Etsi halpoja lentoja Kuala Lumpuriin alk. 422 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kuala Lumpuriin

Yhteenveto Kuala Lumpurin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

422 €

Halvin meno-paluulennon hinta

639 €

Nopein lentoaika

15t 50m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 422 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 639 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Nopein lento kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi kestää 15t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kuala Lumpur mukaan lukien Singapore Airlines, Turkish Airlines ja Malaysia Airlines.

Kuala Lumpurin lentotiedot ja trendit

Tutustu Kuala Lumpurin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuala Lumpur?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Kuala Lumpur huhtikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen toukokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 588 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuala Lumpur?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kuala Lumpur?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kuala Lumpur kestää yleensä 22t 45m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kuala Lumpur Intl kentälle (Kuala Lumpur suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Kuala Lumpur Intl, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuala Lumpur?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kuala Lumpur reitille 59 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kuala Lumpur hintaan 770 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kuala Lumpur milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 762 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kuala Lumpur lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kuala Lumpur lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kuala Lumpur Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Kuala Lumpur

Helsinki (HEL) - Kuala Lumpur Intl lentokenttä (KUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kuala Lumpur Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 770 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KUALA LUMPURhuhtikuu31% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lennot maksavat keskimäärin vain 538 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu34% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lentojen keskimääräinen hinta on 1034 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu532% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kuala Lumpuriin

Malesian kiehtova Kuala Lumpur on miljoonakaupunki, jossa auringon lämmöstä saa nauttia vuoden ympäri. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, huimaa arkkitehtuuria, viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja herkullista ruokaa – vieläpä kohtuulliseen hintaan. Budjettimatkailijakin voi nauttia Kuala Lumpurin matkoista täysin rinnoin. Hotellit ja lennot voi saada kaupunkiin sopuhintaan kaikkina vuodenaikoina.

Koska Kuala Lumpurin säät ovat suotuisat ja keskilämpötilat pysyttelevät jatkuvasti noin 27–28 asteessa, kaupungissa ei ole varsinaista turistisesonkia. Sateita ei ole ylipäänsä usein, mutta kuivinta aikaa Kuala Lumpurissa on kuitenkin kesä. Eniten matkailijoita vierailee kaupungissa kesälomasesongin aikaan ja joulukuussa. Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi olla näinä kuukausina normaalia vaikeampaa löytää. Etenkin joulukuu on keskiarvoa kalliimpi matkustuskuukausi. Yleisesti ottaen lentojen hintaerot ovat kuitenkin eri kuukausien välillä melko pienet.

Halvimmillaan lennot ovat Lento ja majoitus on mahdollista löytää sitä parempaan hintaan, mitä aiemmin ryhdyt matkaa järjestelemään. Etsi parhaita lentotarjouksia ja vertaa lentojen hintoja. Pyri lyömään lentovaraus lukkoon viimeistään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kuala Lumpur?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kuala Lumpur kaupungista Singapore oli 54 €. Tämä on 3 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kuala Lumpur. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kuala Lumpur omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mitä tekemistä kohteessa Kuala Lumpur on sateen sattuessa?

Käyttäjät, jotka suunnittelevat lentoa kohteeseen Kuala Lumpur kuukausien tammikuu, helmikuu tai maaliskuu aikana kannattaa varautua sateeseen. Kaupungissa Kuala Lumpur riittää tekemistä kuitenkin sateesta huolimatta - älä huoli. Ostoskeskukset, kuten Petronas Towers ovat suosittuja nähtävyyskohteita Kuala Lumpur alueella. Petronas Towers on loistava paikka vierailuun, jos tavoitteenasi on viettää aikaa sisällä.

Löytyykö kaupungin Kuala Lumpur lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kuala Lumpur on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kuala Lumpur harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuala Lumpur Intl lentokenttä (45 km Kuala Lumpur keskustasta) tai Malakka Batu Berendum lentokenttä (116 km Kuala Lumpur keskustasta).

Voiko kaupunkiin Kuala Lumpur lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Kuala Lumpur on tyypillisesti Kuala Lumpur Subang lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 55 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Onko naapurustoon Kuala Lumpur City Centre saatavilla lentoja?

Kyllä, voit lentää kentälle Kuala Lumpur Intl kaupungissa Kuala Lumpur (46,6 km naapurustosta Kuala Lumpur City Centre).

Mikä on kaupunkia Petronas Towers lähinnä oleva lentokenttä?

