Halvat lennot Kuala Lumpur

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kuala Lumpur

Yhteenveto Kuala Lumpur lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

410 €

Halvin meno-paluulennon hinta

547 €

Nopein lentoaika

16t 00m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 410 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 547 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
Nopein lento kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi kestää 16t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kuala Lumpur Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kuala Lumpur mukaan lukien Air France, Turkish Airlines ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Kuala Lumpur lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kuala Lumpur lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kuala Lumpur Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Kuala Lumpur

Helsinki (HEL) - Kuala Lumpur Intl lentokenttä (KUL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kuala Lumpur Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 533 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KUALA LUMPURlokakuu13% halvempilokakuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lennot maksavat keskimäärin vain 464 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu45% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kuala Lumpur lentojen keskimääräinen hinta on 775 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KUALA LUMPUR KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu577% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kuala Lumpur kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuala Lumpur?

Malesian kiehtova Kuala Lumpur on miljoonakaupunki, jossa auringon lämmöstä saa nauttia vuoden ympäri. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä, huimaa arkkitehtuuria, viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja herkullista ruokaa – vieläpä kohtuulliseen hintaan. Budjettimatkailijakin voi nauttia Kuala Lumpurin matkoista täysin rinnoin. Hotellit ja lennot voi saada kaupunkiin sopuhintaan kaikkina vuodenaikoina.

Koska Kuala Lumpurin säät ovat suotuisat ja keskilämpötilat pysyttelevät jatkuvasti noin 27–28 asteessa, kaupungissa ei ole varsinaista turistisesonkia. Sateita ei ole ylipäänsä usein, mutta kuivinta aikaa Kuala Lumpurissa on kuitenkin kesä. Eniten matkailijoita vierailee kaupungissa kesälomasesongin aikaan ja joulukuussa. Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi olla näinä kuukausina normaalia vaikeampaa löytää. Etenkin joulukuu on keskiarvoa kalliimpi matkustuskuukausi. Yleisesti ottaen lentojen hintaerot ovat kuitenkin eri kuukausien välillä melko pienet.

Halvimmillaan lennot ovat Lento ja majoitus on mahdollista löytää sitä parempaan hintaan, mitä aiemmin ryhdyt matkaa järjestelemään. Etsi parhaita lentotarjouksia ja vertaa lentojen hintoja. Pyri lyömään lentovaraus lukkoon viimeistään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Jos et voi matkustaa kohteeseen Kuala Lumpur lokakuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 472 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Kuala Lumpur reitille 32 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Kuala Lumpur hintaan 533 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kuala Lumpur on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kuala Lumpur harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kuala Lumpur Intl lentokenttä (45 km kaupungin Kuala Lumpur keskustasta) tai Malakka Batu Berendum lentokenttä (116 km kaupungin Kuala Lumpur keskustasta).

Kyllä, voit lentää kentälle Kuala Lumpur Subang kaupungissa Kuala Lumpur (17,3 km naapurustosta Pudu).momondosta löytyneet halvat lennot: Kuala Lumpur

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kuala Lumpur
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL19:55Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 45m
1 välilasku
KUL02:40Kuala Lumpur Intl
18. marraskuuta
KUL04:05Kuala Lumpur Intl
26t 50m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. marraskuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
KUL06:15Kuala Lumpur Intl
20. marraskuuta
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
23t 55m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. marraskuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
KUL06:15Kuala Lumpur Intl
20. marraskuuta
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
17t 55m
1 välilasku
HEL12:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
6. marraskuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
KUL06:15Kuala Lumpur Intl
20. marraskuuta
KUL18:40Kuala Lumpur Intl
23t 55m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. marraskuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
2 välilaskua
KUL02:30Kuala Lumpur Intl
18. marraskuuta
KUL12:50Kuala Lumpur Intl
27t 00m
2 välilaskua
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. marraskuuta
HEL20:30Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 00m
1 välilasku
KUL02:30Kuala Lumpur Intl
18. marraskuuta
KUL09:25Kuala Lumpur Intl
21t 30m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kuala Lumpur

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kuala Lumpur, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways, Finnair ja Turkish Airlines
Etihad Airways
1. elokuuta
HEL10:05Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 25m
2 välilaskua
KUL01:30Kuala Lumpur Intl
Etihad Airways
15. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 35m
2 välilaskua
KUL01:30Kuala Lumpur Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
51t 45m
3 välilaskua
KUL15:20Kuala Lumpur Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kuala Lumpur

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kuala Lumpur?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Kuala Lumpur kohteesta Suomi ovat Emirates, Qatar Airways, Turkish Airlines ja Finnair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Kuala Lumpur ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuala Lumpur lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Kuala Lumpur keskustaan

Kuala Lumpuria palvelee kaksi lentokenttää. Yleisimmin Kuala Lumpurin lennot saapuvat kaupungin suurimmalle lentoasemalle, joka on Kuala Lumpur International Airport (tunnetaan myös nimellä KLIA). Kenttä sijaitsee noin 45 km kaupungin keskustasta etelään. Osaa kaupunkiin liikennöivistä lentoyhtiöistä palvelee kaupungin toinen lentoasema, Sultan Abdul Aziz Shah Airport. Tämä lentokenttä sijaitsee noin 30 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kuala Lumpur International Airport -lentokentältä pääsee nopeimmin ja helpoimmin kaupungin keskustaan siistillä KLIA Ekspres -junalla. Matka-aika kaupungin ytimeen on alle puoli tuntia. Matkalipun hinta on aikuiselle 55 Malesian ringgiä ja lapselle 25 ringgiä. Junat lähtevät lentokentältä noin 15–20 minuutin välein. Liikennöintiaika on päivittäin noin kello 05.00–01.00. Pienemmältä Sultan Abdul Aziz Shah Airport -lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin bussilla. Esimerkiksi Rapid KL -bussilla numero 772 voi matkata keskustaan, Pasar Seniin, edullisesti. Bussilipun hinta on vain noin 2,50–3 ringgiä. Bussiliikenne alkaa aamulla kello 6 ja loppuu noin puoliltaöin. Ruuhkien vuoksi bussimatkojen kesto on vaihteleva.


