Etsi halvat lennot Panamá

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Panamá lentotiedot ja trendit

Tutustu Panamá lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Panamá?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Panamá. Lennot maksavat noin 802 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Panamá helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 813 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Panamá?

150 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Panamá. Tämän lennon lähtölentokenttä on San Salvador, ja se on 75 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Panamá. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Panamá omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Panamá?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Panamá. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 858 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 1042 € lentohinnan reitille Suomi - Panamá.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Panamá?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Panamá kohteesta Suomi, kun varaat 2 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Panamá hintaan, joka on noin 981 €, kun etsit 2 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Panamá tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Panamá hintaan 906 €.

Halvimmat lennot kaupungin Panamá lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Panamá lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Panamá

HALVIN REITTI Helsinki - Panamá

Helsinki (HEL) - Panamá (PTY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Panamá kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Panamá Tocumen Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 981 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PANAMÁhelmikuu18% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Panamá lennot maksavat keskimäärin vain 802 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PANAMÁ KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu45% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Panamá lentojen keskimääräinen hinta on 1426 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PANAMÁ KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu507% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Panamá kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Panamá

Panama tai Panama City on Panaman pääkaupunki maan Pohjoisosassa. Kaupunki on maan hallinnollinen, poliittinen ja kulttuurinen keskus, joka sijaitsee Tyynenmeren rannalla, Panaman kanavan suulla. Kaupunkia ympäröivät trooppiset sademetsät. Lennot Panamaan Suomesta Helsinki-Vantaan lentokentältä kestävät yleensä noin 20 tuntia. Muista Suomen kaupungeista, kuten Oulusta, Jyväskylästä ja Turusta, matka-aika on tavallisesti noin 23 tuntia. Matka-aika voi olla huomattavasti pidempikin vaihtoajoista riippuen. Tällöin kannattaa harkita junayhteyttä Helsinkiin, sillä junan kyydissä pääset suoraan lentoaseman terminaaleille. Voit myös matkustaa meriteitse Helsingistä Tallinnaan, mikäli nautit risteillen matkaamisesta ja haluat ottaa irtioton laivalla ennen pitkää lentoa. Tallinnasta pääset kätevästi Panama Cityyn lentäen, ja tämä matka kokonaisuudessaan kestää yhteensä noin vuorokauden.

Valitettavasti Suomesta ei ole suoria lentoja Panama Cityyn, mutta perille ei kuitenkaan ole vaikeaa päästä. Yleensä pääset perille vain yhdellä välilaskulla, mikäli matkasi alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vaihtoehtoja välilaskupaikoille on monia, mutta tavallisesti vaihdot tapahtuvat yksistä Euroopan suurimmista lentokentistä. Voit lentää esimerkiksi Frankfurtin, Pariisin tai Amsterdamin kautta, Turusta lähtiessä myös Riian kautta. Myös New Yorkissa voit vaihtaa konetta, kun lennät Panaman Cityyn. Esimerkiksi Helsingistä Frankfurtin kautta Panama Cityyn suuntaavia Finnairin ja Lufthansan lentoja on runsaasti tarjolla, eikä välilaskun odotusaika ole yleensä pitkä. Kannattaa tietenkin etsiä juuri itselleen sopivimmat lennot. Parhaat lentotarjoukset Panama Cityyn löydät lähes aina, kun varaat lennot alkaviksi Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Panamá kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Panamá Pacifico lentokenttä (11 km Panamá keskustasta), Panamá Tocumen Intl lentokenttä (18 km Panamá keskustasta), Contadora lentokenttä (67 km Panamá keskustasta), Isla San Jose San Jose Island lentokenttä (94 km Panamá keskustasta) tai Río Hato Scarlett Martinez Intl lentokenttä (95 km Panamá keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 594 € henkilöä kohti ja Panamá Marcos A. Gelabert Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Panamá. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Panamá lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Panamá lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Panamá?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Panamá

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Panamá?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Panamá suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten KLM, Air France, American Airlines ja Lufthansa. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Air France lennot kohteeseen Panamá

Air France on suosittu valinta kohteeseen Panamá matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 15 lentoa joka viikko kohteeseen Panamá lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten San Jose Juan Santamaria Intl. Air France lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 841 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 279 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Air France keskimäärin pisteet: 7,6/10.

KLM lennot kohteeseen Panamá

KLM lentää kohteeseen yleensä Panamá 21 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Panamá kohteesta Guatemala La Aurora. KLM (arviopisteet: 7,5, 175 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Panamá. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Panamá oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (756 € meno-paluu).


Panamá ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Panamá lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Panama Cityn lentokentältä?

Panaman kaupungin keskustaan on monia eri tapoja kulkea. Nopeimmat tavat matkustaa lentokentältä kaupunkiin ovat vuokrata auto ottaa taksi lentokentältä. Taksin voi varata myös etukäteen. Matka-aika Panama Cityn keskustaan on noin puoli tuntia. Voit myös kulkea edullisemmalla lentokenttäbussilla keskustaan, ja tällöin bussiyhtiönä toimii Metrobus. Bussilla pääset Panama Cityn moniin eri kaupunginosiin noin viiden minuutin välein. Bussilla matka kestää noin tunnin keskustaan. Bussipysäkit sijaitsevat lentokentän oikealla puolella olevassa Tocumen-Corredor Surissa, joka sijaitsee lentokentän päätietä vastapäätä. Metrobus on suosittu tapa matkustaa Panama Cityyn, joten löydät varmasti bussipysäkin sekä oikean bussin, kun seuraat muita matkustajia. Kaupungin julkisiin kulkuvälineisiin tarvitset MetroBus- tai RapiPass- matkakortin, jotka voit ostaa kätevästi suoraan lentokentältä.


Kohteen Panamá viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkustaessaan Panamaan, ja voit olla maassa viisumivapaasti jopa 180 päivää. Pidä huolta, että passisi on täysin ehjä ja voimassa vähintään 3 kuukautta maasta poistumisen jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Panamá


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Panamá

Panaman pääkaupunkiin Panama Cityyn suuntaaville on luvassa ainakin monenlaista vesiaktiviteettia, joissa vesipeto ei pety! Ylellinen ja turmelematon ranta lumoaa kauneudellaan ja sinua saattaisi kiinnostaa muun muassa veneily, sukellus, snorklaus, SUP-lautailu, liitovarjoilu tai vesijetillä hurjasteleminen lämpimässä tuulenvireessä. Ekoturisteille Panama Beachilta löytyy ekologisesti vastuullista tekemistä, esimerkiksi kalastusta, pyöräilyreittejä, patikointia, luontokuvaamista, lintubongausta, kanootti- tai kajakkiretkiä sekä tietysti uimista puhtaassa, lämpimässä vedessä. Rannat Panama Beachin alueella ovat saaneet palkintoja komeudestaan, joten niitä ei kannata missata. Lapsille on tarjolla paljon hupia kaupungin huvi- ja vesipuistoissa. Rannalta löydät Cobra Adventure Parkin, jossa perheen pienimpien kasvoille leviää hymy esimerkiksi The Dragon Wagon -vuoristoradalla ajaessa. Huvipuistossa on myös karting-rata ja minigolfia. Lapsia saattaisi kiinnostaa myös Science & Discovery Center of Northwest Florida, jossa voi oppia uutta ja jännittävää tieteestä. Panama City Center For The Arts kertoo paikallisesta kulttuurista musiikin ja taiteen kautta. Biomuseo taas tarjoaa tietoa luonnon ja biologian historiasta. Mikäli haluat erikoisempia kokemuksia, Water Planetista löytyy esimerkiksi delfiiniterapiaa. Shoppailuintoisille löytyy ostoskeskuksia, joissa ei aika käy tylsäksi. Parhaita ostoskeskuksia ovat esimerkiksi Metromall Panama, Multiplaza Pasific,sekä AltaPlasza Mall. Kirpputori- ja kojumyyntikokemuksia kannattaa hakea Mercado De Mariscos -alueelta, jossa saat aitoa kosketusta paikalliseen kulttuuriin. Isomman nälän iskiessä Panaman kaupungista löytyy laaja tarjonta erilaisia ravintoloita. Paikallista ruokaa etsivien kannattaa käväistä Hook’d Pier Bar & Grill -ravintolassa, josta löytyy jokaiselle jotakin seafoodista vegaaniseen ruokaan. Patche’s Pub & Grill tarjoaa kylmää juotavaa ja helppoa grilliruokaa. Jälkiruokaa himoitseville löytyy Gypsea Crepes- kahvila, jossa voi nautiskella ihania herkkuja ja erikoiskahveja.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Panama

Eikö sittenkään Panamá? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Panama

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Panamá. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Panamá momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Panamá tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Panamá, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Panamá lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.