Nähtävyyskohdetta Petronas Towers lähinnä oleva kenttä on 46,6 km päässä - kaupungin Kuala Lumpur Kuala Lumpur Intl lentokenttä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuala Lumpur hinnat?

lentoa Kuala Lumpur hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kuala Lumpur?

syyskuuta 2023 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Kuala Lumpur osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kuala Lumpur?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Kuala Lumpur matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuala Lumpur?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kuala Lumpur matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kuala Lumpur. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuala Lumpur

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuala Lumpur
Turkish Airlines
13. marraskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 50m
1 välilasku
KUL10:15Kuala Lumpur Intl
27. marraskuuta
KUL04:55Kuala Lumpur Intl
31t 40m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 00m
2 välilaskua
KUL01:00Kuala Lumpur Intl
16. joulukuuta
KUL19:10Kuala Lumpur Intl
26t 15m
2 välilaskua
HEL21:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
9. lokakuuta
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
1 välilasku
KUL23:55Kuala Lumpur Intl
12. lokakuuta
KUL10:20Kuala Lumpur Intl
29t 55m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Etihad Airways
13. marraskuuta
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 00m
2 välilaskua
KUL12:40Kuala Lumpur Intl
27. marraskuuta
KUL13:35Kuala Lumpur Intl
35t 00m
2 välilaskua
HEL00:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. marraskuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
KUL01:00Kuala Lumpur Intl
26. marraskuuta
KUL19:10Kuala Lumpur Intl
30t 50m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. lokakuuta
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 55m
2 välilaskua
KUL01:00Kuala Lumpur Intl
9. tammikuuta
KUL19:10Kuala Lumpur Intl
30t 50m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuala Lumpur

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuala Lumpur, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways, Finnair ja Singapore Airlines
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
2 välilaskua
KUL00:55Kuala Lumpur Intl
Useita lentoyhtiöitä
9. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
2 välilaskua
KUL00:55Kuala Lumpur Intl
Etihad Airways
8. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 40m
2 välilaskua
KUL12:40Kuala Lumpur Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuala Lumpur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur?


Kuala Lumpur ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuala Lumpur lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Kuala Lumpur keskustaan

Kuala Lumpuria palvelee kaksi lentokenttää. Yleisimmin Kuala Lumpurin lennot saapuvat kaupungin suurimmalle lentoasemalle, joka on Kuala Lumpur International Airport (tunnetaan myös nimellä KLIA). Kenttä sijaitsee noin 45 km kaupungin keskustasta etelään. Osaa kaupunkiin liikennöivistä lentoyhtiöistä palvelee kaupungin toinen lentoasema, Sultan Abdul Aziz Shah Airport. Tämä lentokenttä sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kuala Lumpur International Airport -lentokentältä pääsee nopeimmin ja helpoimmin kaupungin keskustaan siistillä KLIA Ekspres -junalla. Matka-aika kaupungin ytimeen on alle puoli tuntia. Matkalipun hinta on aikuiselle 55 Malesian ringgiä ja lapselle 25 ringgiä. Junat lähtevät lentokentältä noin 15–20 minuutin välein. Liikennöintiaika on päivittäin noin kello 05.00–01.00. Pienemmältä Sultan Abdul Aziz Shah Airport -lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin bussilla. Esimerkiksi Rapid KL -bussilla numero 772 voi matkata keskustaan, Pasar Seniin, edullisesti. Bussilipun hinta on vain noin 2,50–3 ringgiä. Bussiliikenne alkaa aamulla kello 6 ja loppuu noin puoliltaöin. Ruuhkien vuoksi bussimatkojen kesto on vaihteleva.


Kuala Lumpur: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuala Lumpur
Helsinki - Kuala Lumpur reitin lennot
Nopein lentoaika22t 45m
Halvin hinta618 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuala Lumpur

Kuala Lumpurin katuelämä on kokemisen arvoista. Kaupungissa kannattaakin liikkua kävellen mahdollisimman paljon. Kaupungista, tai suoraan lentokentältä, voi vuokrata edullisesti myös henkilöauton. Jos päätät lähteä auton rattiin, varovaisuus on valttia. Liikenne voi olla arvaamatonta. Liikenne on Malesiassa vasemmanpuoleista, mikä tuo suomalaiskuskille oman haasteensa ajokokemukseen. Muista, että autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa aina varmistaa mitä vakuutukset kattavat.

