Autonvuokraus Kos, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Kos, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kos, Kos, Kreikka
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Kos, Kos, Kreikka
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kos, Kreikka

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

14 € - 58 €

Kaikki autotyypit

14 € - 77 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kos, Kreikka on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kos, Kreikka on syyskuuta. Hinta on 7 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 14 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kos. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kos voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kos Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Kos: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kos, Kreikka
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

7,0
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kos, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rodos Diagoras lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kos

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kos noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Kos noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt Europcar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Kos. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Kos autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Thrifty vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Kos. Keskimääräisillä 31 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 3 toimipisteessä, Thrifty on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kos, Kreikka?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Kos, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kos ovat 90 km/t ja 130 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Kos huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kos?

  Fiat Panda ja Ford Ka automallit kaupungissa Kos ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Fiat Panda vuokrahinnat kaupungissa Kos voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 16 €/päivä ja alhaisimmillaan 6 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 16 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 6 €/pvä.

 • Millainen sää on kohteessa Kos, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Kos kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 169 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kos kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Kos autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kos vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Fiat Panda, Ford Ka tai Chevrolet Spark.

 • Onko sää kaupungissa Kos samanlainen kuin muualla South Aegean alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kos ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella South Aegean lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 112,2 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Kos lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Kos

Tutustu alueen Kos muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Ermoupoli, Firá ja Kárpathos maan Kos sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Kos