Halvat lennot Chicago

pe 27.3.
pe 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Chicago lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chicago lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Chicagoon?

Chicago kuuluu Yhdysvaltojen klassisimpiin kaupunkikohteisiin. Lähes 2,7 miljoonan asukkaan bisneskaupunki on täynnä viihdettä, yöelämää ja kulttuuria. Koska lämpötilat kaupungissa ovat vaihtelevat ja talvet toisinaan hyisen kylmät, matkat Chicagoon ovat suosittuja etenkin kesäaikaan. Kaupungin kesät ovat kuumia ja lämpömittarin lukemat usein reippaasti yli 30 asteessa.

Halvat lennot Chicagoon voi olla vaikeaa napata kesälle, jolloin kaupunki on eläväisimmillään. Myös joulunaikaan lennot ja majoitukset voivat olla tyyriitä samoin kuin erilaisten suurten tapahtumien ja festivaalien aikaan. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, etsi halpoja lentolippuja talvelle, keväälle ja syksylle. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaita, joten vaihtoehtoisia lentoreittejä on runsaasti. Toukokuussa Chicagon lämpötilat ampaisevat jo lähes kesälukemiin. Lämpimillä säillä kaupungissa vierailevia kutsuvat etenkin vehreät puistoalueet.

Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri vuodenaikojen myös viikonpäivien välillä. Tiistain on perinteisesti edullisin päivä lentää ja lauantai kallein. Vuorokaudenajoissakin on eroja, ja esimerkiksi aikaiset aamulennot voi saada edullisemmin kuin päivälennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Chicago?

Useimmat matkailijat ovat löytäneet halvimman meno-paluulennon kohteeseen Chicago, kun he ovat tehneet varauksen kuun helmikuu aikana.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Chicago?

Löydät parhaat tarjoukset useimmista paikoista, kun varaat lennot kohteeseen Chicago noin 48 päivää ennen lähtöpäivää.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Chicago?

Löydät yleensä hyvän tarjouksen, kun varaat lennon lähtöpäivälle Chicago kohteeseen torstai. Yritä välttää sunnuntai valitsemista löhtöpäiväksi jos haluat löytää edullisempia hintoja matkallesi.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Chicago?

Kun etsit yleisesti ottaen halvinta lentoa kohteeseen Chicago, datamme osoittaa, että on parasta varata ilta lähtöaika. Lennot ovat yleensä kalliimpia iltapäivä ajankohtana.

Miten pääsen lentokentältä Chicagon keskustaan?

Chicagossa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lähtevät Chicagon lennot voivat saapua joko O’Haren kansainväliselle lentoasemalle (O’Hare International Airport) tai Midwayn lentoasemalle (Midway International Airport). O’Haren kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 km Chicagon luoteispuolella. Midwayn lentokenttä sijaitsee hieman lähempänä; noin 13 km kaupungin luoteispuolella. Näistä kahdesta kentästä suurempi on O’Hare, joka on yksi maailman liikennöidyimmistä lentokentistä. O´Haren kentältä keskustaan pääsee edullisimmin CTA:n (Chicago Transit Authority) L-junalla ja bussilla. Sinisen linjan (Blue Line) junat liikennöivät keskustan ja lentokentän väliä. Blue Line -junat liikennöivät vuorokauden ympäri, ja eniten junia liikkuu aamuisin ja ruuhkatunteina. Juna-asema sijaitsee 2-terminaalin alatasossa. Maatkan voi maksaa joko käteisellä tai kortilla. Lippuautomaatteja löytyy aseman ulkopuolelta. Lentokenttämatkoista maksetaan erikoishinta, joka on noin 5 dollaria. Midwayn lentokentältä keskustaan kuljettaa kätevimmin puolestaan CTA:n Oranssi linja (Orange Line). Junayhteydet kentältä toimivat päivittäin noin kello 04–01. Yöaikaan matkustajien käytössä on ainoastaan yöbussi (owl), jonka tunnistaa numerosta N62. Junalla matka-aika keskustaan on noin 20–25 minuuttia. Matkalipun hinta on alkaen noin 2,25 dollaria.

Liikkuminen Chicagossa?

Chicagossa on helppoa suunnistaa kävellen. Madison Street jakaa kaupungin pohjoiseen ja etelään, State Street taas itään ja länteen. Kaupungin joukkoliikenteestä vastaa CTA (Chicago Transit Authority), jonka piiriin kuuluvat niin raideliikenne kuin bussitkin. Liput joukkoliikenteeseen voi ostaa käteisellä tai matkoja voi ladata Ventra Transit Card -matkakortille. Käteviä ovat varsinkin L-junat, jotka kulkevat niin kohotetuilla raiteilla maan tasalla kuin maan allakin. L-juna-asemia on noin 144 eri puolilla kaupunkia. Junan kertalipun hinta on vain noin 2,25 dollaria. Kaksi junalinjaa liikennöi vuorokauden ympäri: Sininen linja (Blue Line) ja Punainen linja (Red line). Bussilinjoja risteilee kaupungissa puolestaan satakunta. Useat linjoista ovat toiminnassa 24 tuntia vuorokaudella. Jos haluat maksaa bussimatkan käteisellä, pidä mukanasi tasarahaa. 24 tunnin lipun hinta (bussiin ja junaan) on noin 10 dollaria. Jos haluat vierailla Chicagon esikaupunkialueilla, valitse kätevä Metra Commuter Rail -juna. Kertalipun hinta on noin 2,75 dollaria. Kaupungin vesistöissä liikennöivät puolestaan vesitaksit, joilta voi napata kyydin noin 3–8 dollarin hintaan. Pyöräilystä kiinnostuneille sopivat Divvy-kaupunkipyörät, joihin 24 tunnin passi maksaa noin 10 dollaria.

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Chicagoon saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Usein helmi-maaliskuu on halpaa aikaa, samoin syys-marraskuu. Huhtikuu ja toukokuu ovat hieman helmi-maaliskuuta kalliimpia, mutta yhä selvästi kesäkautta halvempia kuukausia matkustaa kaupunkiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintoja eri päivien, reittien ja lähtöaikojen välillä. Yleensä lennot ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Chicagon nähtävyydet?

Viihdekaupunkina tunnettu Chicago kutsuu musikaaleihin, konsertteihin ja teatteriin. Vieraile Millenium Park -puistossa, Cloud Gate -veistoksella ja Willis Tower -pilvenpiirtäjässä.

Mitä mukaan matkalle Chicagoon?

Chicagon valtavasta tarjonnasta saat kaiken tarvittavan. Varaudu talvisin pakkassäihin ja sateisiin.

Onko Chicagossa turvallista?

Chicago on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei kannata mennä. Kaupungissa voi kuitenkin reissata turvallisesti. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää.

Voiko Chicagossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, vaikka monet matkailijat käyttävätkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Chicagossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu kaikkialla Yhdysvalloissa hyviin tapoihin. Varaudu jättämään ravintolassa tippiä noin 15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Chicagon hintataso?

Chicagon hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloissa saa syödä keskimäärin Helsinkiä edullisempaan hintaan.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella kulkee useita eri aikavyöhykkeitä. Chicagon aika on 8 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Chicago?

Välimatka on noin 7130 km.

Milloin on paras aika matkustaa Chicagoon?

Chicago kuuluu Yhdysvaltojen klassisimpiin kaupunkikohteisiin. Lähes 2,7 miljoonan asukkaan bisneskaupunki on täynnä viihdettä, yöelämää ja kulttuuria. Koska lämpötilat kaupungissa ovat vaihtelevat ja talvet toisinaan hyisen kylmät, matkat Chicagoon ovat suosittuja etenkin kesäaikaan. Kaupungin kesät ovat kuumia ja lämpömittarin lukemat usein reippaasti yli 30 asteessa. Halvat lennot Chicagoon voi olla vaikeaa napata kesälle, jolloin kaupunki on eläväisimmillään. Myös joulunaikaan lennot ja majoitukset voivat olla tyyriitä samoin kuin erilaisten suurten tapahtumien ja festivaalien aikaan. Mikäli matkustat pienellä budjetilla, etsi halpoja lentolippuja talvelle, keväälle ja syksylle. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaita, joten vaihtoehtoisia lentoreittejä on runsaasti. Toukokuussa Chicagon lämpötilat ampaisevat jo lähes kesälukemiin. Lämpimillä säillä kaupungissa vierailevia kutsuvat etenkin vehreät puistoalueet. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Vertaa lentojen hintoja paitsi eri vuodenaikojen myös viikonpäivien välillä. Tiistain on perinteisesti edullisin päivä lentää ja lauantai kallein. Vuorokaudenajoissakin on eroja, ja esimerkiksi aikaiset aamulennot voi saada edullisemmin kuin päivälennot.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Chicagoon?

Helsingistä Chicagoon on tarjolla niin suoria kuin vaihdollisiakin lentoja. Kätevät suorat lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin tarjoavat ainakin British Airways, Iberia ja Finnair. Monesti yhdellä vaihdolla kaupunkiin pääsee vielä suoraa lentoa halvemmin. Edulliset lentoliput kaupunkiin voi saada yhden vaihdon avulla eri lentoyhtiöiltä kuten Norwegianilta, Turkish Airlinesilta, Icelandairilta tai SAS:lta. Lentoaika Helsingistä Chicagoon on suorilla lennoilla noin 9 tuntia. Yhden vaihtokentän kautta lennettynä matka-aika venyy tavallisesti ainakin noin 10 tuntiin 30 minuuttiin. Valinnanvaraa on, joten valitse itsellesi sopiva lentoreitti huolella. Kaukolennoilla huomiota kannattaa kiinnittää paitsi hintaan myös matkustusmukavuuteen.

Tarvitaanko Chicagoon passi tai viisumi?

Suomalaiset voivat matkustaa Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta viisumin sijaan he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Chicagossa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupa haetaan sähköisesti netin kautta. Luvan hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa ainakin 3 ja mieluiten 6 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin. Lisätietoja viisumiasioista saa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Helsingistä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Chicago

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Chicago
Nopein
Halvin
Icelandair
21. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 00m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
1. heinäkuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
10t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
16. syyskuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
27t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
1. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
22. heinäkuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
17t 25m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
29. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
20. heinäkuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
18t 51m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
1. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
22. heinäkuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
27t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
ORD
Chicago O'Hare Intl
19. syyskuuta
ORD
Chicago O'Hare Intl
11t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Chicago

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Chicago, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
29. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 43m
2 välilaskua
ORD
Chicago O'Hare Intl
TAP AIR PORTUGAL
31. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
ORD
Chicago O'Hare Intl
Useita lentoyhtiöitä
28. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 16m
2 välilaskua
ORD
Chicago O'Hare Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Chicagoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chicago

Helsingistä Chicagoon on tarjolla niin suoria kuin vaihdollisiakin lentoja. Kätevät suorat lennot yhdysvaltalaiskaupunkiin tarjoavat ainakin British Airways, Iberia ja Finnair. Monesti yhdellä vaihdolla kaupunkiin pääsee vielä suoraa lentoa halvemmin. Edulliset lentoliput kaupunkiin voi saada yhden vaihdon avulla eri lentoyhtiöiltä kuten Norwegianilta, Turkish Airlinesilta, Icelandairilta tai SAS:lta. Lentoaika Helsingistä Chicagoon on suorilla lennoilla noin 9 tuntia. Yhden vaihtokentän kautta lennettynä matka-aika venyy tavallisesti ainakin noin 10 tuntiin 30 minuuttiin. Valinnanvaraa on, joten valitse itsellesi sopiva lentoreitti huolella. Kaukolennoilla huomiota kannattaa kiinnittää paitsi hintaan myös matkustusmukavuuteen.


Miten pääsen lentokentältä Chicagon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Chicago lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Chicagossa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lähtevät Chicagon lennot voivat saapua joko O’Haren kansainväliselle lentoasemalle (O’Hare International Airport) tai Midwayn lentoasemalle (Midway International Airport). O’Haren kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 27 km Chicagon luoteispuolella. Midwayn lentokenttä sijaitsee hieman lähempänä; noin 13 km kaupungin luoteispuolella. Näistä kahdesta kentästä suurempi on O’Hare, joka on yksi maailman liikennöidyimmistä lentokentistä. O´Haren kentältä keskustaan pääsee edullisimmin CTA:n (Chicago Transit Authority) L-junalla ja bussilla. Sinisen linjan (Blue Line) junat liikennöivät keskustan ja lentokentän väliä. Blue Line -junat liikennöivät vuorokauden ympäri, ja eniten junia liikkuu aamuisin ja ruuhkatunteina. Juna-asema sijaitsee 2-terminaalin alatasossa. Maatkan voi maksaa joko käteisellä tai kortilla. Lippuautomaatteja löytyy aseman ulkopuolelta. Lentokenttämatkoista maksetaan erikoishinta, joka on noin 5 dollaria. Midwayn lentokentältä keskustaan kuljettaa kätevimmin puolestaan CTA:n Oranssi linja (Orange Line). Junayhteydet kentältä toimivat päivittäin noin kello 04–01. Yöaikaan matkustajien käytössä on ainoastaan yöbussi (owl), jonka tunnistaa numerosta N62. Junalla matka-aika keskustaan on noin 20–25 minuuttia. Matkalipun hinta on alkaen noin 2,25 dollaria.


Suositut lentoreitit Chicago

Etsityimmät lennot Chicago sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Chicago lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
350 €
Rovaniemi - Chicago lennot
Lyhyin lentoaika
18t 40m
Halvin hinta
1 455 €

Liikkuminen Chicagossa?

Chicagossa on helppoa suunnistaa kävellen. Madison Street jakaa kaupungin pohjoiseen ja etelään, State Street taas itään ja länteen. Kaupungin joukkoliikenteestä vastaa CTA (Chicago Transit Authority), jonka piiriin kuuluvat niin raideliikenne kuin bussitkin. Liput joukkoliikenteeseen voi ostaa käteisellä tai matkoja voi ladata Ventra Transit Card -matkakortille. Käteviä ovat varsinkin L-junat, jotka kulkevat niin kohotetuilla raiteilla maan tasalla kuin maan allakin. L-juna-asemia on noin 144 eri puolilla kaupunkia. Junan kertalipun hinta on vain noin 2,25 dollaria. Kaksi junalinjaa liikennöi vuorokauden ympäri: Sininen linja (Blue Line) ja Punainen linja (Red line). Bussilinjoja risteilee kaupungissa puolestaan satakunta. Useat linjoista ovat toiminnassa 24 tuntia vuorokaudella. Jos haluat maksaa bussimatkan käteisellä, pidä mukanasi tasarahaa. 24 tunnin lipun hinta (bussiin ja junaan) on noin 10 dollaria.

Jos haluat vierailla Chicagon esikaupunkialueilla, valitse kätevä Metra Commuter Rail -juna. Kertalipun hinta on noin 2,75 dollaria. Kaupungin vesistöissä liikennöivät puolestaan vesitaksit, joilta voi napata kyydin noin 3–8 dollarin hintaan. Pyöräilystä kiinnostuneille sopivat Divvy-kaupunkipyörät, joihin 24 tunnin passi maksaa noin 10 dollaria.


Tarvitaanko Chicagoon passi tai viisumi?

Suomalaiset voivat matkustaa Yhdysvaltojen kohteisiin ilman viisumia, mutta viisumin sijaan he tarvitsevat aina ESTA-matkustusluvan. Matkustuslupa on mahdollista saada, jos matka Chicagossa kestää alle 90 päivää. Luvan ehtoihin kuuluu myös, että matkailijalla on hankittuna paluulippu tai jatkolento Yhdysvaltojen ulkopuolelle tämän aikarajan sisällä. ESTA-lupa haetaan sähköisesti netin kautta. Luvan hinta on noin 14 dollaria. Mukana reissussa on aina oltava myös biometrinen passi, jonka on suositeltavaa olla voimassa ainakin 3 ja mieluiten 6 kuukautta loman paluupäivän jälkeenkin. Lisätietoja viisumiasioista saa Yhdysvaltojen suurlähetystöstä Helsingistä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Chicago? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Chicagoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Chicagoon saat helpoiten kesäkauden ulkopuolelle. Usein helmi-maaliskuu on halpaa aikaa, samoin syys-marraskuu. Huhtikuu ja toukokuu ovat hieman helmi-maaliskuuta kalliimpia, mutta yhä selvästi kesäkautta halvempia kuukausia matkustaa kaupunkiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintoja eri päivien, reittien ja lähtöaikojen välillä. Yleensä lennot ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Chicagon nähtävyydet?

Viihdekaupunkina tunnettu Chicago kutsuu musikaaleihin, konsertteihin ja teatteriin. Vieraile Millenium Park -puistossa, Cloud Gate -veistoksella ja Willis Tower -pilvenpiirtäjässä.

Mitä mukaan matkalle Chicagoon?

Chicagon valtavasta tarjonnasta saat kaiken tarvittavan. Varaudu talvisin pakkassäihin ja sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Chicagossa

Tiedustele matkapuhelinoperaattoriltasi mobiilipalvelujen hintoja Yhdysvalloissa. Edullisinta voi olla hyödyntää paikallisia prepaid-liittymiä ja tietenkin ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Chicagossa turvallista?

Chicago on suurkaupunki, jonka kaikille alueille matkailijoiden ei kannata mennä. Kaupungissa voi kuitenkin reissata turvallisesti. Pimeän aikaan kävelemistä kannattaa välttää.

Voiko Chicagossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, vaikka monet matkailijat käyttävätkin pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Chicagossa?

Juomarahan jättäminen kuuluu kaikkialla Yhdysvalloissa hyviin tapoihin. Varaudu jättämään ravintolassa tippiä noin 15 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Chicagon hintataso?

Chicagon hintataso on edullisempi kuin Suomessa. Esimerkiksi ravintoloissa saa syödä keskimäärin Helsinkiä edullisempaan hintaan.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen alueella kulkee useita eri aikavyöhykkeitä. Chicagon aika on 8 tuntia jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Chicago?

Välimatka on noin 7130 km.