Lennot Aasia Malesia Kuala Lumpur

Halvat lennot Kuala Lumpur

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Kuala Lumpur (KUL)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kuala Lumpur lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kuala Lumpur lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kuala Lumpur Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Kuala Lumpur

Helsinki (HEL) - Kuala Lumpur Intl lentokenttä (KUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kuala Lumpur Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 470 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KUALA LUMPURlokakuu13% halvempilokakuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lennot maksavat keskimäärin vain 410 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu46% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lentojen keskimääräinen hinta on 685 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu577% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kuala Lumpuriin?

Malesian kiehtova Kuala Lumpur on miljoonakaupunki, jossa auringon lämmöstä saa nauttia vuoden ympäri. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, huimaa arkkitehtuuria, viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja herkullista ruokaa – vieläpä kohtuulliseen hintaan. Budjettimatkailijakin voi nauttia Kuala Lumpurin matkoista täysin rinnoin. Hotellit ja lennot voi saada kaupunkiin sopuhintaan kaikkina vuodenaikoina.

Koska Kuala Lumpurin säät ovat suotuisat ja keskilämpötilat pysyttelevät jatkuvasti noin 27–28 asteessa, kaupungissa ei ole varsinaista turistisesonkia. Sateita ei ole ylipäänsä usein, mutta kuivinta aikaa Kuala Lumpurissa on kuitenkin kesä. Eniten matkailijoita vierailee kaupungissa kesälomasesongin aikaan ja joulukuussa. Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi olla näinä kuukausina normaalia vaikeampaa löytää. Etenkin joulukuu on keskiarvoa kalliimpi matkustuskuukausi. Yleisesti ottaen lentojen hintaerot ovat kuitenkin eri kuukausien välillä melko pienet.

Halvimmillaan lennot ovat Lento ja majoitus on mahdollista löytää sitä parempaan hintaan, mitä aiemmin ryhdyt matkaa järjestelemään. Etsi parhaita lentotarjouksia ja vertaa lentojen hintoja. Pyri lyömään lentovaraus lukkoon viimeistään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kuala Lumpur?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Kuala Lumpur kaupungista Langkawi oli 17 €. Tämä on 96 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Kuala Lumpur. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Kuala Lumpur omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kuala Lumpur?

lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 410 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Kuala Lumpur lokakuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 416 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kuala Lumpur?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kuala Lumpur on 32 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 470 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuala Lumpur?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Kuala Lumpur. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 436 €. Lennot reitille Suomi - Kuala Lumpur perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 479 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kuala Lumpur?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kuala Lumpur lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 453 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Kuala Lumpur, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Kuala Lumpur, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 538 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Kuala Lumpur lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kuala Lumpur on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kuala Lumpur harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuala Lumpur Intl lentokenttä (45 km kaupungin Kuala Lumpur keskustasta) tai Malakka Batu Berendum lentokenttä (116 km kaupungin Kuala Lumpur keskustasta).

Voiko kaupunkiin Kuala Lumpur lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Kuala Lumpur on tyypillisesti Kuala Lumpur Subang lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 453 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kuala Lumpur

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuala Lumpur
Finnair
8. kesäkuuta
20:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
13:15Kuala Lumpur Intl
20. kesäkuuta
15:10Kuala Lumpur Intl
16t 05m
1 välilasku
07:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3394 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
9. kesäkuuta
13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
1 välilasku
05:50Kuala Lumpur Intl
19. kesäkuuta
23:15Kuala Lumpur Intl
16t 50m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3199 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
9. kesäkuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
2 välilaskua
05:50Kuala Lumpur Intl
19. kesäkuuta
23:15Kuala Lumpur Intl
16t 50m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3427 €
Etsi vastaava
Singapore Airlines
9. kesäkuuta
06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
2 välilaskua
00:30Kuala Lumpur Intl
20. kesäkuuta
16:40Kuala Lumpur Intl
21t 00m
2 välilaskua
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2485 €
Etsi vastaava
KLM
9. kesäkuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 55m
1 välilasku
05:50Kuala Lumpur Intl
20. kesäkuuta
15:10Kuala Lumpur Intl
23t 00m
2 välilaskua
14:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2395 €
Etsi vastaava
Turkish Airlines
9. kesäkuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
1 välilasku
08:15Kuala Lumpur Intl
20. kesäkuuta
07:30Kuala Lumpur Intl
29t 20m
1 välilasku
12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2733 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kuala Lumpuriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuala Lumpur

