Autonvuokraus Kalamata, Kreikka

Haussa halpa vuokra-auto Kalamata, Kreikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kalamata, PP, Kreikka
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Kalamata, PP, Kreikka
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Kalamata: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kalamata, Kreikka
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
6 sijaintia
5 sijaintia
4 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kalamata, Kreikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Zákynthos Zakinthos Island lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kalamata

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kalamata noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Kalamata sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Europcar. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kalamata, Kreikka?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Kalamata on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Kalamata taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Kalamata alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Kalamata, Kreikka kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Kalamata kuukauden tammikuu aikana on 10 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 114 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Kalamata kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Kalamata.

 • Onko sää kaupungissa Kalamata samanlainen kuin muualla Peloponnesos alueella?

  Ilmasto alueella Peloponnesos kuukauden tammikuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 114 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kalamata lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Kalamata