Etsi halvat lennot Havaiji

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Havaiji

Yhteenveto Havaiji lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

662 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1008 €

Nopein lentoaika

25t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Havaiji kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 662 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Havaiji kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1008 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kahuluin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Havaiji kohteesta Suomi kestää 25t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Havaiji mukaan lukien American Airlines, United Airlines ja Air France.

Havaiji lentotiedot ja trendit

Tutustu Havaiji lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Paljon maksaa halvin lento alueelle Havaiji?

Keskimääräinen lento kohteeseen Havaiji maksaa 1427 € per henkilö ja halvin Havaiji lento on 132 € per henkilö. Tämä hinta vaihtelee monien tekijöiden, kuten lähtölentokentän, lentoyhtiön, varausajan ja matkan ajankohdan mukaan.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Havaiji?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Havaiji lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 25t 03m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Honolulun kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Havaiji?

Paras päivä lentää kohteeseen Havaiji on sunnuntaina ja sen jälkeen tiistaina. sunnuntaina ja tiistaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Havaiji. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle torstaina, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Havaiji.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Havaiji?

Datamme mukaan American Airlines, Lufthansa ja British Airways ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Havaiji. American Airlines on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 40 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Havaiji. Huomioithan, että 10 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Havaiji säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Havaiji kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Havaiji
Honolulu
Honolulu

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Havaiji

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Havaiji

Jos etsit nopeinta ajomatkaa saapumiskentältä kohteeseen Mauna Kea, lennä kentälle Kailua-Kona lentokenttä tai Hilo lentokenttä, jotka ovat lähinnä aluetta.

Lämpötilat alueella Havaiji vaihtelevat välillä 23 °C - 28 °C vuodenajasta riippuen. Lämpimin kuukausi kohteessa Havaiji on elokuu ja kohteen Havaiji kylmin kuukausi on tammikuu. Ne matkustajat, jotka hakevat kuivempia kelejä, kannattaa matkustaa kesäkuu, heinäkuu tai huhtikuu kuukausien aikana, jolloin sateen mahdollisuus on epätodennäköisempää muihin kausiin verrattuna.

Lentojen hinnat kohteeseen Havaiji vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 761 € tai jopa 18923 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Havaiji hintaan 3536 € tai alle on hyvä tarjous 3576 € ollessa keskihinta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Havaiji kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Havaiji kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Havaiji: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Havaiji, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiHonolulu25t 03m878 €
HelsinkiKailua-Kona23t 40m1017 €
HelsinkiKahului24t 43m1080 €

Havaiji: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Havaiji
Helsinki - Kahului reitin lennot
Nopein lentoaika24t 43m
Halvin hinta1080 €
Helsinki - Honolulu reitin lennot
Nopein lentoaika25t 03m
Halvin hinta878 €
Helsinki - Kailua-Kona reitin lennot
Nopein lentoaika23t 40m
Halvin hinta1017 €

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Havaiji

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Havaiji?

    Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun lentojen hinnat kohteeseen Havaiji laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla haluamasi matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin, napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Havaiji momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Aloita matkan suunnittelu - Havaiji


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Havaiji on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Havaiji nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Havaiji joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Havaiji. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Havaiji lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.