Lennot Meksiko

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot Meksiko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Meksiko
Cancún
Cancún

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Meksiko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Meksiko
  • Mitkä ovat maan Meksiko suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Meksiko on Cancún, jossa he vierailevat 1 596 % useammin kuin missään muussa maan Meksiko kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Mexico ja Puerto Vallarta.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Meksiko?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Meksiko ovat lentoyhtiön Interjet tarjoama 46 €, lentoyhtiön Volaris tarjoama 53 € sekä lentoyhtiön American Airlines tarjoama 62 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Meksiko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Meksiko kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Meksiko kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Meksiko: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Meksiko, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiMexico570 €
HelsinkiCancún625 €
HelsinkiGuadalajara708 €
HelsinkiSan Jose del Cabo725 €
HelsinkiPuerto Vallarta803 €
HelsinkiAcapulco897 €
HelsinkiPuebla de Zaragoza1145 €
HelsinkiCozumel1465 €
OuluMexico1617 €

Monipuolinen Meksiko tarjoaa matkailijoille niin paratiisirantoja kuin vilkkaita suurkaupunkejakin. Yli 120 miljoonan asukkaan maassa on lukemattomia kiehtovia kohteita. Suomalaismatkailijoille kätevät lentoyhteydet on tarjolla esimerkiksi Quintana Roossa sijaitsevan Cancúnin silkkisille hiekkarannoille, elämää kuhisevaan Mexico Cityyn tai maan länsirannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Keski-Amerikassa sijaitseva Meksiko on suuri maa, ja myös sää vaihtelee maassa alueittain. Esimerkiksi maan kuivissa pohjoisosissa sateet ovat harvinaisia, kun taas Etelä- ja Keski-Meksikossa sateita esiintyy varsinkin kesäisin ja syksyisin. Lämmöstä Meksikossa saa nauttia vuoden ympäri. Lämpötilat pysyvät päivisin 20 asteen yläpuolella myös talvella lähes kaikkialla Meksikossa, tosin ylänköalueilla talviyöt voivat olla hyvinkin viileitä. Lentoliput Meksikoon vaihtelevat hinnoiltaan vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi pääkaupunkiin Mexico Cityyn voi napata Helsinki-Vantaan lentokentältä halvat lennot lähes milloin tahansa suosituimpien lomakuukausien, eli kesälomakuukausien ja joulukuun ulkopuolella. Lentoyhteydet pääkaupunkiin ovat hyvät. Cancúnin lentohinnat ovat puolestaan edullisimmillaan vuoden alussa, noin tammikuusta maaliskuulle, sekä loppuvuodesta, loka-marraskuussa. Halvat lennot Meksikoon on yleensä helpompaa napata talvelle kuin kesälle, mutta suosittu joulukuu on selvästi keskimääräistä kalliimpi lentokuukausi. Vertaa lentojen hintoja Meksikon eri kaupunkeihin, sillä kaupunkikohtaiset hintaerot voivat olla suuria. Säiden ja hintojen puolesta hyvää matkustusaikaa on esimerkiksi kevät. Keväällä lennot Meksikoon ovat yleensä edullisia, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Meksikoon?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja meksikolaiskaupungeista ainoastaan Tyynenmeren rannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Suorat lennot Helsingistä Puerto Vallartaan operoi suomalainen Finnair. Suoria yhteyksiä ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä niitä operoidaan joulukuusta maaliskuulle. Muihin Meksikon suosittuihin kohteisiin voit lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä vaihtokenttien kautta. Esimerkiksi Mexico Cityyn yhden vaihdon lentoja tarjoavat kotimainen Finnair, alankomaalainen KLM, kanadalainen Air Canada, yhdysvaltalainen United Airlines ja espanjalainen Iberia. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, ja kahden välilaskun lennot ovat mahdolliset, lentoyhtiövaihtoehtoja on vieläkin enemmän. Cancúnin lentoja puolestaan liikennöivät yhden vaihtokentän kautta muun muassa yhdysvaltalainen American Airlines ja espanjalainen Iberia. Halpoihin Cancúnin lentoihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Mikäli aiot liikkua Meksikon sisällä, kannattaa suuressa maassa käyttää hyväksi Meksikon kätevät kotimaan lennot. Lentäminen on yleensä näppärin tapa taittaa pitkät matkat Meksikon alueelta toiselle.

Milloin on paras aika matkustaa Meksikoon?

Sää Meksikossa on lämmin vuoden ympäri, ja sateisimpinakin kuukausina Meksiko on suosittu matkailumaa. Paras matkailusää Meksikossa on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin ilma on mukavan lämmin, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut. Sateet alkavat yleensä toukokuun paikkeilla, tosin maan pohjoisosissa sateet voivat jäädä vähäisiksi. Samaan aikaan myös lämpötilat kohoavat kuumiksi. Voimakkaimmillaan sateet ovat elo-syyskuussa, jolloin varsinkin Meksikon Tyynenmeren puoleisissa osissa voi olla rankkojakin sateita. Sadekaudesta huolimatta matkailu on vilkasta monilla Meksikon alueilla ympäri vuoden, ja esimerkiksi Cancúnissa rantaelämästä voi nauttia kesälläkin. Mikäli etsit taattua auringonpaistetta, matkat Meksikoon kannattaa ajoittaa keskitalveen, joulukuusta maaliskuulle, jolloin sateita ei tavallisesti esiinny millään maan alueella. Halvat lennot Meksikoon kannattaa napata varsinkin keväälle, jolloin säät ovat hyvät ja lentojen hinnat suhteellisen alhaalla. Lennot ja hotellin voi napata halvalla kevätkuukausille, esimerkiksi huhti-toukokuulle.

Kuinka kauan kestää lento Meksikoon?

Lentoaika Helsingistä Meksikoon riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin Meksikon kaupunkiin suuntaat. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentokentältä lentoaika Puerto Vallartan kansainväliselle lentoasemalle (Aeropuerto Internacional de Puerto Vallarta) kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Halvat lennot Meksikoon kulkevat usein vaihtokenttien kautta, ja esimerkiksi Cancúnin lentoon on yleensä varattava vähintään noin 16 tuntia. Myös Mexico Cityyn yhden välilaskun lentojen lentoaika on vähintään noin 16 tuntia. Usein matka-aika venyy kuitenkin noin 20 tuntiin.

Tarvitaanko Meksikoon passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Meksikon lomamatkoille viisumia. Maassa saa oleskella turistina ilman viisumia enimmillään 180 vuorokautta. Meksikoon saapuessa kaikki matkailijat täyttävät maahantulokortin, ja kortti on esitettävä lentokentällä niin saapumis- kuin lähtöpäivänäkin. Meksikon matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Meksikoon saapuvien matkailijoiden passien on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Moniin Meksikon lentoreitteihin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Mikäli vaihdat konetta Yhdysvaltojen kentillä, ota huomioon myös Yhdysvaltojen maahantulosäädökset. Kaikkien maassa konetta vaihtavien matkustajien on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa, jota voit hakea näppärästi netin kautta.


Meksiko: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Mexico reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 20m
Halvin hinta570 €
Helsinki - Cancún reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 04m
Halvin hinta625 €
Helsinki - Guadalajara reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 19m
Halvin hinta708 €
Helsinki - San Jose del Cabo reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 55m
Halvin hinta725 €
Helsinki - Puerto Vallarta reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 18m
Halvin hinta803 €
Helsinki - Puebla de Zaragoza reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 06m
Halvin hinta1145 €
Helsinki - Cozumel reitin lennot
Lyhyin lentoaika29t 27m
Halvin hinta1465 €
Oulu - Mexico reitin lennot
Lyhyin lentoaika26t 45m
Halvin hinta1617 €

Lentoja Meksiko eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Meksiko


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Meksiko, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita