Halvat lennot San Francisco

Meno-paluu
Economy
Seattle (SEA)
San Francisco (SFO)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin San Francisco lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille San Francisco lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä
San Francisco

HALVIN REITTI New York - San Francisco

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (JFK) - San Jose, Kalifornia (SJC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen San Francisco kentältä New York ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema kentälle San Jose, jolloin hinta on keskimääräinen 236 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄ KENTÄLTÄ SAN FRANCISCOtammikuu14% halvempitammikuu aikana New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - San Francisco lennot maksavat keskimäärin vain 216 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄjoulukuu42% kalliimpijoulukuu aikana New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - San Francisco lentojen keskimääräinen hinta on 359 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SAN FRANCISCO KENTÄLTÄ NEW YORK JOHN F. KENNEDYN KANSAINVÄLINEN LENTOASEMA LENTOKENTTÄjoulukuu187% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen San Francisco kentältä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa San Franciscoon?

Yhdysvaltojen mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva San Francisco kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa San Franciscoon, muista että useimmat matkailijat hankkivat lentoliput San Franciscoon kesäksi. Hotellien ja lentojen hinnat siis nousevat kesäaikaan, ja vaikka Kalifornian aurinko hellii matkailijoita kesäisin, voi suosituissa kohteissa olla kesäkuukausina tungosta.

Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan. Jos kiikarissa on halvat lennot San Franciscoon, kannattaa lentoja etsiä suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Esimerkiksi helmikuussa matkat Kaliforniaan voi saada edullisesti, ja samoin muut matkailupalvelut ja majoitus on mahdollista saada talvisin budjettiystävälliseen hintaan.

Milloin halvat lennot San Franciscoon kannattaa sitten ostaa? Normaalisti lippukaupat kannattaa tehdä reilut 50 päivää ennen lentoa, mutta pelkät lennot voi hyvinkin bongata esimerkiksi lentoyhtiöiden tarjouskampanjoista jopa aivan viime tingassa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin San Francisco?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen San Francisco paikasta Las Vegas ovat löytäneet lentoja 95 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen San Francisco. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin San Francisco alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin San Francisco?

Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen San Francisco kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin San Francisco ovat vielä keskimäärin 512 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen San Francisco?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen San Francisco on 44 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 578 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen San Francisco kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 397 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin San Francisco?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen San Francisco on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen San Francisco tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 518 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin San Francisco on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 664 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin San Francisco?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen San Francisco on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 501 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 706 €.

Löytyykö kaupungin San Francisco lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia San Francisco on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen San Francisco harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Oakland lentokenttä (19 km kaupungin San Francisco keskustasta), Concord Buchanan Fld lentokenttä (38 km kaupungin San Francisco keskustasta), Napa County lentokenttä (48 km kaupungin San Francisco keskustasta), San Jose lentokenttä (64 km kaupungin San Francisco keskustasta) tai Sacramento Intl lentokenttä (123 km kaupungin San Francisco keskustasta).

Voiko kaupunkiin San Francisco lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Oakland lentokenttä keskimääräiseen hintaan 440 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: San Francisco

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen San Francisco
TAP AIR PORTUGAL
9. kesäkuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
1 välilasku
20:35San Francisco
18. heinäkuuta
12:20San Francisco
20t 30m
2 välilaskua
08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
9. kesäkuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
1 välilasku
20:35San Francisco
18. heinäkuuta
12:20San Francisco
20t 30m
2 välilaskua
08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
TAP AIR PORTUGAL
9. kesäkuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 55m
1 välilasku
20:35San Francisco
16. heinäkuuta
12:20San Francisco
21t 25m
2 välilaskua
09:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. kesäkuuta
15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
2 välilaskua
20:35San Francisco
11. heinäkuuta
12:20San Francisco
34t 00m
2 välilaskua
22:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
7. kesäkuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
1 välilasku
22:30San Francisco
12. heinäkuuta
14:10San Francisco
31t 40m
1 välilasku
21:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
7. kesäkuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
1 välilasku
22:30San Francisco
12. heinäkuuta
14:10San Francisco
31t 40m
1 välilasku
21:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen San Francisco

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen San Francisco, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Lufthansa
3. toukokuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
18:55San Francisco
Useita lentoyhtiöitä
3. toukokuuta
09:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 04m
2 välilaskua
14:29San Francisco
Useita lentoyhtiöitä
3. toukokuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 30m
3 välilaskua
21:50San Francisco

Mitkä lentoyhtiöt lentävät San Franciscoon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen San Francisco

Suorat lennot Helsingistä San Franciscoon löytyvät suomalaisen Finnairin lentotarjonnasta. Lentoyhtiö lentää suoria lentoja San Franciscoon tavallisesti ainakin kesäkuun alusta syyskuun loppuun. Jos kyseessä on suora lento, lentoaika Helsingistä San Franciscoon on noin 11 tuntia. Halvat lennot San Franciscoon voi toki saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä San Franciscoon lentävät esimerkiksi alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France ja saksalainen airberlin. Lentoyhtiöallianssit auttavat edullisten ja kätevien San Franciscon-lentojen löytämistä. Kun varaat lentoa, kiinnitä huomiota paitsi hintaan, myös lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään. Jos yhdistelet useamman lentoyhtiön lentoja, tarkista että matkatavarasäädökset ovat keskenään yhteensopivia. Esimerkiksi matkatavaroiden painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöillä. Mannertenvälisillä lennoilla lentojen tarjontaan kuuluu yleensä ilmainen lämmin ruoka.


Miten pääsen lentokentältä San Franciscon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin San Francisco lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot San Franciscoon saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, josta ehdottomasti kätevin ja taloudellisin kulkuyhteys keskustaan on BART-juna. Se vie lentomatkustajat ydinkeskustaan puolessa tunnissa. Ilmainen AirTrain-palvelu vie matkustajat lentokentällä sijaitsevalle BART-asemalle, josta BART-junia lähtee noin 15 minuutin välein. Taksikeskustan eli downtownin alueelle maksaa noin 40 dollaria eikä ole ainakaan ratkaisevasti metrojunaa nopeampi. Kentältä keskustaan kulkee myös esimerkiksi shuttle-busseja, mutta bussien hinnaksi tulee normaalisti vähintään 13 dollaria. [Tarkistettu 28.6.2017] Bussit yleensä odottavat, että kyydissä on isompi porukka ennen kuin lähtevät matkaan.


Suositut lentoreitit San Francisco

Etsityimmät lennot San Francisco sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
New York - San Francisco reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 50m
Halvin hinta
243 €

Liikkuminen San Franciscossa?

Vaikka Yhdysvallat tunnetaan autoilumaana, San Franciscon keskustassa autoilu ei ole paras vaihtoehto. Esimerkiksi parkkipaikkojen löytäminen voi olla haastavaa. Monet matkailijat turvautuvatkin vuokra-auton sijaan esimerkiksi kävelemiseen, taksikyyteihin sekä julkiseen liikenteeseen. Ota mukaan hyvät kävelykengät, sillä San Franciscon monia kaupunginosia on antoisinta tutkia jalkaisin, mutta kaupunki on hyvin mäkinen kokonaisuus.

San Franciscon joukkoliikennejärjestelmä on nimeltään Muni, ja järjestelmään kuuluvat esimerkiksi bussit, metrot ja paikallisjunat. Useimmat metroasemat ovat kaupungissa maanalaisia. Kaupungin todellinen klassikko on kaapeliraitiotie (cable car), johon kuuluu kaikkiaan kolme San Franciscon kaupunkialueella kulkevaa linjaa. Matkailijan on helpointa hankkia kaupungin Visitor Passport -passi, jonka hinta on yhdeksi päiväksi noin 21 dollaria ja kolmeksi päiväksi noin 32 dollaria. Julkista liikennettä saa käyttää passilla rajoituksetta. Taksin voi San Franciscossa napata kätevästi kadulta, ja ydinkaupunkialueen taksimatkat maksavat harvemmin 20 dollaria enempää. [Tarkistettu 28.6.2017]


Tarvitaanko San Franciscoon passi tai viisumi?

Yhdysvaltaan matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen Washingtonin-suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä San Franciscoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot San Franciscoon?

Halvat lennot San Franciscoon löytyvät etenkin suosituimpien matkailusesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan ja etsi parhaita lentotarjouksia.

Kiinnostavatko San Franciscon nähtävyydet?

Golden Gate Bridge -silta on kaupungin ikonisin nähtävyys. Piipahda kaupungin mielenkiintoisissa kaupunginosissa, kuten Fisherman’s Wharfissa ja Chinatownissa.

Mitä mukaan matkalle San Franciscoon?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata San Franciscossa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko San Franciscossa turvallista?

San Francisco on suurkaupunki, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Taskuvarkaita kannattaa varoa. Muista myös voimassaoleva matkavakuutus.

Voiko San Franciscossa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt San Franciscossa?

Tipin antaminen kuuluu amerikkalaiseen kulttuuriin.

Millainen on San Franciscon hintataso?

Hintaskaala on San Franciscossa laaja. Ravintolat ovat suunnilleen samanhintaisia tai hieman kalliimpia kuin Helsingissä, polttoaine ja joukkoliikennevälineet ovat puolestaan edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen länsirannikon aika on 10 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-San Francisco?

Välimatka on lähes 8 800 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai San Franciscossa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa San Franciscossa, ja Yhdysvalloissa voi käyttää myös kaikkia yleisimpiä luottokortteja.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka