Etsi halpoja lentoja Chicagoon alk. 443 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/6
ti 13/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Chicagoon

Yhteenveto Chicagon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

443 €

Halvin meno-paluulennon hinta

577 €

Nopein lentoaika

9t 25m

Liikennöi:

9 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Chicago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 443 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Chicago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 577 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
Nopein lento kohteeseen Chicago kohteesta Suomi kestää 9t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
9 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Chicago mukaan lukien American Airlines, British Airways ja Air Canada.

Chicagon lentotiedot ja trendit

Tutustu Chicagon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Chicago?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Chicago kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 575 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Chicago huhtikuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Chicago reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 580 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Chicago?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Chicago?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Chicago on keskiviikko hintojen ollessa 571 €. Lennot reitille Suomi - Chicago sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 761 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Chicago?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Chicago ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Chicago iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 587 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 696 €. Lennot kohteeseen Chicago kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Chicago?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Chicago lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl lento kestää keskimäärin 9t 25m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Chicago O'Hare Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Chicago?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Chicago reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Chicago hintaan 636 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Chicago kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 604 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Chicago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chicago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Chicago O'Hare Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Chicago

Helsinki (HEL) - Chicago O'Hare Intl lentokenttä (ORD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chicago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Chicago O'Hare Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 599 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CHICAGOhuhtikuu10% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Chicago lennot maksavat keskimäärin vain 575 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu24% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Chicago lentojen keskimääräinen hinta on 793 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu330% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Chicago kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Chicagoon

Chicago kuuluu Yhdysvaltojen klassisimpiin kaupunkikohteisiin. Lähes 2,7 miljoonan asukkaan bisneskaupunki on täynnä viihdettä, yöelämää ja kulttuuria. Koska lämpötilat kaupungissa ovat vaihtelevat ja talvet toisinaan hyisen kylmät, matkat Chicagoon ovat suosittuja etenkin kesäaikaan. Kaupungin kesät ovat kuumia ja lämpömittarin lukemat usein reippaasti yli 30 asteessa.

Halvat lennot Chicagoon voi olla vaikeaa napata kesälle, jolloin kaupunki on eläväisimmillään. Myös joulunaikaan lennot ja majoitukset voivat olla tyyriitä samoin kuin erilaisten suurten tapahtumien ja festivaalien aikaan. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, etsi halpoja lentolippuja talvelle, keväälle ja syksylle. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaita, joten vaihtoehtoisia lentoreittejä on runsaasti. Toukokuussa Chicagon lämpötilat ampaisevat jo lähes kesälukemiin. Lämpimillä säillä kaupungissa vierailevia kutsuvat etenkin vehreät puistoalueet.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri vuodenaikojen myös viikonpäivien välillä. Tiistain on perinteisesti edullisin päivä lentää ja lauantai kallein. Vuorokaudenajoissakin on eroja, ja esimerkiksi aikaiset aamulennot voi saada edullisemmin kuin päivälennot.

Chicago O'Hare Intl lentokenttä tai Chicago Greater Rockford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Chicago.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Edgewater lentämällä kaupungissa Chicago sijaitsevalle Chicago O'Hare Intl kentälle (Edgewater on 20,1 km päässä kentältä).


momondosta löytyneet halvat lennot: Chicago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Chicago
Lufthansa
25. marraskuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
ORD16:05Chicago O'Hare Intl
2. joulukuuta
ORD16:25Chicago O'Hare Intl
17t 45m
1 välilasku
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. marraskuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
ORD16:05Chicago O'Hare Intl
2. joulukuuta
ORD10:25Chicago O'Hare Intl
19t 20m
2 välilaskua
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
25. marraskuuta
HEL02:10Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
2 välilaskua
ORD01:20Chicago O'Hare Intl
2. joulukuuta
ORD10:25Chicago O'Hare Intl
19t 20m
2 välilaskua
HEL05:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
11. elokuuta
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
1 välilasku
ORD16:20Chicago O'Hare Intl
26. elokuuta
ORD12:00Chicago O'Hare Intl
24t 05m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
ORD16:20Chicago O'Hare Intl
28. elokuuta
ORD12:00Chicago O'Hare Intl
18t 20m
1 välilasku
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. elokuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
ORD19:05Chicago O'Hare Intl
29. elokuuta
ORD04:31Chicago O'Hare Intl
19t 49m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Chicago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Chicago, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways, TAP AIR PORTUGAL ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 25m
2 välilaskua
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 45m
3 välilaskua
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
34t 30m
3 välilaskua
ORD13:45Chicago O'Hare Intl

Muut matkustamoluokat Chicago lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Chicago lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chicago?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chicago

Finnair liikennöi noin 21 lentoa kohteeseen Chicago normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lontoo Heathrow’n lentoasema parhaan meno-paluumatkan Finnair tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 605 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago). Käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 341 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Icelandair lentotarjoukset kohteeseen Chicago ovat alkaen 520 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Icelandair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Reykjavik Keflavik Intl on suosituin Icelandair lähtöpiste kohteen Chicago lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Icelandair on saanut pistemäärän 7,4/10 103 arvostelujen perusteella.


