Halvat lennot New York

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
New York (NYC)
la 10.4.
la 17.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin New York lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New York lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
San Francisco
Newark lentokenttä

HALVIN REITTI San Francisco - New York

San Francisco (SFO) - New York LaGuardian lentoasema lentokenttä (LGA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New York kentältä San Francisco ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä San Francisco kentälle New York LaGuardian lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 242 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORKtammikuu16% halvempitammikuu aikana San Francisco - New York lennot maksavat keskimäärin vain 210 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana San Francisco - New York lentojen keskimääräinen hinta on 346 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW YORK KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOlokakuu234% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New York kentältä San Francisco lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin?

Halvat lennot New Yorkiin ovat nykyään arkipäivää, joten Iso Omena on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Budjettimatkaajan kannattaa vältellä suosituimpia matkailukuukausia, esimerkiksi kesäkuukausia, jos suunnitteilla on matka New Yorkiin. Sesonkiaikoina lentojen ja majoituksen hinnat nousevat. Kun on ajoissa liikkeellä ja seuraa lentotarjouksia, voi lennot New Yorkiin löytää edullisesti kuitenkin lähes milloin tahansa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin, tee valinta lomatoiveidesi mukaan ja hintoja vertaamalla. Kesäloma-aikoina New Yorkissa voi kokea kuuman kesäloman, sillä kaupungin sää voi olla jo kesäkuussa helteinen. Myös talvisin New York on tunnelmallinen lomakohde.

Pelkät lennot New Yorkiin voi saada edullisesti keväälle, esimerkiksi maalis-huhtikuulle. Halvat lennot New Yorkiin ovat erinomainen löytö, sillä kaupungin menot ja majoitus lohkaisevat ison osan matkabudjetista. Paras aika ostaa edulliset lennot riippuu tilanteesta, mutta lentojen hintoja ja lentotarjouksia kannattaa seurata halvimpien lentojen ja hotellien löytämiseksi.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin New York?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen New York on 79 € per henkilö kaupungista Chicago, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen New York. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen New York omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New York?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen New York kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 383 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen New York maaliskuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - New York reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 385 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen New York?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen New York. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 473 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen New York milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 427 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New York?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle New York kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 441 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen New York lauantai aikana on 494 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New York?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New York on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen New York illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 315 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 499 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Milloin on paras aika lentää kaupunkiin New York nähtävyyksien kiertelyä varten?

Paras aika suunnitella lentoa kohti New York nähtävyyksien katselua varten on silloin, kun lämpötilat eivät ole sietämättömät ja mahdollisuus sateeseen on vain kohtalainen. Otettaessa huomioon nämä seikat huhtikuu, toukokuu tai syyskuu kuukaudet vaikuttavat olevan sopivimpia aikoja suunnitella matkaa.

Löytyykö kaupungin New York lähettyviltä muita lentokenttiä?

New York kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Newark lentokenttä (17 km kaupungin New York keskustasta), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (22 km kaupungin New York keskustasta) tai New Windsor Stewart lentokenttä (83 km kaupungin New York keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin New York lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin New York keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 480 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: New York

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New York
Icelandair
9. syyskuuta
11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
22:10Newark
16. syyskuuta
16:30Newark
10t 30m
1 välilasku
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
3. kesäkuuta
11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
17. kesäkuuta
16:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
11. syyskuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
01:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
3. marraskuuta
10:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
15t 25m
1 välilasku
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
29. kesäkuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
01:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
2. heinäkuuta
15:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
16t 05m
1 välilasku
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
16. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
1 välilasku
14:20New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
23. huhtikuuta
09:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
15t 45m
1 välilasku
00:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
16. huhtikuuta
15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
1 välilasku
14:20New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
23. huhtikuuta
09:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
15t 45m
1 välilasku
00:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen New York, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
26. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
11. syyskuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
01:15Newark
Turkish Airlines
26. toukokuuta
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
01:35Newark

Mitkä lentoyhtiöt lentävät New Yorkiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New York

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin tarjoaa ainakin suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnairin lähtevät lennot starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat New Yorkissa vilkkaasti liikennöidylle John F. Kennedyn kansainväliselle lentoasemalle. Lentoaika suorilla lennoilla on alle yhdeksän tuntia. Halvat lennot New Yorkiin voi saada myös yhden tai kahden vaihtokentän kautta, eli mikäli aikataulu antaa periksi, edulliset lentoliput New Yorkiin vaihtojen kera myy esimerkiksi skandinaavinen SAS, venäläinen Aeroflot, norjalainen Norwegian sekä islantilainen Icelandair. Jälkimmäisellä välilasku tapahtuu Reykjavikissa, ja Icelandair tarjoaakin Helsinki-New York -lennoillaan mahdollisuuden jäädä pidemmällekin välilaskulle Islantiin ilman lisäkuluja. Finnairinkin lentotarjonnasta löytyy suorien lentojen lisäksi myös vaihtokenttien kautta lennettäviä lentoja New Yorkiin. Finnair tarjoaa kaupunkiin hyvät yhteydet, sillä lentoja riittää parhaimmillaan viikon jokaiselle päivälle. Koska kyseessä on mannertenvälinen lento, tarjoilee Finnair New Yorkin -lennolla Economy-luokassakin lämpimän aterian kaikille matkustajille. Lennolla tarjoillaan ruokailun yhteydessä alkoholittomien virvokkeiden lisäksi myös olutta sekä viiniä maksutta. Economy-lippu sisältää myös yhden matkatavaran, jonka enimmäispaino on 23 kg.


Miten pääsen lentokentältä New Yorkin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin New York lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot New Yorkiin voivat saapua mille tahansa New Yorkin kolmesta vilkkaasti liikennöidystä lentokentästä. Parhaat yhteydet keskustaan on John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta.


Suositut lentoreitit New York

Etsityimmät lennot New York sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
San Francisco - Newark reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 54m
Halvin hinta
544 €

Liikkuminen New Yorkissa?

New Yorkin joukkoliikennejärjestelmä voi olla kaupungin valtavan koon takia matkailijalle jännittävä kokemus, mutta kaupungissa kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin kaupunginosiin esimerkiksi bussiin, metroon tai taksiin hyppäämällä. New York Subway -metroverkosto pitää sisällään jopa 470 metroasemaa, jotka sijaitsevat pääosin Manhattanilla, Brooklynissä, Queensissä ja Bronxissa. Staten Islandin alueelle pääsee parhaiten Staten Island Ferry -lauttayhteydellä. Metrossa helpointa on liikkua ostamalla MetroCard-kortti, johon voi ladata sopivan määrän saldoa matkoja varten. Yksittäinen matka metrossa tai bussissa maksaa noin 2,50 dollaria. [Tarkistettu 7.6.2017] Metrojen hyvä puoli on se, että ne toimivat kaupungissa 24 tuntia vuorokaudessa.

New Yorkin legendaarisia keltaisia takseja kannattaa hyödyntää, sillä taksin voi tilata kadulta missä tahansa ja aloitusmaksu on edullinen, alle 2,50 dollaria. [Tarkistettu 7.6.2017] The Roosevelt Island Tram -raitiovaunu on myös yksi matkustusvaihtoehto New Yorkissa.


Tarvitaanko New Yorkiin passi tai viisumi?

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Ehtoihin kuuluu lisäksi, että matkustajalla on biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa, ja sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Vinkkejä New Yorkiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot New Yorkiin?

Lennä etenkin keväällä ja välttele suosituimpia lomasesonkeja.

Kiinnostavatko New Yorkin nähtävyydet?

Alkuun pääset Central Parkilla, Vapaudenpatsaalla ja Empire State Buildingilla.

Mitä mukaan matkalle New Yorkiin?

Suurkaupunki vaatii hyvät kävelykengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata New Yorkissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko New Yorkissa turvallista?

New York on metropoli, jossa kaikille alueille ei kannata eksyä, mutta yleisesti ottaen kaupunki on melko turvallinen.

Voiko New Yorkissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt New Yorkissa?

Juomarahan jättäminen (esim. 10–15 prosenttia laskusta) on olennainen osa tapakulttuuria.

Millainen on New Yorkin hintataso?

Hintahaitari on kaupungissa suuri, mutta usein esimerkiksi ravintolat ja kahvilat ovat hieman Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Helsinki-New York?

Yhdysvalloissa on monta aikavyöhykettä. New Yorkin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-New York?

Välimatka on noin 6700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai New Yorkissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa New Yorkissa. On toki kätevää vaihtaa New Yorkin matkaa varten hieman dollareita jo etukäteen Suomessa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka