Halvat lennot Helsinki - New York

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 22/6
ti 29/6

Helsinki-New York lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-New York
Paras löydetty hinta356 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - New York viimeisten 72 tunnin aikana on 356 €
Lyhyin lentoaika8t 40mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen New York on 8t 40m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - New York ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Newark lentokenttä, Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - New York LaGuardian lentoasema lentokenttä.
Lentokentät kohteessa New York2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä New York: New York LaGuardian lentoasema (LGA), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - New York

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen New York?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - New York on maaliskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - New York?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää New York?

illalla

Helsinki - New York lennot ovat noin 37 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää New York?

Air France

Air France, Delta ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - New York reitillä

Mikä on halvin Helsinki - New York reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - New York lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - New York lento?

60 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - New York on noin 60 päivää ennen lähtöä


Lennot Helsinki - New York: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - New York lennot vaihtamalla välilehteä
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
JFKNew York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
EWRNewark
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 44m
LGANew York LaGuardian lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - New York, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä American Airlines ja Finnair
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
JFKNew York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
EWRNewark
American Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 44m
LGANew York LaGuardian lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - New York

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-New York momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Delta
Hintaalk. 225 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
KLM
Hintaalk. 245 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
Air France
Hintaalk. 252 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,2
United Airlines
Hintaalk. 271 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Norwegian
Hintaalk. 276 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,1
TAP AIR PORTUGAL
Hintaalk. 294 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,7
Lufthansa
Hintaalk. 296 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
Icelandair
Hintaalk. 304 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
Finnair
Hintaalk. 317 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1
Turkish Airlines
Hintaalk. 399 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York, kuten Finnair, Icelandair ja KLM ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–New York?

Helsingistä New Yorkiin on mahdollista lentää sekä suorin että välilaskullisin lennoin. Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin liikennöivät suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja espanjalainen Iberia. Esimerkiksi Finnair lentää Helsingin ja New Yorkin väliä suorin yhteyksin kaikkina viikonpäivinä. Välilaskullisia reittejä Helsingistä New Yorkiin lentävät puolestaan esimerkiksi norjalainen Norwegian, islantilainen Icelandair ja skandinaavinen SAS. New Yorkin lentojen matka-ajoissa ja hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa lentoja tarkkaan parhaan reitin ja hinnan takaamiseksi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

New Yorkiin lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Helsingistä on lentoasemalle erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Helsingin ytimessä sijaitsevalta päärautatieasemalta pääsee kätevästi ja nopeasti lentokentälle lähijunalla ja bussilla. Kummallakin kulkuvälineellä matka-aika on noin puoli tuntia. Jos valitset junan, nouse juna-asemalta lähijunaan I tai P. Kummankin linjan päätepysäkki on lentokenttä. Mikäli siirryt kentälle mieluummin bussilla, nopeimman vaihtoehdon tarjoaa lentokenttäbussi Finnair City Bus. Muista myös HSL:n seutuliikenteen bussilinjat 415, 615 ja 617, jotka kaikki liikennöivät Helsingin kaupunkialueelta lentoasemalle.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan New Yorkissa?

Lennot Helsingistä New Yorkiin laskeutuvat yleensä joko John F. Kennedy International Airport -lentokentälle, joka tunnetaan parhaiten lyhenteellä JFK, tai Newark Liberty International Airport -lentoasemalle. Jos lennät New Yorkiin useamman välilaskun lennolla, voit päätyä myös kaupungin kolmannelle lentoasemalle, LaGuardia Airportille. JFK:n lentoasemalta on matkaa Manhattanille noin 30 kilometriä. Pääset keskustaan kätevästi junan ja metron yhdistelmällä. Valitse lentoasemalta AirTrain JFK -juna, joka yhdistyy New Yorkin metroverkkoon Jamaican ja Howard Beachin asemilla. Newark Libertyn lentokenttä sijaitsee noin 24 kilometrin päässä New Yorkin keskustasta. Lentoasemalta Manhattanille kulkee kätevä Airport Express -lentokenttäbussi. LaGuardian lentoasema on puolestaan noin 14 kilometrin päässä New Yorkin ytimestä. Nouse lentoasemalta MTA:n busseihin, jotka liikennöivät kaupungin keskustaan.

Kuinka kauan Helsinki–New York lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin ovat kestoltaan noin kahdeksan tuntia ja 45 minuuttia. Jos valitset yhdysvaltalaiskaupunkiin välilaskulliset lennot, lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin?

New York on upea kokemus minä vuodenaikana tahansa. Kesällä vehreä Central Park -keskuspuisto on parhaimmillaan, mutta toisaalta New York on kaunis näky myös syksyn väreissä. Talvella kaupungissa pääsee pyörähtelemään urbaaneille luistinradoille ja nauttimaan vaikkapa loputtomista jouluostosmahdollisuuksista. Keväällä kaupunki herää eloon kylmän talven jälkeen. Nähtävyyksiä, kulttuuria, viihdettä ja yöelämää miljoonakaupungissa riittää tutkittavaksi säästä riippumatta. Kesäkuukaudet ovat New Yorkin suosituinta matkustussesonkia, eli kesälomamatkailijoiden kannattaa varautua keskimääräistä kalliimpiin lentoihin ja hotelleihin. Halvalla lentoliput Helsingistä New Yorkiin voi puolestaan saada tammi-maaliskuussa tai loka-marraskuussa. Pienellä budjetilla matkustaville talvi – keskimääräistä kalliimpaa joulukuuta lukuun ottamatta – on siis parasta aikaa lentää New Yorkiin.

Tarvitaanko lennolle New Yorkiin passia/viisumia?

Suomen kansalaisena et tarvitse New Yorkiin matkustaessasi viisumia, mutta kaikille Yhdysvaltojen matkoille on passin lisäksi hankittava ESTA-matkustuslupa. Lupa anotaan netin kautta. Muista myös, että sinulla on oltava hankittuna Helsingin ja New Yorkin välille sekä meno- että paluulento. Helsingin paluulennon sijaan voit hankkia myös jatkolennon johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mukaan New Yorkiin on otettava niin kutsuttu biometrinen passi. Sen oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä New Yorkiin

  • New York on kuuluisa keltaisista takseistaan, mutta ruuhkien vuoksi taksien käyttäminen tulee helposti kalliiksi. Metro onkin kätevin tapa tutkia miljoonakaupunkia. Metroon kannattaa hankkia seitsemän päivän matkakortti (7-Day Unlimited Pass), jolla kulkuvälinettä voi käyttää rajoituksetta. Kortin hinta on noin 32 dollaria (noin 28,30 euroa).
  • New Yorkissa ei kannata jumittua vain Manhattanille, eli muista tutkia kaupunginosien kirjoa. Piipahda ainakin Brooklynissa ja etenkin sen trendikkäällä Williamsburgin alueella, jazzklubien ja hyvien ravintoloiden täyttämässä Harlemissa sekä kauniilla Long Islandin saarella.
  • Vaikka New York on valtava metropoli, on se myös yksi Yhdysvaltojen turvallisimmista suurkaupungeista. Kaupungissa ei siis tarvitse liikkua peloissaan. Käytä normaalia maalaisjärkeä ja kysy paikallisilta, jos jossakin kaupunginosassa liikkuminen mietityttää.

(Hinnat tarkistettu 27.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-New York -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Oulu - New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 15m
Halvin hinta698 €
Helsinki - White Plains reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 17m
Halvin hinta836 €
Helsinki - Islip, New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika38t 47m
Halvin hinta884 €
Oulu - White Plains reitin lennot
Lyhyin lentoaika37t 19m
Halvin hinta2459 €