Chicago ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Chicago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Chicago keskustaan

Chicagossa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lähtevät Chicagon lennot voivat saapua joko O’Haren kansainväliselle lentoasemalle (O’Hare International Airport) tai Midwayn lentoasemalle (Midway International Airport). O’Haren kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 km Chicagon luoteispuolella. Midwayn lentokenttä sijaitsee hieman lähempänä; noin 13 km kaupungin luoteispuolella. Näistä kahdesta kentästä suurempi on O’Hare, joka on yksi maailman liikennöidyimmistä lentokentistä. O´Haren kentältä keskustaan pääsee edullisimmin CTA:n (Chicago Transit Authority) L-junalla ja bussilla. Sinisen linjan (Blue Line) junat liikennöivät keskustan ja lentokentän väliä. Blue Line -junat liikennöivät vuorokauden ympäri, ja eniten junia liikkuu aamuisin ja ruuhkatunteina. Juna-asema sijaitsee 2-terminaalin alatasossa. Maatkan voi maksaa joko käteisellä tai kortilla. Lippuautomaatteja löytyy aseman ulkopuolelta. Lentokenttämatkoista maksetaan erikoishinta, joka on noin 5 dollaria. Midwayn lentokentältä keskustaan kuljettaa kätevimmin puolestaan CTA:n Oranssi linja (Orange Line). Junayhteydet kentältä toimivat päivittäin noin kello 04–01. Yöaikaan matkustajien käytössä on ainoastaan yöbussi (”owl”), jonka tunnistaa numerosta N62. Junalla matka-aika keskustaan on noin 20–25 minuuttia. Matkalipun hinta on alkaen noin 2,25 dollaria.


Chicago: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Chicago
Helsinki - Chicago reitin lennot
Nopein lentoaika9t 25m
Halvin hinta571 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Chicago

Chicagossa on helppoa suunnistaa kävellen. Madison Street jakaa kaupungin pohjoiseen ja etelään, State Street taas itään ja länteen. Kaupungin joukkoliikenteestä vastaa CTA (Chicago Transit Authority), jonka piiriin kuuluvat niin raideliikenne kuin bussitkin. Liput joukkoliikenteeseen voi ostaa käteisellä tai matkoja voi ladata Ventra Transit Card -matkakortille. Käteviä ovat varsinkin L-junat, jotka kulkevat niin kohotetuilla raiteilla maan tasalla kuin maan allakin. L-juna-asemia on noin 144 eri puolilla kaupunkia. Junan kertalipun hinta on vain noin 2,25 dollaria. Kaksi junalinjaa liikennöi vuorokauden ympäri: Sininen linja (Blue Line) ja Punainen linja (Red line). Bussilinjoja risteilee kaupungissa puolestaan satakunta. Useat linjoista ovat toiminnassa 24 tuntia vuorokaudella. Jos haluat maksaa bussimatkan käteisellä, pidä mukanasi tasarahaa. 24 tunnin lipun hinta (bussiin ja junaan) on noin 10 dollaria.

Jos haluat vierailla Chicagon esikaupunkialueilla, valitse kätevä Metra Commuter Rail -juna. Kertalipun hinta on noin 2,75 dollaria. Kaupungin vesistöissä liikennöivät puolestaan vesitaksit, joilta voi napata kyydin noin 3–8 dollarin hintaan. Pyöräilystä kiinnostuneille sopivat Divvy-kaupunkipyörät, joihin 24 tunnin passi maksaa noin 10 dollaria.


Aloita matkan suunnittelu - Chicago


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Chicago

Halvat lennot Chicagoon saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Usein helmi-maaliskuu on halpaa aikaa, samoin syys-marraskuu. Huhtikuu ja toukokuu ovat hieman helmi-maaliskuuta kalliimpia, mutta yhä selvästi kesäkautta halvempia kuukausia matkustaa kaupunkiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintoja eri päivien, reittien ja lähtöaikojen välillä. Yleensä lennot ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Viihdekaupunkina tunnettu Chicago kutsuu musikaaleihin, konsertteihin ja teatteriin. Vieraile Millenium Park -puistossa, Cloud Gate -veistoksella ja Willis Tower -pilvenpiirtäjässä.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Chicago. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Chicago momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.