Etsi halpoja lentoja Meksikoon alk. 433 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
lø. 2/12
lø. 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Meksikoon

Yhteenveto Meksikon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

433 €

Halvin meno-paluulennon hinta

513 €

Nopein lentoaika

16t 45m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Meksiko kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 433 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Meksiko kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 513 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mexico Benito Juárez).
Nopein lento kohteeseen Meksiko kohteesta Suomi kestää 16t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cancún).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Meksiko mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Meksikon lentotiedot ja trendit

Tutustu Meksikon lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Meksiko suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Meksiko. Maan Meksiko suosituin matkailukaupunki on Cancún, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 50 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Meksiko ovat Mexico ja Puerto Vallarta.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Meksiko?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Meksiko kestää yleensä 22t 25m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Mexico Benito Juárez kentälle (Meksiko suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Mexico Benito Juárez, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Meksiko?

American Airlines on suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Meksiko, ja 35 % käyttäjistämme valitsi heidän lennon matkustaessaan Meksiko alueelle. Muita suosittuja vaihtoehtoja ovat KLM ja Air France. Kohteeseen Meksiko lentää yhteensä Meksiko eri lentoyhtiötä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Meksiko? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Meksiko kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Meksiko
Cancún
Cancún

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Meksiko

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Meksiko

Mikä lento on halvin kohteeseen Meksiko?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Meksiko ovat lentoyhtiön VivaAerobus tarjoama 53 €, lentoyhtiön Volaris tarjoama 61 € sekä lentoyhtiön Aeromexico tarjoama 65 €.

Mikä on alueen Meksiko suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Meksiko?

Lentäminen kohteeseen Meksiko tiistaina tai maanantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Meksiko on sunnuntaina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Meksiko hinnat?

lentoa Meksiko hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Meksiko?

marraskuuta 2023 alkaen 16 toimijaa on valittavissa lentoa Meksiko osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Meksiko?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Meksiko matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Meksiko?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Meksiko matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Meksiko. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Meksiko kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Meksiko kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Meksiko: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Meksiko, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMexico20t 00m512 €
HelsinkiCancún15t 16m672 €
HelsinkiGuadalajara30t 36m696 €
HelsinkiPuebla de Zaragoza44t 13m725 €
HelsinkiPuerto Vallarta29t 20m815 €
HelsinkiAcapulco29t 20m1211 €
HelsinkiCozumel38t 52m1272 €
OuluMexico21t 55m1274 €
HelsinkiSan Jose del Cabo30t 53m1303 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Meksiko

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Meksikoon?

Helsinki-Vantaan lentokentältä lennetään suoria reittilentoja meksikolaiskaupungeista ainoastaan Tyynenmeren rannikolla sijaitsevaan Puerto Vallartaan. Suorat lennot Helsingistä Puerto Vallartaan operoi suomalainen Finnair. Suoria yhteyksiä ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä niitä operoidaan joulukuusta maaliskuulle. Muihin Meksikon suosittuihin kohteisiin voit lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä vaihtokenttien kautta. Esimerkiksi Mexico Cityyn yhden vaihdon lentoja tarjoavat kotimainen Finnair, alankomaalainen KLM, kanadalainen Air Canada, yhdysvaltalainen United Airlines ja espanjalainen Iberia. Mikäli matka-aikataulusi ei ole tiukka, ja kahden välilaskun lennot ovat mahdolliset, lentoyhtiövaihtoehtoja on vieläkin enemmän. Cancúnin lentoja puolestaan liikennöivät yhden vaihtokentän kautta muun muassa yhdysvaltalainen American Airlines ja espanjalainen Iberia. Halpoihin Cancúnin lentoihin sisältyy yleensä kaksi välilaskua. Mikäli aiot liikkua Meksikon sisällä, kannattaa suuressa maassa käyttää hyväksi Meksikon kätevät kotimaan lennot. Lentäminen on yleensä näppärin tapa taittaa pitkät matkat Meksikon alueelta toiselle.

Milloin on paras aika matkustaa Meksikoon?

Sää Meksikossa on lämmin vuoden ympäri, ja sateisimpinakin kuukausina Meksiko on suosittu matkailumaa. Paras matkailusää Meksikossa on noin joulukuusta huhtikuuhun, jolloin ilma on mukavan lämmin, eikä kesän sadekausi ole vielä alkanut. Sateet alkavat yleensä toukokuun paikkeilla, tosin maan pohjoisosissa sateet voivat jäädä vähäisiksi. Samaan aikaan myös lämpötilat kohoavat kuumiksi. Voimakkaimmillaan sateet ovat elo-syyskuussa, jolloin varsinkin Meksikon Tyynenmeren puoleisissa osissa voi olla rankkojakin sateita. Sadekaudesta huolimatta matkailu on vilkasta monilla Meksikon alueilla ympäri vuoden, ja esimerkiksi Cancúnissa rantaelämästä voi nauttia kesälläkin. Mikäli etsit taattua auringonpaistetta, matkat Meksikoon kannattaa ajoittaa keskitalveen, joulukuusta maaliskuulle, jolloin sateita ei tavallisesti esiinny millään maan alueella. Halvat lennot Meksikoon kannattaa napata varsinkin keväälle, jolloin säät ovat hyvät ja lentojen hinnat suhteellisen alhaalla. Lennot ja hotellin voi napata halvalla kevätkuukausille, esimerkiksi huhti-toukokuulle.

Kuinka kauan kestää lento Meksikoon?

Lentoaika Helsingistä Meksikoon riippuu valitusta lentoreitistä ja siitä, mihin Meksikon kaupunkiin suuntaat. Suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentokentältä lentoaika Puerto Vallartan kansainväliselle lentoasemalle (Aeropuerto Internacional de Puerto Vallarta) kestää noin 12 tuntia ja 30 minuuttia. Halvat lennot Meksikoon kulkevat usein vaihtokenttien kautta, ja esimerkiksi Cancúnin lentoon on yleensä varattava vähintään noin 16 tuntia. Myös Mexico Cityyn yhden välilaskun lentojen lentoaika on vähintään noin 16 tuntia. Usein matka-aika venyy kuitenkin noin 20 tuntiin.

Tarvitaanko Meksikoon passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Meksikon lomamatkoille viisumia. Maassa saa oleskella turistina ilman viisumia enimmillään 180 vuorokautta. Meksikoon saapuessa kaikki matkailijat täyttävät maahantulokortin, ja kortti on esitettävä lentokentällä niin saapumis- kuin lähtöpäivänäkin. Meksikon matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin, sillä Meksikoon saapuvien matkailijoiden passien on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Moniin Meksikon lentoreitteihin sisältyy välilasku Yhdysvalloissa. Mikäli vaihdat konetta Yhdysvaltojen kentillä, ota huomioon myös Yhdysvaltojen maahantulosäädökset. Kaikkien maassa konetta vaihtavien matkustajien on hankittava etukäteen ESTA-matkustuslupa, jota voit hakea näppärästi netin kautta.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Meksiko

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Meksiko?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Meksiko. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Meksiko momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Meksiko?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Meksiko. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Meksiko joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Meksiko momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Meksiko?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Meksiko.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Meksiko juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Meksiko lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Meksiko

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.