Helppo tapa tutustua Kuala Lumpurin tärkeimpiin nähtävyyksiin on hypätä Hop on Hop off -turistibussiin. 24 tunnin matkalippu aikuiselle maksaa noin 55 ringgiä. Myös julkinen liikenne toimii kaupungissa hyvin, ja matkailijoiden kannattaa ottaa käyttöön etenkin KL-kaupunkijunat. Esimerkiksi KL Monorail -kaupunkijunat ovat kohtuullisen edullisia käyttää, ja matkaliput niihin ostetaan aina asemien automaateista. Hinta riippuu matkustettavasta matkasta. Vaikka varsinaisia juna-aikatauluja ei olisi saatavilla, kulkevat junat arkisin tiheästi. KL TravelPass -kortti on kätevä hankinta, jos aiot käyttää joukkoliikennettä ahkerasti. Kortilla joukkoliikennevälineitä saa käyttää kahden päivän ajan rajoituksetta 70 ringgin hintaan.


Kohteen Kuala Lumpur viisumivaatimukset

Passi on pakollinen kaikille Kuala Lumpuriin reissaaville suomalaisille. Kannattaa muistaa, että passin voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta maahan saapumisen jälkeenkin. Tarkista siis ajoissa passisi vanhenemispäivämäärä. Viisumia Suomen kansalaiset eivät Malesiaan tarvitse, kunhan kyse on lomamatkasta ja paluulento on jo hankittuna. Viisumivapaus koskee matkoja, joiden kesto on alle 90 vuorokautta. Jos matkustat Kuala Lumpuriin pidemmäksi ajaksi, kysy lisätietoa viisumiasioista Malesian suurlähetystöstä Helsingistä. Kuala Lumpuriin reissaavien passissa on oltava ainakin yksi tyhjä sivu.


Aloita matkan suunnittelu - Kuala Lumpur


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuala Lumpur

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi napata keväisin toukokuussa ja talvella etenkin marraskuussa ja tammikuussa uuden vuoden juhlien jälkeen. Kalleimpia aikoja matkustaa Kuala Lumpuriin ovat heinäkuu sekä joulusesonki. Yritä varata lennot alkuviikoksi, sillä halvimpia lentopäiviä ovat yleensä maanantai, tiistai ja keskiviikko. Kallein päivä lentää Kuala Lumpuriin on lauantai. Lentoliput saa yleensä varattua edullisimmin noin 50–60 päivää ennen lähtöä.

Kiinnostavatko Kuala Lumpurin nähtävyydet?

Petronas Towers -pilvenpiirtäjät ja Menara Kuala Lumpur -torni näköalapaikkoineen kuuluvat kaupungin must-nähtävyyksiin. Piipahda myös Merdeka Square -aukiolla.

Mitä mukaan matkalle Kuala Lumpuriin?

Kuala Lumpurissa on lämmintä ympäri vuoden, eli varaudu suojaamaan itsesi kuumuudelta ja auringolta. Miljoonakaupunkia tutkiessasi voit tarvita myös hyvät kengät.

Onko Kuala Lumpurissa turvallista?

Kuala Lumpur on turvallinen matkakohde. Pidä silti tavaroistasi hyvä huoli esimerkiksi väkijoukoissa.

Voiko Kuala Lumpurissa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen ei ole Kuala Lumpurissa suositeltavaa. J uo siis mieluiten hanavettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kuala Lumpurissa?

Malesian kulttuuriin ei kuulu juomarahan jättäminen.

Millainen on Kuala Lumpurin hintataso?

Kuala Lumpurissa hinnat ovat monelta osin lähes puolet Suomen hintoja halvempia. Matkailijoille suunnatuissa palveluissa on kuitenkin laaja hintahaitari.

Mikä on aikaero Suomi-Malesia?

Kesäisin Malesian aika on viisi tuntia edellä Suomen aikaa, talvisin puolestaan kuusi tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kuala Lumpur?

Välimatka on suoraa reittiä lähes 9000 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Malesia

Eikö sittenkään Kuala Lumpur? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Malesia

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kuala Lumpur?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kuala Lumpur on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kuala Lumpur.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kuala Lumpur joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Kuala Lumpur momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kuala Lumpur?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kuala Lumpur.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kuala Lumpur juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuala Lumpur, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Kuala Lumpur lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuala Lumpur

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.