Halvat lennot Chicago

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Chicago

Yhteenveto Chicago lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

293 €

Halvin meno-paluulennon hinta

441 €

Nopein lentoaika

9t 25m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Chicago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 293 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Chicago kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 441 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
Nopein lento kohteeseen Chicago kohteesta Suomi kestää 9t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago O'Hare Intl).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Chicago mukaan lukien American Airlines, Delta ja Air France.

Halvimmat lennot kaupungin Chicago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chicago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Chicago O'Hare Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Chicago

Helsinki (HEL) - Chicago O'Hare Intl lentokenttä (ORD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chicago kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Chicago O'Hare Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 601 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CHICAGOhelmikuu13% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Chicago lennot maksavat keskimäärin vain 533 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu37% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Chicago lentojen keskimääräinen hinta on 838 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CHICAGO KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu248% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Chicago kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Chicago?

Chicago kuuluu Yhdysvaltojen klassisimpiin kaupunkikohteisiin. Lähes 2,7 miljoonan asukkaan bisneskaupunki on täynnä viihdettä, yöelämää ja kulttuuria. Koska lämpötilat kaupungissa ovat vaihtelevat ja talvet toisinaan hyisen kylmät, matkat Chicagoon ovat suosittuja etenkin kesäaikaan. Kaupungin kesät ovat kuumia ja lämpömittarin lukemat usein reippaasti yli 30 asteessa.

Halvat lennot Chicagoon voi olla vaikeaa napata kesälle, jolloin kaupunki on eläväisimmillään. Myös joulunaikaan lennot ja majoitukset voivat olla tyyriitä samoin kuin erilaisten suurten tapahtumien ja festivaalien aikaan. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, etsi halpoja lentolippuja talvelle, keväälle ja syksylle. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaita, joten vaihtoehtoisia lentoreittejä on runsaasti. Toukokuussa Chicagon lämpötilat ampaisevat jo lähes kesälukemiin. Lämpimillä säillä kaupungissa vierailevia kutsuvat etenkin vehreät puistoalueet.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri vuodenaikojen myös viikonpäivien välillä. Tiistain on perinteisesti edullisin päivä lentää ja lauantai kallein. Vuorokaudenajoissakin on eroja, ja esimerkiksi aikaiset aamulennot voi saada edullisemmin kuin päivälennot.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Chicago kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 533 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Chicago helmikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Chicago reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 566 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Chicago reitille 43 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Chicago hintaan 613 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Chicago kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 441 € momondossa.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Chicago on keskiviikko hintojen ollessa 591 €. Lennot reitille Suomi - Chicago tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 673 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Chicago ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Chicago illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 531 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 668 €. Lennot kohteeseen Chicago kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Chicago O'Hare Intl lentokenttä tai Chicago Greater Rockford lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Chicago.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Lincoln Park lentämällä kaupungissa Chicago sijaitsevalle Chicago Midway kentälle (Lincoln Park on 16,9 km päässä kentältä).momondosta löytyneet halvat lennot: Chicago

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Chicago
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
ORD18:15Chicago O'Hare Intl
18. lokakuuta
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
17t 15m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 25m
2 välilaskua
ORD21:25Chicago O'Hare Intl
18. lokakuuta
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
21t 45m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
7. syyskuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 33m
2 välilaskua
ORD22:33Chicago O'Hare Intl
18. lokakuuta
ORD09:37Chicago O'Hare Intl
19t 13m
2 välilaskua
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. lokakuuta
HEL02:30Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
ORD19:25Chicago O'Hare Intl
24. lokakuuta
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
21t 45m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
15. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
ORD18:15Chicago O'Hare Intl
25. lokakuuta
ORD09:37Chicago O'Hare Intl
19t 13m
2 välilaskua
HEL04:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
1 välilasku
ORD18:15Chicago O'Hare Intl
25. lokakuuta
ORD13:45Chicago O'Hare Intl
17t 15m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Chicago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Chicago, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France, Finnair ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
26. elokuuta
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
ORD16:20Chicago O'Hare Intl
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
53t 55m
3 välilaskua
ORD00:20Chicago O'Hare Intl
Useita lentoyhtiöitä
15. heinäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
44t 26m
2 välilaskua
ORD12:11Chicago O'Hare Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chicago?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chicago

