Halvat lennot New York

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
New York (JFK)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin New York lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New York lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
San Francisco
Newark lentokenttä

HALVIN REITTI San Francisco - New York

San Francisco (SFO) - New York LaGuardian lentoasema lentokenttä (LGA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New York kentältä San Francisco ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä San Francisco kentälle New York LaGuardian lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 238 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORKtammikuu16% halvempitammikuu aikana San Francisco - New York lennot maksavat keskimäärin vain 207 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana San Francisco - New York lentojen keskimääräinen hinta on 341 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW YORK KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOlokakuu234% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New York kentältä San Francisco lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin?

Halvat lennot New Yorkiin ovat nykyään arkipäivää, joten Iso Omena on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Budjettimatkaajan kannattaa vältellä suosituimpia matkailukuukausia, esimerkiksi kesäkuukausia, jos suunnitteilla on matka New Yorkiin. Sesonkiaikoina lentojen ja majoituksen hinnat nousevat. Kun on ajoissa liikkeellä ja seuraa lentotarjouksia, voi lennot New Yorkiin löytää edullisesti kuitenkin lähes milloin tahansa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin, tee valinta lomatoiveidesi mukaan ja hintoja vertaamalla. Kesäloma-aikoina New Yorkissa voi kokea kuuman kesäloman, sillä kaupungin sää voi olla jo kesäkuussa helteinen. Myös talvisin New York on tunnelmallinen lomakohde.

Pelkät lennot New Yorkiin voi saada edullisesti keväälle, esimerkiksi maalis-huhtikuulle. Halvat lennot New Yorkiin ovat erinomainen löytö, sillä kaupungin menot ja majoitus lohkaisevat ison osan matkabudjetista. Paras aika ostaa edulliset lennot riippuu tilanteesta, mutta lentojen hintoja ja lentotarjouksia kannattaa seurata halvimpien lentojen ja hotellien löytämiseksi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin New York?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen New York on 77 € per henkilö kaupungista Chicago, mikä on 87 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen New York. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen New York omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New York?

Halvin kuukausi lentää kohteesta New York kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 377 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen New York maaliskuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - New York reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 379 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen New York?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - New York reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen New York hintaan 465 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen New York tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - New York hintaan 392 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New York?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle New York kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 434 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 486 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New York?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen New York on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 310 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 490 €. Lennot kohteeseen New York kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Milloin on paras aika lentää kaupunkiin New York nähtävyyksien kiertelyä varten?

Kun suunnittelet lentäväsi kaupunkiin New York muista ottaa huomioon, että huhtikuu, toukokuu ja syyskuu kuukaudet ovat yleensä parhaimpia vierailuun ja nähtävyyksien kiertelyä varten. Silloin sää on myös parhaimmillaan. Nähtävyydet, kuten Times Square ovat erittäin suosittuja.

Löytyykö kaupungin New York lähettyviltä muita lentokenttiä?

New York kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newark lentokenttä (17 km kaupungin New York keskustasta), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (22 km kaupungin New York keskustasta) tai New Windsor Stewart lentokenttä (83 km kaupungin New York keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin New York lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin New York keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Newark lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 507 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: New York

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New York
Icelandair
13. joulukuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
EWR20:10Newark
17. joulukuuta
EWR14:30Newark
10t 30m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
13. joulukuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
JFK20:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
17. joulukuuta
JFK14:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
EWR22:10Newark
20. lokakuuta
EWR16:30Newark
13t 10m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. elokuuta
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
JFK22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
31. elokuuta
JFK16:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
13t 15m
2 välilaskua
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
EWR22:10Newark
18. syyskuuta
EWR16:30Newark
16t 25m
2 välilaskua
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 10m
2 välilaskua
JFK22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
18. syyskuuta
JFK16:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
16t 30m
2 välilaskua
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen New York, katso tarjouksiamme alapuolelta.
TAP AIR PORTUGAL
29. kesäkuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
EWR18:15Newark
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
EWR01:00Newark
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
2 välilaskua
EWR01:00Newark

Mitkä lentoyhtiöt lentävät New Yorkiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New York

