Autonvuokraus Iraklion, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Iraklion, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Iraklion, Heraklion, Kreikka
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Iraklion, Heraklion, Kreikka
to 1/7
Keskipäivä
to 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Iraklion, Kreikka

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

7 € - 52 €

Kaikki autotyypit

7 € - 62 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikka on 16 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Iraklion, Kreikka on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Iraklion. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Iraklion Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Iraklion: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Iraklion, Kreikka
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

5,3
5 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Iraklion, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Iraklion

38on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Iraklion kuun kesäkuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Iraklion noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Iraklion. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Iraklion, Kreikka?

Ajalle heinäkuu kohteessa Iraklion, keskihinta viikonlopun mittaiselle autonvuokraukselle oli 10 € - mutta jotkut käyttäjät löysivät niinkin alhaisia tarjouksia kuin 10 €. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 5 € ja keskihinta on 16 €.

Missä Iraklion autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamon GREEN MOTION päivähinnat ovat tyypillisesti halvimmat keskimääräisen hinnan ollessa 30 €/päivä vuokra-autolle kaupungissa Iraklion. Kaikkein halvin hinta, mikä vuokra-autolle on löytynyt heidän 2 toimipisteistä kaupungissa Iraklion on 11 €/päivä.

Peritäänkö Iraklion, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Iraklion on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Iraklion suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Enterprise, Budget ja Dollar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Kuinka monta GREEN MOTION autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Iraklion?

GREEN MOTION on erittäin suosittu kaupungissa Iraklion, Kreikka, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 2 toimipistettä kaupungista Iraklion, Kreikka ja voit olettaa maksavasi noin 30 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Iraklion, Kreikka.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Iraklion, Kreikka?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Iraklion on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Iraklion ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Iraklion kuukauden kesäkuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Iraklion autonvuokrausta.

Onko sää kaupungissa Iraklion samanlainen kuin muualla Kreeta alueella?

Jos etsit Iraklion vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden kesäkuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kreeta lämpötila on yleensä 24 °C ja sademäärä vastaavasti 5,7 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Iraklion lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Iraklion

Aloita matkan suunnittelu - Iraklion