0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Panamá

Etsi halvat lennot Panamá

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Panamá lentotiedot ja trendit

Tutustu Panamá lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Panamá?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Panamá. Lennot maksavat noin 888 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Panamá toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa huhtikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 931 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Panamá?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Panamá. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 1017 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 1225 € lentohinnan reitille Suomi - Panamá.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Panamá?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Panamá lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 1124 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Panamá, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Panamá ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1139 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Panamá?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Panamá kohteesta Suomi, kun varaat 41 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Panamá hintaan, joka on noin 1197 €, kun etsit 41 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Panamá tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Panamá hintaan 797 €.

Halvimmat lennot kaupungin Panamá lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Panamá lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Panamá

HALVIN REITTI Helsinki - Panamá

Helsinki (HEL) - Panamá (PTY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Panamá kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Panamá Tocumen Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1197 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PANAMÁtoukokuu26% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Panamá lennot maksavat keskimäärin vain 888 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PANAMÁ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu63% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Panamá lentojen keskimääräinen hinta on 1962 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PANAMÁ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu412% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Panamá kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Panamá

Miten kauan kestää lentää Panama Cityyn?

Panama tai Panama City on Panaman pääkaupunki maan Pohjoisosassa. Kaupunki on maan hallinnollinen, poliittinen ja kulttuurinen keskus, joka sijaitsee Tyynenmeren rannalla, Panaman kanavan suulla. Kaupunkia ympäröivät trooppiset sademetsät. Lennot Panamaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentokentältä kestävät yleensä noin 20 tuntia. Muista Suomen kaupungeista, kuten Oulusta, Jyväskylästä ja Turusta, matka-aika on tavallisesti noin 23 tuntia. Matka-aika voi olla huomattavasti pidempikin vaihtoajoista riippuen. Tällöin kannattaa harkita junayhteyttä Helsinkiin, sillä junan kyydissä pääset suoraan lentoaseman terminaaleille. Voit myös matkustaa meriteitse Helsingistä Tallinnaan, mikäli nautit risteillen matkaamisesta ja haluat ottaa irtioton laivalla ennen pitkää lentoa. Tallinnasta pääset kätevästi Panama Cityyn lentäen, ja tämä matka kokonaisuudessaan kestää yhteensä noin vuorokauden.

Mistä voit lentää suoraan Panama Cityyn?

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Panama Cityyn, mutta perille ei kuitenkaan ole vaikeaa päästä. Yleensä pääset perille vain yhdellä välilaskulla, mikäli matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vaihtoehtoja välilaskupaikoille on monia, mutta tavallisesti vaihdot tapahtuvat yksistä Euroopan suurimmista lentokentistä. Voit lentää esimerkiksi Frankfurtin, Pariisin tai Amsterdamin kautta, Turusta lähtiessä myös Riian kautta. Myös New Yorkissa voit vaihtaa konetta, kun lennät Panaman Cityyn. Esimerkiksi Helsingistä Frankfurtin kautta Panama Cityyn suuntaavia Finnairin ja Lufthansan lentoja on runsaasti tarjolla, eikä välilaskun odotusaika ole yleensä pitkä. Kannattaa tietenkin etsiä juuri itselleen sopivimmat lennot. Parhaat lentotarjoukset Panama Cityyn löydät lähes aina, kun varaat lennot alkaviksi Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Panamá Tocumen Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Panamá Tocumen Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Panamá Tocumen Intl lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Panamá Tocumen Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Panamá Tocumen Intl lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Panamá Tocumen Intl lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Panamá Tocumen Intl lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Panamá Tocumen Intl lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Panamá Tocumen Intl lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Panamá viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Panama Cityyn?

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Panamaan, ja voit olla maassa viisumivapaasti jopa 180 päivää. Pidä huolta, että passisi on täysin ehjä ja voimassa vähintään 3 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Panamá

Mitä voit nähdä ja tehdä Panaman kaupungissa?

Panaman pääkaupunkiin Panama Cityyn suuntaaville on luvassa ainakin monenlaista vesiaktiviteettia, joissa vesipeto ei pety! Ylellinen ja turmelematon ranta lumoaa kauneudellaan ja sinua saattaisi kiinnostaa muun muassa veneily, sukellus, snorklaus, SUP-lautailu, liitovarjoilu tai vesijetillä hurjasteleminen lämpimässä tuulenvireessä. Ekoturisteille Panama Beachilta löytyy ekologisesti vastuullista tekemistä, esimerkiksi kalastusta, pyöräilyreittejä, patikointia, luontokuvaamista, lintubongausta, kanootti- tai kajakkiretkiä sekä tietysti uimista puhtaassa, lämpimässä vedessä. Rannat Panama Beachin alueella ovat saaneet palkintoja komeudestaan, joten niitä ei kannata missata. Lapsille on tarjolla paljon hupia kaupungin huvi- ja vesipuistoissa. Rannalta löydät Cobra Adventure Parkin, jossa perheen pienimpien kasvoille leviää hymy esimerkiksi The Dragon Wagon -vuoristoradalla ajaessa. Huvipuistossa on myös karting-rata ja minigolfia. Lapsia saattaisi kiinnostaa myös Science & Discovery Center of Northwest Florida, jossa voi oppia uutta ja jännittävää tieteestä. Panama City Center For The Arts kertoo paikallisesta kulttuurista musiikin ja taiteen kautta. Biomuseo taas tarjoaa tietoa luonnon ja biologian historiasta. Mikäli haluat erikoisempia kokemuksia, Water Planetista löytyy esimerkiksi delfiiniterapiaa. Shoppailuintoisille löytyy ostoskeskuksia, joissa ei aika käy tylsäksi. Parhaita ostoskeskuksia ovat esimerkiksi Metromall Panama, Multiplaza Pasific,sekä AltaPlasza Mall. Kirpputori- ja kojumyyntikokemuksia kannattaa hakea Mercado De Mariscos -alueelta, jossa saat aitoa kosketusta paikalliseen kulttuuriin. Isomman nälän iskiessä Panaman kaupungista löytyy laaja tarjonta erilaisia ravintoloita. Paikallista ruokaa etsivien kannattaa käväistä Hook’d Pier Bar & Grill -ravintolassa, josta löytyy jokaiselle jotakin seafoodista vegaaniseen ruokaan. Patche’s Pub & Grill tarjoaa kylmää juotavaa ja helppoa grilliruokaa. Jälkiruokaa himoitseville löytyy Gypsea Crepes- kahvila, jossa voi nautiskella ihania herkkuja ja erikoiskahveja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Panamá?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Panamá. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Panamá joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Panamá momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Panamá?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Panamá tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Panamá juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Panamá, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Panamá lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Panamá

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Panamá

Suositut kaupungit Panamassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.