Etsi halvat lennot San Diego

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista San Diego

Yhteenveto San Diego lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

755 €

Nopein lentoaika

15t 40m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen San Diego kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 755 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Diego).
Nopein lento kohteeseen San Diego kohteesta Suomi kestää 15t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Diego).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen San Diego mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Lufthansa.

San Diego lentotiedot ja trendit

Tutustu San Diego lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin San Diego?

Jos et voi matkustaa kohteeseen San Diego joulukuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 548 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Diego?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen San Diego on 74 € per henkilö kaupungista San Francisco, mikä on 80 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen San Diego. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen San Diego omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin San Diego?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin San Diego. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 738 €. Lennot reitille Suomi - San Diego lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 953 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Diego?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen San Diego lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 777 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen San Diego, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 961 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen San Diego?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen San Diego vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen San Diego (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 21t 14m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen San Diego on lentää kentältä Rovaniemi kentälle San Diego lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen San Diego?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen San Diego on 51 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 794 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 797 €.

Halvimmat lennot kaupungin San Diego lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Diego lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Diego

HALVIN REITTI Helsinki - San Diego

Helsinki (HEL) - San Diego (SAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Diego kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Diego, jolloin hinta on keskimääräinen 794 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAN DIEGOjoulukuu59% halvempijoulukuu aikana Helsinki - San Diego lennot maksavat keskimäärin vain 327 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN DIEGO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu21% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - San Diego lentojen keskimääräinen hinta on 965 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAN DIEGO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu237% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen San Diego kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä San Diego

Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa, sijaitseva San Diego on suosittu kesälomakohde, jonka pääsesonki sijoittuu kesä-elokuun välille. Siksi kaupunkiin kannattaakin matkustaa esimerkiksi keväällä tai vasta syksyllä, sillä halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten hiljaisemmilta kuukausilta. Loppukeväästä ilma alkaa lämmetä ja toukokuussa sää San Diegossa on keväisen aurinkoinen lämpöasteiden vaihdellessa 15–20 °C välillä. San Diego on kohteena myös surffareiden suosiossa, ja surffisesonki San Diegossa ulottuu elokuusta marraskuulle.

Milloin kannattaa ostaa lennot San Diegoon? Lentolippujen hinnat San Diegoon ovat edullisimmillaan juuri keväällä tai syksyllä. Halvat lennot San Diegoon voit buukata myös talvea vasten, sillä ilma kohteessa on miellyttävä ja lämpötilat pysyttelevät yleensä 10–15 °C. Lentolippuja kannattaa alkaa kärkkyä hyvissä ajoin, sillä hinnat ovat usein sitä edullisemmat, mitä aikaisemmin teet lentovarauksen. Lennot on hyvä varata 1–2 kuukautta ennen matkaa.

San Diego kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille San Diego Carlsbad-Palomar lentokenttä (47 km San Diego keskustasta), Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä (126 km San Diego keskustasta), Palm Springs lentokenttä (138 km San Diego keskustasta), Imperial County lentokenttä (148 km San Diego keskustasta) tai Ontario lentokenttä (155 km San Diego keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Imperial County lentokenttä keskimääräiseen hintaan 90 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: San Diego

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Diego

Muut matkustamoluokat San Diego lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin San Diego lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Diego?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Diego

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Diego?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen San Diego kohteesta Suomi ovat American Airlines, Lufthansa, Iberia ja KLM. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen San Diego

Kohteeseen San Diego on normaalina viikkona 7 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Lontoo Heathrow’n lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 830 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, San Diego). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 328 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen San Diego

KLM lentää kohteeseen yleensä San Diego 16 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen San Diego kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson. KLM (arviopisteet: 7,6, 178 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen San Diego. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen San Diego oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (320 € meno-paluu).


San Diego ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin San Diego lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

San Diegon kansainväliseltä lentoasemalta (SAN), vajaan 5 km päässä keskustasta, matkustat kantakaupunkiin joko bussilla, yksityisellä linja-autolla, jaetulla kuljetuksella tai taksilla. San Diegon julkista liikennettä pyörittävän Metropolitan Transit Systemin bussi 992 kulkee lentoaseman 1 ja 2 terminaaleilta keskustaan klo 05:00–23:30 15 minuutin välein arkisin ja 30 minuutin välein viikonloppuisin 2,25 USD (noin 2,10 EUR) hintaan. Yksityisiin minibusseihin ja jaettuihin kyyteihin voit hypätä suoraan lentokentän kummankin terminaalin edestä. Niiden hinnat vaihtelevat esimerkiksi matkan pituuden ja auton tyypin mukaan. Taksilla matkasta veloitetaan yleensä lähtömaksu 2,80 USD (noin 2,65 EUR), ja seuraavilta maileilta 3 USD (noin 2,85 EUR).


