Etsi halvat lennot Tbilisi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 4/10
ti 11/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tbilisi

Yhteenveto Tbilisi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

110 €

Halvin meno-paluulennon hinta

189 €

Nopein lentoaika

6t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tbilisi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 110 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tbilisi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Nopein lento kohteeseen Tbilisi kohteesta Suomi kestää 6t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tbilisi mukaan lukien Turkish Airlines, airBaltic ja Pegasus Airlines.

Tbilisi lentotiedot ja trendit

Tutustu Tbilisi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tbilisi?

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tbilisi, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 303 €.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tbilisi?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Tbilisi. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 331 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 431 € lentohinnan reitille Suomi - Tbilisi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tbilisi?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tbilisi lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 304 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Tbilisi, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tbilisi on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 420 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tbilisi?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Tbilisi (Tbilisi Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 7t 05m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tbilisi?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Tbilisi reitille 57 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Tbilisi hintaan 358 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tbilisi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tbilisi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tbilisi

HALVIN REITTI Helsinki - Tbilisi

Helsinki (HEL) - Tbilisi (TBS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tbilisi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tbilisi Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 358 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TBILISImaaliskuu21% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Tbilisi lennot maksavat keskimäärin vain 283 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TBILISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu30% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tbilisi lentojen keskimääräinen hinta on 466 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TBILISI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu214% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tbilisi kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tbilisi

Miten kauan kestää lentää Tbilisiin?

Tbilisi on Venäjän ja Turkin sekä Armenian ja Azerbaidžanin naapurissa sijaitsevan Georgian pääkaupunki. Lennot Georgian Tbilisiin vaativat Suomesta lähdettäessä vähintään yhden välilaskun ja kestävät reitistä riippuen normaalisti seitsemästä yhdeksään tuntia. Yhdellä välilaskulla matkasta selviää, mikäli lähtö tapahtuu Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä lähtiessä suosittuihin reitteihin sisältyvät välilaskut esimerkiksi Münchenissä tai Istanbulissa, joista molemmista pääsee kätevästi perille Tbilisiin. Yleensä Istanbulin kautta mennessä lentokoneessa istumista tulee hieman vähemmän, yleensä jonkin verran alle kuusi tuntia, kun taas Münchenin reitillä koneessa vietetään hieman yli kuusi tuntia. Münchenin kautta lentäessä kokonaismatkustusaika on kuitenkin yleensä lyhyempi. Jos lähdet lentäen muualta Suomesta, tulee välilaskuja yksi lisää ja näin ollen matkustusaika luonnollisesti hieman pitenee. Esimerkiksi Rovaniemeltä matka alkaisi lyhyellä lennolla ensin Helsinki-Vantaan lentokentälle ja sieltä vasta kohti seuraavaa välietappia. Monesta Suomen kaupungista matka kannattaa aloittaa jollain muulla kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Tampereelta matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä vasta lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Tbilisiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat lennot Tbilisiin vaativat yhden välilaskun. Yhden välilaskun matka onnistuu, mikäli lähtö tapahtuu Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mahdollisia reittejä ja välilaskukohteita matkalla Tbilisiin on useampia. Yksi suorimmista reiteistä on ottaa lento Helsinki-Vantaalta Müncheniin, Saksaan, ja jatkaa sieltä perille Tbilisiin. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä ensin Turkkiin, Istanbulin lentoasemalle, ja sieltä määränpäähän Georgian pääkaupunkiin Tbilisiin. Muilta Suomen lentoasemilta kuten Oulusta ja Vaasasta lähtiessä matkaan tulee yksi välilasku lisää. Matka esimerkiksi Oulun lentoasemalta alkaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta jatkolennot sitten vievät seuraavan välilaskun kautta kohteeseen. Vieraile momondon verkkosivustolla ja etsi itsellesi parhaiten sopivat lentoreitit ja aikataulut.momondosta löytyneet halvat lennot: Tbilisi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tbilisi

Muut matkustamoluokat Tbilisi lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tbilisi lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tbilisi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tbilisi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tbilisi?

Turkish Airlines, airBaltic, Lufthansa ja Aeroflot ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tbilisi rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Tbilisi näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Tbilisi

Turkish Airlines lentää kohteeseen Tbilisi noin 21 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 303 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,0/10 pistettä.