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chicago?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Chicago. Scandinavian Airlines, Icelandair ja British Airways ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Chicago kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Chicago, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Finnair lennot kohteeseen Chicago

Finnair liikennöi noin 30 lentoa kohteeseen Chicago normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Lontoo Heathrow’n lentoasema parhaan meno-paluumatkan Finnair tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 427 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Chicago). Käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 95 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

TAP AIR PORTUGAL lennot kohteeseen Chicago

TAP AIR PORTUGAL lentotarjoukset kohteeseen Chicago ovat alkaen 516 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana TAP AIR PORTUGAL lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Newarkin kansainvälinen lentoasema on suosituin TAP AIR PORTUGAL lähtöpiste kohteen Chicago lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. TAP AIR PORTUGAL on saanut pistemäärän 7,6/10 128 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Chicago

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Chicago
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 427 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
American AirlinesHintaalk. 472 €1. luokkaArvostelut
7,3
Etsi American Airlines lentoja
IberiaHintaalk. 398 €1. luokkaArvostelut
7,1
Etsi Iberia lentoja
British AirwaysHintaalk. 469 €1. luokkaArvostelut
6,7
Etsi British Airways lentoja
 • Riippuen siitä, mistä lennät ja minä päivinä haluat matkustaa, Bisnes luokan lentolipun keskihinta Chicago on noin 2078 €. Jos lennät kohteesta Helsinki, voit ehkä saada Bisnes luokan istuinpaikan vain 1773 € hintaan - edellisen kerran 22. toukokuuta löydetty hinta.

 • Finnair,joka on suosituin lentoyhtiö lennoilla kohteeseen Chicago, on muita vaihtoehtoja Economy-matkustusluokan paikoille: Bisnes. Jos haluat lisää matkustusvaihtoehtoja, kokeile toista lentoyhtiötä tai kenttää.


  Chicago ja lähiympäristö: lentokentät

  Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Chicago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

  Miten päästä lentokentälle Chicago keskustaan

  Chicagossa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lähtevät Chicagon lennot voivat saapua joko O’Haren kansainväliselle lentoasemalle (O’Hare International Airport) tai Midwayn lentoasemalle (Midway International Airport). O’Haren kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 km Chicagon luoteispuolella. Midwayn lentokenttä sijaitsee hieman lähempänä; noin 13 km kaupungin luoteispuolella. Näistä kahdesta kentästä suurempi on O’Hare, joka on yksi maailman liikennöidyimmistä lentokentistä. O´Haren kentältä keskustaan pääsee edullisimmin CTA:n (Chicago Transit Authority) L-junalla ja bussilla. Sinisen linjan (Blue Line) junat liikennöivät keskustan ja lentokentän väliä. Blue Line -junat liikennöivät vuorokauden ympäri, ja eniten junia liikkuu aamuisin ja ruuhkatunteina. Juna-asema sijaitsee 2-terminaalin alatasossa. Maatkan voi maksaa joko käteisellä tai kortilla. Lippuautomaatteja löytyy aseman ulkopuolelta. Lentokenttämatkoista maksetaan erikoishinta, joka on noin 5 dollaria. Midwayn lentokentältä keskustaan kuljettaa kätevimmin puolestaan CTA:n Oranssi linja (Orange Line). Junayhteydet kentältä toimivat päivittäin noin kello 04–01. Yöaikaan matkustajien käytössä on ainoastaan yöbussi (”owl”), jonka tunnistaa numerosta N62. Junalla matka-aika keskustaan on noin 20–25 minuuttia. Matkalipun hinta on alkaen noin 2,25 dollaria.


  Chicago: lennot muista kaupungeista

  Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Chicago
  Helsinki - Chicago reitin lennot
  Lyhyin lentoaika17t 53m
  Halvin hinta446 €

  Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Chicago

  Chicagossa on helppoa suunnistaa kävellen. Madison Street jakaa kaupungin pohjoiseen ja etelään, State Street taas itään ja länteen. Kaupungin joukkoliikenteestä vastaa CTA (Chicago Transit Authority), jonka piiriin kuuluvat niin raideliikenne kuin bussitkin. Liput joukkoliikenteeseen voi ostaa käteisellä tai matkoja voi ladata Ventra Transit Card -matkakortille. Käteviä ovat varsinkin L-junat, jotka kulkevat niin kohotetuilla raiteilla maan tasalla kuin maan allakin. L-juna-asemia on noin 144 eri puolilla kaupunkia. Junan kertalipun hinta on vain noin 2,25 dollaria. Kaksi junalinjaa liikennöi vuorokauden ympäri: Sininen linja (Blue Line) ja Punainen linja (Red line). Bussilinjoja risteilee kaupungissa puolestaan satakunta. Useat linjoista ovat toiminnassa 24 tuntia vuorokaudella. Jos haluat maksaa bussimatkan käteisellä, pidä mukanasi tasarahaa. 24 tunnin lipun hinta (bussiin ja junaan) on noin 10 dollaria.

  Jos haluat vierailla Chicagon esikaupunkialueilla, valitse kätevä Metra Commuter Rail -juna. Kertalipun hinta on noin 2,75 dollaria. Kaupungin vesistöissä liikennöivät puolestaan vesitaksit, joilta voi napata kyydin noin 3–8 dollarin hintaan. Pyöräilystä kiinnostuneille sopivat Divvy-kaupunkipyörät, joihin 24 tunnin passi maksaa noin 10 dollaria.


  Aloita matkan suunnittelu - Chicago


  Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Chicago

  Halvat lennot Chicagoon saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Usein helmi-maaliskuu on halpaa aikaa, samoin syys-marraskuu. Huhtikuu ja toukokuu ovat hieman helmi-maaliskuuta kalliimpia, mutta yhä selvästi kesäkautta halvempia kuukausia matkustaa kaupunkiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintoja eri päivien, reittien ja lähtöaikojen välillä. Yleensä lennot ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

  Viihdekaupunkina tunnettu Chicago kutsuu musikaaleihin, konsertteihin ja teatteriin. Vieraile Millenium Park -puistossa, Cloud Gate -veistoksella ja Willis Tower -pilvenpiirtäjässä.

  Chicagon valtavasta tarjonnasta saat kaiken tarvittavan. Varaudu talvisin pakkassäihin ja sateisiin.

  Chicago on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei kannata mennä. Kaupungissa voi kuitenkin reissata turvallisesti. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää.

  Hanavettä voi juoda, vaikka monet matkailijat käyttävätkin pullovettä.

  Juomarahan jättäminen kuuluu kaikkialla Yhdysvalloissa hyviin tapoihin. Varaudu jättämään ravintolassa tippiä noin 15 prosenttia laskun summasta.

  Chicagon hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloissa saa syödä keskimäärin Helsinkiä edullisempaan hintaan.

  Yhdysvaltojen alueella kulkee useita eri aikavyöhykkeitä. Chicagon aika on 8 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

  Välimatka on noin 7130 km.


  Miksi käyttää momondo?

  momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Chicago. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

  Kaikki lentohaut kohteeseen Chicago momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

  Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Chicago.

  Kyllä. momondo voi seurata Chicago lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


  Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
  Joustava matkustaminen
  momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
  Eksperttinäkemykset
  Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
  Hintavahdit
  Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.