Kuala Lumpur: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kuala Lumpur
Helsinki - Kuala Lumpur reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 30m
Halvin hinta547 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kuala Lumpur

Kuala Lumpurin katuelämä on kokemisen arvoista. Kaupungissa kannattaakin liikkua kävellen mahdollisimman paljon. Kaupungista, tai suoraan lentokentältä, voi vuokrata edullisesti myös henkilöauton. Jos päätät lähteä auton rattiin, varovaisuus on valttia. Liikenne voi olla arvaamatonta. Liikenne on Malesiassa vasemmanpuoleista, mikä tuo suomalaiskuskille oman haasteensa ajokokemukseen. Muista, että autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa aina varmistaa mitä vakuutukset kattavat.

Helppo tapa tutustua Kuala Lumpurin tärkeimpiin nähtävyyksiin on hypätä Hop on Hop off -turistibussiin. 24 tunnin matkalippu aikuiselle maksaa noin 55 ringgiä. Myös julkinen liikenne toimii kaupungissa hyvin, ja matkailijoiden kannattaa ottaa käyttöön etenkin KL-kaupunkijunat. Esimerkiksi KL Monorail -kaupunkijunat ovat kohtuullisen edullisia käyttää, ja matkaliput niihin ostetaan aina asemien automaateista. Hinta riippuu matkustettavasta matkasta. Vaikka varsinaisia juna-aikatauluja ei olisi saatavilla, kulkevat junat arkisin tiheästi. KL TravelPass -kortti on kätevä hankinta, jos aiot käyttää joukkoliikennettä ahkerasti. Kortilla joukkoliikennevälineitä saa käyttää kahden päivän ajan rajoituksetta 70 ringgin hintaan.


Kohteen Kuala Lumpur viisumivaatimukset

Passi on pakollinen kaikille Kuala Lumpuriin reissaaville suomalaisille. Kannattaa muistaa, että passin voimassaoloajan on jatkuttava vielä puoli vuotta maahan saapumisen jälkeenkin. Tarkista siis ajoissa passisi vanhenemispäivämäärä. Viisumia Suomen kansalaiset eivät Malesiaan tarvitse, kunhan kyse on lomamatkasta ja paluulento on jo hankittuna. Viisumivapaus koskee matkoja, joiden kesto on alle 90 vuorokautta. Jos matkustat Kuala Lumpuriin pidemmäksi ajaksi, kysy lisätietoa viisumiasioista Malesian suurlähetystöstä Helsingistä. Kuala Lumpuriin reissaavien passissa on oltava ainakin yksi tyhjä sivu.


Aloita matkan suunnittelu - Kuala Lumpur


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuala Lumpur

Halvat lennot Kuala Lumpuriin voi napata keväisin toukokuussa ja talvella etenkin marraskuussa ja tammikuussa uuden vuoden juhlien jälkeen. Kalleimpia aikoja matkustaa Kuala Lumpuriin ovat heinäkuu sekä joulusesonki. Yritä varata lennot alkuviikoksi, sillä halvimpia lentopäiviä ovat yleensä maanantai, tiistai ja keskiviikko. Kallein päivä lentää Kuala Lumpuriin on lauantai. Lentoliput saa yleensä varattua edullisimmin noin 50–60 päivää ennen lähtöä.

Petronas Towers -pilvenpiirtäjät ja Menara Kuala Lumpur -torni näköalapaikkoineen kuuluvat kaupungin must-nähtävyyksiin. Piipahda myös Merdeka Square -aukiolla.

Kuala Lumpurissa on lämmintä ympäri vuoden, eli varaudu suojaamaan itsesi kuumuudelta ja auringolta. Miljoonakaupunkia tutkiessasi voit tarvita myös hyvät kengät.

Kuala Lumpur on turvallinen matkakohde. Pidä silti tavaroistasi hyvä huoli esimerkiksi väkijoukoissa.

Hanaveden juominen ei ole Kuala Lumpurissa suositeltavaa. J uo siis mieluiten hanavettä.

Malesian kulttuuriin ei kuulu juomarahan jättäminen.

Kuala Lumpurissa hinnat ovat monelta osin lähes puolet Suomen hintoja halvempia. Matkailijoille suunnatuissa palveluissa on kuitenkin laaja hintahaitari.

Kesäisin Malesian aika on viisi tuntia edellä Suomen aikaa, talvisin puolestaan kuusi tuntia.

Välimatka on suoraa reittiä lähes 9000 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Malesia

Eikö sittenkään Kuala Lumpur? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Malesia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kuala Lumpur on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kuala Lumpur.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Kuala Lumpur momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kuala Lumpur.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kuala Lumpur, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Kuala Lumpur lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.