San Diego: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen San Diego
Helsinki - San Diego reitin lennot
Nopein lentoaika21t 14m
Halvin hinta774 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa San Diego

San Diegossa voit taittaa välimatkat helposti hyppäämällä julkisen liikenteen kyytiin. Metropolitan Transit Systemin trolleybusseilla eli johdinautoilla tai paikallisbusseilla matkustat kaupungissa kätevästi puolelta toiselle. Johdinautoissa kertalipun hinta on 2,50 USD (noin EUR) ja bussissa 2,25–2,50 USD (noin 1,70 EUR) linjasta riippuen. Voit ostaa lipun suoraan kuljettajalta tasarahalla tai bussiasemien myyntiautomaateista. Kertalippu on voimassa kaksi tuntia, mutta sillä et voi vaihtaa kulkuvälinettä. Voit myös ostaa ajalla tai arvolla jälleenladattavan, 2 USD (noin 1, 70 EUR) maksavan, Compass Card -kortin, jolla voit matkustaa huoletta MTS:n kaikilla julkisilla. San Diegossa pääset myös kävellen paikasta toiseen, sillä kaupungin keskusta sijoittuu vajaan neljän kilometrin laajuiselle alueelle. Kaupungissa voit liikkua julkisen liikenteen lisäksi vesitakseilla, Coronado-lautalla tai perinteisillä takseilla.


Kohteen San Diego viisumivaatimukset

San Diegossa, Yhdysvalloissa, tarvitset Suomen kansalaisena passia, mutta et välttämättä viisumia – jos et oleskele maassa yli 90 vuorokautta. Viisumin sijaan maahan matkustavan on haettava pakollista ESTA-matkustuslupaa (Electronic System for Travel Authorization), jolla saa oleskella Yhdysvalloissa korkeintaan kolme kuukautta. Elektroninen matkustuslupa maksaa 14 USD (noin 13,15 EUR) ja sitä tulee hakea sähköisen järjestelmän verkkosivuilta vähintään 72 tuntia ennen matkaa. Elektronisesti luettava, voimassa oleva passi on virallinen matkustusdokumenttisi ja sen oltava hyvässä kunnossa, jotta pääset maahan. Myös paluulippu on oltava valmiiksi ostettuna. Tarkistathan, että passisi ja matkustuslupasi ovat varmasti kunnossa, sillä ilman niitä maahanpääsysi voidaan evätä. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, voit tiedustella maatasi koskevia passi- ja viisumisäädöksiä esimerkiksi Yhdysvaltain suurlähetystöistä.


Aloita matkan suunnittelu - San Diego


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa San Diego

Halvat lennot San Diegoon löydät parhaiten vertaamalla eri lentoyhtiöiden lentoja ja vaihtamalla matkustuspäivämääriäsi. Etsi lentoja esimerkiksi helmi-toukokuulle ja syys-marraskuulle, sillä halvat lennot San Diegoon Suomesta sijoittuvat pääasiassa keväälle ja syksylle. Vältä matkustamista kohteeseen joulu-tammikuussa tai heinä-elokuussa, jolloin lentohinnat ovat korkeimmillaan.

San Diegossa ei kannata unohtaa antaa tippiä, sillä sen antaminen on välttämätöntä ja osa työntekijän palkkaa. Juomarahaa annetaan yleensä noin 15–20 % laskun loppusummasta.

Yhdysvaltain dollareita (USD) kannattaa vaihtaa Suomessa ennen matkaa, sillä valuutan nostaminen San Diegossa voi tulla kalliiksi. Rahaa voit tietenkin vaihtaa vasta perillä esimerkiksi pankeissa tai rahanvaihtopisteissä, mutta niissä kurssi voi olla huonompi. Otathan huomioon, että käteistä nostaessa automaatista pankkisi veloittaa mitä luultavimmin suuremman palkkion Euroopan ja kotimaan ulkopuolella.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen San Diego.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen San Diego tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset San Diego lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen San Diego niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa San Diego lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.