Halvat lennot Meksiko

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Cancún (CUN)
ma 25.1.
ma 1.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Meksiko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Meksiko

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Meksiko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Meksiko

Mitkä ovat maan Meksiko suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Meksiko on Cancún, jossa he vierailevat 1 596 % useammin kuin missään muussa maan Meksiko kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Mexico ja Puerto Vallarta.

Mikä lento on halvin kohteeseen Meksiko?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Meksiko ovat lentoyhtiön Interjet tarjoama 44 €, lentoyhtiön Volaris tarjoama 50 € sekä lentoyhtiön American Airlines tarjoama 59 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Meksiko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Cancún
Quintana Roo
Playa del Norte Isla Mujeres
Estadio Olímpico Andrés Quintana Roo
Parque Urbano Kabah
Centro de convenciones de Cancún
Glorieta del Ceviche
Mexico
Mexico City
Bosque de Chapultepec
Museo Nacional de Antropología
Parque nacional Cumbres del Ajusco
La Feria de Chapultepec
Museo Nacional de Arte
Puerto Vallarta
Jalisco
Caballito
Playa Punta De Mita
Iglesia de Nuestra Señora de Guadalupe
Playa de los Muertos
International Convention Center
Guadalajara
Jalisco
Teatro Degollado
Zoológico Guadalajara
Museo de Arqueología de Occidente
Government Palace
Los Arcos de Guadalajara
Monterrey
Nuevo León
Parque Plaza Sesamo
El Palacio del Obispado
Arena Monterrey
Plaza Zaragoza
La Basílica del Roble
Oaxaca
Oaxaca
Museo de las Culturas de Oaxaca
Monte Albán
Mitla
Zocalo Square
Teatro Macedonio de Alcala
Mérida
Yucatán
Teatro Peón Contreras
Casa Montes Molina Museum
Plaza Grande
Centro de Convenciones Yucatán Siglo XXI
Playa de Progreso
Puerto Escondido
Oaxaca
Zicatela Beach
Carrizalillo Beach
Chacahua Lagoon National Park
Playa Roca Blanca
Bacocho Beach
Mazatlán
Sinaloa
La Bandera
Playa Norte
Continuity of Life
El Faro Lighthouse
Plaza Machado
Querétaro
Querétaro
Teatro de la Republica
Plaza de Toros Santa Maria
Museum of Arts of Queretaro
Estadio Corregidora
Museo Casa de la Zacatecana
La Paz
Baja California Sur
El Tecolote Beach
Tesoro Beach
Whale Museum
Nuestra Senora del Pilar Cathedral
Balandra Beach

Halvat lennot Meksiko: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Meksiko, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Cancún 507 €
Oulu Mexico 2200 €

Meksikon lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Monipuolinen Meksiko tarjoaa matkailijoille niin paratiisirantoja kuin vilkkaita suurkaupunkejakin. Yli 120 miljoonan asukkaan maassa on lukemattomia kiehtovia kohteita. Suomalaismatkailijoille kätevät lentoyhteydet on tarjolla esimerkiksi Quintana Roossa sijaitsevan Cancúnin silkkisille hiekkarannoille, elämää kuhisevaan Mexico Cityyn tai maan länsirannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Keski-Amerikassa sijaitseva Meksiko on suuri maa, ja myös sää vaihtelee maassa alueittain. Esimerkiksi maan kuivissa pohjoisosissa sateet ovat harvinaisia, kun taas Etelä- ja Keski-Meksikossa sateita esiintyy varsinkin kesäisin ja syksyisin. Lämmöstä Meksikossa saa nauttia vuoden ympäri. Lämpötilat pysyvät päivisin 20 asteen yläpuolella myös talvella lähes kaikkialla Meksikossa, tosin ylänköalueilla talviyöt voivat olla hyvinkin viileitä. Lentoliput Meksikoon vaihtelevat hinnoiltaan vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi pääkaupunkiin Mexico Cityyn voi napata Helsinki-Vantaan lentokentältä halvat lennot lähes milloin tahansa suosituimpien lomakuukausien, eli kesälomakuukausien ja joulukuun ulkopuolella. Lentoyhteydet pääkaupunkiin ovat hyvät. Cancúnin lentohinnat ovat puolestaan edullisimmillaan vuoden alussa, noin tammikuusta maaliskuulle, sekä loppuvuodesta, loka-marraskuussa. Halvat lennot Meksikoon on yleensä helpompaa napata talvelle kuin kesälle, mutta suosittu joulukuu on selvästi keskimääräistä kalliimpi lentokuukausi. Vertaa lentojen hintoja Meksikon eri kaupunkeihin, sillä kaupunkikohtaiset hintaerot voivat olla suuria. Säiden ja hintojen puolesta hyvää matkustusaikaa on esimerkiksi kevät. Keväällä lennot Meksikoon ovat yleensä edullisia, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Meksikoon?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja meksikolaiskaupungeista ainoastaan Tyynenmeren rannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Suorat lennot Helsingistä Puerto Vallartaan operoi suomalainen Finnair. Suoria yhteyksiä ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä niitä operoidaan joulukuusta maaliskuulle. Muihin Meksikon suosittuihin kohteisiin voit lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä vaihtokenttien kautta. Esimerkiksi Mexico Cityyn yhden vaihdon lentoja tarjoavat kotimainen Finnair, alankomaalainen KLM, kanadalainen Air Canada, yhdysvaltalainen United Airlines ja espanjalainen Iberia. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, ja kahden välilaskun lennot ovat mahdolliset, lentoyhtiövaihtoehtoja on vieläkin enemmän. Cancúnin lentoja puolestaan liikennöivät yhden vaihtokentän kautta muun muassa yhdysvaltalainen American Airlines ja espanjalainen Iberia. Halpoihin Cancúnin lentoihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Mikäli aiot liikkua Meksikon sisällä, kannattaa suuressa maassa käyttää hyväksi Meksikon kätevät kotimaan lennot. Lentäminen on yleensä näppärin tapa taittaa pitkät matkat Meksikon alueelta toiselle.

Milloin on paras aika matkustaa Meksikoon?

Sää Meksikossa on lämmin vuoden ympäri, ja sateisimpinakin kuukausina Meksiko on suosittu matkailumaa. Paras matkailusää Meksikossa on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin ilma on mukavan lämmin, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut. Sateet alkavat yleensä toukokuun paikkeilla, tosin maan pohjoisosissa sateet voivat jäädä vähäisiksi. Samaan aikaan myös lämpötilat kohoavat kuumiksi. Voimakkaimmillaan sateet ovat elo-syyskuussa, jolloin varsinkin Meksikon Tyynenmeren puoleisissa osissa voi olla rankkojakin sateita. Sadekaudesta huolimatta matkailu on vilkasta monilla Meksikon alueilla ympäri vuoden, ja esimerkiksi Cancúnissa rantaelämästä voi nauttia kesälläkin. Mikäli etsit taattua auringonpaistetta, matkat Meksikoon kannattaa ajoittaa keskitalveen, joulukuusta maaliskuulle, jolloin sateita ei tavallisesti esiinny millään maan alueella. Halvat lennot Meksikoon kannattaa napata varsinkin keväälle, jolloin säät ovat hyvät ja lentojen hinnat suhteellisen alhaalla. Lennot ja hotellin voi napata halvalla kevätkuukausille, esimerkiksi huhti-toukokuulle.

Kuinka kauan kestää lento Meksikoon?

Lentoaika Helsingistä Meksikoon riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin Meksikon kaupunkiin suuntaat. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentokentältä lentoaika Puerto Vallartan kansainväliselle lentoasemalle (Aeropuerto Internacional de Puerto Vallarta) kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Halvat lennot Meksikoon kulkevat usein vaihtokenttien kautta, ja esimerkiksi Cancúnin lentoon on yleensä varattava vähintään noin 16 tuntia. Myös Mexico Cityyn yhden välilaskun lentojen lentoaika on vähintään noin 16 tuntia. Usein matka-aika venyy kuitenkin noin 20 tuntiin.

Tarvitaanko Meksikoon passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Meksikon lomamatkoille viisumia. Maassa saa oleskella turistina ilman viisumia enimmillään 180 vuorokautta. Meksikoon saapuessa kaikki matkailijat täyttävät maahantulokortin, ja kortti on esitettävä lentokentällä niin saapumis- kuin lähtöpäivänäkin. Meksikon matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Meksikoon saapuvien matkailijoiden passien on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Moniin Meksikon lentoreitteihin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Mikäli vaihdat konetta Yhdysvaltojen kentillä, ota huomioon myös Yhdysvaltojen maahantulosäädökset. Kaikkien maassa konetta vaihtavien matkustajien on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa, jota voit hakea näppärästi netin kautta.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Meksiko

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Cancun lennot
Lyhyin lentoaika
21t 05m
Halvin hinta
507 €
Oulu - Mexico City lennot
Lyhyin lentoaika
22t 10m
Halvin hinta
2200 €

Lentoja Meksiko eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Suosittuja lentokohteita mantereella Pohjois-Amerikka

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Meksiko, harkitse myös näitä muita suosittuja Pohjois-Amerikka kohteita
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka