Halvat lennot San Diego

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
San Diego (SAN)
ti 26.1.
ti 2.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin San Diego lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Diego lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa San Diegoon?

Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa, sijaitseva San Diego on suosittu kesälomakohde, jonka pääsesonki sijoittuu kesä-elokuun välille. Siksi kaupunkiin kannattaakin matkustaa esimerkiksi keväällä tai vasta syksyllä, sillä halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten hiljaisemmilta kuukausilta. Loppukeväästä ilma alkaa lämmetä ja toukokuussa sää San Diegossa on keväisen aurinkoinen lämpöasteiden vaihdellessa 15–20 °C välillä. San Diego on kohteena myös surffareiden suosiossa, ja surffisesonki San Diegossa ulottuu elokuusta marraskuulle.

Milloin kannattaa ostaa lennot San Diegoon? Lentolippujen hinnat San Diegoon ovat edullisimmillaan juuri keväällä tai syksyllä. Halvat lennot San Diegoon voit buukata myös talvea vasten, sillä ilma kohteessa on miellyttävä ja lämpötilat pysyttelevät yleensä 10–15 °C. Lentolippuja kannattaa alkaa kärkkyä hyvissä ajoin, sillä hinnat ovat usein sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin teet lentovarauksen. Lennot on hyvä varata 1–2 kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Diego?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen San Diego on 93 € per henkilö kaupungista San Francisco, mikä on 90 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen San Diego. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen San Diego omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin San Diego?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen San Diego kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 784 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen San Diego maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 797 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen San Diego?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen San Diego noin 16 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 942 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen San Diego kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 743 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin San Diego?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen San Diego on tiistai hintojen ollessa 764 €. Lennot reitille Suomi - San Diego keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 993 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Diego?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Diego on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen San Diego aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 789 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 1245 €. Lennot kohteeseen San Diego kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin San Diego lähettyviltä muita lentokenttiä?

San Diego kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille San Diego Carlsbad-Palomar lentokenttä (47 km kaupungin San Diego keskustasta), Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä (126 km kaupungin San Diego keskustasta), Palm Springs lentokenttä (138 km kaupungin San Diego keskustasta), Long Beach Municipal lentokenttä (153 km kaupungin San Diego keskustasta) tai Ontario lentokenttä (155 km kaupungin San Diego keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin San Diego lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Palm Springs lentokenttä keskimääräiseen hintaan 449 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

momondosta löytyneet halvat lennot: San Diego

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Diego
Lufthansa
23. huhtikuuta
16t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
19:05
San Diego
25. huhtikuuta
10:50
San Diego
16t 45m
1 välilasku
03:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. huhtikuuta
16t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
19:05
San Diego
25. huhtikuuta
10:50
San Diego
16t 45m
1 välilasku
03:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
23. huhtikuuta
16t 35m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
19:05
San Diego
25. huhtikuuta
10:13
San Diego
18t 42m
2 välilaskua
04:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
23. huhtikuuta
18t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
22:55
San Diego
25. huhtikuuta
06:47
San Diego
18t 28m
2 välilaskua
01:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
American Airlines
23. huhtikuuta
21t 19m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 19m
2 välilaskua
01:19
San Diego
25. huhtikuuta
03:19
San Diego
16t 36m
1 välilasku
19:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
23. huhtikuuta
20t 56m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 56m
2 välilaskua
23:56
San Diego
25. huhtikuuta
03:17
San Diego
17t 03m
2 välilaskua
20:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät San Diegoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Diego

San Diegoon lentää Suomesta useampi kansainvälinen lentoyhtiö, mutta suoria lentoja Suomesta sinne ei toistaiseksi tehdä. Lennot San Diegoon voit bongata esimerkiksi SAS:lta, KLM:ltä, Air Francelta tai British Airwaysilta. Lentoyhtiöiden San Diegon lennot lähtevät Helsinki-Vantaalta ja lentävät kohteeseen normaalisti kahdella välilaskulla Euroopan ja Yhdysvaltojen pääkenttien kautta. Finnairin matkassa sen sijaan lennät San Diegoon yhdellä vaihdolla. Lentoaika San Diegoon kestää Finnairilla kokonaisuudessaan yhdellä välilaskulla parhaimmillaan alle 15 tuntia. Finnair toteuttaa lennot yhteistyössä esimerkiksi American Airlinesin ja British Airwaysin kanssa. Otathan huomioon lentoja varatessasi, että Finnairin edullisimmat Light-lentoliput San Diegoon eivät sisällä ruumaan kirjattavia matkatavaroita.