Lufthansa lennot kohteeseen Tbilisi

Lufthansa lennot kohteeseen Tbilisi voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 141 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 7 lentojen, joita Lufthansa liikennöi kohteeseen Tbilisi normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Lufthansa lento kohteeseen Tbilisi lähtee kohteesta München Franz Josef Strauss. momondon käyttäjät ovat arvioineet Lufthansa 7,2/10 pisteen arvoiseksi 402 arvostelujen perusteella.


Tbilisi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tbilisi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Tbilisin lentokentältä?

Saauvat lennot laskeutuvat Tbilisin Shota Rustavelin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungin keskustasta kaakkoon. Lentoasemalta kaupungin ytimeen pääsee useammallakin kätevällä tavalla, joista juna on yleisesti ottaen edullisin ja helpoin. Erittäin lyhyen kävelymatkan päässä lentoasemalta löytyvältä juna-asemalta pääsee kaupungissa sijaitsevalle Tbilisin keskusasemalle. Saapuvien lentojen terminaalin kätevästi edestä löytyvältä bussipysäkiltä pääsee samaan edulliseen hintaan myös ympäri vuorokauden kulkevan bussilinjan 37 kyytiin, joka kulkee lentoaseman ja Tbilisin keskustan väliä. Karkeasti arvioiden matkan voi taittaa noin puolet nopeammin, jos julkisten sijaan nappaa itselleen taksin saapuvien lentojen terminaalin edestä. Taksien hinta on toki selkeästi kalliimpi kuin junan tai linja-auton, mutta kyydin nopeuden lisäksi etuna on, että kohteen voi valita tarkasti ja esimerkiksi oman majoitusliikkeen ovelle pääsee suoraan yhdellä kyydillä. Mikäli matkalla on tarvetta pidempien välimatkojen kulkemiselle omassa tahdissa tai muuten vain omalla autolla ajaminen tuntuu mukavimmalta tavalta liikkua paikasta toiseen, on lentoaseman yhteydessä autonvuokrausyrityksiä, joiden palveluiden puoleen kääntyä. Autonvuokrausyritysten ehtoihin ja tarjouksiin on hyvä tutustua etukäteen, ja auton varauskin kannattaa tehdä ajoissa, jotta itselle varmasti mieluisa ajoneuvo on valmiina kentällä lennon saapuessa.


Tbilisi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tbilisi
Helsinki - Tbilisi reitin lennot
Nopein lentoaika11t 45m
Halvin hinta204 €

Kohteen Tbilisi viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Tbilisiin?

Tbilisi on kaupunki Georgiassa. Georgiaan matkatessaan Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia. Voimassaoleva matkustusasiakirja, esimerkiksi passi, tulee olla matkassa mukana ja sen pitää olla voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Tbilisi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tbilisi

Mitä voi nähdä ja tehdä Tbilisissä?

Matkailijat lentävät Tbilisiin monista eri syistä. Kaupunki on mukavan monipuolinen ja värikäs kohde, josta löytyy erilaisille matkailijoille paljon nähtävää ja koettavaa. Suosituimpiin ja suositeltavimpiin kohteisiin kaupungissa kuuluu Narikala-linnoitus, jossa pääsee vuosisatoja vanhojen linnoituksen ääreltä ihastelemaan kaupunkia ylhäältä päin. Linnoituksen lähelle pääsee myös jännittävällä, loistavia näköaloja tarjoavalla kaapelihissillä. Kaupungin aistikkaassa vanhassa kaupunginosassa riittää nähtävää, vaikka vain kävelisi ympäriinsä, sillä mainion värikkäiden vanhojen rakennusten arkkitehtuurissa on jo itsessään paljon ihasteltavaa. Useiden hienojen rakennusten ja monumenttien joukossa on myös esimerkiksi suuri Mother of Georgia -veistos, kirkkovierailijoiden kohteiksi sopivat Pyhän Kolminaisuuden katedraali ja muinainen Metekhi St. Virgin -kirkko sekä modernimpaan makuun erityisesti iltaisin näyttävä Rauhan Silta. Muita mielenkiintoisia kohteita kaupungissa ovat esimerkiksi hauska Mtatsminda-huvipuisto ja erikoinen rikkikylpylä. Pieni retki kaupungista pohjoiseen kannattaa ilman muuta myös tehdä, sillä 1000-luvun Svetitskhoveli-katedraali ja 500-luvun tyylikäs Jvari-luostari ovat varsinkin historiamatkaajille hienoja kohteita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Georgia

Eikö sittenkään Tbilisi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Georgia

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tbilisi.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Tbilisi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Tbilisi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Tbilisi lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.