Halvat lennot San Diego

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 25/1
ti 1/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin San Diego lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Diego lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Diego

HALVIN REITTI Helsinki - San Diego

Helsinki (HEL) - San Diego (SAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Diego kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Diego, jolloin hinta on keskimääräinen 1012 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAN DIEGOmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - San Diego lennot maksavat keskimäärin vain 841 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN DIEGO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu45% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - San Diego lentojen keskimääräinen hinta on 1471 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAN DIEGO KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu385% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen San Diego kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen San Diego?

Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa, sijaitseva San Diego on suosittu kesälomakohde, jonka pääsesonki sijoittuu kesä-elokuun välille. Siksi kaupunkiin kannattaakin matkustaa esimerkiksi keväällä tai vasta syksyllä, sillä halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten hiljaisemmilta kuukausilta. Loppukeväästä ilma alkaa lämmetä ja toukokuussa sää San Diegossa on keväisen aurinkoinen lämpöasteiden vaihdellessa 15–20 °C välillä. San Diego on kohteena myös surffareiden suosiossa, ja surffisesonki San Diegossa ulottuu elokuusta marraskuulle.

Milloin kannattaa ostaa lennot San Diegoon? Lentolippujen hinnat San Diegoon ovat edullisimmillaan juuri keväällä tai syksyllä. Halvat lennot San Diegoon voit buukata myös talvea vasten, sillä ilma kohteessa on miellyttävä ja lämpötilat pysyttelevät yleensä 10–15 °C. Lentolippuja kannattaa alkaa kärkkyä hyvissä ajoin, sillä hinnat ovat usein sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin teet lentovarauksen. Lennot on hyvä varata 1–2 kuukautta ennen matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Diego?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen San Diego on 981 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 24 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen San Diego. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen San Diego omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin San Diego?

  Jos et voi matkustaa kohteeseen San Diego maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 855 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen San Diego?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen San Diego on 16 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 1012 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 653 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin San Diego?

  Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin San Diego. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 820 €. Lennot reitille Suomi - San Diego keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1163 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Diego?

  Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen San Diego lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 860 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen San Diego, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1395 €.

 • Löytyykö kaupungin San Diego lähettyviltä muita lentokenttiä?

  San Diego kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille San Diego Carlsbad-Palomar lentokenttä (47 km kaupungin San Diego keskustasta), Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä (126 km kaupungin San Diego keskustasta), Palm Springs lentokenttä (138 km kaupungin San Diego keskustasta), Long Beach Municipal lentokenttä (153 km kaupungin San Diego keskustasta) tai Ontario lentokenttä (155 km kaupungin San Diego keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin San Diego lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Ontario lentokenttä keskimääräiseen hintaan 1241 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: San Diego

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Diego
Finnair
31. tammikuuta
HEL02:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
SAN21:25San Diego
3. helmikuuta
SAN08:05San Diego
14t 50m
1 välilasku
HEL22:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2371 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
31. tammikuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
3 välilaskua
SAN02:35San Diego
3. helmikuuta
SAN08:35San Diego
20t 40m
3 välilaskua
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1321 €
Etsi vastaava
Finnair
1. helmikuuta
HEL14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 55m
1 välilasku
SAN21:25San Diego
4. helmikuuta
SAN08:05San Diego
14t 50m
1 välilasku
HEL22:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2366 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 56m
2 välilaskua
SAN03:41San Diego
4. helmikuuta
SAN08:05San Diego
14t 50m
1 välilasku
HEL22:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. tammikuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 27m
2 välilaskua
SAN00:57San Diego
3. helmikuuta
SAN08:05San Diego
14t 50m
1 välilasku
HEL22:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. tammikuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
2 välilaskua
SAN21:00San Diego
3. helmikuuta
SAN18:00San Diego
26t 05m
2 välilaskua
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Diego

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - San Diego, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 27m
SANSan Diego

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Diego?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Diego
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Diego?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen San Diego kohteesta Suomi ovat Finnair, British Airways, Iberia ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


San Diego ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin San Diego lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

San Diegon kansainväliseltä lentoasemalta (SAN), vajaan 5 km päässä keskustasta, matkustat kantakaupunkiin joko bussilla, yksityisellä linja-autolla, jaetulla kuljetuksella tai taksilla. San Diegon julkista liikennettä pyörittävän Metropolitan Transit Systemin bussi 992 kulkee lentoaseman 1 ja 2 terminaaleilta keskustaan klo 05:00–23:30 15 minuutin välein arkisin ja 30 minuutin välein viikonloppuisin 2,25 USD (noin 2,10 EUR) hintaan. Yksityisiin minibusseihin ja jaettuihin kyyteihin voit hypätä suoraan lentokentän kummankin terminaalin edestä. Niiden hinnat vaihtelevat esimerkiksi matkan pituuden ja auton tyypin mukaan. Taksilla matkasta veloitetaan yleensä lähtömaksu 2,80 USD (noin 2,65 EUR), ja seuraavilta maileilta 3 USD (noin 2,85 EUR).


