Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to New York

Etsi halpoja lentoja New Yorkiin alk. 297 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista New Yorkiin

Yhteenveto New Yorkin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

297 €

Halvin meno-paluulennon hinta

380 €

Nopein lentoaika

12t 15m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen New York kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 297 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen New York kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 380 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Newarkin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen New York kohteesta Suomi kestää 12t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen New York mukaan lukien Air France, Delta ja Scandinavian Airlines.

New Yorkin lentotiedot ja trendit

Tutustu New Yorkin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin New York?

Halvin kuukausi lentää kohteesta New York kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 542 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen New York helmikuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - New York reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 543 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin New York?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen New York on 212 € per henkilö kaupungista Los Angeles, mikä on 24 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen New York. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen New York omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin New York?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle New York kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 635 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 662 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin New York?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen New York on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 544 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 674 €. Lennot kohteeseen New York kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen New York?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin New York lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 8t 45m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen New York?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - New York reitille 50 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen New York hintaan 642 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen New York tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - New York hintaan 581 €.

Halvimmat lennot kaupungin New York lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille New York lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - New York

Helsinki (HEL) - Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (EWR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen New York kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Newarkin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 599 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NEW YORKhelmikuu16% halvempihelmikuu aikana Helsinki - New York lennot maksavat keskimäärin vain 542 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu34% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - New York lentojen keskimääräinen hinta on 861 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NEW YORK KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu200% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen New York kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä New Yorkiin

Halvat lennot New Yorkiin ovat nykyään arkipäivää, joten Iso Omena on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Budjettimatkaajan kannattaa vältellä suosituimpia matkailukuukausia, esimerkiksi kesäkuukausia, jos suunnitteilla on matka New Yorkiin. Sesonkiaikoina lentojen ja majoituksen hinnat nousevat. Kun on ajoissa liikkeellä ja seuraa lentotarjouksia, voi lennot New Yorkiin löytää edullisesti kuitenkin lähes milloin tahansa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin, tee valinta lomatoiveidesi mukaan ja hintoja vertaamalla. Kesäloma-aikoina New Yorkissa voi kokea kuuman kesäloman, sillä kaupungin sää voi olla jo kesäkuussa helteinen. Myös talvisin New York on tunnelmallinen lomakohde.

Pelkät lennot New Yorkiin voi saada edullisesti keväälle, esimerkiksi maalis-huhtikuulle. Halvat lennot New Yorkiin ovat erinomainen löytö, sillä kaupungin menot ja majoitus lohkaisevat ison osan matkabudjetista. Paras aika ostaa edulliset lennot riippuu tilanteesta, mutta lentojen hintoja ja lentotarjouksia kannattaa seurata halvimpien lentojen ja hotellien löytämiseksi.

Milloin on paras aika lentää kaupunkiin New York nähtävyyksien kiertelyä varten?

Kun suunnittelet lentäväsi kaupunkiin New York muista ottaa huomioon, että huhtikuu, toukokuu ja syyskuu kuukaudet ovat yleensä parhaimpia vierailuun ja nähtävyyksien kiertelyä varten. Silloin sää on myös parhaimmillaan. Nähtävyydet, kuten Times Square -aukio, Rockefeller Center ja Vapaudenpatsas ovat erittäin suosittuja.

Löytyykö kaupungin New York lähettyviltä muita lentokenttiä?

New York kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille New York LaGuardian lentoasema lentokenttä (10 km New York keskustasta), Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (17 km New York keskustasta), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (22 km New York keskustasta) tai New Windsor Stewart lentokenttä (83 km New York keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin New York lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin New York keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on New York LaGuardian lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 168 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Onko naapurustoon Pikku-Italia saatavilla lentoja?

Kyllä, pääset Pikku-Italia naapurustoon lentämällä kaupungin New York New York LaGuardian lentoasema lentokentälle, mikä sijaitsee 12,3 km päässä.

Mikä on kaupunkia Pennsylvania Station lähinnä oleva lentokenttä?

Nähtävyyskohdetta Pennsylvania Station lähinnä olevat lentokenttä on New York LaGuardian lentoasema 10,6 km etäisyyden päässä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York hinnat?

lentoa New York hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa New York?

helmikuuta 2024 alkaen 13 toimijaa on valittavissa lentoa New York osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen New York?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen New York matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen New York?

