohti seuraavaa välietappia. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä vasta lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Tbilisiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat lennot Tbilisiin vaativat yhden välilaskun. Yhden välilaskun matka onnistuu, mikäli lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mahdollisia reittejä ja välilaskukohteita matkalla Tbilisiin on useampia. Yksi suorimmista reiteistä on ottaa lento Helsinki-Vantaalta Müncheniin, Saksaan, ja jatkaa sieltä perille Tbilisiin. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä ensin Turkkiin, Istanbulin lentoasemalle, ja sieltä määränpäähän Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin. Muilta Suomen lentoasemilta kuten Oulusta ja Vaasasta lähtiessä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka esimerkiksi Oulun lentoasemalta alkaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta jatkolennot sitten vievät seuraavan välilaskun kautta kohteeseen. Vieraile momondon verkkosivustolla ja etsi itsellesi parhaiten sopivat lentoreitit ja aikataulut.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tbilisi Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Tbilisi Intl lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tbilisi Intl lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Tbilisi Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tbilisi Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tbilisi Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tbilisi Intl lentokenttä?

Tbilisi Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tbilisi Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tbilisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tbilisi
Lufthansa
18. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
1 välilasku
TBS04:45Tbilisi Intl
26. maaliskuuta
TBS05:50Tbilisi Intl
8t 10m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
1 välilasku
TBS17:10Tbilisi Intl
17. huhtikuuta
TBS05:10Tbilisi Intl
7t 50m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
1 välilasku
TBS04:45Tbilisi Intl
26. maaliskuuta
TBS05:50Tbilisi Intl
21t 10m
2 välilaskua
HEL01:00Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
18. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
TBS04:45Tbilisi Intl
22. huhtikuuta
TBS05:30Tbilisi Intl
10t 15m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
15. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
TBS04:45Tbilisi Intl
22. huhtikuuta
TBS05:30Tbilisi Intl
10t 15m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. huhtikuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
2 välilaskua
TBS04:05Tbilisi Intl
17. huhtikuuta
TBS05:10Tbilisi Intl
7t 50m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tbilisi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tbilisi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
TBSTbilisi Intl

Muut matkustamoluokat Tbilisi lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tbilisi lennollasi

Kohteen Tbilisi viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Tbilisiin?

Tbilisi on kaupunki Georgiassa. Georgiaan matkatessaan Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. Voimassaoleva matkustusasiakirja, esimerkiksi passi, tulee olla matkassa mukana ja sen pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tbilisi

Mitä voi nähdä ja tehdä Tbilisissä?

Matkailijat lentävät Tbilisiin monista eri syistä. Kaupunki on mukavan monipuolinen ja värikäs kohde, josta löytyy erilaisille matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Suosituimpiin ja suositeltavimpiin kohteisiin kaupungissa kuuluu Narikala-linnoitus, jossa pääsee vuosisatoja vanhojen linnoituksen ääreltä ihastelemaan kaupunkia ylhäältä päin. Linnoituksen lähelle pääsee myös jännittävällä, loistavia näköaloja tarjoavalla kaapelihissillä. Kaupungin aistikkaassa vanhassa kaupunginosassa riittää nähtävää, vaikka vain kävelisi ympäriinsä, sillä mainion värikkäiden vanhojen rakennusten arkkitehtuurissa on jo itsessään paljon ihasteltavaa. Useiden hienojen rakennusten ja monumenttien joukossa on myös esimerkiksi suuri Mother of Georgia -veistos, kirkkovierailijoiden kohteiksi sopivat Pyhän Kolminaisuuden katedraali ja muinainen Metekhi St. Virgin -kirkko sekä modernimpaan makuun erityisesti iltaisin näyttävä Rauhan Silta. Muita mielenkiintoisia kohteita kaupungissa ovat esimerkiksi hauska Mtatsminda-huvipuisto ja erikoinen rikkikylpylä. Pieni retki kaupungista pohjoiseen kannattaa ilman muuta myös tehdä, sillä 1000-luvun Svetitskhoveli-katedraali ja 500-luvun tyylikäs Jvari-luostari ovat varsinkin historiamatkaajille hienoja kohteita.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tbilisi?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tbilisi.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tbilisi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Tbilisi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tbilisi?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tbilisi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tbilisi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Tbilisi lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tbilisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tbilisi

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Tbilisi
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tbilisi
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.