Autonvuokraukset kohteessa Iraklion, Kreeta

Haussa halpa vuokra-auto Iraklion, Kreeta? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Iraklion, Heraklion, Kreikka
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Iraklion, Heraklion, Kreikka
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Iraklion

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Iraklion

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Iraklion?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Iraklion löytyvät yleensä Goldcar Rental SP kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGoldcar Rental SP, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Iraklion on 25 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Iraklion?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Iraklion on Peugeot 208 ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Toyota Aygo. Käyttäjämme ovat löytäneet Peugeot 208 tarjouksia kaupungissa Iraklion keskimääräiseen hintaan 35 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 31 € per päivä. Mallin Toyota Aygo vuokraaminen kaupungissa Iraklion maksaa yleensä keskimäärin 23 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 8 € per päivä.

Autonvuokraustarjoukset Iraklion, Kreeta

Löydä kohteesta Iraklion juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

10 € - 47 €

Kaikki autotyypit

10 € - 121 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 23 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Iraklion, Kreikan on joulukuuta. Hinta on 57 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 10 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 42 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Iraklion, Kreikan on marraskuuta. Hinta on 50 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 44 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Iraklion, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 38 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 14 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 30 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Iraklion, Kreikan on toukokuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 30 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Iraklion, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 22 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Iraklion, Kreikan on 52 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Iraklion, Kreikan on kesäkuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Iraklion, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Iraklion voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Iraklion autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Iraklion, Kreeta

ADDCAR RENTAL

3 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Caldera

3 sijaintia

AbbyCar Car Rentals

2 sijaintia

SURPRICE CAR RENTAL

6 sijaintia

Greenways Rent A Car

5 sijaintia

Autounion Car Rental

4 sijaintia

CarWiz

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Iraklion

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Iraklion

Suosituin vuokraamo

keddy by Europcar

Suositut autotyypit

Mini, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

23 €

Suosituin malli

Peugeot 208
Suosituin Iraklion autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on keddy by Europcar. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Goldcar Rental SP ja AcaRent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Iraklion viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Iraklion on 23 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 31 €/pvä.
Kohteen Iraklion suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Peugeot 208. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Aygo.

Vuokraa auto läheltä kohteen Iraklion suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Iraklion

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Iraklion - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Iraklion, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Iraklion on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Iraklion suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Caldera ja Exer Rent a Car, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Iraklion on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Iraklion ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Iraklion

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Iraklion

Aloita matkan suunnittelu - Iraklion


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Iraklion, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Iraklion suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.