New York matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen New York. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: New York

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen New York
Scandinavian Airlines
6. maaliskuuta
HEL20:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
1 välilasku
EWR13:35Newarkin kansainvälinen lentoasema
18. maaliskuuta
EWR18:50Newarkin kansainvälinen lentoasema
12t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
6. maaliskuuta
HEL20:25Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
2 välilaskua
EWR13:25Newarkin kansainvälinen lentoasema
18. maaliskuuta
EWR18:50Newarkin kansainvälinen lentoasema
12t 05m
1 välilasku
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
7. maaliskuuta
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
1 välilasku
JFK21:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
14. maaliskuuta
JFK23:20New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HEL23:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
7. maaliskuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
2 välilaskua
JFK21:30New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
14. maaliskuuta
JFK23:20New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
12t 20m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
10. huhtikuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
JFK19:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
17. huhtikuuta
JFK20:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
4. huhtikuuta
HEL15:05Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
JFK19:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10. huhtikuuta
JFK20:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - New York, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
13. toukokuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
JFK22:00New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 50m
3 välilaskua
LGA07:35New York LaGuardian lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
LGA07:35New York LaGuardian lentoasema

Muut matkustamoluokat New York lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin New York lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa New York

New Yorkin joukkoliikennejärjestelmä voi olla kaupungin valtavan koon takia matkailijalle jännittävä kokemus, mutta kaupungissa kannattaa rohkeasti tutustua erilaisiin kaupunginosiin esimerkiksi bussiin, metroon tai taksiin hyppäämällä. New York Subway -metroverkosto pitää sisällään jopa 470 metroasemaa, jotka sijaitsevat pääosin Manhattanilla, Brooklynissä, Queensissä ja Bronxissa. Staten Islandin alueelle pääsee parhaiten Staten Island Ferry -lauttayhteydellä. Metrossa helpointa on liikkua ostamalla MetroCard-kortti, johon voi ladata sopivan määrän saldoa matkoja varten. Yksittäinen matka metrossa tai bussissa maksaa noin 2,50 dollaria. Metrojen hyvä puoli on se, että ne toimivat kaupungissa 24 tuntia vuorokaudessa.

New Yorkin legendaarisia keltaisia takseja kannattaa hyödyntää, sillä taksin voi tilata kadulta missä tahansa ja aloitusmaksu on edullinen, alle 2,50 dollaria. The Roosevelt Island Tram -raitiovaunu on myös yksi matkustusvaihtoehto New Yorkissa.


Kohteen New York viisumivaatimukset

Yhdysvaltoihin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Ehtoihin kuuluu lisäksi, että matkustajalla on biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria, summan voi maksaa luottokortilla. Jos matkustajalle ei myönnetä ESTA-hyväksyntää, on hänen haettava viisumia Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Suomesta. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa, ja sen yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa New York

Miten löydän halvimmat lennot New Yorkiin?

Lennä etenkin keväällä ja välttele suosituimpia lomasesonkeja.

Kiinnostavatko New Yorkin nähtävyydet?

Alkuun pääset Central Parkilla, Vapaudenpatsaalla ja Empire State Buildingilla.

Mitä mukaan matkalle New Yorkiin?

Suurkaupunki vaatii hyvät kävelykengät.

Onko New Yorkissa turvallista?

New York on metropoli, jossa kaikille alueille ei kannata eksyä, mutta yleisesti ottaen kaupunki on melko turvallinen.

Voiko New Yorkissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt New Yorkissa?

Juomarahan jättäminen (esim. 10–15 prosenttia laskusta) on olennainen osa tapakulttuuria.

Millainen on New Yorkin hintataso?

Hintahaitari on kaupungissa suuri, mutta usein esimerkiksi ravintolat ja kahvilat ovat hieman Suomen hintatasoa kalliimpia.

Mikä on aikaero Helsinki-New York?

Yhdysvalloissa on monta aikavyöhykettä. New Yorkin aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-New York?

Välimatka on noin 6700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai New Yorkissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa New Yorkissa. On toki kätevää vaihtaa New Yorkin matkaa varten hieman dollareita jo etukäteen Suomessa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen New York?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen New York. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen New York joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen New York ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen New York?

Kun kaikki mahdolliset New York lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen New York juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen New York on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi New Yorkissa

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi New Yorkiin
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento New Yorkiin
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.