San Diego: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen San Diego
Helsinki - San Diego reitin lennot
Lyhyin lentoaika35t 27m
Halvin hinta658 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa San Diego

San Diegossa voit taittaa välimatkat helposti hyppäämällä julkisen liikenteen kyytiin. Metropolitan Transit Systemin trolleybusseilla eli johdinautoilla tai paikallisbusseilla matkustat kaupungissa kätevästi puolelta toiselle. Johdinautoissa kertalipun hinta on 2,50 USD (noin EUR) ja bussissa 2,25–2,50 USD (noin 1,70 EUR) linjasta riippuen. Voit ostaa lipun suoraan kuljettajalta tasarahalla tai bussiasemien myyntiautomaateista. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, mutta sillä et voi vaihtaa kulkuvälinettä. Voit myös ostaa ajalla tai arvolla jälleenladattavan, 2 USD (noin 1, 70 EUR) maksavan, Compass Card -kortin, jolla voit matkustaa huoletta MTS:n kaikilla julkisilla. San Diegossa pääset myös kävellen paikasta toiseen, sillä kaupungin keskusta sijoittuu vajaan neljän kilometrin laajuiselle alueelle. Kaupungissa voit liikkua julkisen liikenteen lisäksi vesitakseilla, Coronado-lautalla tai perinteisillä takseilla.


Kohteen San Diego viisumivaatimukset

San Diegossa, Yhdysvalloissa, tarvitset Suomen kansalaisena passia, mutta et välttämättä viisumia – jos et oleskele maassa yli 90 vuorokautta. Viisumin sijaan maahan matkustavan on haettava pakollista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), jolla saa oleskella Yhdysvalloissa korkeintaan kolme kuukautta. Elektroninen matkustuslupa maksaa 14 USD (noin 13,15 EUR) ja sitä tulee hakea sähköisen järjestelmän verkkosivuilta vähintään 72 tuntia ennen matkaa. Elektronisesti luettava, voimassa oleva passi on virallinen matkustusdokumenttisi ja sen oltava hyvässä kunnossa, jotta pääset maahan. Myös paluulippu on oltava valmiiksi ostettuna. Tarkistathan, että passisi ja matkustuslupasi ovat varmasti kunnossa, sillä ilman niitä maahanpääsysi voidaan evätä. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, voit tiedustella maatasi koskevia passi- ja viisumisäädöksiä esimerkiksi Yhdysvaltain suurlähetystöistä.


Aloita matkan suunnittelu - San Diego


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa San Diego

Miten löydän halvimmat lennot San Diegoon?

Halvat lennot San Diegoon löydät parhaiten vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja vaihtamalla matkustuspäivämääriäsi. Etsi lentoja esimerkiksi helmi-toukokuulle ja syys-marraskuulle, sillä halvat lennot San Diegoon Suomesta sijoittuvat pääasiassa keväälle ja syksylle. Vältä matkustamista kohteeseen joulu-tammikuussa tai heinä-elokuussa, jolloin lentohinnat ovat korkeimmillaan.

Tippi ja juomarahakäytännöt San Diegossa?

San Diegossa ei kannata unohtaa antaa tippiä, sillä sen antaminen on välttämätöntä ja osa työntekijän palkkaa. Juomarahaa annetaan yleensä noin 15–20 % laskun loppusummasta.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai San Diegossa?

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa Suomessa ennen matkaa, sillä valuutan nostaminen San Diegossa voi tulla kalliiksi. Rahaa voit tietenkin vaihtaa vasta perillä esimerkiksi pankeissa tai rahanvaihtopisteissä, mutta niissä kurssi voi olla huonompi. Otathan huomioon, että käteistä nostaessa automaatista pankkisi veloittaa mitä luultavimmin suuremman palkkion Euroopan ja kotimaan ulkopuolella.