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin tarjoaa ainakin suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnairin lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat New Yorkissa vilkkaasti liikennöidylle John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Lentoaika suorilla lennoilla on alle yhdeksän tuntia. Halvat lennot New Yorkiin voi saada myös yhden tai kahden vaihtokentän kautta, eli mikäli aikataulu antaa periksi, edulliset lentoliput New Yorkiin vaihtojen kera myy esimerkiksi skandinaavinen SAS, venäläinen Aeroflot, norjalainen Norwegian sekä islantilainen Icelandair. Jälkimmäisellä välilasku tapahtuu Reykjavikissa, ja Icelandair tarjoaakin Helsinki-New York -lennoillaan mahdollisuuden jäädä pidemmällekin välilaskulle Islantiin ilman lisäkuluja. Finnairinkin lentotarjonnasta löytyy suorien lentojen lisäksi myös vaihtokenttien kautta lennettäviä lentoja New Yorkiin. Finnair tarjoaa kaupunkiin hyvät yhteydet, sillä lentoja riittää parhaimmillaan viikon jokaiselle päivälle. Koska kyseessä on mannertenvälinen lento, tarjoilee Finnair New Yorkin -lennolla Economy-luokassakin lämpimän aterian kaikille matkustajille. Lennolla tarjoillaan ruokailun yhteydessä alkoholittomien virvokkeiden lisäksi myös olutta sekä viiniä maksutta. Economy-lippu sisältää myös yhden matkatavaran, jonka enimmäispaino on 23 kg.


Miten pääsen lentokentältä New Yorkin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin New York lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot New Yorkiin voivat saapua mille tahansa New Yorkin kolmesta vilkkaasti liikennöidystä lentokentästä. Parhaat yhteydet keskustaan on John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta.


Suositut lentoreitit New York

Etsityimmät lennot New York sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
San Francisco - Newark reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 54m
Halvin hinta
535 €

Liikkuminen New Yorkissa?

New Yorkin joukkoliikennejärjestelmä voi olla kaupungin valtavan koon takia matkailijalle jännittävä kokemus, mutta kaupungissa kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin kaupunginosiin esimerkiksi bussiin, metroon tai taksiin hyppäämällä. New York Subway -metroverkosto pitää sisällään jopa 470 metroasemaa, jotka sijaitsevat pääosin Manhattanilla, Brooklynissä, Queensissä ja Bronxissa. Staten Islandin alueelle pääsee parhaiten Staten Island Ferry -lauttayhteydellä. Metrossa helpointa on liikkua ostamalla MetroCard-kortti, johon voi ladata sopivan määrän saldoa matkoja varten. Yksittäinen matka metrossa tai bussissa maksaa noin 2,50 dollaria. [Tarkistettu 7.6.2017] Metrojen hyvä puoli on se, että ne toimivat kaupungissa 24 tuntia vuorokaudessa.

New Yorkin legendaarisia keltaisia takseja kannattaa hyödyntää, sillä taksin voi tilata kadulta missä tahansa ja aloitusmaksu on edullinen, alle 2,50 dollaria. [Tarkistettu 7.6.2017] The Roosevelt Island Tram -raitiovaunu on myös yksi matkustusvaihtoehto New Yorkissa.


Tarvitaanko New Yorkiin passi tai viisumi?

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Ehtoihin kuuluu lisäksi, että matkustajalla on biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa, ja sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Vinkkejä New Yorkiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot New Yorkiin?

Lennä etenkin keväällä ja välttele suosituimpia lomasesonkeja.

Kiinnostavatko New Yorkin nähtävyydet?

Alkuun pääset Central Parkilla, Vapaudenpatsaalla ja Empire State Buildingilla.

Mitä mukaan matkalle New Yorkiin?

Suurkaupunki vaatii hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata New Yorkissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko New Yorkissa turvallista?

New York on metropoli, jossa kaikille alueille ei kannata eksyä, mutta yleisesti ottaen kaupunki on melko turvallinen.

Voiko New Yorkissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt New Yorkissa?

Juomarahan jättäminen (esim. 10–15 prosenttia laskusta) on olennainen osa tapakulttuuria.

Millainen on New Yorkin hintataso?

Hintahaitari on kaupungissa suuri, mutta usein esimerkiksi ravintolat ja kahvilat ovat hieman Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Helsinki-New York?

Yhdysvalloissa on monta aikavyöhykettä. New Yorkin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-New York?

Välimatka on noin 6700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai New Yorkissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa New Yorkissa. On toki kätevää vaihtaa New Yorkin matkaa varten hieman dollareita jo etukäteen Suomessa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka