Etsi halvat lennot New Yorkiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista New Yorkiin

Yhteenveto New Yorkin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

284 €

Halvin meno-paluulennon hinta

315 €

Nopein lentoaika

11t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen New York kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 284 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen New York kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 315 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Newarkin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen New York kohteesta Suomi kestää 11t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Newarkin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen New York mukaan lukien Scandinavian Airlines, Icelandair ja Turkish Airlines.

New Yorkin lentotiedot ja trendit

Tutustu New Yorkin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New York?

Halvin kuukausi lentää kohteesta New York kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 479 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen New York helmikuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - New York reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 536 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin New York?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen New York on 93 € per henkilö kaupungista Buffalo, mikä on 82 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen New York. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen New York omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New York?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle New York kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 584 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 639 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New York?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen New York on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 514 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 652 €. Lennot kohteeseen New York kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen New York?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin New York lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 8t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen New York?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - New York reitille 58 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen New York hintaan 605 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen New York tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - New York hintaan 599 €.

Halvimmat lennot kaupungin New York lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New York lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - New York

Helsinki (HEL) - Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (EWR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New York kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Newarkin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 522 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW YORKhelmikuu21% halvempihelmikuu aikana Helsinki - New York lennot maksavat keskimäärin vain 479 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - New York lentojen keskimääräinen hinta on 759 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW YORK KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu214% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New York kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä New Yorkiin

Halvat lennot New Yorkiin ovat nykyään arkipäivää, joten Iso Omena on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Budjettimatkaajan kannattaa vältellä suosituimpia matkailukuukausia, esimerkiksi kesäkuukausia, jos suunnitteilla on matka New Yorkiin. Sesonkiaikoina lentojen ja majoituksen hinnat nousevat. Kun on ajoissa liikkeellä ja seuraa lentotarjouksia, voi lennot New Yorkiin löytää edullisesti kuitenkin lähes milloin tahansa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin, tee valinta lomatoiveidesi mukaan ja hintoja vertaamalla. Kesäloma-aikoina New Yorkissa voi kokea kuuman kesäloman, sillä kaupungin sää voi olla jo kesäkuussa helteinen. Myös talvisin New York on tunnelmallinen lomakohde.

Pelkät lennot New Yorkiin voi saada edullisesti keväälle, esimerkiksi maalis-huhtikuulle. Halvat lennot New Yorkiin ovat erinomainen löytö, sillä kaupungin menot ja majoitus lohkaisevat ison osan matkabudjetista. Paras aika ostaa edulliset lennot riippuu tilanteesta, mutta lentojen hintoja ja lentotarjouksia kannattaa seurata halvimpien lentojen ja hotellien löytämiseksi.

Kun suunnittelet lentäväsi kaupunkiin New York muista ottaa huomioon, että huhtikuu, toukokuu ja syyskuu kuukaudet ovat yleensä parhaimpia vierailuun ja nähtävyyksien kiertelyä varten. Silloin sää on myös parhaimmillaan. Nähtävyydet, kuten Times Square, Rockefeller Center ja Vapaudenpatsas ovat erittäin suosittuja.

New York kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille New York LaGuardian lentoasema lentokenttä (10 km New York keskustasta), Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (17 km New York keskustasta), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (22 km New York keskustasta) tai New Windsor Stewart lentokenttä (83 km New York keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin New York keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on New York LaGuardian lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 144 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, pääset Pikku-Italia naapurustoon lentämällä kaupungin New York New York Skyports SPB lentokentälle, mikä sijaitsee 2,7 km päässä.

Nähtävyyskohdetta Pennsylvania Station lähinnä olevat lentokenttä on New York Skyports SPB 2,4 km etäisyyden päässä.


momondosta löytyneet halvat lennot: New York

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New York
Scandinavian Airlines
5. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
1 välilasku
EWR15:35Newarkin kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
EWR14:50Newarkin kansainvälinen lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
8. maaliskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
EWR15:35Newarkin kansainvälinen lentoasema
15. maaliskuuta
EWR14:50Newarkin kansainvälinen lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
5. maaliskuuta
HEL11:50Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
JFK23:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
16. maaliskuuta
JFK19:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
11t 20m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
20. helmikuuta
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
1 välilasku
EWR15:35Newarkin kansainvälinen lentoasema
21. syyskuuta
EWR13:20Newarkin kansainvälinen lentoasema
13t 15m
1 välilasku
HEL02:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
10. maaliskuuta
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
JFK23:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
12. maaliskuuta
JFK19:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
11t 20m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
8. maaliskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 00m
2 välilaskua
EWR17:15Newarkin kansainvälinen lentoasema
15. maaliskuuta
EWR14:50Newarkin kansainvälinen lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - New York, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Useita lentoyhtiöitä
3. maaliskuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 25m
2 välilaskua
JFK00:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 40m
2 välilaskua
JFK00:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. toukokuuta
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
JFK01:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat New York lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin New York lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New York?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen New York

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen New York?