Helsingistä Kuala Lumpuriin ei ole tarjolla suoria lentoja, mutta käteviä vaihdollisia lentoreittejä kaupunkiin on silti useita. Halvat lennot Kuala Lumpuriin sisältävät yleensä yhden tai kaksi lentokoneen vaihtoa. Lentoreitillä malesialaiskaupunkiin on yleensä yhdisteltävä useampien lentoyhtiöiden lentoja. Edullisia lentovaihtoehtoja reitille tarjoavat muun muassa Turkish Airlines, Dragonair, China Eastern Airlines, Qatar Airways, Cathay Pacific Airways, KLM, Finnair ja monet muut lentoyhtiöt. Lentoaika Helsingistä Kuala Lumpuriin on alkaen noin 13 tuntia, mutta matka-aikaan vaikuttaa aina valittu reitti vaihtoaikoineen. Lähtevät lennot ponnistavat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Lentoja etsiessä kiinnitä huomiota hinnan lisäksi lennon palveluihin. Pitkillä kaukolennoilla kokonaisuus on tärkein. Tarkista myös, minkä verran lentolippuun sisältyy ruumaan meneviä matkatavaroita.


Miten pääsen lentokentältä Kuala Lumpurin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kuala Lumpur lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kuala Lumpuria palvelee kaksi lentokenttää. Yleisimmin Kuala Lumpurin lennot saapuvat kaupungin suurimmalle lentoasemalle, joka on Kuala Lumpur International Airport (tunnetaan myös nimellä KLIA). Kenttä sijaitsee noin 45 km kaupungin keskustasta etelään. Osaa kaupunkiin liikennöivistä lentoyhtiöistä palvelee kaupungin toinen lentoasema, Sultan Abdul Aziz Shah Airport. Tämä lentokenttä sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kuala Lumpur International Airport -lentokentältä pääsee nopeimmin ja helpoimmin kaupungin keskustaan siistillä KLIA Ekspres -junalla. Matka-aika kaupungin ytimeen on alle puoli tuntia. Matkalipun hinta on aikuiselle 55 Malesian ringgiä ja lapselle 25 ringgiä. Junat lähtevät lentokentältä noin 15–20 minuutin välein. Liikennöintiaika on päivittäin noin kello 05.00–01.00. Pienemmältä Sultan Abdul Aziz Shah Airport -lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin bussilla. Esimerkiksi Rapid KL -bussilla numero 772 voi matkata keskustaan, Pasar Seniin, edullisesti. Bussilipun hinta on vain noin 2,50–3 ringgiä. Bussiliikenne alkaa aamulla kello 6 ja loppuu noin puoliltaöin. Ruuhkien vuoksi bussimatkojen kesto on vaihteleva.


Liikkuminen Kuala Lumpurissa?

Kuala Lumpurin katuelämä on kokemisen arvoista. Kaupungissa kannattaakin liikkua kävellen mahdollisimman paljon. Kaupungista, tai suoraan lentokentältä, voi vuokrata edullisesti myös henkilöauton. Jos päätät lähteä auton rattiin, varovaisuus on valttia. Liikenne voi olla arvaamatonta. Liikenne on Malesiassa vasemmanpuoleista, mikä tuo suomalaiskuskille oman haasteensa ajokokemukseen. Muista, että autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa aina varmistaa mitä vakuutukset kattavat.

Helppo tapa tutustua Kuala Lumpurin tärkeimpiin nähtävyyksiin on hypätä Hop on Hop off -turistibussiin. 24 tunnin matkalippu aikuiselle maksaa noin 55 ringgiä. Myös julkinen liikenne toimii kaupungissa hyvin, ja matkailijoiden kannattaa ottaa käyttöön etenkin KL-kaupunkijunat. Esimerkiksi KL Monorail -kaupunkijunat ovat kohtuullisen edullisia käyttää, ja matkaliput niihin ostetaan aina asemien automaateista. Hinta riippuu matkustettavasta matkasta. Vaikka varsinaisia juna-aikatauluja ei olisi saatavilla, kulkevat junat arkisin tiheästi. KL TravelPass -kortti on kätevä hankinta, jos aiot käyttää joukkoliikennettä ahkerasti. Kortilla joukkoliikennevälineitä saa käyttää kahden päivän ajan rajoituksetta 70 ringgin hintaan.


Tarvitaanko Kuala Lumpuriin passi tai viisumi?

Passi on pakollinen kaikille Kuala Lumpuriin reissaaville suomalaisille. Kannattaa muistaa, että passin voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta maahan saapumisen jälkeenkin. Tarkista siis ajoissa passisi vanhenemispäivämäärä. Viisumia Suomen kansalaiset eivät Malesiaan tarvitse, kunhan kyse on lomamatkasta ja paluulento on jo hankittuna. Viisumivapaus koskee matkoja, joiden kesto on alle 90 vuorokautta. Jos matkustat Kuala Lumpuriin pidemmäksi ajaksi, kysy lisätietoa viisumiasioista Malesian suurlähetystöstä Helsingistä. Kuala Lumpuriin reissaavien passissa on oltava ainakin yksi tyhjä sivu.


Vinkkejä Kuala Lumpuriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi napata keväisin toukokuussa ja talvella etenkin marraskuussa ja tammikuussa uuden vuoden juhlien jälkeen. Kalleimpia aikoja matkustaa Kuala Lumpuriin ovat heinäkuu sekä joulusesonki. Yritä varata lennot alkuviikoksi, sillä halvimpia lentopäiviä ovat yleensä maanantai, tiistai ja keskiviikko. Kallein päivä lentää Kuala Lumpuriin on lauantai. Lentoliput saa yleensä varattua edullisimmin noin 50–60 päivää ennen lähtöä.

Kiinnostavatko Kuala Lumpurin nähtävyydet?

Petronas Towers -pilvenpiirtäjät ja Menara Kuala Lumpur -torni näköalapaikkoineen kuuluvat kaupungin must-nähtävyyksiin. Piipahda myös Merdeka Square -aukiolla.

Mitä mukaan matkalle Kuala Lumpuriin?

Kuala Lumpurissa on lämmintä ympäri vuoden, eli varaudu suojaamaan itsesi kuumuudelta ja auringolta. Miljoonakaupunkia tutkiessasi voit tarvita myös hyvät kengät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kuala Lumpurissa

Tarkista omalta matkapuhelinoperaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden hinnat Malesiassa. Edullisinta on yleensä hyödyntää ilmaisia wifi-verkkoja esimerkiksi hotelleissa.

Onko Kuala Lumpurissa turvallista?

Kuala Lumpur on turvallinen matkakohde. Pidä silti tavaroistasi hyvä huoli esimerkiksi väkijoukoissa.

Voiko Kuala Lumpurissa juoda kraanavettä?

Hanaveden juominen ei ole Kuala Lumpurissa suositeltavaa. J uo siis mieluiten hanavettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kuala Lumpurissa?

Malesian kulttuuriin ei kuulu juomarahan jättäminen.

Millainen on Kuala Lumpurin hintataso?

Kuala Lumpurissa hinnat ovat monelta osin lähes puolet Suomen hintoja halvempia. Matkailijoille suunnatuissa palveluissa on kuitenkin laaja hintahaitari.

Mikä on aikaero Suomi-Malesia?

Kesäisin Malesian aika on viisi tuntia edellä Suomen aikaa, talvisin puolestaan kuusi tuntia.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kuala Lumpur?

Välimatka on suoraa reittiä lähes 9000 km.


Lennot Aasia Malesia Kuala Lumpur
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka