Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Iraklion, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Iraklion, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Iraklion, Heraklion, Kreikka
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Iraklion, Heraklion, Kreikka
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Iraklion

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Iraklion

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Iraklion?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Iraklion löytyvät yleensä CarWiz kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCarWiz, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 4 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Iraklion on 4 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Iraklion?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Iraklion on Toyota Aygo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Fiat 500. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota Aygo tarjouksia kaupungissa Iraklion keskimääräiseen hintaan 30 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 3 € per päivä. Mallin Fiat 500 vuokraaminen kaupungissa Iraklion maksaa yleensä keskimäärin 18 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 3 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Iraklion, Kreeta autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Iraklion, Kreeta
Edullinen5 €/pvä
Pienikokoinen5 €/pvä
Keskikokoinen13 €/pvä
Pieni tila-auto15 €/pvä
Mini5 €/pvä
Tila-auto17 €/pvä
Pienikokoinen farmari11 €/pvä
Pienikokoinen maasturi12 €/pvä
Keskikokoinen maasturi12 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Iraklion autonvuokrauksesta

Heraklionissa on lähes kymmenen autovuokraamoa, joten on täysin mahdollista, että saat vuokra-auton missä tahansa vaiheessa kaupunkivierailuasi. Saatat kuitenkin haluta auton koko matkan ajaksi, sillä Heraklionin autonvuokrauksen varmistaminen on hyvä tapa varmistaa, että pääset tutustumaan kaikkeen, mitä kaupungilla on tarjottavanaan - sekä moniin nähtävyyksiin kaupungin rajojen ulkopuolella. Kaupungin eri kaupunginosissa on saatavilla useita maksullisia pysäköintipaikkoja suosittujen matkakohteiden vieressä, joten voit helposti pysäköidä ja tutustua sitten kiinnostaviin kohteisiin, kuten Kreetan historialliseen museoon ja Kreetan luonnonhistorialliseen museoon. Kokeile ehkä pysäköintiä muutaman kadun päässä näistä suosituista kohteista, sillä pysäköinti näiden ensiluokkaisten paikkojen lähellä voi olla hankalampaa. Kaiken lisäksi kaupungista pääsee myös tärkeille liikenneväylille, kuten Leof. Knosou ja E75, joista molemmista on hyötyä, jos haluat ottaa halvan autonvuokrauksen Heraklionissa kaupungin rajojen ulkopuolelle.

Onko syytä vuokrata ajoneuvo Heraklionissa vieraillessani?

Koska koko kaupungissa on tarjolla suuri määrä pysäköintipaikkoja ja elämän rennossa tahdissa, autonvuokraus Heraklionissa on helppo ja tehokas tapa tutustua alueeseen. Itse asiassa kaupunki on ylpeä siitä, ettei siellä ole ruuhka-aikoja. Voit siis joko ajaa ympäri muinaista metropolia tai pysäköidä auton ja hypätä ulos autosta tutustumaan joihinkin käveltäviin kaupunginosiin, kuten Loggian ympäristöön. Kun olet valmis tutkimaan Heraklionin ulkopuolella, hyppää ratin taakse ja käy katsomassa Zeuksen luolaa Diktaion Andronissa tai Lassithin tasankoa. Molemmat kohteet ovat alle parin tunnin ajomatkan päässä Heraklionista vuokrattavalla pakettiautolla.

Mitä erilaisia liikennelakeja on pidettävä mielessä Heraklionissa ajettaessa?

Jos aiot vuokrata auton Heraklionissa, kannattaa sinun viettää hieman aikaa ennen matkaa tutustumalla paikallisiin lakeihin ja ohjeisiin, jotka koskevat ajamista Kreikassa. Esimerkiksi kaikkien Heraklionin vuokra-autossa matkustavien henkilöiden, kuljettaja mukaan lukien, on käytettävä turvavyötä. Lisäksi jos aiot viettää yön paikallisissa baareissa, sinun on hyvä olla tietoinen siitä, että henkilöt, joiden veren alkoholipitoisuus on 0,5 primillea tai enemmän, eivät saa käyttää moottoriajoneuvoa. Tämä raja laskee 0,2 promilleen kuljettajilla, joilla on alle parin vuoden ajokokemus. Kannattaa myös kiinnittää huomiota nopeusrajoituksiin. Kreetan saarella nopeusrajoitukset ovat hieman alhaisemmat kuin Yhdysvalloissa tai Euroopan mantereella. Nämä nopeusrajoitukset saattavat jopa muuttua ilman heti selvää syytä. Tästä huolimatta on aina parasta tarkistaa kaupungin moottoriajoneuvo-osastolta, onko laki mahdollisesti muuttunut hiljattain..

Tarvitsenko Heraklionissa vuokra-autolla ajamiseen ajokortin tai erityisen ajokortin, jos olen ulkomailta tulossa?

Kun aiot hakea vuokra-auton Heraklionista, haluat varmasti, että paperisi ovat kunnossa. Ilmoittautuessaan autovuokraamoon kaikkien tulevien vuokraajien on esitettävä passi, valtion myöntämä ajokortti ja IDP (toisin sanoen kansainvälinen ajokortti). Lisäksi autonvuokraus Heraklionissa voidaan varmistaa vain, jos on toimitettu merkittävä luottokortti. Luottokortin saldon on oltava merkittävä. Kuljettajan on myös oltava vähintään 21-vuotias.


Autonvuokraustarjoukset Iraklion, Kreeta

Löydä kohteesta Iraklion juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

3 € - 48 €

Kaikki autotyypit

3 € - 72 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 17 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Iraklion, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 84 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Iraklion pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 29 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Iraklion, Kreikan on huhtikuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Iraklion keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 22 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Iraklion, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 25 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Iraklion Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Volkswagen up!
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

23 huhti - 29 huhti
Volkswagen up!
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

5 €/pvä

23 huhti - 29 huhti
Volkswagen Golf
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

5 €/pvä

23 huhti - 29 huhti
Opel Corsa

Iraklion autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Iraklion, Kreeta

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

9,3

Value

8,6

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

5,0

Value

8,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

GREEN MOTION

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,5

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,3

Value

5,5

ADDCAR RENTAL

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Greenways Rent A Car

5 sijaintia

Autounion Car Rental

4 sijaintia

CarWiz

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Iraklion

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Iraklion

Suosituin vuokraamo

Goldcar Rental SP

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

20 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Suosituin Iraklion autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Goldcar Rental SP. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Autounion Car Rental ja GREEN MOTION .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Iraklion viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Iraklion on 20 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 28 €/pvä.
Kohteen Iraklion suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Fiat 500.

Vuokraa auto läheltä kohteen Iraklion suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Iraklion
Gdm Megaron Historical Monument Hotel

Gdm Megaron Historical Monument Hotel

9, D. Beaufort Street, Heraklion, Greece

0,6 km kaupungin keskustasta

Gorgona Hotel

Gorgona Hotel

Andr. Papandreou 251, Heraklion, Greece

6,6 km kaupungin keskustasta

ibis Styles Heraklion Central

ibis Styles Heraklion Central

26 Koroneou Street And Agiou Titou, Heraklion, Greece

0,8 km kaupungin keskustasta

Arina Beach Resort

Arina Beach Resort

Kokkini Hani, Heraklion, Greece

9,0 km kaupungin keskustasta

Anna Studio

Anna Studio

Iraklion, Kreikka

7,0 km kaupungin keskustasta

Agapi Beach Resort

Agapi Beach Resort

76, Andr. Papandreou Str, Ammoudara, Heraklion, Greece

6,0 km kaupungin keskustasta

Chc Marilena Hotel

Chc Marilena Hotel

Andrea Papandreou 173, Heraklion, Greece

6,0 km kaupungin keskustasta

Albatross Apartments

Albatross Apartments

Iraklion, Kreikka

6,8 km kaupungin keskustasta

Aquila Atlantis Hotel

Aquila Atlantis Hotel

2 Ygias Street, Heraklion, Greece

0,6 km kaupungin keskustasta

Lato Boutique Hotel

Lato Boutique Hotel

15 Epimenidou Street, Heraklion, Greece

0,8 km kaupungin keskustasta

Galaxy Hotel Iraklio

Galaxy Hotel Iraklio

75 Dimokratias Avenue, Heraklion, Greece

1,1 km kaupungin keskustasta

El Greco Hotel

El Greco Hotel

4, Street 1821, Heraklion, Greece

1,0 km kaupungin keskustasta

Apollonia Beach Resort & Spa

Apollonia Beach Resort & Spa

P.O Box 32, Gazi, Heraklion, Greece

7,9 km kaupungin keskustasta

Violetta Hotel

Violetta Hotel

195 Andrea Papandreou Str, Heraklion, Greece

6,2 km kaupungin keskustasta

Kastro Hotel

Kastro Hotel

Theotokopoulou 22, Heraklion, Greece

1,1 km kaupungin keskustasta

Unique Blue! Resort and Villas Adults Only

Unique Blue! Resort and Villas Adults Only

Amnissos, Heraklion, Greece

6,0 km kaupungin keskustasta

Dom Boutique Hotel

Dom Boutique Hotel

Almirou 14, Heraklion, Greece

1,0 km kaupungin keskustasta

Petousis Hotel & Suites

Petousis Hotel & Suites

Andrea Papandreou 140, Heraklion, Greece

6,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Iraklion - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Iraklion, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Iraklion, Kreikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Iraklion on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Iraklion suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Caldera ja GREEN MOTION , joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Iraklion, Kreikka?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Iraklion on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Iraklion ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Renegade vuokra-autoja kaupungissa Iraklion?

Onko sää kaupungissa Iraklion samanlainen kuin muualla Kreeta alueella?

Jos etsit Iraklion vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden maaliskuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Kreeta lämpötila on yleensä 13 °C ja sademäärä vastaavasti 80,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Iraklion hinnat?

autoa Iraklion hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Iraklion?

maaliskuuta 2024 alkaen 138 toimijaa on valittavissa autoa Iraklion osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Iraklion?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Iraklion. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Iraklion?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Iraklion. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Iraklion?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Iraklion, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Iraklion?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Iraklion suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Iraklion, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Iraklion, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Iraklion momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Iraklion momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Iraklion autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Iraklion vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Iraklion vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Iraklion autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Iraklion

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Iraklion


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.