Halvat lennot San Francisco

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
San Francisco (SFO)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin San Francisco lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Francisco lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä
San Francisco

HALVIN REITTI New York - San Francisco

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (JFK) - San Jose, Kalifornia (SJC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Francisco kentältä New York ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema kentälle San Jose, jolloin hinta on keskimääräinen 232 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄ KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOtammikuu14% halvempitammikuu aikana New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - San Francisco lennot maksavat keskimäärin vain 213 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - San Francisco lentojen keskimääräinen hinta on 353 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄjoulukuu187% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen San Francisco kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa San Franciscoon?

Yhdysvaltojen mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva San Francisco kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa San Franciscoon, muista että useimmat matkailijat hankkivat lentoliput San Franciscoon kesäksi. Hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat kesäaikaan, ja vaikka Kalifornian aurinko hellii matkailijoita kesäisin, voi suosituissa kohteissa olla kesäkuukausina tungosta.

Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan. Jos kiikarissa on halvat lennot San Franciscoon, kannattaa lentoja etsiä suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuussa matkat Kaliforniaan voi saada edullisesti, ja samoin muut matkailupalvelut ja majoitus on mahdollista saada talvisin budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin halvat lennot San Franciscoon kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lippukaupat kannattaa tehdä reilut 50 päivää ennen lentoa, mutta pelkät lennot voi hyvinkin bongata esimerkiksi lentoyhtiöiden tarjouskampanjoista jopa aivan viime tingassa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Francisco?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen San Francisco paikasta Las Vegas ovat löytäneet lentoja 95 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen San Francisco. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin San Francisco alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin San Francisco?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen San Francisco. Lennot maksavat noin 499 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen San Francisco maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 503 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen San Francisco?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi, kun varaat 44 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen San Francisco hintaan, joka on noin 568 €, kun etsit 44 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - San Francisco jopa niin halpaan hintaan kuin 566 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin San Francisco?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen San Francisco on tiistai hintojen ollessa 509 €. Lennot reitille Suomi - San Francisco lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 652 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Francisco?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen San Francisco on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 492 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 693 €.

Löytyykö kaupungin San Francisco lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia San Francisco on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen San Francisco harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Oakland lentokenttä (19 km kaupungin San Francisco keskustasta), Concord Buchanan Fld lentokenttä (38 km kaupungin San Francisco keskustasta), Napa County lentokenttä (48 km kaupungin San Francisco keskustasta), San Jose lentokenttä (64 km kaupungin San Francisco keskustasta) tai Sacramento Intl lentokenttä (123 km kaupungin San Francisco keskustasta).

Voiko kaupunkiin San Francisco lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Oakland lentokenttä keskimääräiseen hintaan 432 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: San Francisco

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Francisco
Lufthansa
23. kesäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
SFO18:55San Francisco
12. heinäkuuta
SFO09:40San Francisco
20t 05m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. syyskuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
SFO23:20San Francisco
28. syyskuuta
SFO12:30San Francisco
17t 55m
2 välilaskua
HEL06:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. syyskuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 59m
2 välilaskua
SFO03:29San Francisco
28. syyskuuta
SFO17:10San Francisco
16t 35m
1 välilasku
HEL09:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 59m
2 välilaskua
SFO03:29San Francisco
29. syyskuuta
SFO10:55San Francisco
16t 40m
1 välilasku
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 30m
1 välilasku
SFO17:45San Francisco
29. syyskuuta
SFO11:25San Francisco
15t 35m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 18m
2 välilaskua
SFO02:48San Francisco
12. heinäkuuta
SFO09:40San Francisco
20t 05m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Francisco

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen San Francisco, katso tarjouksiamme alapuolelta.
KLM
18. lokakuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
SFO17:45San Francisco
KLM
16. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
SFO17:45San Francisco
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 50m
2 välilaskua
SFO01:25San Francisco

Mitkä lentoyhtiöt lentävät San Franciscoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Francisco

Suorat lennot Helsingistä San Franciscoon löytyvät suomalaisen Finnairin lentotarjonnasta. Lentoyhtiö lentää suoria lentoja San Franciscoon tavallisesti ainakin kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Jos kyseessä on suora lento, lentoaika Helsingistä San Franciscoon on noin 11 tuntia. Halvat lennot San Franciscoon voi toki saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä San Franciscoon lentävät esimerkiksi alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France ja saksalainen airberlin. Lentoyhtiöallianssit auttavat edullisten ja kätevien San Franciscon-lentojen löytämistä. Kun varaat lentoa, kiinnitä huomiota paitsi hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään. Jos yhdistelet useamman lentoyhtiön lentoja, tarkista että matkatavarasäädökset ovat keskenään yhteensopivia. Esimerkiksi matkatavaroiden painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöillä. Mannertenvälisillä lennoilla lentojen tarjontaan kuuluu yleensä ilmainen lämmin ruoka.


