Halvat lennot Minneapolis

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot kaupungin Minneapolis lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Minneapolis lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Minneapolis

HALVIN REITTI Helsinki - Minneapolis

Helsinki (HEL) - Minneapolis (MSP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Minneapolis kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 921 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MINNEAPOLISmarraskuu22% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Minneapolis lennot maksavat keskimäärin vain 717 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MINNEAPOLIS KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu15% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Minneapolis lentojen keskimääräinen hinta on 1061 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MINNEAPOLIS KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu531% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Minneapolis kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Minneapolis?

Paras aika matkustaa Minneapolisiin on keväällä ja kesällä, jolloin ilmat kaupungissa ovat tyypillisesti lämpimät ja aurinkoiset. Minneapolisin sää toukokuussa on mukavan lämmin ja lämpötila noin 19 °C. Kevät ja kesä ovat kiireisintä sesonkiaikaa kaupungissa, joten varaa lento ja majoitus ajoissa. Näin löydät helpoiten halvat lennot Minneapolisiin ja saat paikallisen hotellin halvalla. Myös Minneapolisin syksy on näkemisen arvoinen. Tällöin myös lentolippujen hinnat ovat alhaalla, joten edulliset Minneapolisin lennot on helpompi löytää. Talvet Minneapolisissa ovat pakkasen puolella, mutta joulun aikaa lukuun ottamatta lentoliput Minneapolisiin ovat tällöin erityisen halpoja. Vertaa lentoja momondon hakukoneen avulla. Näin löydät parhaimman tarjouksen lomaasi varten ja varmistat halvat lennot Minneapolisiin. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Minneapolis?

  Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Minneapolis. Lennot maksavat noin 717 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Minneapolis kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 845 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Minneapolis?

  Paras aika varata lento kohteeseen Minneapolis kohteesta Suomi on 41 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 921 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 674 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Minneapolis?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Minneapolis kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 869 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1009 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Minneapolis.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Minneapolis?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Minneapolis lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 748 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Minneapolis, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Minneapolis on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 934 €.

 • Löytyykö kaupungin Minneapolis lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Saint Cloud lentokenttä, Mankato lentokenttä, Rochester lentokenttä tai Eau Claire lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Minneapolis.


momondosta löytyneet halvat lennot: Minneapolis

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Minneapolis
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
MSP16:25Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
1. tammikuuta
MSP10:40Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
13t 30m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 02m
2 välilaskua
MSP01:02Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
1. tammikuuta
MSP10:40Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
13t 30m
1 välilasku
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
United Airlines
14. tammikuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 31m
2 välilaskua
MSP21:51Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
16. tammikuuta
MSP09:30Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
18t 25m
2 välilaskua
HEL03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
14. tammikuuta
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
MSP21:55Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
16. tammikuuta
MSP16:20Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
28t 55m
1 välilasku
HEL21:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
2. joulukuuta
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
1 välilasku
MSP16:25Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
5. joulukuuta
MSP10:40Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HEL00:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. marraskuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 30m
3 välilaskua
MSP01:35Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
1. tammikuuta
MSP03:00Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Minneapolis

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Minneapolis, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
28. lokakuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
MSP03:35Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. lokakuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
MSP03:35Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. lokakuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
MSP03:35Minneapolis-Saint Paulin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Minneapolis?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Minneapolis
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Minneapolis?

  Icelandair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Minneapolis. KLM, SAS ja Air France ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Minneapolis kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Minneapolis, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Minneapolis ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Minneapolis lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainväliset lennot saapuvat Minneapolis-Saint Paulin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 19 km päässä Minneapolisin keskustasta. Lentokentältä pääsee keskustaan metrolla, sukkulabussilla ja taksilla. Metroyhteys Minneapolisin keskustan Warehouse District-alueelle ja Mall of America -ostoskeskukseen kulkee lentokentän molempien terminaalien kautta. Metroja kulkee noin 10–15 min välein. Matka-aika on 12 min ostoskeskukseen ja 25 min Minneapolisin keskustaan. Metrolipun hinta on 2–2.50 USD (noin 1,80–2,20 EUR) kellonajasta riippuen. Lippuja voi ostaa aseman lippuautomaateista. Keskustaan pääsee myös SuperShuttle -minibusseilla. Lippupisteet ovat terminaali 1:ssä metrotasolla. Tarkan hinnan saat vasta matkavarauksen yhteydessä, mutta hinta on korkeampi kuin julkisissa kulkuvälineissä ja matalampi kuin takseissa. Taksin hinta keskustaan on noin 39–49 USD (noin 34–44 EUR).


Minneapolis: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Minneapolis
Helsinki - Minneapolis reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 30m
Halvin hinta674 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Minneapolis

Minneapolisin julkisen liikenteen eli Metro Transitin busseilla ja metrolla liikut kaupungissa helposti. Minneapolisin sisällä kulkee kaksi metrolinjaa. Sininen linja kulkee keskustan, lentokentän ja Mall of America -ostoskeskuksen väliä ja vihreä linja Minneapolisin keskustasta naapurikaupunkiin St. Pauliin. Metrot kulkevat vähintään 15 min välein. Minneapolisin lähiöihin kulkee myös bussilinjoja, joihin voi vaihtaa metroasemien päätepysäkeillä. Busseista C-linja ajaa myös Minneapolisin keskustassa. Jos kuljet ainoastaan keskustassa, pyydä Downtown Zone -lippu hintaan 0.50 USD (noin 0,45 EUR). Normaalisti metro- ja bussilipun hinta on 2–2.50 USD (1,80–2,20 EUR). Jos matkustat enemmän, osta päivälippu hintaan 5 USD (noin 4,40 EUR). Lippu on voimassa seuraavan vuorokauden puolelle, aina klo 2 yöllä. Lippuja voi ostaa matka-asemien automaateista.


Kohteen Minneapolis viisumivaatimukset

Suomalaisen matkustajan tulee hankkia ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltojen matkaa varten. Sen avulla Yhdysvaltain viranomaiset varmistavat matkustajien kelpoisuuden matkustaa maahan. ESTA-hakemus tulee tehdä viimeistään 72 h ennen matkaa, jotta se ehditään käsitellä. Matkustuslupa on voimassa kaksi vuotta tai vähemmän, jos passi umpeutuu ennen tätä. Matkustuslupa hankitaan internetistä ja se maksaa 14 USD (12,45 EUR). Yhdysvaltoihin matkustaessa passin tulee olla biometrinen eli mikrosirulla varustettu. Matka saa kestää korkeintaan 90 päivää yhteen menoon, paluu- tai jatkolennon tulee olla vahvistettu ja varallisuuden tulee olla riittävä koko oleilun ajaksi.


Aloita matkan suunnittelu - Minneapolis


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Minneapolis

Onko Minneapolisissa turvallista?

Kuten monessa muussakin suurkaupungissa, Minneapolisissa esiintyy rikollisuutta. Keskusta on kuitenkin yleisesti turvallinen ja rauhallinen alue. Vältä kuitenkin syrjäisiä alueita sekä huonosti valaistuja katuja. Pidä kaikkialla liikkuessasi henkilökohtaisista tavaroista huolta ja ole valppaana taskuvarkaiden varalta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Minneapolisissa?

Yhdysvalloissa osa palvelualan työtekijöiden palkasta koostuu yksinomaan tipeistä, joten juomarahan jättäminen on tärkeää. Ainoastaan äärimmäisen huonosta palvelusta ei sitä tarvitse jättää. Hyvä palvelu ravintoloissa tarkoittaa 15–20 % tipin jättämistä, kehnompikin palvelu ansaitsee 5–10 % tippiä. Myös taksikuskeille tulisi antaa noin 15–20 % matkan hinnasta ekstraa. Siivoojille voi antaa 2–5 USD (2,80–4,50 EUR) per päivä ja laukunkantajille noin 1–2 USD (0,90–1,80 EUR) per laukku.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvalloissa on kuusi aikavyöhykettä, joista Minneapolis sijaitsee Yhdysvaltain keskisellä aikavyöhykkeellä. Kello Minneapolisissa on kahdeksan tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Minneapolisissa?

Rahanvaihto lentokentillä ja hotelleissa on usein hintavaa, joten valuuttaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata valuuttaa pankiltasi ennen matkaa. Minneapolisissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.