Lentäessäsi kohteeseen New York kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Norwegian, Icelandair tai Scandinavian Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen New York

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen New York matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 29 lentoa joka viikko kohteeseen New York lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten San Juan Luis Munoz Marin Intl. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 439 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 168 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,1/10.

Delta lennot kohteeseen New York

Delta lentää kohteeseen yleensä New York 151 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen New York kohteesta Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson. Delta (arviopisteet: 7,8, 765 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen New York. Paras momondosta löydetty Delta lipun hinta kohteeseen New York oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (342 € meno-paluu).


New York ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin New York lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle New York keskustaan

Lennot New Yorkiin voivat saapua mille tahansa New Yorkin kolmesta vilkkaasti liikennöidystä lentokentästä. Parhaat yhteydet keskustaan on John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta.


New York: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen New York
Helsinki - New York reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta320 €
Dubai - New York reitin lennot
Nopein lentoaika26t 19m
Halvin hinta1235 €
Rooma - New York reitin lennot
Nopein lentoaika9t 45m
Halvin hinta247 €
Lontoo - New York reitin lennot
Nopein lentoaika7t 50m
Halvin hinta413 €
Kööpenhamina - New York reitin lennot
Nopein lentoaika8t 40m
Halvin hinta343 €
San Francisco - New York reitin lennot
Nopein lentoaika5t 35m
Halvin hinta604 €
Oulu - New York reitin lennot
Nopein lentoaika11t 20m
Halvin hinta760 €
Tukholma - New York reitin lennot
Nopein lentoaika14t 15m
Halvin hinta333 €
Amsterdam - New York reitin lennot
Nopein lentoaika13t 55m
Halvin hinta906 €
Pariisi - New York reitin lennot
Nopein lentoaika13t 56m
Halvin hinta447 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa New York

New Yorkin joukkoliikennejärjestelmä voi olla kaupungin valtavan koon takia matkailijalle jännittävä kokemus, mutta kaupungissa kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin kaupunginosiin esimerkiksi bussiin, metroon tai taksiin hyppäämällä. New York Subway -metroverkosto pitää sisällään jopa 470 metroasemaa, jotka sijaitsevat pääosin Manhattanilla, Brooklynissä, Queensissä ja Bronxissa. Staten Islandin alueelle pääsee parhaiten Staten Island Ferry -lauttayhteydellä. Metrossa helpointa on liikkua ostamalla MetroCard-kortti, johon voi ladata sopivan määrän saldoa matkoja varten. Yksittäinen matka metrossa tai bussissa maksaa noin 2,50 dollaria. Metrojen hyvä puoli on se, että ne toimivat kaupungissa 24 tuntia vuorokaudessa.

New Yorkin legendaarisia keltaisia takseja kannattaa hyödyntää, sillä taksin voi tilata kadulta missä tahansa ja aloitusmaksu on edullinen, alle 2,50 dollaria. The Roosevelt Island Tram -raitiovaunu on myös yksi matkustusvaihtoehto New Yorkissa.


Kohteen New York viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Ehtoihin kuuluu lisäksi, että matkustajalla on biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa, ja sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Aloita matkan suunnittelu - New York


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa New York

Lennä etenkin keväällä ja välttele suosituimpia lomasesonkeja.

Alkuun pääset Central Parkilla, Vapaudenpatsaalla ja Empire State Buildingilla.

Suurkaupunki vaatii hyvät kävelykengät.

New York on metropoli, jossa kaikille alueille ei kannata eksyä, mutta yleisesti ottaen kaupunki on melko turvallinen.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Juomarahan jättäminen (esim. 10–15 prosenttia laskusta) on olennainen osa tapakulttuuria.

Hintahaitari on kaupungissa suuri, mutta usein esimerkiksi ravintolat ja kahvilat ovat hieman Suomen hintatasoa kalliimpia.

Yhdysvalloissa on monta aikavyöhykettä. New Yorkin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 6700 kilometriä.

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa New Yorkissa. On toki kätevää vaihtaa New Yorkin matkaa varten hieman dollareita jo etukäteen Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen New York. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen New York ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset New York lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen New York on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.