Miten pääsen lentokentältä San Diegon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin San Diego lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

San Diegon kansainväliseltä lentoasemalta (SAN), vajaan 5 km päässä keskustasta, matkustat kantakaupunkiin joko bussilla, yksityisellä linja-autolla, jaetulla kuljetuksella tai taksilla. San Diegon julkista liikennettä pyörittävän Metropolitan Transit Systemin bussi 992 kulkee lentoaseman 1 ja 2 terminaaleilta keskustaan klo 05:00–23:30 15 minuutin välein arkisin ja 30 minuutin välein viikonloppuisin 2,25 USD (noin 2,10 EUR) hintaan. Yksityisiin minibusseihin ja jaettuihin kyyteihin voit hypätä suoraan lentokentän kummankin terminaalin edestä. Niiden hinnat vaihtelevat esimerkiksi matkan pituuden ja auton tyypin mukaan. Taksilla matkasta veloitetaan yleensä lähtömaksu 2,80 USD (noin 2,65 EUR), ja seuraavilta maileilta 3 USD (noin 2,85 EUR).


Liikkuminen San Diegossa?

San Diegossa voit taittaa välimatkat helposti hyppäämällä julkisen liikenteen kyytiin. Metropolitan Transit Systemin trolleybusseilla eli johdinautoilla tai paikallisbusseilla matkustat kaupungissa kätevästi puolelta toiselle. Johdinautoissa kertalipun hinta on 2,50 USD (noin EUR) ja bussissa 2,25–2,50 USD (noin 1,70 EUR) linjasta riippuen. Voit ostaa lipun suoraan kuljettajalta tasarahalla tai bussiasemien myyntiautomaateista. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, mutta sillä et voi vaihtaa kulkuvälinettä. Voit myös ostaa ajalla tai arvolla jälleenladattavan, 2 USD (noin 1, 70 EUR) maksavan, Compass Card -kortin, jolla voit matkustaa huoletta MTS:n kaikilla julkisilla. San Diegossa pääset myös kävellen paikasta toiseen, sillä kaupungin keskusta sijoittuu vajaan neljän kilometrin laajuiselle alueelle. Kaupungissa voit liikkua julkisen liikenteen lisäksi vesitakseilla, Coronado-lautalla tai perinteisillä takseilla.


Tarvitaanko San Diegossa passi tai viisumi?

San Diegossa, Yhdysvalloissa, tarvitset Suomen kansalaisena passia, mutta et välttämättä viisumia – jos et oleskele maassa yli 90 vuorokautta. Viisumin sijaan maahan matkustavan on haettava pakollista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), jolla saa oleskella Yhdysvalloissa korkeintaan kolme kuukautta. Elektroninen matkustuslupa maksaa 14 USD (noin 13,15 EUR) ja sitä tulee hakea sähköisen järjestelmän verkkosivuilta vähintään 72 tuntia ennen matkaa. Elektronisesti luettava, voimassa oleva passi on virallinen matkustusdokumenttisi ja sen oltava hyvässä kunnossa, jotta pääset maahan. Myös paluulippu on oltava valmiiksi ostettuna. Tarkistathan, että passisi ja matkustuslupasi ovat varmasti kunnossa, sillä ilman niitä maahanpääsysi voidaan evätä. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, voit tiedustella maatasi koskevia passi- ja viisumisäädöksiä esimerkiksi Yhdysvaltain suurlähetystöistä.


Vinkkejä San Diegossa matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot San Diegoon?

Halvat lennot San Diegoon löydät parhaiten vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja vaihtamalla matkustuspäivämääriäsi. Etsi lentoja esimerkiksi helmi-toukokuulle ja syys-marraskuulle, sillä halvat lennot San Diegoon Suomesta sijoittuvat pääasiassa keväälle ja syksylle. Vältä matkustamista kohteeseen joulu-tammikuussa tai heinä-elokuussa, jolloin lentohinnat ovat korkeimmillaan.

Tippi ja juomarahakäytännöt San Diegossa?

San Diegossa ei kannata unohtaa antaa tippiä, sillä sen antaminen on välttämätöntä ja osa työntekijän palkkaa. Juomarahaa annetaan yleensä noin 15–20 % laskun loppusummasta.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai San Diegossa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa Suomessa ennen matkaa, sillä valuutan nostaminen San Diegossa voi tulla kalliiksi. Rahaa voit tietenkin vaihtaa vasta perillä esimerkiksi pankeissa tai rahanvaihtopisteissä, mutta niissä kurssi voi olla huonompi. Otathan huomioon, että käteistä nostaessa automaatista pankkisi veloittaa mitä luultavimmin suuremman palkkion Euroopan ja kotimaan ulkopuolella. (Hinnat tarkistettu 05/05/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka