Halvat lennot Helsinki - New York

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
New York (NYC)
la 8.5.
la 15.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–New York

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki New York

Paras löydetty hinta362 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - New York viimeisten 72 tunnin aikana on 362 €
Lyhyin lentoaika8h 40mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen New York on 8h 40m.
Suora lentopeSuoria lentoja Helsinki - New York reitille lennetään perjantai. Ainoa lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on Finnair.
Lentokentät kohteessa New York3 lentokenttää3 lentokenttää lähellä New York: Newark (EWR), New York LaGuardian lentoasema (LGA), New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema (JFK)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki New York

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen New York?

maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - New York on maaliskuu ja kallein heinäkuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - New York?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää New York?

illalla
Helsinki - New York lennot ovat noin 37 % kalliimpia aamulla kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää New York?

United Airlines
United Airlines, Air France ja Norwegian Air International ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - New York reitillä

Mikä on halvin Helsinki - New York reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - New York lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - New York lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - New York on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - New York: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - New York lennot vaihtamalla välilehteä
Icelandair
9. syyskuuta
11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
22:10Newark
16. syyskuuta
16:30Newark
10t 30m
1 välilasku
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
28. heinäkuuta
11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
22:10Newark
16. elokuuta
16:30Newark
10t 30m
1 välilasku
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
3. kesäkuuta
11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
17. kesäkuuta
16:25New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
10t 35m
1 välilasku
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - New York

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - New York, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
26. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
22:10New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
11. syyskuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 30m
1 välilasku
01:15Newark

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - New York

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-New York momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Delta
Hintaalk. 229 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,3
KLM
Hintaalk. 250 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Air France
Hintaalk. 257 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,0
United Airlines
Hintaalk. 276 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,6
Norwegian
Hintaalk. 281 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
TAP AIR PORTUGAL
Hintaalk. 299 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Lufthansa
Hintaalk. 301 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Icelandair
Hintaalk. 310 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
5,9
Finnair
Hintaalk. 323 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Turkish Airlines
Hintaalk. 406 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,7

Millä lentoyhtiöillä, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York on voimassa COVID-19-turvallisuuskäytännöt?

Monet lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön lisäturvatoimenpiteitä estääkseen COVID-19-koronaviruksen leviämisen. Yksi tälläisistä lentoyhtiöistä on Delta. Lentoyhtiöt, jotka lentävät reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York pyrkivät suojelemaan matkustajia. Jotkut näistä uusista käytännöistä sisältävät lämpötilatarkastukset, lentoa edeltävät testaukset, tärkeimpien kosketuspisteiden puhdistamisen sekä kasvosuojainten pakollisen käytön lennolla. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat turvavälit huomioivia istumapaikkoja rajoitetun ajan. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin.

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - New York, kuten Finnair, Icelandair ja KLM ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–New York?

Helsingistä New Yorkiin on mahdollista lentää sekä suorin että välilaskullisin lennoin. Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin liikennöivät suomalainen Finnair, brittiläinen British Airways ja espanjalainen Iberia. Esimerkiksi Finnair lentää Helsingin ja New Yorkin väliä suorin yhteyksin kaikkina viikonpäivinä. Välilaskullisia reittejä Helsingistä New Yorkiin lentävät puolestaan esimerkiksi norjalainen Norwegian, islantilainen Icelandair ja skandinaavinen SAS. New Yorkin lentojen matka-ajoissa ja hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa lentoja tarkkaan parhaan reitin ja hinnan takaamiseksi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

New Yorkiin lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee Vantaan kaupungin puolella, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Helsingistä on lentoasemalle erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Helsingin ytimessä sijaitsevalta päärautatieasemalta pääsee kätevästi ja nopeasti lentokentälle lähijunalla ja bussilla. Kummallakin kulkuvälineellä matka-aika on noin puoli tuntia. Jos valitset junan, nouse juna-asemalta lähijunaan I tai P. Kummankin linjan päätepysäkki on lentokenttä. Mikäli siirryt kentälle mieluummin bussilla, nopeimman vaihtoehdon tarjoaa lentokenttäbussi Finnair City Bus. Muista myös HSL:n seutuliikenteen bussilinjat 415, 615 ja 617, jotka kaikki liikennöivät Helsingin kaupunkialueelta lentoasemalle.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan New Yorkissa?

Lennot Helsingistä New Yorkiin laskeutuvat yleensä joko John F. Kennedy International Airport -lentokentälle, joka tunnetaan parhaiten lyhenteellä JFK, tai Newark Liberty International Airport -lentoasemalle. Jos lennät New Yorkiin useamman välilaskun lennolla, voit päätyä myös kaupungin kolmannelle lentoasemalle, LaGuardia Airportille. JFK:n lentoasemalta on matkaa Manhattanille noin 30 kilometriä. Pääset keskustaan kätevästi junan ja metron yhdistelmällä. Valitse lentoasemalta AirTrain JFK -juna, joka yhdistyy New Yorkin metroverkkoon Jamaican ja Howard Beachin asemilla. Newark Libertyn lentokenttä sijaitsee noin 24 kilometrin päässä New Yorkin keskustasta. Lentoasemalta Manhattanille kulkee kätevä Airport Express -lentokenttäbussi. LaGuardian lentoasema on puolestaan noin 14 kilometrin päässä New Yorkin ytimestä. Nouse lentoasemalta MTA:n busseihin, jotka liikennöivät kaupungin keskustaan.

Kuinka kauan Helsinki–New York lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä New Yorkiin ovat kestoltaan noin kahdeksan tuntia ja 45 minuuttia. Jos valitset yhdysvaltalaiskaupunkiin välilaskulliset lennot, lentoaika on alkaen noin 11 tuntia ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa New Yorkiin?

New York on upea kokemus minä vuodenaikana tahansa. Kesällä vehreä Central Park -keskuspuisto on parhaimmillaan, mutta toisaalta New York on kaunis näky myös syksyn väreissä. Talvella kaupungissa pääsee pyörähtelemään urbaaneille luistinradoille ja nauttimaan vaikkapa loputtomista jouluostosmahdollisuuksista. Keväällä kaupunki herää eloon kylmän talven jälkeen. Nähtävyyksiä, kulttuuria, viihdettä ja yöelämää miljoonakaupungissa riittää tutkittavaksi säästä riippumatta. Kesäkuukaudet ovat New Yorkin suosituinta matkustussesonkia, eli kesälomamatkailijoiden kannattaa varautua keskimääräistä kalliimpiin lentoihin ja hotelleihin. Halvalla lentoliput Helsingistä New Yorkiin voi puolestaan saada tammi-maaliskuussa tai loka-marraskuussa. Pienellä budjetilla matkustaville talvi – keskimääräistä kalliimpaa joulukuuta lukuun ottamatta – on siis parasta aikaa lentää New Yorkiin.

Tarvitaanko lennolle New Yorkiin passia/viisumia?

Suomen kansalaisena et tarvitse New Yorkiin matkustaessasi viisumia, mutta kaikille Yhdysvaltojen matkoille on passin lisäksi hankittava ESTA-matkustuslupa. Lupa anotaan netin kautta. Muista myös, että sinulla on oltava hankittuna Helsingin ja New Yorkin välille sekä meno- että paluulento. Helsingin paluulennon sijaan voit hankkia myös jatkolennon johonkin toiseen kaupunkiin Yhdysvaltojen ulkopuolella. Mukaan New Yorkiin on otettava niin kutsuttu biometrinen passi. Sen oltava voimassa matkan ajan ja kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä New Yorkiin

 • New York on kuuluisa keltaisista takseistaan, mutta ruuhkien vuoksi taksien käyttäminen tulee helposti kalliiksi. Metro onkin kätevin tapa tutkia miljoonakaupunkia. Metroon kannattaa hankkia seitsemän päivän matkakortti (7-Day Unlimited Pass), jolla kulkuvälinettä voi käyttää rajoituksetta. Kortin hinta on noin 32 dollaria (noin 28,30 euroa).
 • New Yorkissa ei kannata jumittua vain Manhattanille, eli muista tutkia kaupunginosien kirjoa. Piipahda ainakin Brooklynissa ja etenkin sen trendikkäällä Williamsburgin alueella, jazzklubien ja hyvien ravintoloiden täyttämässä Harlemissa sekä kauniilla Long Islandin saarella.
 • Vaikka New York on valtava metropoli, on se myös yksi Yhdysvaltojen turvallisimmista suurkaupungeista. Kaupungissa ei siis tarvitse liikkua peloissaan. Käytä normaalia maalaisjärkeä ja kysy paikallisilta, jos jossakin kaupunginosassa liikkuminen mietityttää.

(Hinnat tarkistettu 27.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–New York

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Oulu - New York reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 40m
Halvin hinta
720 €
Helsinki - White Plains reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 27m
Halvin hinta
831 €
Oulu - White Plains reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 16m
Halvin hinta
915 €
Helsinki - Islip reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 26m
Halvin hinta
921 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta New York:

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka