Autonvuokraus Préveza, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Préveza, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Préveza, EP, Kreikka
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Préveza, EP, Kreikka
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Préveza: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Préveza, Kreikka
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Préveza, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Korfun kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Préveza

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Préveza noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar on yksi monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Préveza COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Préveza. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Préveza autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit odottaa löytäväsi halvimmat vuokra-autohinnat kaupungissa Préveza GREEN MOTION vuokraamolta, jolla on 1 toimipiste kaupungissa. momondo-käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaiset päivähinnat kuin 15 €, mutta GREEN MOTION keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kaupungissa Préveza on 27 €/päivä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Préveza, Kreikka?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Préveza huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Préveza taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Préveza rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Préveza?

  Opel Corsa ja Ford Ka automallit kaupungissa Préveza ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Opel Corsa vuokrahinnat kaupungissa Préveza voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 16 €/päivä ja alhaisimmillaan 5 €/päivä. Ford Ka vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 20 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 6 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Préveza kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Préveza.

 • Onko sää kaupungissa Préveza samanlainen kuin muualla Epeiros alueella?

  Jos etsit Préveza vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Epeiros lämpötila on yleensä 9 °C ja sademäärä vastaavasti 148 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Préveza lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Préveza

Aloita matkan suunnittelu - Préveza