Halvat lennot San Francisco

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen San Francisco

Yhteenveto San Francisco lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

307 €

Halvin meno-paluulennon hinta

587 €

Nopein lentoaika

17t 30m

Liikennöi:

9 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 307 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Franciscon kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 587 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Franciscon kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi kestää 17t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Franciscon kansainvälinen lentoasema).
9 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen San Francisco mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin San Francisco lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Francisco lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
San Francisco

HALVIN REITTI Helsinki - San Francisco

Helsinki (HEL) - San Francisco (SFO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Francisco kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle San Franciscon kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 654 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOmaaliskuu12% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - San Francisco lennot maksavat keskimäärin vain 574 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu42% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - San Francisco lentojen keskimääräinen hinta on 927 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu237% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen San Francisco kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen San Francisco?

Yhdysvaltojen mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva San Francisco kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa San Franciscoon, muista että useimmat matkailijat hankkivat lentoliput San Franciscoon kesäksi. Hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat kesäaikaan, ja vaikka Kalifornian aurinko hellii matkailijoita kesäisin, voi suosituissa kohteissa olla kesäkuukausina tungosta.

Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan. Jos kiikarissa on halvat lennot San Franciscoon, kannattaa lentoja etsiä suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuussa matkat Kaliforniaan voi saada edullisesti, ja samoin muut matkailupalvelut ja majoitus on mahdollista saada talvisin budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin halvat lennot San Franciscoon kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lippukaupat kannattaa tehdä reilut 50 päivää ennen lentoa, mutta pelkät lennot voi hyvinkin bongata esimerkiksi lentoyhtiöiden tarjouskampanjoista jopa aivan viime tingassa.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen San Francisco paikasta Minneapolis ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen San Francisco. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin San Francisco alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen San Francisco. Lennot maksavat noin 574 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen San Francisco maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 579 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi, kun varaat 44 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen San Francisco hintaan, joka on noin 654 €, kun etsit 44 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - San Francisco jopa niin halpaan hintaan kuin 587 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen San Francisco on tiistai hintojen ollessa 698 €. Lennot reitille Suomi - San Francisco sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 768 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen San Francisco on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 615 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 789 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia San Francisco on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen San Francisco harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Oaklandin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (19 km kaupungin San Francisco keskustasta), Concord Buchanan Fld lentokenttä (38 km kaupungin San Francisco keskustasta), Napa County lentokenttä (48 km kaupungin San Francisco keskustasta), San Josén kansainvälinen lentoasema lentokenttä (64 km kaupungin San Francisco keskustasta) tai Santa Rosa Sonoma County lentokenttä (87 km kaupungin San Francisco keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle San Josén kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 1060 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: San Francisco

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Francisco
Turkish Airlines
24. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 45m
1 välilasku
SFO17:30San Franciscon kansainvälinen lentoasema
15. lokakuuta
SFO09:00San Franciscon kansainvälinen lentoasema
19t 35m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
23. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 45m
1 välilasku
SFO17:30San Franciscon kansainvälinen lentoasema
2. lokakuuta
SFO14:15San Franciscon kansainvälinen lentoasema
31t 40m
1 välilasku
HEL21:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
19. syyskuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
SFO17:30San Franciscon kansainvälinen lentoasema
18. lokakuuta
SFO09:00San Franciscon kansainvälinen lentoasema
19t 35m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
23. syyskuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
SFO17:30San Franciscon kansainvälinen lentoasema
18. lokakuuta
SFO09:00San Franciscon kansainvälinen lentoasema
19t 35m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
21. syyskuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
SFO20:20San Franciscon kansainvälinen lentoasema
19. lokakuuta
SFO12:25San Franciscon kansainvälinen lentoasema
14t 50m
2 välilaskua
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
14. elokuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
SFO17:30San Franciscon kansainvälinen lentoasema
21. elokuuta
SFO09:00San Franciscon kansainvälinen lentoasema
19t 35m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Francisco

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - San Francisco, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
Useita lentoyhtiöitä
12. syyskuuta
HEL10:25Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 29m
2 välilaskua
SFO16:54San Franciscon kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. syyskuuta
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 46m
2 välilaskua
SFO05:46San Franciscon kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. elokuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 40m
2 välilaskua
SFO13:25San Franciscon kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Francisco?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Francisco

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen San Francisco?

Kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Icelandair, Lufthansa, Norwegian ja Iberia. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen San Francisco rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen San Francisco

Turkish Airlines lentää kohteeseen San Francisco noin 10 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 446 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - San Francisco reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,2/10 pistettä.

KLM lennot kohteeseen San Francisco

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen San Francisco on KLM (7,8/10, 121 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen San Francisco saapuvat kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, mutta kohteeseen San Francisco on maailmanlaajuisesti 21 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 521 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - San Francisco, meno-paluu).


San Francisco ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin San Francisco lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot San Franciscoon saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, josta ehdottomasti kätevin ja taloudellisin kulkuyhteys keskustaan on BART-juna. Se vie lentomatkustajat ydinkeskustaan puolessa tunnissa. Ilmainen AirTrain-palvelu vie matkustajat lentokentällä sijaitsevalle BART-asemalle, josta BART-junia lähtee noin 15 minuutin välein. Taksikeskustan eli downtownin alueelle maksaa noin 40 dollaria eikä ole ainakaan ratkaisevasti metrojunaa nopeampi. Kentältä keskustaan kulkee myös esimerkiksi shuttle-busseja, mutta bussien hinnaksi tulee normaalisti vähintään 13 dollaria. Bussit yleensä odottavat, että kyydissä on isompi porukka ennen kuin lähtevät matkaan.


San Francisco: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen San Francisco
Helsinki - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 40m
Halvin hinta604 €
Tukholma - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 39m
Halvin hinta409 €
New York - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 03m
Halvin hinta562 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa San Francisco

Vaikka Yhdysvallat tunnetaan autoilumaana, San Franciscon keskustassa autoilu ei ole paras vaihtoehto. Esimerkiksi parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa. Monet matkailijat turvautuvatkin vuokra-auton sijaan esimerkiksi kävelemiseen, taksikyyteihin sekä julkiseen liikenteeseen. Ota mukaan hyvät kävelykengät, sillä San Franciscon monia kaupunginosia on antoisinta tutkia jalkaisin, mutta kaupunki on hyvin mäkinen kokonaisuus.

San Franciscon joukkoliikennejärjestelmä on nimeltään Muni, ja järjestelmään kuuluvat esimerkiksi bussit, metrot ja paikallisjunat. Useimmat metroasemat ovat kaupungissa maanalaisia. Kaupungin todellinen klassikko on kaapeliraitiotie (cable car), johon kuuluu kaikkiaan kolme San Franciscon kaupunkialueella kulkevaa linjaa. Matkailijan on helpointa hankkia kaupungin Visitor Passport -passi, jonka hinta on yhdeksi päiväksi noin 21 dollaria ja kolmeksi päiväksi noin 32 dollaria. Julkista liikennettä saa käyttää passilla rajoituksetta. Taksin voi San Franciscossa napata kätevästi kadulta, ja ydinkaupunkialueen taksimatkat maksavat harvemmin 20 dollaria enempää.


Kohteen San Francisco viisumivaatimukset

Yhdysvaltaan matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen Washingtonin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - San Francisco


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa San Francisco

Halvat lennot San Franciscoon löytyvät etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Golden Gate Bridge -silta on kaupungin ikonisin nähtävyys. Piipahda kaupungin mielenkiintoisissa kaupunginosissa, kuten Fisherman’s Wharfissa ja Chinatownissa.

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

San Francisco on suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Taskuvarkaita kannattaa varoa. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus.

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tipin antaminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin.

Hintaskaala on San Franciscossa laaja. Ravintolat ovat suunnilleen samanhintaisia tai hieman kalliimpia kuin Helsingissä, polttoaine ja joukkoliikennevälineet ovat puolestaan edullisempia.

Yhdysvaltojen länsirannikon aika on 10 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on lähes 8 800 kilometriä.

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa San Franciscossa, ja Yhdysvalloissa voi käyttää myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen San Francisco, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen San Francisco, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen San Francisco on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.