Halvat lennot Chicago

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Chicago (ORD)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Chicago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chicago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Chicago O'Hare Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Chicago

Helsinki (HEL) - Chicago O'Hare Intl lentokenttä (ORD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chicago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Chicago O'Hare Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 539 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CHICAGOhelmikuu13% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Chicago lennot maksavat keskimäärin vain 478 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu37% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Chicago lentojen keskimääräinen hinta on 751 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu248% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Chicago kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Chicagoon?

Chicago kuuluu Yhdysvaltojen klassisimpiin kaupunkikohteisiin. Lähes 2,7 miljoonan asukkaan bisneskaupunki on täynnä viihdettä, yöelämää ja kulttuuria. Koska lämpötilat kaupungissa ovat vaihtelevat ja talvet toisinaan hyisen kylmät, matkat Chicagoon ovat suosittuja etenkin kesäaikaan. Kaupungin kesät ovat kuumia ja lämpömittarin lukemat usein reippaasti yli 30 asteessa.

Halvat lennot Chicagoon voi olla vaikeaa napata kesälle, jolloin kaupunki on eläväisimmillään. Myös joulunaikaan lennot ja majoitukset voivat olla tyyriitä samoin kuin erilaisten suurten tapahtumien ja festivaalien aikaan. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, etsi halpoja lentolippuja talvelle, keväälle ja syksylle. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaita, joten vaihtoehtoisia lentoreittejä on runsaasti. Toukokuussa Chicagon lämpötilat ampaisevat jo lähes kesälukemiin. Lämpimillä säillä kaupungissa vierailevia kutsuvat etenkin vehreät puistoalueet.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri vuodenaikojen myös viikonpäivien välillä. Tiistain on perinteisesti edullisin päivä lentää ja lauantai kallein. Vuorokaudenajoissakin on eroja, ja esimerkiksi aikaiset aamulennot voi saada edullisemmin kuin päivälennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Chicago?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Chicago hintaan 96 €/henkilö, mikä on 81 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Chicago. Löydät halvimmat hinnat alueelle Chicago valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Chicago?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Chicago kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 478 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Chicago helmikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Chicago reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 508 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Chicago?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Chicago reitille 43 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Chicago hintaan 550 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Chicago kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 503 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Chicago?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Chicago on torstai hintojen ollessa 546 €. Lennot reitille Suomi - Chicago sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 642 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Chicago?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Chicago ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Chicago keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 524 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 573 €. Lennot kohteeseen Chicago kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Chicago lähettyviltä muita lentokenttiä?

Chicago O'Hare Intl lentokenttä tai Chicago Greater Rockford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Chicago.

Voiko kaupunkiin Chicago lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 477 € henkilöä kohti ja Chicago Greater Rockford lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Chicago. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Chicago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Chicago
Finnair
28. elokuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
ORD21:25Chicago O'Hare Intl
14. lokakuuta
ORD17:30Chicago O'Hare Intl
8t 25m
HEL01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
5. marraskuuta
HEL10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD21:20Chicago O'Hare Intl
13. marraskuuta
ORD13:30Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL00:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
28. elokuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
13. lokakuuta
ORD15:30Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
27. elokuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
16. lokakuuta
ORD15:30Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
27. elokuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD22:20Chicago O'Hare Intl
13. lokakuuta
ORD15:30Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
3. marraskuuta
HEL10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ORD21:20Chicago O'Hare Intl
7. marraskuuta
ORD13:30Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL00:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Chicago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Chicago, katso tarjouksiamme alapuolelta.
United Airlines
25. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
ORD15:10Chicago O'Hare Intl
Lufthansa
26. elokuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
ORD18:15Chicago O'Hare Intl
KLM
28. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
1 välilasku
ORD18:15Chicago O'Hare Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Chicagoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chicago

Helsingistä Chicagoon on tarjolla niin suoria kuin vaihdollisiakin lentoja. Kätevät suorat lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin tarjoavat ainakin British Airways, Iberia ja Finnair. Monesti yhdellä vaihdolla kaupunkiin pääsee vielä suoraa lentoa halvemmin. Edulliset lentoliput kaupunkiin voi saada yhden vaihdon avulla eri lentoyhtiöiltä kuten Norwegianilta, Turkish Airlinesilta, Icelandairilta tai SAS:lta. Lentoaika Helsingistä Chicagoon on suorilla lennoilla noin 9 tuntia. Yhden vaihtokentän kautta lennettynä matka-aika venyy tavallisesti ainakin noin 10 tuntiin 30 minuuttiin. Valinnanvaraa on, joten valitse itsellesi sopiva lentoreitti huolella. Kaukolennoilla huomiota kannattaa kiinnittää paitsi hintaan myös matkustusmukavuuteen.


Miten pääsen lentokentältä Chicagon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Chicago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Chicagossa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lähtevät Chicagon lennot voivat saapua joko O’Haren kansainväliselle lentoasemalle (O’Hare International Airport) tai Midwayn lentoasemalle (Midway International Airport). O’Haren kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 km Chicagon luoteispuolella. Midwayn lentokenttä sijaitsee hieman lähempänä; noin 13 km kaupungin luoteispuolella. Näistä kahdesta kentästä suurempi on O’Hare, joka on yksi maailman liikennöidyimmistä lentokentistä. O´Haren kentältä keskustaan pääsee edullisimmin CTA:n (Chicago Transit Authority) L-junalla ja bussilla. Sinisen linjan (Blue Line) junat liikennöivät keskustan ja lentokentän väliä. Blue Line -junat liikennöivät vuorokauden ympäri, ja eniten junia liikkuu aamuisin ja ruuhkatunteina. Juna-asema sijaitsee 2-terminaalin alatasossa. Maatkan voi maksaa joko käteisellä tai kortilla. Lippuautomaatteja löytyy aseman ulkopuolelta. Lentokenttämatkoista maksetaan erikoishinta, joka on noin 5 dollaria. Midwayn lentokentältä keskustaan kuljettaa kätevimmin puolestaan CTA:n Oranssi linja (Orange Line). Junayhteydet kentältä toimivat päivittäin noin kello 04–01. Yöaikaan matkustajien käytössä on ainoastaan yöbussi (owl), jonka tunnistaa numerosta N62. Junalla matka-aika keskustaan on noin 20–25 minuuttia. Matkalipun hinta on alkaen noin 2,25 dollaria.


Liikkuminen Chicagossa?

Chicagossa on helppoa suunnistaa kävellen. Madison Street jakaa kaupungin pohjoiseen ja etelään, State Street taas itään ja länteen. Kaupungin joukkoliikenteestä vastaa CTA (Chicago Transit Authority), jonka piiriin kuuluvat niin raideliikenne kuin bussitkin. Liput joukkoliikenteeseen voi ostaa käteisellä tai matkoja voi ladata Ventra Transit Card -matkakortille. Käteviä ovat varsinkin L-junat, jotka kulkevat niin kohotetuilla raiteilla maan tasalla kuin maan allakin. L-juna-asemia on noin 144 eri puolilla kaupunkia. Junan kertalipun hinta on vain noin 2,25 dollaria. Kaksi junalinjaa liikennöi vuorokauden ympäri: Sininen linja (Blue Line) ja Punainen linja (Red line). Bussilinjoja risteilee kaupungissa puolestaan satakunta. Useat linjoista ovat toiminnassa 24 tuntia vuorokaudella. Jos haluat maksaa bussimatkan käteisellä, pidä mukanasi tasarahaa. 24 tunnin lipun hinta (bussiin ja junaan) on noin 10 dollaria.

Jos haluat vierailla Chicagon esikaupunkialueilla, valitse kätevä Metra Commuter Rail -juna. Kertalipun hinta on noin 2,75 dollaria. Kaupungin vesistöissä liikennöivät puolestaan vesitaksit, joilta voi napata kyydin noin 3–8 dollarin hintaan. Pyöräilystä kiinnostuneille sopivat Divvy-kaupunkipyörät, joihin 24 tunnin passi maksaa noin 10 dollaria.


Tarvitaanko Chicagoon passi tai viisumi?

Suomalaiset voivat matkustaa Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta viisumin sijaan he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Chicagossa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupa haetaan sähköisesti netin kautta. Luvan hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa ainakin 3 ja mieluiten 6 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin. Lisätietoja viisumiasioista saa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Helsingistä.


Vinkkejä Chicagoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Chicagoon saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Usein helmi-maaliskuu on halpaa aikaa, samoin syys-marraskuu. Huhtikuu ja toukokuu ovat hieman helmi-maaliskuuta kalliimpia, mutta yhä selvästi kesäkautta halvempia kuukausia matkustaa kaupunkiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintoja eri päivien, reittien ja lähtöaikojen välillä. Yleensä lennot ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Chicagon nähtävyydet?

Viihdekaupunkina tunnettu Chicago kutsuu musikaaleihin, konsertteihin ja teatteriin. Vieraile Millenium Park -puistossa, Cloud Gate -veistoksella ja Willis Tower -pilvenpiirtäjässä.

Mitä mukaan matkalle Chicagoon?

Chicagon valtavasta tarjonnasta saat kaiken tarvittavan. Varaudu talvisin pakkassäihin ja sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Chicagossa

Tiedustele matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hintoja Yhdysvalloissa. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä ja tietenkin ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Chicagossa turvallista?

Chicago on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei kannata mennä. Kaupungissa voi kuitenkin reissata turvallisesti. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää.

Voiko Chicagossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, vaikka monet matkailijat käyttävätkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Chicagossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu kaikkialla Yhdysvalloissa hyviin tapoihin. Varaudu jättämään ravintolassa tippiä noin 15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Chicagon hintataso?

Chicagon hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloissa saa syödä keskimäärin Helsinkiä edullisempaan hintaan.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella kulkee useita eri aikavyöhykkeitä. Chicagon aika on 8 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Chicago?

Välimatka on noin 7130 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka