Etsi ja löydä halvat lennot Meksikoon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Meksikon lentotiedot ja trendit

Tutustu Meksikon lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Meksiko?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 1667 € lennosta kohteeseen Meksiko. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Meksiko hintaan 433 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 11621 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Meksiko, kun taas 1643 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Meksiko suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Meksiko. Maan Meksiko suosituin matkailukaupunki on Cancún, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 1 346 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Meksiko ovat Mexico ja Puerto Vallarta.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Meksiko?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Meksiko kestää yleensä 22t 10m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Mexico Benito Juárez kentälle (Meksiko suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Mexico Benito Juárez, lentoaika on noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Meksiko?

Air France on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Meksiko, ja 28 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Meksiko alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat American Airlines ja KLM. Kohteeseen Meksiko lentää yhteensä Meksiko eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Meksiko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Meksiko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Meksiko
Cancún
Cancún

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Meksiko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Meksiko

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Meksiko ovat lentoyhtiön Volaris tarjoama 41 €, lentoyhtiön VivaAerobus tarjoama 50 € sekä lentoyhtiön Interjet tarjoama 52 €.

Lentäminen kohteeseen Meksiko tiistaina tai torstaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Meksiko on maanantaina.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Meksiko kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Meksiko kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Meksiko: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Meksiko, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMexico22t 10m637 €
HelsinkiCancún15t 00m682 €
HelsinkiSan Jose del Cabo38t 35m773 €
OuluMexico41t 45m812 €
HelsinkiPuerto Vallarta33t 35m865 €
HelsinkiPuebla de Zaragoza39t 06m1006 €
HelsinkiAcapulco37t 55m1081 €
HelsinkiCozumel54t 10m1392 €
HelsinkiGuadalajara32t 30m1586 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Meksiko

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja meksikolaiskaupungeista ainoastaan Tyynenmeren rannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Suorat lennot Helsingistä Puerto Vallartaan operoi suomalainen Finnair. Suoria yhteyksiä ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä niitä operoidaan joulukuusta maaliskuulle. Muihin Meksikon suosittuihin kohteisiin voit lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä vaihtokenttien kautta. Esimerkiksi Mexico Cityyn yhden vaihdon lentoja tarjoavat kotimainen Finnair, alankomaalainen KLM, kanadalainen Air Canada, yhdysvaltalainen United Airlines ja espanjalainen Iberia. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, ja kahden välilaskun lennot ovat mahdolliset, lentoyhtiövaihtoehtoja on vieläkin enemmän. Cancúnin lentoja puolestaan liikennöivät yhden vaihtokentän kautta muun muassa yhdysvaltalainen American Airlines ja espanjalainen Iberia. Halpoihin Cancúnin lentoihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Mikäli aiot liikkua Meksikon sisällä, kannattaa suuressa maassa käyttää hyväksi Meksikon kätevät kotimaan lennot. Lentäminen on yleensä näppärin tapa taittaa pitkät matkat Meksikon alueelta toiselle.

Sää Meksikossa on lämmin vuoden ympäri, ja sateisimpinakin kuukausina Meksiko on suosittu matkailumaa. Paras matkailusää Meksikossa on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin ilma on mukavan lämmin, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut. Sateet alkavat yleensä toukokuun paikkeilla, tosin maan pohjoisosissa sateet voivat jäädä vähäisiksi. Samaan aikaan myös lämpötilat kohoavat kuumiksi. Voimakkaimmillaan sateet ovat elo-syyskuussa, jolloin varsinkin Meksikon Tyynenmeren puoleisissa osissa voi olla rankkojakin sateita. Sadekaudesta huolimatta matkailu on vilkasta monilla Meksikon alueilla ympäri vuoden, ja esimerkiksi Cancúnissa rantaelämästä voi nauttia kesälläkin. Mikäli etsit taattua auringonpaistetta, matkat Meksikoon kannattaa ajoittaa keskitalveen, joulukuusta maaliskuulle, jolloin sateita ei tavallisesti esiinny millään maan alueella. Halvat lennot Meksikoon kannattaa napata varsinkin keväälle, jolloin säät ovat hyvät ja lentojen hinnat suhteellisen alhaalla. Lennot ja hotellin voi napata halvalla kevätkuukausille, esimerkiksi huhti-toukokuulle.

Lentoaika Helsingistä Meksikoon riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin Meksikon kaupunkiin suuntaat. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentokentältä lentoaika Puerto Vallartan kansainväliselle lentoasemalle (Aeropuerto Internacional de Puerto Vallarta) kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Halvat lennot Meksikoon kulkevat usein vaihtokenttien kautta, ja esimerkiksi Cancúnin lentoon on yleensä varattava vähintään noin 16 tuntia. Myös Mexico Cityyn yhden välilaskun lentojen lentoaika on vähintään noin 16 tuntia. Usein matka-aika venyy kuitenkin noin 20 tuntiin.

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Meksikon lomamatkoille viisumia. Maassa saa oleskella turistina ilman viisumia enimmillään 180 vuorokautta. Meksikoon saapuessa kaikki matkailijat täyttävät maahantulokortin, ja kortti on esitettävä lentokentällä niin saapumis- kuin lähtöpäivänäkin. Meksikon matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Meksikoon saapuvien matkailijoiden passien on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Moniin Meksikon lentoreitteihin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Mikäli vaihdat konetta Yhdysvaltojen kentillä, ota huomioon myös Yhdysvaltojen maahantulosäädökset. Kaikkien maassa konetta vaihtavien matkustajien on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa, jota voit hakea näppärästi netin kautta.


Meksiko: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Mexico reitin lennot
Nopein lentoaika22t 10m
Halvin hinta637 €
Helsinki - Cancún reitin lennot
Nopein lentoaika15t 00m
Halvin hinta682 €
Helsinki - Puerto Vallarta reitin lennot
Nopein lentoaika33t 35m
Halvin hinta865 €
Helsinki - Guadalajara reitin lennot
Nopein lentoaika32t 30m
Halvin hinta1586 €
Oulu - Mexico reitin lennot
Nopein lentoaika41t 45m
Halvin hinta812 €
Helsinki - Cozumel reitin lennot
Nopein lentoaika54t 10m
Halvin hinta1392 €
Helsinki - Puebla de Zaragoza reitin lennot
Nopein lentoaika39t 06m
Halvin hinta1006 €
Helsinki - San Jose del Cabo reitin lennot
Nopein lentoaika38t 35m
Halvin hinta773 €

Aloita matkan suunnittelu - Meksiko


Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Meksiko, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Meksiko. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Meksiko momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Meksiko.

Totta kai.momondo seuraa Meksiko lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.