Miten pääsen lentokentältä San Franciscon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin San Francisco lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot San Franciscoon saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, josta ehdottomasti kätevin ja taloudellisin kulkuyhteys keskustaan on BART-juna. Se vie lentomatkustajat ydinkeskustaan puolessa tunnissa. Ilmainen AirTrain-palvelu vie matkustajat lentokentällä sijaitsevalle BART-asemalle, josta BART-junia lähtee noin 15 minuutin välein. Taksikeskustan eli downtownin alueelle maksaa noin 40 dollaria eikä ole ainakaan ratkaisevasti metrojunaa nopeampi. Kentältä keskustaan kulkee myös esimerkiksi shuttle-busseja, mutta bussien hinnaksi tulee normaalisti vähintään 13 dollaria. [Tarkistettu 28.6.2017] Bussit yleensä odottavat, että kyydissä on isompi porukka ennen kuin lähtevät matkaan.


Suositut lentoreitit San Francisco

Etsityimmät lennot San Francisco sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
New York - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 50m
Halvin hinta
239 €

Liikkuminen San Franciscossa?

Vaikka Yhdysvallat tunnetaan autoilumaana, San Franciscon keskustassa autoilu ei ole paras vaihtoehto. Esimerkiksi parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa. Monet matkailijat turvautuvatkin vuokra-auton sijaan esimerkiksi kävelemiseen, taksikyyteihin sekä julkiseen liikenteeseen. Ota mukaan hyvät kävelykengät, sillä San Franciscon monia kaupunginosia on antoisinta tutkia jalkaisin, mutta kaupunki on hyvin mäkinen kokonaisuus.

San Franciscon joukkoliikennejärjestelmä on nimeltään Muni, ja järjestelmään kuuluvat esimerkiksi bussit, metrot ja paikallisjunat. Useimmat metroasemat ovat kaupungissa maanalaisia. Kaupungin todellinen klassikko on kaapeliraitiotie (cable car), johon kuuluu kaikkiaan kolme San Franciscon kaupunkialueella kulkevaa linjaa. Matkailijan on helpointa hankkia kaupungin Visitor Passport -passi, jonka hinta on yhdeksi päiväksi noin 21 dollaria ja kolmeksi päiväksi noin 32 dollaria. Julkista liikennettä saa käyttää passilla rajoituksetta. Taksin voi San Franciscossa napata kätevästi kadulta, ja ydinkaupunkialueen taksimatkat maksavat harvemmin 20 dollaria enempää. [Tarkistettu 28.6.2017]


Tarvitaanko San Franciscoon passi tai viisumi?

Yhdysvaltaan matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen Washingtonin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä San Franciscoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot San Franciscoon?

Halvat lennot San Franciscoon löytyvät etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko San Franciscon nähtävyydet?

Golden Gate Bridge -silta on kaupungin ikonisin nähtävyys. Piipahda kaupungin mielenkiintoisissa kaupunginosissa, kuten Fisherman’s Wharfissa ja Chinatownissa.

Mitä mukaan matkalle San Franciscoon?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata San Franciscossa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko San Franciscossa turvallista?

San Francisco on suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Taskuvarkaita kannattaa varoa. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus.

Voiko San Franciscossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt San Franciscossa?

Tipin antaminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin.

Millainen on San Franciscon hintataso?

Hintaskaala on San Franciscossa laaja. Ravintolat ovat suunnilleen samanhintaisia tai hieman kalliimpia kuin Helsingissä, polttoaine ja joukkoliikennevälineet ovat puolestaan edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen länsirannikon aika on 10 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-San Francisco?

Välimatka on lähes 8 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai San Franciscossa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa San Franciscossa, ja Yhdysvalloissa voi käyttää myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka